Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   ACCIDENTE (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/271-accidente.html)

Swat-Cat 03-11-07 19:16

Re: ACCIDENTE

Quote:

Originally Posted by alex0406 (Post 1180287)
:d :d :d :d

bine ca inca poti povestii despre ce s-a intamplat

Ovi407 11-11-07 23:21

1 Attachment(s)
si una direct in bot la intrare in zalau

Korne 12-11-07 03:40

bai de viata mea, ce naiba e cu oamenii astia?? masina are frane in puii mei, are volan...

Swat-Cat 12-11-07 14:52

dar nu are parasuta si roll bar

Korne 12-11-07 15:39

2 Attachment(s)
ia uite peste ce am dat de vanzare in germania, nu stiu ce a putut face... eu doar cautam masina ce seamana cu a mea, asta nu pare sa o faca

slobikop 13-11-07 21:57

Quote:

Originally Posted by slobikop (Post 1112326)
masina unui coleg de munca dupa coliziunea cu un pom.din pacate el este in coma cu putine sanse de revenire iar prietena sa este in spital cu multiple fracturi dar constienta.D-ZEU sa l ajute!

si a revenit de ceva timp colegul.a avut zile cum s ar zice.

vizal 10-12-07 23:55

3 Attachment(s)
din cate am vazut eu ...o skoda RS intra pe contrases se pupa cu un opel si dupa un cielo intra in el ....RS nu prea are nimic...
coada de masini s-a intins pe 6 km :lol: :lol: :lol: s-a intamlat cu max 5 min inainte sa trec pe acolo... dar acum 2 sapt ...cred...am uitat k mai am pozele...scz daca e vechi :sad:

X-Ray-Eyes 13-12-07 11:34

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1240732)
din cate am vazut eu ...o skoda RS intra pe contrases se pupa cu un opel si dupa un cielo intra in el ....RS nu prea are nimic...
coada de masini s-a intins pe 6 km :lol: :lol: :lol: s-a intamlat cu max 5 min inainte sa trec pe acolo... dar acum 2 sapt ...cred...am uitat k mai am pozele...scz daca e vechi :sad:

Din cate ai vazut tu ...
Ca defapt Cielo a intrat in curul lui si l-a aruncat pe contrasens unde a lovit cealalta masina .

vizal 13-12-07 13:38

upsi :???: ...n-am stiut...ms de completare;)

sez me 14-12-07 10:19

Quote:

Originally Posted by slobikop (Post 1198077)
si a revenit de ceva timp colegul.a avut zile cum s ar zice.

bravo! cu siguranta pentru el viata va avea alta valoare de acum! a primit o a doua sansa

Dodo_998 19-01-08 14:06

8 Attachment(s)
Accidentul s-a intamplat pe 6 Decembrie undeva in zona Timpuri Noi, pe stradutele alea cu sens unic, fratimiu era la volan si in dreapta prietena lui, strada pe care mergea intersectandu-se cu o alta straduta, el avand prioritate, din stanga a aparut un Logan ( avea STOP ) si i-a dat`o.. Masina arata cam asa... Cel cu Loganul l-a lovit lateral in usa stanga fata, aruncandu-l intr-un stalp si apoi intr-un Passat... Stalpul nu am idee cum l-a luat.. am impresia ca mai mult l-a sters.. nu stiu.. Ce m-a mirat, este faptul ca Logan`u nu prea avea nimic.. decat aripa dreapta fata putin indoita, farul deplasat si grila la fel... Fratimiu impreuna cu prietena lui au ajuns la spital, ca au dat cu capul de geam, etc.. nu au avut nimic.. dupa 2 zile erau ca si noi :)

R-NOS15 18-03-08 00:44

1 Attachment(s)
mda.. copac smuls din radacini de peugeot :-s ... intamplare vazuta pe undeva langa caracal

Psycho 24-03-08 11:08

https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html

aste sunt pe la noi prin constanta ....

-LEXION- 27-03-08 22:14

Ia sa va povestesc o intamplare nefericita la care am fost martor azi......

Am fost plecat pana la Sinaia cu noaptea, iar la intoarcere, in jurul orei 17, ne aflam la 45 de km inainte de Targul Mures, dupa Sighisoara. Cine stie zona, stie ca sunt niste drumuri cu o banda pe sens, multe multe curbe fara vizibilitate , cu suisuri si coborasuri.
La urcare, un camion mai vechi nu putea sa traga asa bine, incat se formase in spatele sau un convoi de vreo 30 de masini, primul in spatele camionulu, era un TIR , dupa aceea o duba si noi. Intr-o curba fara vizibilitate, TIR-ul intra in depasirea camionului, si, normal ca nu ai un sprint excelent cu un tir de 20 de tone la urcare si si in curba, astfel incat pe la jumatatea manevrei, apare in fata tirului un Logan MPV, care franeaza brusc, ca sa nu intre frontal in tir, si repede in spatele Loganului apare o SuperNova care nu mai are timp de franare, si se izbeste puternic in Logan aruncandu-ul in afara carosabilului, deodata cu aceasta. TIR-ul care era vinovat de accident, scapa intact , reuseste depasirea si dispare repede.
Socat....eu sun la 112 si le explic toate cele, si faptul ca vinovatul a fugit de la locul accidentului, care , mai mult ca sigur s-a soldat cu raniti (fiind in asa mare aglomeratie nu am putut opri sa vedem). Cei de la 112 imi fac legatura cu Politia, carora le explic din nou totul, si ei imi zic ''vom trimite un echpaj'' si...o zi buna.... Sa inteleg, ca daca esti vinovat de un accident, si scapi intact, nu mai te acuza nimeni de nimic? Inteleg ca victimele erau prioritare, dar macar sa fi facut un filaj pe traseu, ca doar numai pe E60 merg Tirurile, si il gaseau usor, si le-am si dat informatii despre marca si firma camionului.....

Sa ma astept sa fiu chemat la declaratii in urmatoarele zile?

Daca nu se intelege vreo fraza, imi cer scuze, dar sunt obosit, revin maine cu mai multe detalii ;)

di48lo 28-03-08 09:54

Si varul meu a vazut un accident asemanator cam in zona aceea. In fata lui era o caruta, si dintr-o data un TIR din spatele lui a decis sa depaseze pe ei. Cand a ajuns tirul langa caruta, a virat brusc si a aruncat caruta langa drum. Caruta impreuna cu calul s-a rostogolit de cateva ori, iar soferul TIRului a continuat drumul.

-LEXION- 28-03-08 15:23

O studenta din Bucuresti a fost ucisa pe trecerea de pietoni, langa politistii care asteptau o coloana oficiala.

https://www.youtube.com/watch?v=OT4HCkbNI-M

Idiferenta, nepasare......''cat poti sa ai (cand lovesti o persoana pe trecerea de pietoni) in zona asta? 60..70...''

danxxl 28-03-08 20:04

sa nu le iei gatu .rable de oameni.si dobitoaca aia in loc sa o urce in masina si sa o duca la spital sta si da interviuri.Sa dea domnu sa o aibe pe constinta toata viata ei.Rabla.

gelu_r 28-03-08 22:01

D O A M N E E E...bai nene nici caine daca era nu statea in santu ala singur fara sa se uite cineva daca poate sai faca ceva sau nu...deci toti politisti dupa mine ar trebui bagati 3 ani la puscarie sa vada ce inseamna sa gresesti ca nu moare un om pt prostia lor...ei au primit ordin sa nu opreasca ca trecea lache ala si le a fost frica ca nu si mai iau banii daca fac exceptie de la regula..ce dreaq ma se zbatea pe marginea drumului si soferita aia nu statea langa ea sa vada moare nu moare???
o fi asta cu sa nu se miste ranitu de la locul accidentului pana vine salvarea da mai rau decat sa o lasi sa moara ce puteai sai faci?hai ramanea paralizata ca o miscai tu in drum spre spital si avea ceva rupt dar tot nu murea...Doamne ce oameni..soferitei i as rupe dintii femeia navea nici o treaba zicea ca navea ce sai faca de parca nu daduse peste un om daduse peste un animal..o asa soferita cu bani trebuie sa stea in puscarie pana la 80 de ani sa si dea seama ce a facut..si politisti aia lafel bagati toti la puscarie.

Dripci 28-03-08 23:08

Am vazut si eu faza asta cu studenta, incredibil frate !! INCREDIBIL ! Cum poti sa fii atat de ignorant si lipsit de reactie ? Cum poti sa fii atat de indoctrinat ?! "gata..trece shefu' pe aici, doar asta ne intereseaza". Ai avea impresia ca este un banc prost, asa de neverosimila pare intamplarea. Si Christian Ciocan, le ia apararea politistilor de la rutiera "ca ei nu au cunostinte de prim ajutor.." bla bla..CE ABUREALA ! Si in scoala de soferi inveti tehnici de prim ajutor ! Eliberarea cailor respiratorii si stoparea sangerarii sunt primordiale...chiar daca are spatele rupt, nu conteaza. Dar nah, le-a luat apararea la capcaunii aia. Iar tipa care a lovit-o...pfft..am impresia ca are nevoie de un examen psihiatric, poate nu are discernamant, poate nu si-a dat seama ce a facut ! Ori la puscarie, ori la nebuni ! FOARTE GRAV ce s-a intamplat, sper sa nu mai aud de asa ceva, sincer...ma intristeaza enorm. Putea sa fie o cunostinta de-a noastra...sau poate chiar a fost :|

gelu_r 29-03-08 20:52

va dati seama familia cand o vede la tv cum sa chinuit si nu a ajutato nimeni...

Gabi 30-03-08 17:45

8 Attachment(s)
Primele 2 poze sunt facute pe linia dreapta dintre Slatina si padurea Saru (directia Craiova). Un Ford Focus care, probabil, a intrat in depasire, n-a estimat bine distanta fata de cel care venea din sens opus si ca sa evite impactul frontal, a virat stanga si s-a rasturnat. Ce e mai nasol e ca la fata locului era o masina de la IML, prezenta lor fiind solicitata doar in caz de deces.

Restul, la intrare in Slatina (tot directia Craiova). Un Renault Megane s-a angajat in depasire, s-a lovit frontal cu un tir (care a ajuns in pomu' vizibil in poze). Soferul a fost luat cu sacu'. Se pare ca si in dreapta era cineva, pentru ca airbagu' era sarit (si sare doar daca e centura pusa... sau nu?).

gelu_r 30-03-08 20:28

cel care era in dreapta meganului mai sigur a murit..si NU nu trebuie sa ai centura sa sara airbagu airbagu sare la accident nu conteaza daca e cineva in dreapta sau nu

-LEXION- 30-03-08 20:49

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1456426)
csi NU nu trebuie sa ai centura sa sara airbagu airbagu sare la accident nu conteaza daca e cineva in dreapta sau nu

depinde de constructor....s-a mai discutat pe forum acest aspect, la unele masini, nu sare airbagul daca centura nu e cuplata, pentru ca sunt pe ideea, ca poate sa iti cauzeze probleme mai mari....iar la alte modele sare si cortina la impact frontal, pentru siguranta mai mare.....

ggd_87 30-03-08 23:19

are dreptate. la multe masini nu le sare airbag-ul (airbagurile frontale) daca nu are centura soferu sau pasageru. sare doar la cel care are centura (ex: daca pasageru din dreapta are centura lui ii sare iar sofer daca nu are centura nu-i sare,pt ca in cazul in care nu ai centura poti fi lovit intr-o anumita pozitie de airbag si sa nu fie prea fericit).
am vazut si masini rasturnate care nu aveau airbagurile frontale sarite,dar restu erau sarite si am mai vazut un logan care pe locu din dreapta nu era nimeni (deci nu era centura pusa) si a sarit doar cel de la sofer.

gelu_r 02-04-08 16:12

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 1456908)
are dreptate. la multe masini nu le sare airbag-ul (airbagurile frontale) daca nu are centura soferu sau pasageru. sare doar la cel care are centura (ex: daca pasageru din dreapta are centura lui ii sare iar sofer daca nu are centura nu-i sare,pt ca in cazul in care nu ai centura poti fi lovit intr-o anumita pozitie de airbag si sa nu fie prea fericit).
am vazut si masini rasturnate care nu aveau airbagurile frontale sarite,dar restu erau sarite si am mai vazut un logan care pe locu din dreapta nu era nimeni (deci nu era centura pusa) si a sarit doar cel de la sofer.

deci pt aia cu rasturnatu se poate sa nu sara ca nu a fost impact lateral si nu a fost nevoie sa te apere..pt logan exista posibilitatea sa nu fi avut airbag sau sa fi fost lovita inainte si sa fie pus doar asa..
si chestia cu n ai centura mi se pare absurda si ai gresit cand ai zis ca la multe masini nu sare..la putine nu sare airbagu daca nu ai centura, e chiar absurd te lovesti mai rau de airbag decat de parbriz?..am auzit si eu ca la anumite modele de masini nu sare fara centura da f rar sa fie asa..ca multi soferi nu poarta centura..

danxxl 02-04-08 18:21

asa auzisem si eu ca nu sare daca ai pusa centura.Si apropo de modul in care te loeste air bagul.Pe mine apropae ca m-a lasat fara rasuflare un airbag la un Renault Master,dar ma gandesc ca a fost mai bine.Nu e deloc placut mai ales cand impactul este la 100 km /h cu un cal.:)

Korne 02-04-08 21:21

oricum, sfat din cele mai calduroase... centura pusa...nu mai aveti gand ca sare airbagul sau nu...e cert ca sare, iar eu sunt fericit ca s-a inventat... iar danxxl, nici 80km/h intr-o duba nu e cel mai placut... numai bine

phaeton 12-04-08 19:59

a intrat o vaca in mine cu vreo 70, in timp ce stateam la semafor.
ea conducea tot un passat si si a rupt botu (de vaca bineinteles) de volan. iar din cauza k nu purta centura, nu ii s a deschis airbagu.

Dodo_998 13-04-08 23:05

3 Attachment(s)
masina gasita in parcare la spital la municipal.. din pacate masina surorii mele.. ne-au spus paznicii de la spital ca s-au luat unii la intrecere pe chei si unul cu un seria 5 a pierdut controlul si a intrat intr-o toyota care ulterior am aflat ca era ceva gen dauna totala.. si din toyota a sarit in seat`ul surorii mele.. care a scapat cat de cat ieftin.. am gasit bilet in geam sa ne prezentam la candiano, accidentul s-a petrecut in jur de ora 01:30.. am inteles ca viteza celui cu seria 5 era in jur de 180.. ma rog.. poate a vazut cineva cum s-a intamplat exact sa ma lamureasca si pe mine.. cert e ca cel cu bmw`u a luat 2 mil amenda, in 48 de ore 1 mil.. deci.......

ggd_87 18-04-08 10:19

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1482826)
masina gasita in parcare la spital la municipal.. din pacate masina surorii mele.. ne-au spus paznicii de la spital ca s-au luat unii la intrecere pe chei si unul cu un seria 5 a pierdut controlul si a intrat intr-o toyota care ulterior am aflat ca era ceva gen dauna totala.. si din toyota a sarit in seat`ul surorii mele.. care a scapat cat de cat ieftin.. am gasit bilet in geam sa ne prezentam la candiano, accidentul s-a petrecut in jur de ora 01:30.. am inteles ca viteza celui cu seria 5 era in jur de 180.. ma rog.. poate a vazut cineva cum s-a intamplat exact sa ma lamureasca si pe mine.. cert e ca cel cu bmw`u a luat 2 mil amenda, in 48 de ore 1 mil.. deci.......

cred ca stiu despre cineva e vorba. nu e un seria 5, e un seria 3.
un prieten a lovit vineri seara masina si mi-a povestit ca a lovit o toyota si un seat. cred ca despre asta e vorba.
nu s-au luat la intrecere. era unu cu un seria 5 care tot vroia sa se dea cu asta,prietenu meu,care mergea pe banda 2 in spatele lu una.a plecat ala cu seria 5 si asta s bagat pe prima banda sa o depaseasca pe proasta aia,dar din cate am inteles ca toyota era neagra si fiind intuneric nu a vazut-o decat in ultimu moment cand a pus frana dar degeaba,s dus sanie pana in ea.
si nu avea viteze din`alea astronomice cum zic aia de 180,k la viteza asta facea si ambele masini praf + masina lui praf si el nu stiu daca se mai dadea jos.
pisica lui nu are decat: capota indoita,far stanga spart,masca sparta si carcasa de la filtru de aer sparta. atat. deci nu cred ca a avut viteza foarte mare daca are doar atatea.

Dimitris 18-04-08 15:05

chiar ma intrebam cine le-a facut praf si ma gandeam ce neplacuta surpriza sa ai dimineata. Sora ta a scapat bine, toyota aia avea spatele facut destul de zdrente. dar intrebarea este, acolo ai voie sa parchezi? nu sunt ironic doar ca nu m-am uitat.
oricum ghinion.
iar legat de viteza, 180? ma indoiesc dar nu asta conteaza. bine ca nu e mai grav

ggd_87 19-04-08 02:06

nu e voie sa parchezi acolo,din cauza asta celui cu pisica nu i s luat permisu si a dat culpa comuna (nu stiu sigur faza cu culpa comuna daca asa e,dar asa am inteles).
cat despre viteza,el a zis ca avea undeva la 70 - 80 la ora si ca avea centura pusa ca nu a patit nimic el.
toyota am inteles ca a lovit-o undeva pe la jumate si a impins-o in seat. si plus de asta era si nisip sau nu stiu ce pe jos ca a pus frana si s dus sanie. culmea, proprietaru de la toyota statea pe geam si fuma o tigare in momentul in care baiatu cu pisica a intrat in masina lui si a vazut tot. :lol:

-LEXION- 19-04-08 13:19

http://www.clujeanul.ro/cluj/trei-oa...-turda-2566366

Un Schumacher pe strazile Romaniei, care a crezut, ca atunci cand iti iei BMW, primesti si licoarea magica pentru nemurire....

danxxl 19-04-08 13:50

ma da ce nebuni si astia au dat pozele alea necenzurate.mi s-a ridicat parul pe mine si nu alta.Dumnezeu sa ii odihneasca.....asa mori ca prostul pe drum.

yulasinio 19-04-08 16:55

Quote:

Originally Posted by danxxl (Post 1492835)
ma da ce nebuni si astia au dat pozele alea necenzurate.mi s-a ridicat parul pe mine si nu alta.Dumnezeu sa ii odihneasca.....asa mori ca prostul pe drum.

foarte bine ca au pus poze necenzurate, sa vada toti ghiolbanii ce se poate intampla cand esti prost si te crezi pilot.
Nu cred ca, in afara de India, mai sunt atatea accidente de masina cu morti ca la noi. Sad, dar adevarat :sad:

-LEXION- 19-04-08 20:32

Quote:

Originally Posted by danxxl (Post 1492835)

Foarte bine au facut, pentru ca, daca nici macar camerele de viteza (exact in acea zona se afla o camera radar ) nu te calmeaza, poate niste imagini socante cu rezultatul unei prostii , ii face pe unii sa se gandeasca de 2 ori cand apasa acceleratia peste masuri. Desi.....din experientele altora , nu inveti niciodata.....

-LEXION- 19-04-08 20:41

3 Attachment(s)
18 aprilie, pe la ora 18:30, la intrare in Iasi, dinspre Pascani, o Skoda de Neamt, a luat o persoana pe capota :sad:

-LEXION- 20-04-08 19:40

http://new.clujeanul.ro/cluj/patru-a...n-cluj-2569428

Alt BMW-eist care omoara 4 oameni de data asta.....

22VIN 21-04-08 13:27

da eu tot ma intreb... nu-i duce capu?!?!?! eu stiu ce poate masina mea o simt cand da sa scape, stiu in ce distanta pot sa franez pe ud uscat zapada etc stiu ca nu franezi tare in curba decat daca e nevoie stiu ca nu calci acceleratia cand esti in varfu' rampei si nu vezi ce e in fata (era sa proiectez 2 babe cu un carucior care mergeau pe mijlocu' strazii imediat dupa varful rampei pana sa-mi iasa vitejiile din cap) stiu ca daca vezi obstacolu in fata primul lucru iei piciorul de pe acceleratie si o calci sa depasesti doar dupa ce esti sigur ca e suficient timp si spatiu etc. sunt multe reguli pe care astia care se omoara habar nu le au. cine-i invata frate sa conduca, cine e inconstient sa-i lase singuri din prima zi de permis peste tot? primele drumuri lungi le-am facut cu ai mei langa pentru ca sunt soferi cu experienta si de la ei invat ponturi si reguli esentiale, nu singur. stiu destui care n-au mers cu soferi experimentati in dreapta si nu stiu decat acceleratie (normal ca masinile nu mai sunt intregi, noroc ca ei sunt)
invatati fratilor sa conduceti de la cineva care stie cu ce se mananca si invatati-va limitele masinii.
vorba instructorului meu: usor sa accelerezi, greu sa franezi

danxxl 21-04-08 18:00

orice prost stie sa calce acceleratia.ai dreptate amphetamine vizavi de limitele masinii,desi tinand cont de varsta care o ai afisata esti cam incepator in ale soferiei.iar vizavi de accidentul asta,ce poti sa mai zici...au murit ca niste prosti ca altfel nu pot spune.Cred ca daca au bmw sunt regii soselelor si sunt nemurritori.Se pare ca s-au inselat.RIP.

All times are GMT +2. The time now is 13:18.

- Copyright 2026 4Tuning