![]() |
Re: poze cu lucrarile mele
sunt interesat de asha ceva...cat cost sa faci o emblema vw pe o capota de golf mk1?
|
salutare sunt super airbrush-urile im puteti spune cat mar costa un model pe lateral asa cu aproximatie
|
Quote:
( poate sa fie de la o laterala de lastun pana la o laterala de vapor intre care e o diferentza cam mare . scz de gluma) cel mai bine ar fi sa imi trimiteti un mail in care ori sa imi aratati cateva imagini cu ceea ce doriti ori sa imi spuneti ce aveti in minte si eu am sa incerc sa pun in valoare ideea dumneavoastra (sau la ceva ce sa va placa). ps. pt comenzi sau preturi va rog nu mai scrieti aici . scrieti un PM sau un mail cu ceea ce doriti ca sa lasam acest post pt prezentarea lucrarilor si comenturile care sunt aduse la adresa lor multumesc mult |
Quote:
acel semn de vw poate fi facut in f multe modalitati : de la o simpla culoare (care arata ca si un stiker ) pana la o combinatie de culori si modele care va arata ca o adevarata lucrare in airbrush. nu stiu la ce te-ai gandit dumneata dar ashtept pm sau mail cu ideea in caz ca sunteti interesat numai bine |
mah... respect ca t tzi de treaba si ai ambitie. bv
|
3 Attachment(s)
Quote:
hai sa pun s pozele aseta ca nu am vrut sa le pun dar acum noah le-am facut intr-o mare plictiseala . nu e f bine executat ca lucram haotic dar e ok (nu sunt pt client sunt doar facute ca ma plictiseam groaznic) aiic sunt pozele |
ai testat water drop effect? a iesit f bine
|
2 Attachment(s)
Quote:
acum "WATER LIFE" sau puteti sa o luati si cum ii spune un prieten de-al meu " reclama la tuborg":lol: :lol: panza 100/80 |
1 Attachment(s)
"water Life2"
|
Foarte bine ti-a iesit si broasca aia man! Felicitari!
Hai ca maine pun si eu o capota demo ce am facut pentru tuning show -ul de maine. :) Happy airbrushing! |
Foarte tari noile lucrari cicioc! :D Ia mai baga-ne niste noutati :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
vad ca nimeni nu mai baga nimik deje de ceva vreme hai ca pun eu una la care lucrez size-185/185cm |
am citit si eu acest thread timp de doua zile!:-)
pot sa spun ca am vazut lucrari frumoase de la cele mai simple pana la destul de complexe. La cat ma pricep si eu sa apreciez, se vede un bun pictor. numai bine |
1 Attachment(s)
Quote:
si ms ca ai avut rabdare sa te uiti nu am mai pus de mult nimik dar revin cea de mai sus terminata marimea-185/185cm |
Nice job man! ;)
|
inca o lucrare ft reusita...
bravo si tine-o tot asa! |
2 Attachment(s)
Quote:
am inceput o alta lucrare e o mica casa de biliard aici sunt poze cu primul perete dar mai urmeaza |
Cred ca vara o sa te sun cand fac revonare in camera :D Imi place tare , si garfield cum a iesit. Imi poti trimite un pret in pm ca cam cat costa? Mersi ;)
Super a iesit bravo :rockon: |
2 Attachment(s)
Quote:
costul e in functie de lucrare. fiecare lucrare. nu pot sa iti spun un pretz la ce doreshti pt ca nu stiu ce doreshti. pana la vara mai este si o sa ai timp sa te gandeshti si sa te regandeshti la ceea ce vreiiar atunci o sa discutam si de pretz inca cateva poze dar inca mai este de lucru |
5 Attachment(s)
inca cateva poze dar ttrebuie sa revin cu poze mai bune
ca se pare ca astea nu atre au ieshit |
4 Attachment(s)
o casca nituita
|
Salut m-ar interesa o capota de vopsit cu ceva mai special. Baza e neagra, e de la un golf 4. Spune-mi daca ma poti ajuta, contra cost evident.
Multam |
2 Attachment(s)
Quote:
cred ca cel mai bine ar fi sa imi scri un mail cu ceea ce te intereseaza mai exact datele sunt la semnatura revin cu ceva ppoze la ceeea ce am lucrat acum. aproape gata lucrarea dar am sa revin cu poze noi dupa ce e montata |
hi! felicitari e super,te invidiez bafta in continuare
|
Quote:
nu e de invidiat . ..se poate .. cred ca oricine poate sa faca orice daca isi da silintza |
te invidiez pt faptul ca ai foarte multe idei proprii,eu ma blochez un pic la chestia asta,dar na asta e, mie frica de faptul ca nu o sa iasa bine,nu zic am facut paint combinat de ex un kavasaki gpz 1100 multi zic ca e ok si le multumesc dar pt mine nu e deajuns niciodata,oricum esti tare, felicitari inca o data poate apucam sa vb si face to face o data cand mai ajung si eu pe la Baia Sprie salut si bafta.
|
Quote:
cand e vb de idei ....sunt (dar cum am vb si cu stephio) tre sa vezi f multe lucrari si sa sti cum sa le combini. iar ideile iti curg dupa ce sti cam tot ce apare (in lume nu numai in ro). in fiecare zi vad zeci de noi sau mai vechi modele aerografiate pe diferite suporturi.. in pana de idei mai raman si eu de ex cum sunt acum. am de facut o lucrare iar proprietarul motocicletei isi schimba tema de la zi la zi . asa ca .... dupa mai multe proiecte care i-au placut azi a ales altul cu totul diferit de ce ne-am inteles pana acum:???: asa ca .. acum.. habar nu am am nici eu pe lume sunt :???: dar sunt sigur ca o scot la capat btw. sunt din baia mare ;) si mi-ar placea sa ne vedem . numai bine si mai multe lucrari ;) |
imi place foarte mult casca!
felicitari! :D |
6 Attachment(s)
Quote:
revin cu o lucrare la care eu nu am apucat sa fac poze dar uite ca au sosit locul- Iulius Mall cluj magazinul - FR33ZONE. Daca ajungeti pe acolo cautati magazinul dar si cumparati :)) |
6 Attachment(s)
Quote:
|
hi! astept cu nerabdare pozele
|
3 Attachment(s)
motocicleta montata
yamaha 1300 |
hi! cred ca nu e nimic de comentat, a iesit foarte bine, felicitari si succes in continuare.
|
1 Attachment(s)
am mai lasat un comment pe alt thread dar frate eshti cel mai tare sa mor....super tare...am o curiozitate pentru o lucrare pe o capota facuta full size shi laterale ceva tribal un pretz.....aprox (ceva mai complex gen poza postata :D) ms frumos
|
2 Attachment(s)
casca cu un razboinic decedat :P
|
Nice job man!
|
felicitari
intradevar jos palaria;) |
HI! Da asa e super bine lucrat,felicitari
|
Super lucrarile tale, succes in continuare...si te astept in TIMISOARA dupa sarbatori.Sper sa le putem arata timisorenilor ce poate face un adevarat artist.
|
Quote:
vin vin la inceputul anului sunt acolo ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning