Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Inca un cabrio... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264575-e36-cabrio.html)

Skillzu 27-03-12 15:32

Re: E36 - Inca un cabrio...

Tin sa ii multmesc domnului UKS, pentru deranj, si pentru ajutor, desi nu ma cunoaste si nici nu are vre-o obligatie fata de mine!

Bafta cu masina! Pana acum te-ai miscat foarte bine, sper sa mai schimbi pe viitor si stopurile. :-)

motzu 27-03-12 17:25

super o prind jantele :shock:
bafta multa!

21UKS 28-03-12 08:01

va multumesc.....stopurile inca imi plac (plus ca au un consum de curent mai mic :lol::lol::lol: fiind pe LED)

am primit ieri si pielea rosie, multumita colegului (XXDADIXX), zilele aste facem usile si mai tarziu putin si marginea scaunelor si a banchetei + tetierele....poate are cineva 2 tetiere ptr spate cu materialul de pe ele praf, ca oricum le imbrac in piele....:D

21UKS 29-03-12 19:56

1 Attachment(s)
..........inca e calda....nu m-am putut abtine sa nu o prezint :oops:....in weekend cred ca sunt gata toate fetele de usi....e super culoarea....

tm 63 flo 29-03-12 22:24

Pfuuu......arata super, poti sa-mi dai un PM cu cine le-a facut si ce pret?

21UKS 11-04-12 19:25

5 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted: accident minor dar naspa....

si un cadou de paste (capacele ventile cu BBS) :-)

si poze cu fele de usi pe masina;)....

xxdadixx 11-04-12 21:12

Nasol incident. Roata a scapat? Pt laterale ti-ai luat piele? Eu as face-o toata.

21UKS 12-04-12 09:42

mi-a atins (frecat) si janta putin, da fetele de usi sunt gata cu piele si deja e pe "drum" si restul materialului ptr scaune si bancheta (de fapt mai imi trebuie doar ptr partea din mijloc a scaunelor). Va fi piele complet in final:D, doar ca partea din mijloc va fi un visiniu mai inchis....ms inca odata ptr pontul cu pielea;)

motzu 12-04-12 12:48

pfuuuuuuuuuuuuu nasol incident dar bine ca nu e mai rau......
cat despre masina....superba!!!!!
bafta!:D

21UKS 12-04-12 20:03

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4978285)
pfuuuuuuuuuuuuu nasol incident dar bine ca nu e mai rau......
cat despre masina....superba!!!!!
bafta!:D

ms. frumos...

azi am indreptat aripa, miercuri urmeaza "un pic de roluit" pe fata , apoi vopsit.....poate si spatele terminat de tras si vopsit cu ocazia asta (cam nasol ca se aduna cam multe luna asta si iar am pb cu nevasta:lol:....bine ca e cald si pot sa dorm in masina)

azi am pus materialul cel nou pe luneta si e pregatita de pus maine in fermoar, dupa ce pun niste folie neagra pe ea.....a iesit foarte bine pana acum, maine e proba de foc.. sa vad daca nu s-a umflat sau nu a intrat la apa:lol:

xxdadixx 12-04-12 20:22

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4978750)
ms. frumos...

azi am indreptat aripa, miercuri urmeaza "un pic de roluit" pe fata , apoi vopsit.....poate si spatele terminat de tras si vopsit cu ocazia asta (cam nasol ca se aduna cam multe luna asta si iar am pb cu nevasta:lol:....bine ca e cald si pot sa dorm in masina)

azi am pus materialul cel nou pe luneta si e pregatita de pus maine in fermoar, dupa ce pun niste folie neagra pe ea.....a iesit foarte bine pana acum, maine e proba de foc.. sa vad daca nu s-a umflat sau nu a intrat la apa:lol:

Bafta pe maine si nervi de otel iti doresc. Ia si ceva WD sa ungi fermoarul ;)

21UKS 12-04-12 20:24

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4978785)
Bafta pe maine si nervi de otel iti doresc. Ia si ceva WD sa ungi fermoarul ;)

nu ma demoraliza.....:lol:, sper sa mearga usor;)

xxdadixx 13-04-12 19:53

Ai rezolvat cu luneta?

21UKS 13-04-12 19:59

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4980144)
Ai rezolvat cu luneta?

:lol::lol::lol: inca nu...am scris la tine pe topic mai inainte.....am pus folie neagra pe ea si am incercat apoi ceva dupa masa, dar nu am reusit cu cheita nr.5.....mi-a zis cineva ca este fermoar nr. 4 si este mai rar bineinteles....:D...am incercat sa le strang cu un patent dar s-au rupt in final si mi se tot deschidea frermoarul in urma....nu il strangea bine probabil

maine ma duc la piata sa caut cheite nr 4 si continui alergarea:lol:

21UKS 17-04-12 14:51

:twisted::twisted::twisted: nu reusesc sa gasesc o cheita de fermoar care sa mearga la luneta....am comandat una originala ca toate care le incerc nu inchid fermoarul....pocnesc de nervi ca atat am futut luneta in maini ca se duce dracului si folia neagra ce am pus-o pe ea
si dupa una si alta e si vremea ca dracu...frig si ploaie.....stau cu musamaua pe masina...:twisted:..

xxdadixx 18-04-12 11:00

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4984677)
:twisted::twisted::twisted: nu reusesc sa gasesc o cheita de fermoar care sa mearga la luneta....am comandat una originala ca toate care le incerc nu inchid fermoarul....pocnesc de nervi ca atat am futut luneta in maini ca se duce dracului si folia neagra ce am pus-o pe ea
si dupa una si alta e si vremea ca dracu...frig si ploaie.....stau cu musamaua pe masina...:twisted:..

Imi pare rau ca nu mai am fermoarul. Ti-am spus ca iti trebuiesc nervi de otel, chiar si daca ai cap de fermoar bun :) Cat a fost pe original? Nu te-ai interesat si de luneta?

21UKS 18-04-12 14:50

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4986132)
Imi pare rau ca nu mai am fermoarul. Ti-am spus ca iti trebuiesc nervi de otel, chiar si daca ai cap de fermoar bun :) Cat a fost pe original? Nu te-ai interesat si de luneta?

11 lei ...sper sa fie aia care am vazut-o eu in desen :lol:, pe original e vreo 17 mil luneta, iar pe bazar am vazut la 200 euro....sper sa nu fiu nevoit sa-mi iau noua ca a iesit destul de bine asta si as prefera sa-mi fac tapiteria cu piele rosie decat luneta...:D

am gasit o cheita cu care am reusit sa inchid o bucata de fermoar, dupa care ramane deschis in urma si cand dau inapoi un pic sa reiau se deschide in spatele cheitei si trebe sa o iau de la capat...am incercat si intr-o parte si in alta....cred ca o sa astept pana miercuri ca si asa e vremea asta naspa....

21UKS 20-04-12 14:16

dezamagire maxima....nu este cheita ci un "zavor" care blocheaza fermoarul sa nu se deschida dupa ce e inchis, sau ceva de genul.....o sa incerc sa ma chinui in continuare sa il inchid.....:sad:

mariokynes 20-04-12 18:18

Frumoasa masina,felicitari,o vad foarte des acolo in sagului langa giratoriul de la OMV si o admir de fiecare data... sa o stapanesti si folosesti sanatos omule...

320 Cabrio PWR 20-04-12 18:38

bravo, frumoasa foc...sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul... stopurile de M ar merge mult mai bine, dar e doar parerea mea...oricum e frumoasaaa :-)

21UKS 20-04-12 18:53

ms ptr aprecieri...

Mario_Dub 21-04-12 01:12

superb cabrioletul, rotile intregesc peisajul :D bafta in continuare

21UKS 21-04-12 10:22

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4990865)
superb cabrioletul, rotile intregesc peisajul :D bafta in continuare

ms. frumos.....astept sa vad poze noi la tine cu jantele si restul....;) ..sunt exact ce trebe rs-urile...:D

xxdadixx 22-04-12 10:10

Trebuie sa gasesti cheita pe undeva, le compari dintii cu ce ai pe luneta. Daca sunt identici si tot nu merge poate nu ai cusut bine fermoarul pe luneta, eu de aia am cusut luneta noua peste cea veche si am taiat centrul pe langa fermoar. O sa ma uit si eu de unde l-am luat pe al meu sa vad daca mai au. Dupa ce l-am inchis nu l-am mai prins cu clemele alea de metal, l-am cusut, oricum nu se vede.

21UKS 22-04-12 10:55

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4992371)
Trebuie sa gasesti cheita pe undeva, le compari dintii cu ce ai pe luneta. Daca sunt identici si tot nu merge poate nu ai cusut bine fermoarul pe luneta, eu de aia am cusut luneta noua peste cea veche si am taiat centrul pe langa fermoar. O sa ma uit si eu de unde l-am luat pe al meu sa vad daca mai au. Dupa ce l-am inchis nu l-am mai prins cu clemele alea de metal, l-am cusut, oricum nu se vede.

asa am cusut si eu peste cea veche, apoi am decupat-o pe aia la vreo 3-5 mm fata de chederul ala, ramanand cea noua....am reusit sa inchid pana dupa prima curba tot strangand de fermoar ca sa inchida...pana la un moment dat se tot rupe cheita aia de la atata strans cu patentul....

poate nu am nimerit cheita care trebuie...am vazut ca sunt nr. 5; 5C; 5AD...etc....am incercat cateva tipuri, dar poate nu am gasit exact care trebuie ptr pasul ala....

daca il inchid asa ma gandeam si eu...sa il cos la capat... ca nu stiu daca intra clema aia la loc.....

GOGU_VL 22-04-12 14:03

PROBLEMA REZOLVATA !!!!

ASTEPTAM SA VINA ZIUA DE MARTI :lol::lol:

21UKS 22-04-12 14:18

Quote:

Originally Posted by GOGU_VL (Post 4992640)
PROBLEMA REZOLVATA !!!!

ASTEPTAM SA VINA ZIUA DE MARTI :lol::lol:

:yes: :drunk: :joy:

21UKS 25-04-12 21:55

3 Attachment(s)
azi am reusit sa inchid luneta (fermoarul), dar ultimii 20 cm i-am futut ca mi s-a parut ca e inchis fermoarul si nu era, si am scos chita afara....maine o sa o iau de la capat si voi fi expert in fermoare....:lol:

ce parere aveti de musamaua mea? se asorteaza?....:lol:

si o surpriza .....m5.....trebuie retapitat......

21UKS 27-04-12 01:41

4 Attachment(s)
in sfarsit am rezolvat pb cu luneta ... am reusit sa inchid fermoarul....:D.....multumiri lui gogu_vl si mai ales vecinului sau cu cabrio alb....ZYD (parca asa are nr. la masina:D), care mi-a imprumutat cheita de la fermoarul lui...;) :drunk:

xxdadixx 27-04-12 07:07

Ti-a iesit f bine tinand cont ce materiale gasim si in cati bani ai iesit fata de unul OEM.
Sunt curios cum a stat al meu peste iarna.

GOGU_VL 27-04-12 10:44

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4999921)
in sfarsit am rezolvat pb cu luneta ... am reusit sa inchid fermoarul....:D.....multumiri lui gogu_vl si mai ales vecinului sau cu cabrio alb....ZYD (parca asa are nr. la masina:D), care mi-a imprumutat cheita de la fermoarul lui...;) :drunk:

CU PLACERE PRIETENE ;)

NE BUCURAM C-AM PUTUT SA TE AJUTAM.

21UKS 27-04-12 12:10

da, sunt foarte multumit de cum a iesit, in afara de aprox 5 mm din cel vecchi care se vede pe margine langa chederul ala care este uzat in laterale de la indoituri si vreme este perfect intins si pare OK materialul chiar daca e mai subtire decat cel original.....
eu l-am luat de la un baiat din braila si zicea ca se foloseste la barci ceva, si, ca este foarte rezistent si oricum e mai elastic decat cel original (asta inseamna ca o sa stea mai bine folia pe el....:lol: ...sper)

iar ca pret m-a costat 40 lei cusutul la masina si, cred ca inca atat am dat pe tot felul de cheite ptr fermoar......plus 50 lei materialul;)

.... trebe sa mearga la fix volanul de M5 de pe e39 la pisica?....ma refer la mufe...la claxon, la luminile din butoane....ca in rest stiu ca imi trebe adaptor ptr pioneer sa functioneze comenzile la lautari si, banuiesc ca trebe si tempomatul sa-l montez pe ea daca vreau si celelalte comenzi functionale....
nu stiu inca fiindca nu am spira aia cu mufele (trebuie sa o primesc in zilele urmatoare....

21UKS 23-05-12 12:28

3 Attachment(s)
am terminat cu aripile spate, dar nu am mai avut timp de postat (am fost si plecat si intr-o vacanta mica). Am trimis ceasurile la cineva sa-mi faca lumina rosie in bord si astept sa vina inapoi, iar saptamana asta incepe retapitarea cu piele rosie...:-)

.....3 poze din plimbarea asta....:D.....

kitz` 23-05-12 13:06

foarte frumoasa...felicitari

21UKS 23-05-12 13:20

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 5035313)
foarte frumoasa...felicitari

ms. frumos....;)

3m 23-05-12 16:10

foarte frumoasa pisica ! sa postezi bordul cu noile lumini !

21UKS 23-05-12 20:09

Quote:

Originally Posted by 3m (Post 5035537)
foarte frumoasa pisica ! sa postezi bordul cu noile lumini !

ms. .... abia astept sa vina dar doar azi l-am trimis...pe miercuri cred ca vine inapoi...:lol:

xxdadixx 23-05-12 22:13

Mai exact ce faci la ceasuri?

21UKS 24-05-12 06:26

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5036002)
Mai exact ce faci la ceasuri?

iluminatul cu led-uri rosii, inclusiv afisajul cu km si, acele albe...o sa pun niste poze cand sunt gata...

by_edu 28-05-12 21:35

Tiiiit tiiit vecineee :D

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning