![]() |
Re: E46 - 320D FL '03 project !
felicitari !! mie imi place cum vin :)
pentru un daily car sunt numai bune ! de cand imi doresc si eu asa ceva... dar sunt rare si gasesc foarte scumpe ori sudate/probleme, etc. ar da mult mai bine cu niste capace puse !! |
Quote:
tu nu ai de unde sa iti dai seama din poze ca o masina cum sta tehnic,si eu zic ca ii prea multa teorie cam degeaba...ok,am inteles decizia ta,fiecare cu viziunea lui si atat,nu am dat in cap....am vorbit strict de jante ca nu arata a niste jante de 1000 eu...si iti mai repete odata ca nu este necesar sa ai strech sa arate bine...dar in fine,hai sa terminam ca o dam in polemici si unii chiar abia asteapta iar daca vrei poti umbla si cu strech si nu cu 40 la ora...chiar am facut tara fara probleme,ca necesita atentie si unii dintre noi is obisnuiti sa priveasca doar inainte si nu vor sacrificii ok...dar sa ramana doar atat si bafta Quote:
pacat ca nu iti pot raspunde pe aceas limbaj si nivel ca nu cunosc din pacate:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Cand mergi pe autostrada cu 160 la ora , iti mai arde sa mergi cu grija la vitezele alea tinand cont ca ai si participanti la trafic pe langa tine care merg cu viteze gen 100-120 la ora? Ai fost in italia , ai apucat vreodata sa vezi un accident in grup la vitezele alea? Sa vezi ce se intampla cand esti atent si prin alte parti decat sa privesti drumul in fata? Nu ma intelege gresit , nu vreau sa arate a jante de 1000 de euro , pe mine m-a interesat aspectul tehnic mai mult la ele , ca asa dadea frate miu 800 de euro pe niste replici de spuneati wow pe aici si gata , dar nu avea nici un rost , daca dupa juma de an le duceam la indreptat iar ! Ok ai facut tara cu masina aia , dar nu cred ca atacai tu virajele la viteze asa de mari , iar tu folosesti alt setup pe masina ! [ ia spune mi tu ai gumele omologate pe carte? ] Cine ma cunoaste stie cat de mult pun accent pe partea tehnica! DEGEABA ARATA BINE DACA NU E PRACTICA in adevaratul sens al cuvantului ! In plus dupa cum vezi pe topicul asta , e chiar putina trancaneala , mai mult se face decat se vorbeste ! |
Quote:
Nici limba română nu o stii, nici coerent nu esti. Si de unde stii tu ca nu isi da seama cum sta masina pe strada din poze? De unde stii tu ca nu conduce masina asta ? Vorbesti (tastezi) cam mult si bati campii aiurea. Rugamintea mea si sigur si a lui Catalin : da UNSUBSCRIBE si da-ne pace, nu mai da tu sfaturi in necunostinta de cauza, bafta ! |
Quote:
eu inteleg ce zici,si stiu cum ii treaba cu practic,insa eu ma refeream la aspect,ca se putea impaca altfel sa fie si fie...dar in fine...fiecare cu fixuriile lui ca si cand am vorbit pe mess de suspensii spor la treaba Quote:
te salut si stai mai relax |
Quote:
ps: s-a facut destul offtopic, poate sterge cineva post-urile astea inutile. |
Quote:
Madabout isi permite sa vorbeasca in locul meu , din cauza mai multor motive : 1 - Suntem prieteni de ceva timp si suntem din acelasi oras [ cu toate ca acum e mutat in iasi ] 2 - Ne am ajutat reciproc la masini [ si nu vorbim doar de mess ] 3 - A avut ocazia sa vada si sa conduca masinile la care lucrez , deci stie chiar foarte bine cum lucrez la capitolul asta ! 4 - La fel ca mine si el tine cont de aspectele tehnice cand modifica ceva la masina lui 5 - Ai vazut live masina care o detine si o modifica? Sunt doar cateva din motivele pentru care isi permite sa intervina pe topicul meu :) PS : rog moderatorii sa nu intervina , sunt doar 2 3 posturi off topic dar e mai bine sa ramana ! |
serios man ca arata ca dracu,parca vrei sa faci tractor din ea.
nu ies jantele deloc in evidenta,mai bine puneai ceva gen rondell 58 fara strech si arata ok |
Jantele sunt foarte frumoase , dar si io sunt de parere ca nu prea dau bn pe e46 (e doar parerea mea cata ) ....si eu sunt in dubii sa cumpar niste RH uri dar mi e frica tot la fel sa nu dea bn ...ca pe e36 dau bn dar nush pe e46 !!!
|
Quote:
Quote:
E doar o chestie de gusturi aici ! ca nu dau asa de bine cum dau pe e36 , se stiu cauzele [ una e 205 alta e 225 , una e talon de 40 alta e 45] , dupa ce se urca bilstein ul pe masina , vorm vedea exact cum e treaba ! pana atunci ramane asa,! |
Quote:
|
Care e treaba cu autostrazile din Italia?De ce nu poti merge cu strech-uri?
Jantele dau nasol tare in configuratia asta dar na....fiecare cu gusturile si fixurile sale. |
bă, eu zic mai bine să-i dai foc ! e urâtă cu spume !
|
Quote:
|
Quote:
Mai bine da replicile alea incoace si cu ta technixul ! Quote:
|
Da, nici nu stiu dc m-am bagat in seama, spor
|
nici suspensia n-ar schimbat cu mult aspectu,cel mai bine ar fi sa incercati cu niste jante pe 18,parerea mea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos BMW !
Succes in continuare !! :D |
Quote:
Vineri se vor comanda arcurile fatza+spate eibach pro kit,iar saptamana care vine amortizatoarele.am comandat si lampile de la picioare noi,deoarece astea ce le aveam ,una avea piciorushele rupte de la mufa.pe urma voi schimba uleiul si filtrele.pe la sfarsitul lunii voi urca si jantele pe masina. |
Quote:
Puneti ma ta technix , esti nebun? de ce sa iei eibach pro kit si bilstein? is "proaste" ma ca nu face dropul ala blana ....ce conteaza daca nu o sa mai ai confortul si manevrabilitatea aia ...cel putin ai drop ! nu fii prost sa dai 500 de euro pe suspenie cand pot da 200 si gata ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Au ajuns si capacele de jante OZ Racing !
|
saptamana asta ar trebui sa imi ajunga arcurile,amortizatoarele+alte acareturi:D.suspensia o voi monta saptamana care vine daca este timpul frumos:D
|
7 Attachment(s)
Pana atunci ... niste poze cu capacele si valvele ascunse montate pe jante + butonul de deschidere portbagaj din interior [ consola ]. Multumim lui crysty.bobok pentru buton !
|
Un mic "rezumat" la ce sa facut la masina pana acum :
https://www.facebook.com/photo.php?v=539303929423589&set=vb.100000319604450 &type=3&theater |
5 Attachment(s)
Acareturi , acareturi OEM :
|
4 Attachment(s)
Montat buton deschidere portbagaj si facute legaturile ! Au sosit si arcurile ! asteptam amortizoarele !
|
10 Attachment(s)
Azi s-au montat arcurile si amortizoarele bilstein b4 mtech ! Cateva poze dupa montaj ! dupa ce se aseaza suspensia mai bine , o sa revin cu poze detaliate si un mic feedback la comportamentul dinamic !
|
Imi place masina, pare ingrijita, modificarile aduse sunt facute cu cap, vad ca nu se vizeaza numai aspectul cat si functionalitatea. Singurul lucru care nu-mi place sunt jantele, parerea mea e ca ar fi dat mai bine cu unele OEM..
|
sa lasi pareri despre suspensie , eu sunt multumit de bilstein b8 ,
|
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Un set nou de poze , mai ramane de aliniat bara fata si spate cum trebuie , se cauta bara stabilizatoare fata si spate h&r sau eibach antiroll kit . Nu mi veniti cu preturi aberante gen 250 de euro [ noi , costa 320 de euro ] , canale de aer M si carenaje roti fata stanga/dreapta fara urechi rupte sau crapate !
Suspensia sa asezat [ nu cred ca mai coboara ] Ca si feeling e super ok combinatia eibach pro kit + bilstein b4 mtech dar , pentru cei care vor sa faca o treaba completa si fara batai de cap , le recomand kit ul de la Eibach b12 varianta pro kit sau sportline [ vreo 600 de euro ] ! Alea sunt ideale ca si compromis ! |
nu stiu daca am precizat,dar am schimbat configuratia la muzica:D.am pus difuzoare hertz hv xl ,tweetere hertz si amplificator audison srx4.sunt foarte multumit de cum se aude(acum merge doar fatza, astept sa imi ajunga difuzoarele spate).pe instalatia originala a masinii,nu mai am nimik,deoarece atat boxele cat si tweeterele au fost legate pe statie...:D
|
Quote:
|
Quote:
Ce poze george? a mers pana si pe la spatele meu cu faza asta :))))... ma anuntat abia dupa ce a montat tot pe acolo ... acum ce sa vezi? eventual doar amplificatorul din spate :))) |
nasol ca nu a facut poze cu pasii de montare....asta e.
|
Frumos ce ati facut pana acum . . Frumasa si masina ! ! !
Devil-e vad ca sunteti pusi pe treaba nu gluma . . Poate ii pun si eu combinatia asta la suspensie dupa ce imi iau jantele :D P. S. Am ceva pregatit pentru tine . . |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning