Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - 320D FL '03 project ! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/263184-e46-320d-fl-03-project.html)

CazyRoll 17-01-13 16:44

Re: E46 - 320D FL '03 project !

felicitari !! mie imi place cum vin :)
pentru un daily car sunt numai bune ! de cand imi doresc si eu asa ceva... dar sunt rare si gasesc foarte scumpe ori sudate/probleme, etc.
ar da mult mai bine cu niste capace puse !!

soosy 17-01-13 17:01

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5322299)
Soosy , gandeste putin logic , daca era sa fie sa scot jantele in evidenta , nu crezi ca luam un 8.5j fata si 10j spate? , eu cand am cumparat cu frate miu jantele astea , ultimul lucru la care ne am gandit a fost strech si alte lucruri de genul , tu nu ai observat nimic ciudat pe topicul asta? [ frane ate , suspensie bilstein care vine acusi , jante modulare destul de scumpicele totusi , gume noi de calitate buna , sistem audio hertz , kit brate fata spate noi , retrofit bixenon cu lupe FX-R, evacuare supersprint/remus care vine si ea curand ].... tu ai habar in ce stil se conduce masina asta? stii ce stil de condus are frate miu? da vrei sa inlocuiasca jantele odata la 6 luni? Nu e ca in romania , sa mergi cu o masina zi de zi , cu ta technix pe ele strech uri si 40 la ora , de asta se investesc bani predominant in tehnica masinii , iar estetica este pe locul doi ! Masina are cu totul alt target decat la ce va ganditi voi cand vedeti jantele astea care costa in jur de 1000 de euro reconditionate ! Nu ma deranjeaza parerile voastre [ doar de asta am postat pe forum ], ma deranjeaza ca nu veniti cu argumente , singurul lucru cu care veniti e ca nu da bine domle , asta e singurul lucru care va intereseaza pe unii din voi la o masina? doar sa dea bine? pai nici nu ma mir atunci de ce se cumpara suspensii ta technix si gume second , sau se cauta discuri si placute SH ! Pentru mine siguranta la o masina e PRIORITARA , [prefer sa am un "jeg" la exterior si perfecta mecanic . decat invers ] , luati exemplu de la multi useri care dau bani grei pe piese la masina [ gen provenzano , jimgod , domy , teo_vl ] si totusi la exterior nu sunt wow , dar ia uitati-va sub capota , sub masina sau in interior ca o sa aveti parte de o surpriza ! Sunt foarte putini oameni pe acest forum cu care pot discuta pe tema asta , ca asa la design si look stiu majoritatea cum e mai frumos. Repet , nu ma deranjeaza criticile atata timp cat sunt constructive ! sper sa imi intelegeti mesajul si sa nu il luati ca pe un afront personal ! Tehnic vorbind , setup ul ales de mine pericliteaza in vreun fel dinamica sau siguranta masinii? vreau si eu un raspuns la intrebarea asta de exemplu !

Uite un alt exemplu : masina inca are scaune si banchete normale si am preferat sa le lasam pe locul 2 in favoarea unui upgrade de turbo , intercooler si ambreiaj + soft care ne vor ajunge aprox 1500-1700 de euro ! ghici de ce ! stima !

tu nu ai de unde sa iti dai seama din poze ca o masina cum sta tehnic,si eu zic ca ii prea multa teorie cam degeaba...ok,am inteles decizia ta,fiecare cu viziunea lui si atat,nu am dat in cap....am vorbit strict de jante ca nu arata a niste jante de 1000 eu...si iti mai repete odata ca nu este necesar sa ai strech sa arate bine...dar in fine,hai sa terminam ca o dam in polemici si unii chiar abia asteapta
iar daca vrei poti umbla si cu strech si nu cu 40 la ora...chiar am facut tara fara probleme,ca necesita atentie si unii dintre noi is obisnuiti sa priveasca doar inainte si nu vor sacrificii ok...dar sa ramana doar atat si bafta
Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 5322321)
tu esti nebun, sa mor eu de nu !!
nu crezi ca exagerezi ??

era neaparat sa te bagi in seama...sau?sa mor eu de nu si chestii de genul este indeajuns de la tine ca sa tragem concluziile asa ca nu intru in detalii
pacat ca nu iti pot raspunde pe aceas limbaj si nivel ca nu cunosc din pacate:rolleyes2

DEVIL's Style 17-01-13 17:30

Quote:

Originally Posted by CazyRoll (Post 5323027)
felicitari !! mie imi place cum vin :)
pentru un daily car sunt numai bune ! de cand imi doresc si eu asa ceva... dar sunt rare si gasesc foarte scumpe ori sudate/probleme, etc.
ar da mult mai bine cu niste capace puse !!

Mersi cazy .Pai de cand le tot caut ! am gasit pe original am gasit si in tara la noi , am gasit cu diferite look uri , problema e diametrul lor care nu e unul standard , avem capacele vechi , dar sunt cam vai de capul lor , si risc sa le pierdem pe autostrada ! Am ales jantele astea , pentru ca mai tarziu , putem schimba buzele daca e sa trecem pe alt setup si pentru faptul ca sunt usoare [ s-au simtit diferente in acceleratie/consum/dinamica intre astea si cele avute anterior pe 18 cu 8j ]

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5323039)
tu nu ai de unde sa iti dai seama din poze ca o masina cum sta tehnic,si eu zic ca ii prea multa teorie cam degeaba...ok,am inteles decizia ta,fiecare cu viziunea lui si atat,nu am dat in cap....am vorbit strict de jante ca nu arata a niste jante de 1000 eu...si iti mai repete odata ca nu este necesar sa ai strech sa arate bine...dar in fine,hai sa terminam ca o dam in polemici si unii chiar abia asteapta
iar daca vrei poti umbla si cu strech si nu cu 40 la ora...chiar am facut tara fara probleme,ca necesita atentie si unii dintre noi is obisnuiti sa priveasca doar inainte si nu vor sacrificii ok...dar sa ramana doar atat si bafta

era neaparat sa te bagi in seama...sau?sa mor eu de nu si chestii de genul este indeajuns de la tine ca sa tragem concluziile asa ca nu intru in detalii
pacat ca nu iti pot raspunde pe aceas limbaj si nivel ca nu cunosc din pacate:rolleyes2

Cand mergi pe autostrada cu 160 la ora , iti mai arde sa mergi cu grija la vitezele alea tinand cont ca ai si participanti la trafic pe langa tine care merg cu viteze gen 100-120 la ora? Ai fost in italia , ai apucat vreodata sa vezi un accident in grup la vitezele alea? Sa vezi ce se intampla cand esti atent si prin alte parti decat sa privesti drumul in fata? Nu ma intelege gresit , nu vreau sa arate a jante de 1000 de euro , pe mine m-a interesat aspectul tehnic mai mult la ele , ca asa dadea frate miu 800 de euro pe niste replici de spuneati wow pe aici si gata , dar nu avea nici un rost , daca dupa juma de an le duceam la indreptat iar ! Ok ai facut tara cu masina aia , dar nu cred ca atacai tu virajele la viteze asa de mari , iar tu folosesti alt setup pe masina ! [ ia spune mi tu ai gumele omologate pe carte? ] Cine ma cunoaste stie cat de mult pun accent pe partea tehnica! DEGEABA ARATA BINE DACA NU E PRACTICA in adevaratul sens al cuvantului ! In plus dupa cum vezi pe topicul asta , e chiar putina trancaneala , mai mult se face decat se vorbeste !

MadAboutGolf3 17-01-13 17:41

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5323039)

Prietene, dă Unsubscribe si lasă-ne.
Nici limba română nu o stii, nici coerent nu esti.

Si de unde stii tu ca nu isi da seama cum sta masina pe strada din poze?
De unde stii tu ca nu conduce masina asta ?
Vorbesti (tastezi) cam mult si bati campii aiurea.
Rugamintea mea si sigur si a lui Catalin : da UNSUBSCRIBE si da-ne pace, nu mai da tu sfaturi in necunostinta de cauza, bafta !

soosy 17-01-13 17:54

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5323069)
Mersi cazy .Pai de cand le tot caut ! am gasit pe original am gasit si in tara la noi , am gasit cu diferite look uri , problema e diametrul lor care nu e unul standard , avem capacele vechi , dar sunt cam vai de capul lor , si risc sa le pierdem pe autostrada ! Am ales jantele astea , pentru ca mai tarziu , putem schimba buzele daca e sa trecem pe alt setup si pentru faptul ca sunt usoare [ s-au simtit diferente in acceleratie/consum/dinamica intre astea si cele avute anterior pe 18 cu 8j ]

Cand mergi pe autostrada cu 160 la ora , iti mai arde sa mergi cu grija la vitezele alea tinand cont ca ai si participanti la trafic pe langa tine care merg cu viteze gen 100-120 la ora? Ai fost in italia , ai apucat vreodata sa vezi un accident in grup la vitezele alea? Sa vezi ce se intampla cand esti atent si prin alte parti decat sa privesti drumul in fata? Nu ma intelege gresit , nu vreau sa arate a jante de 1000 de euro , pe mine m-a interesat aspectul tehnic mai mult la ele , ca asa dadea frate miu 800 de euro pe niste replici de spuneati wow pe aici si gata , dar nu avea nici un rost , daca dupa juma de an le duceam la indreptat iar ! Ok ai facut tara cu masina aia , dar nu cred ca atacai tu virajele la viteze asa de mari , iar tu folosesti alt setup pe masina ! [ ia spune mi tu ai gumele omologate pe carte? ] Cine ma cunoaste stie cat de mult pun accent pe partea tehnica! DEGEABA ARATA BINE DACA NU E PRACTICA in adevaratul sens al cuvantului ! In plus dupa cum vezi pe topicul asta , e chiar putina trancaneala , mai mult se face decat se vorbeste !

sunt din 2 in 2 zile in Italia...si acelas lucru ii si in Ungaria(in general M0)si etc..
eu inteleg ce zici,si stiu cum ii treaba cu practic,insa eu ma refeream la aspect,ca se putea impaca altfel sa fie si fie...dar in fine...fiecare cu fixuriile lui ca si cand am vorbit pe mess de suspensii

spor la treaba

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 5323086)
Prietene, dă Unsubscribe si lasă-ne.
Nici limba română nu o stii, nici coerent nu esti.

Si de unde stii tu ca nu isi da seama cum sta masina pe strada din poze?
De unde stii tu ca nu conduce masina asta ?
Vorbesti (tastezi) cam mult si bati campii aiurea.
Rugamintea mea si sigur si a lui Catalin : da UNSUBSCRIBE si da-ne pace, nu mai da tu sfaturi in necunostinta de cauza, bafta !

prietene...daca nu te atacai nu era problema,dar suferinta ii mare lucru,bine ca esti din zona acea altfel nu te vedeam postand aici si sa fi purtatorul de cuvant al omului,este forum,si daca nu as pricepe deloc am zis o parere chiar si asa....deci hai sa ne vedem fiecare de lungul nasului si va fi ok
te salut si stai mai relax

MadAboutGolf3 17-01-13 18:29

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5323107)
prietene...daca nu te atacai nu era problema,dar suferinta ii mare lucru,bine ca esti din zona acea altfel nu te vedeam postand aici si sa fi purtatorul de cuvant al omului,este forum,si daca nu as pricepe deloc am zis o parere chiar si asa....deci hai sa ne vedem fiecare de lungul nasului si va fi ok

dar nu m-am atacat deloc, doar ti-am zis sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza, atotcunoscatorule, iar daca ma iei cu "zona acea", care de fapt e "aceea", este clar cat de limitat esti in gandire. doar ca scrie un oras la avatar de-acum asta inseamna tot nu? tipic, am mai vazut si alti mascarici care se lasa condusi de gandirea lor limitata, oricum nu am nici o pretentie de la tine sa intelegi lucrurile astea care sunt mult peste nivelul tau.

ps: s-a facut destul offtopic, poate sterge cineva post-urile astea inutile.

DEVIL's Style 17-01-13 18:31

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5323107)
sunt din 2 in 2 zile in Italia...si acelas lucru ii si in Ungaria(in general M0)si etc..
eu inteleg ce zici,si stiu cum ii treaba cu practic,insa eu ma refeream la aspect,ca se putea impaca altfel sa fie si fie...dar in fine...fiecare cu fixuriile lui ca si cand am vorbit pe mess de suspensii

spor la treaba

Exact , sunt cu fixurile mele , si la suspensii la fel , pentru buna dreptate , ce rost are sa montez suspensie de buget , daca dupa un an crapa si pana atunci sa mi topaie masina , tin la viata mea totusi :).... de asta preferam sa dam 600 de euro aprox pe o suspensie buna si deja incercata de posesorii de e46 !

Madabout isi permite sa vorbeasca in locul meu , din cauza mai multor motive :

1 - Suntem prieteni de ceva timp si suntem din acelasi oras [ cu toate ca acum e mutat in iasi ]
2 - Ne am ajutat reciproc la masini [ si nu vorbim doar de mess ]
3 - A avut ocazia sa vada si sa conduca masinile la care lucrez , deci stie chiar foarte bine cum lucrez la capitolul asta !
4 - La fel ca mine si el tine cont de aspectele tehnice cand modifica ceva la masina lui
5 - Ai vazut live masina care o detine si o modifica?

Sunt doar cateva din motivele pentru care isi permite sa intervina pe topicul meu :)

PS : rog moderatorii sa nu intervina , sunt doar 2 3 posturi off topic dar e mai bine sa ramana !

zpzpzpo 17-01-13 23:25

serios man ca arata ca dracu,parca vrei sa faci tractor din ea.
nu ies jantele deloc in evidenta,mai bine puneai ceva gen rondell 58 fara strech si arata ok

bofanel 18-01-13 00:17

Jantele sunt foarte frumoase , dar si io sunt de parere ca nu prea dau bn pe e46 (e doar parerea mea cata ) ....si eu sunt in dubii sa cumpar niste RH uri dar mi e frica tot la fel sa nu dea bn ...ca pe e36 dau bn dar nush pe e46 !!!

DEVIL's Style 18-01-13 02:39

Quote:

Originally Posted by zpzpzpo (Post 5323560)
nu ies jantele deloc in evidenta,mai bine puneai ceva gen rondell 58 fara strech si arata ok

Quote:

Originally Posted by bofanel (Post 5323606)
Jantele sunt foarte frumoase , dar si io sunt de parere ca nu prea dau bn pe e46 (e doar parerea mea cata ) ....si eu sunt in dubii sa cumpar niste RH uri dar mi e frica tot la fel sa nu dea bn ...ca pe e36 dau bn dar nush pe e46 !!!

E doar o chestie de gusturi aici ! ca nu dau asa de bine cum dau pe e36 , se stiu cauzele [ una e 205 alta e 225 , una e talon de 40 alta e 45] , dupa ce se urca bilstein ul pe masina , vorm vedea exact cum e treaba ! pana atunci ramane asa,!

turbo600 18-01-13 07:28

Quote:

Originally Posted by zpzpzpo (Post 5323560)

+1...

AnDrEiCa 18-01-13 10:22

Care e treaba cu autostrazile din Italia?De ce nu poti merge cu strech-uri?
Jantele dau nasol tare in configuratia asta dar na....fiecare cu gusturile si fixurile sale.

MadAboutGolf3 18-01-13 10:32

bă, eu zic mai bine să-i dai foc ! e urâtă cu spume !

quze 18-01-13 16:42

Quote:

Originally Posted by Kalasnikov86 (Post 5322340)
auzi frate,i-am aruncat cumva din buzunarul tau?am inteles ca vii cu pareri,dar nu te ingrijora pe ce arunc eu banii.,ca maine poimaine o sa aud ca trebuia sa pun gume de bicicleta pe jantele astea,sau roti de tractor sa fie mari,vazand ca 17 nu dau bine pe e46.
vizionare placuta in continuare.:D

Esti limitat rau "frate"

DEVIL's Style 18-01-13 16:50

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 5323846)
bă, eu zic mai bine să-i dai foc ! e urâtă cu spume !

Mai bine da replicile alea incoace si cu ta technixul !

Quote:

Originally Posted by quze (Post 5324266)
Esti limitat rau "frate"

quze , vezi ca depasesti limita , te rog frumos , daca nu te poti abtine , da unsubscribe la topic. multumesc ! In plus prin exprimarea lui mai stangace , a vrut sa zice ceva de genul : nu e problema ta pe ce se arunca banii la aceasta masina , ai venit , ti ai prezentat opinia si ti am respectat-o.... referitor ca nu da bine 225 pe 8j si 245/9j la fel nu ne intereseaza aspectul asta , sa para jante banale pentru altii , fiecare are viziunea lui asupra rotilor, iar asta nu inseamna ca e limitat. E si normal sa sara in sus , ca vin si isi dau cu parerea fix aia care isi pun o folie si o suspensie de buget , eventual niste cauciucuri SH [ si toate astea abia dupa un an ] si se trezesc ei experti in fitmenturi Cei care intradevar merita sa le ascult parerea au stiut sa o faca in mod frumos si am si tinut cont de sfaturile lor pe viitor :)... Daca nu stiti , nu e o crima , dar va rog , pastrati o limita de bun simt si nu va mai dati experti , va ascult parerile , dar nu sunt obligat sa le iau in considerare [ e dreptul nostru corect? ]. Am zis de vreo 3 ori pana acum , dupa ce va fi urcata suspensia vom vedea cum stau lucrurile .

quze 18-01-13 16:59

Da, nici nu stiu dc m-am bagat in seama, spor

zpzpzpo 18-01-13 17:33

nici suspensia n-ar schimbat cu mult aspectu,cel mai bine ar fi sa incercati cu niste jante pe 18,parerea mea...

DEVIL's Style 18-01-13 18:11

Quote:

Originally Posted by zpzpzpo (Post 5324330)
nici suspensia n-ar schimbat cu mult aspectu,cel mai bine ar fi sa incercati cu niste jante pe 18,parerea mea...

Mai bine caut niste barelluri mai mari la jantele astea pe 17 !

crysty.bobok 18-01-13 18:58

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5324387)
Mai bine caut niste barelluri mai mari la jantele astea pe 17 !

Sau mai bine îți dau eu jante ' ce trebuie pentru ea'.

crs38 18-01-13 20:55

Frumos BMW !

Succes in continuare !! :D

Kalasnikov86 20-02-13 20:36

Quote:

Originally Posted by crs38 (Post 5324595)
Frumos BMW !

Succes in continuare !! :D

Mersi fain:D

Vineri se vor comanda arcurile fatza+spate eibach pro kit,iar saptamana care vine amortizatoarele.am comandat si lampile de la picioare noi,deoarece astea ce le aveam ,una avea piciorushele rupte de la mufa.pe urma voi schimba uleiul si filtrele.pe la sfarsitul lunii voi urca si jantele pe masina.

DEVIL's Style 20-02-13 20:42

Quote:

Originally Posted by Kalasnikov86 (Post 5371149)
Mersi fain:D

Vineri se vor comanda arcurile fatza+spate eibach pro kit,iar saptamana care vine amortizatoarele.am comandat si lampile de la picioare noi,deoarece astea ce le aveam ,una avea piciorushele rupte de la mufa.pe urma voi schimba uleiul si filtrele.pe la sfarsitul lunii voi urca si jantele pe masina.

Puneti ma ta technix , esti nebun? de ce sa iei eibach pro kit si bilstein? is "proaste" ma ca nu face dropul ala blana ....ce conteaza daca nu o sa mai ai confortul si manevrabilitatea aia ...cel putin ai drop ! nu fii prost sa dai 500 de euro pe suspenie cand pot da 200 si gata !

MadAboutGolf3 20-02-13 21:12

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5371159)
Puneti ma ta technix , esti nebun? de ce sa iei eibach pro kit si bilstein? is "proaste" ma ca nu face dropul ala blana ....ce conteaza daca nu o sa mai ai confortul si manevrabilitatea aia ...cel putin ai drop ! nu fii prost sa dai 500 de euro pe suspenie cand pot da 200 si gata !

+1 :lol:

DEVIL's Style 25-02-13 16:46

2 Attachment(s)
Au ajuns si capacele de jante OZ Racing !

Kalasnikov86 26-02-13 10:40

saptamana asta ar trebui sa imi ajunga arcurile,amortizatoarele+alte acareturi:D.suspensia o voi monta saptamana care vine daca este timpul frumos:D

DEVIL's Style 26-02-13 18:39

7 Attachment(s)
Pana atunci ... niste poze cu capacele si valvele ascunse montate pe jante + butonul de deschidere portbagaj din interior [ consola ]. Multumim lui crysty.bobok pentru buton !

DEVIL's Style 27-02-13 21:38

Un mic "rezumat" la ce sa facut la masina pana acum :

https://www.facebook.com/photo.php?v=539303929423589&set=vb.100000319604450 &type=3&theater

DEVIL's Style 01-03-13 16:55

5 Attachment(s)
Acareturi , acareturi OEM :

DEVIL's Style 05-03-13 11:23

4 Attachment(s)
Montat buton deschidere portbagaj si facute legaturile ! Au sosit si arcurile ! asteptam amortizoarele !

DEVIL's Style 06-03-13 17:55

10 Attachment(s)
Azi s-au montat arcurile si amortizoarele bilstein b4 mtech ! Cateva poze dupa montaj ! dupa ce se aseaza suspensia mai bine , o sa revin cu poze detaliate si un mic feedback la comportamentul dinamic !

07LKY 06-03-13 19:17

Imi place masina, pare ingrijita, modificarile aduse sunt facute cu cap, vad ca nu se vizeaza numai aspectul cat si functionalitatea. Singurul lucru care nu-mi place sunt jantele, parerea mea e ca ar fi dat mai bine cu unele OEM..

george_geo1010 06-03-13 22:10

sa lasi pareri despre suspensie , eu sunt multumit de bilstein b8 ,

DEVIL's Style 07-03-13 05:01

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5389827)
Imi place masina, pare ingrijita, modificarile aduse sunt facute cu cap, vad ca nu se vizeaza numai aspectul cat si functionalitatea. Singurul lucru care nu-mi place sunt jantele, parerea mea e ca ar fi dat mai bine cu unele OEM..

Nu pare , ci este si da , am tinut cont si de functionalitate , nu doar look ! Cat despre jante , e doar o chestiune de gust , dar am fost interesati si de specificatiile tehnice ale jantei [ eu am tinut cont si de alti factori ]

Quote:

Originally Posted by george_geo1010 (Post 5390134)
sa lasi pareri despre suspensie , eu sunt multumit de bilstein b8 ,

Este cum ti am zis eu george pe messenger : Eibach pro kit + bilstein b4 = compromisul ideal. However , mai am un as in maneca care sa completeze acel "tablou" confort , dinamica si ruliu redus spre minim ! Sper doar sa gasesc ceea ce caut si apoi o sa pot spune ca masina ofera atat confort , stabilitate in viraje cat si un ruliu extrem de redus !

DEVIL's Style 08-03-13 15:11

7 Attachment(s)
Un set nou de poze , mai ramane de aliniat bara fata si spate cum trebuie , se cauta bara stabilizatoare fata si spate h&r sau eibach antiroll kit . Nu mi veniti cu preturi aberante gen 250 de euro [ noi , costa 320 de euro ] , canale de aer M si carenaje roti fata stanga/dreapta fara urechi rupte sau crapate !

Suspensia sa asezat [ nu cred ca mai coboara ] Ca si feeling e super ok combinatia eibach pro kit + bilstein b4 mtech dar , pentru cei care vor sa faca o treaba completa si fara batai de cap , le recomand kit ul de la Eibach b12 varianta pro kit sau sportline [ vreo 600 de euro ] ! Alea sunt ideale ca si compromis !

Kalasnikov86 14-03-13 19:40

nu stiu daca am precizat,dar am schimbat configuratia la muzica:D.am pus difuzoare hertz hv xl ,tweetere hertz si amplificator audison srx4.sunt foarte multumit de cum se aude(acum merge doar fatza, astept sa imi ajunga difuzoarele spate).pe instalatia originala a masinii,nu mai am nimik,deoarece atat boxele cat si tweeterele au fost legate pe statie...:D

george_geo1010 14-03-13 20:40

Quote:

Originally Posted by Kalasnikov86 (Post 5400214)
nu stiu daca am precizat,dar am schimbat configuratia la muzica:D.am pus difuzoare hertz hv xl ,tweetere hertz si amplificator audison srx4.sunt foarte multumit de cum se aude(acum merge doar fatza, astept sa imi ajunga difuzoarele spate).pe instalatia originala a masinii,nu mai am nimik,deoarece atat boxele cat si tweeterele au fost legate pe statie...:D

niste poze poti pune?probleme mari ai avut la montarea lor?sunt tare curios cum arata acum , ca de auzit sigur se aud super bine

DEVIL's Style 14-03-13 20:56

Quote:

Originally Posted by george_geo1010 (Post 5400339)
niste poze poti pune?probleme mari ai avut la montarea lor?sunt tare curios cum arata acum , ca de auzit sigur se aud super bine

Ce poze george? a mers pana si pe la spatele meu cu faza asta :))))... ma anuntat abia dupa ce a montat tot pe acolo ... acum ce sa vezi? eventual doar amplificatorul din spate :)))

george_geo1010 14-03-13 20:58

nasol ca nu a facut poze cu pasii de montare....asta e.

740e38mmt 15-03-13 05:03

Frumos ce ati facut pana acum . . Frumasa si masina ! ! !

Devil-e vad ca sunteti pusi pe treaba nu gluma . .

Poate ii pun si eu combinatia asta la suspensie dupa ce imi iau jantele :D

P. S. Am ceva pregatit pentru tine . .

DEVIL's Style 15-03-13 10:08

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by george_geo1010 (Post 5400378)
nasol ca nu a facut poze cu pasii de montare....asta e.

Nu prea face el de astea george , eu de fiecare data trebuie sa ma cert cu el pentru niste poze mai de doamne ajuta la masina :))))...

Quote:

Originally Posted by 740e38mmt (Post 5400614)
Frumos ce ati facut pana acum . . Frumasa si masina ! ! !

Devile, vad ca sunteti pusi pe treaba nu gluma . .

Poate ii pun si eu combinatia asta la suspensie dupa ce imi iau jantele :D

P. S. Am ceva pregatit pentru tine . .

Multumim mmt , suntem pusi , dar oricum modificarile le vom face la mine in curte sau in iasi in cel mai rau caz ! Vezi ca ca la e60 ul tau , nu prea e ok solutia , am montat pe un e60 o alta suspensie de la bilstein ca sa se obtina rezultatele dorite ! Astept sa vad surpriza :))))

All times are GMT +2. The time now is 20:52.

- Copyright 2026 4Tuning