Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/261603-ganduri-trairi-audiomobilia-romaneasca.html)

Bigu 08-02-12 20:48

Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca

https://www.youtube.com/watch?v=pg170...eature=related
:lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=PSZdc...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=elMIQVRcCVk

pilula20 08-02-12 20:52

genial omu!are muzica m-ai tare decat au altii pe masini ;)

ludo_ludovic2003 08-02-12 20:56

Quote:

Originally Posted by pilula20 (Post 4871537)
genial omu!are muzica m-ai tare decat au altii pe masini ;)

daca ar participa la competitii ...sigur ar fi participat la SQ ...simplu motiv ar fi fost acela ca nu are parbriz sa puina senzorul...iar scena se afla deasupra ghidonului =))

pilula20 08-02-12 21:24

ai perfecta dreptate ludo!

la anu tot o sa fie participanti de genu :))

alex_bmw1992 09-02-12 16:17

Re: Chevrolet Aveo - Team DD

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4872504)
Este masina lui Catalin, nu a mea :)

nenea, vezi ca aicisa e "Sistemul Audio de pe Masina Mea"

Bigu 09-02-12 16:48

Inca nu sunt la varsta de nenea, cand eu faceam primul post pe 4tuning tu probabil nu aveai nici buletin, asa ca stiu perfect unde sunt. In afara ca deraiezi grav de la subiectul topicului, unde este problema ta? Ti-am ocupat spatiu pe serverul tau? Te deranjeaza brandul? Ai o problema cu gama Chevrolet? Sau doar te plictisesti si vrei sa fi umpic hater?

alex_bmw1992 09-02-12 16:55

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4872835)
Inca nu sunt la varsta de nenea, cand eu faceam primul post pe 4tuning tu probabil nu aveai nici buletin, asa ca stiu perfect unde sunt. In afara ca deraiezi grav de la subiectul topicului, unde este problema ta? Ti-am ocupat spatiu pe serverul tau? Te deranjeaza brandul? Ai o problema cu gama Chevrolet? Sau doar te plictisesti si vrei sa fi umpic hater?

catai vorba spusa cu mare prostie in mare parte, deasta mor io pe tipi de genu , " cand am laut eu permisu u erai cu suzeta in gura" asta parca semnifica neaparat experienta in plus, si nu o spun ca nu stii u mult mai multe ca mine, cu siguranta sunt mic pe langa tine la capitolu car-audio.
Brandul, gama Chevrolet ? oare am pomenit eu ceva de ele ? :idea:
Doar am specificat ca postul nu este unde trebuie, isi avea locu mult mai bine la "instalari diverse" , acolo punem daca e sistemu lu bunicu din pod...
Na ce sa facem si noi, mici copilasi pe langa nenea de posteaza pe 4tuning dinainte sa apara site.ul...

Bigu 09-02-12 17:11

Sa mor "io" ca ma doare in 14 de parerea ta.
Nu esti tu in masura sa primesti vreo explicatie.
Fi hater in continuare, vad ca esti turat rau impotriva mea si nu inteleg dupa ce tot scobesti. Astept cu nerabdare momentul in care o sa facem cunostinta, poate atunci o sa ne facem intelesi.
Ps: la instalari diverse poti sa-ti postezi linistit sistemul din pod!

valitataye 09-02-12 17:14

Alex nu am nimic cu tine;),dar si marinu a mai prezentat sisteme care sa ocupat de ele chiar daca nu era masina lui la fel ca bigu.Fara suparare nu are rost sa ne certam.

ludo_ludovic2003 09-02-12 17:17

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 4872779)
nenea..........[/B]"

asta cu nenea este de prin partea Craiovei ..este normal sa te ia asa ...Radule :))))
....app....nenea , dar eu iti pot spune nenea? :))

si acum on-topic...tinand cont ca lucrezi la masina in super garajul tau , in care cred ca este si caldura si bine ...nu pot spune decat ca te invidiez...:( am tras azi un frig la garaj , la duba...mama mama ...

lucrarea nici nu are cum sa iasa urat din mana lui bigu .... tot ce face face de calitate ;)

si inca odata ...aici se prezinta sisteme ...vezi ca si marinu , UFO si alti au postat masini de-a altora la care lucreaza ei ...este foarte bine ....
daca pune orice proprietar masina pe forum si nu stie sa explice ce este in ea ...sau ce se face la ea ....ar incanta mai mult ??? sau va place sa ghiciti ce este acolo ???

ps. este ca la EMMA ...nu esti proprietar pe masina ...nu este meritul tau ..trebuie sa dai cupa altuia :D

alex_bmw1992 09-02-12 17:20

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4872879)
Sa mor "io" ca ma doare in 14 de parerea ta.
Nu esti tu in masura sa primesti vreo explicatie.
Fi hater in continuare, vad ca esti turat rau impotriva mea si nu inteleg dupa ce tot scobesti. Astept cu nerabdare momentul in care o sa facem cunostinta, poate atunci o sa ne facem intelesi.
Ps: la instalari diverse poti sa-ti postezi linistit sistemul din pod!

Eu nu sunt impotriva nimanui, nici nu vreau sa intru in "conflict" cu cineva, insa nu suport sa vad atata nedreptate din partea unor experti care... mai bn sa inchei..
Mult succes cu masinuta atat tu, dar mai ales proprietaru :)

julyan 09-02-12 17:25

Quote:

Avem vreo problema ca mi-a prezentat Bigu masina? Sau ca el este initiatorul topicului?

alex_bmw1992 09-02-12 17:29

Quote:

Originally Posted by julyan (Post 4872910)
Avem vreo problema ca mi-a prezentat Bigu masina? Sau ca el este initiatorul topicului?

niciuna din variante, eu doar am specificat ca nu a postat unde trebuie atata tot :)

julyan 09-02-12 17:38

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 4872919)
niciuna din variante, eu doar am specificat ca nu a postat unde trebuie atata tot :)

Acum a postat unde trebuie?

IM 09-02-12 17:41

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 4872891)
ps. este ca la EMMA ...nu esti proprietar pe masina ...nu este meritul tau ..trebuie sa dai cupa altuia :D

Nu ai inteles la ce m-am referit in discutia la care faci referire... :-)
Vrei sa te inscrii intr-o competitie dar nu esti proprietar pe automobil, vi cu procura, imputernicire, delegatie, etc...
Nimeni nu poate contesta pasiunea si munca depusa sau banii investiti in sistemul automobilului pe care il conduci, fie ca este proprietatea ta sau nu.
Pentru a nu exista confuzii.

alex_bmw1992 09-02-12 17:45

Quote:

Originally Posted by julyan (Post 4872931)
Acum a postat unde trebuie?

prietene...Threatul asta sau cum ii zice se numeste " Sistemul Audio de pe Masina Mea" si aceasta masina Chevrolet nu este a lui bigu ci a ta, sistemul tau audio, deci este sistemul audio de pe masina TA nu a lui.

IM 09-02-12 17:47

Quote:

Pentru a se evita astfel de discutii ar fi bine sa existe subcategorii pe "garaje" sau "team-uri", etc... Astfel ar fi o prezentare ordonata si nu ar mai apare discutii.
Team "StarTrek" - ok, aici sunt prezentate navele spatiale din StarTrek.

ludo_ludovic2003 09-02-12 17:51

Quote:

Originally Posted by IM (Post 4872934)
Nu ai inteles la ce m-am referit in discutia la care faci referire... :-)
Vrei sa te inscrii intr-o competitie dar nu esti proprietar pe automobil, vi cu procura, imputernicire, delegatie, etc...
Nimeni nu poate contesta pasiunea si munca depusa sau banii investiti in sistemul automobilului pe care il conduci, fie ca este proprietatea ta sau nu.
Pentru a nu exista confuzii.

Ionut...referitor la discutia avuta ... cu proprietarul....e greu ...tare greu ...am cautat proprietarul si e mort...de unde iau delegatie sau imputernicire ...dar am noroc ...trec pe masina de bulgaria ...aici nu mai imi ceri procura ca oricum am ...altfel nu puteam merge cu ea ...;)

julyan 09-02-12 17:57

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 4872936)
prietene...Threatul asta sau cum ii zice se numeste " Sistemul Audio de pe Masina Mea" si aceasta masina Chevrolet nu este a lui bigu ci a ta, sistemul tau audio, deci este sistemul audio de pe masina TA nu a lui.

Tu nu-mi este prieten, nici macar jumatate de cunostinta. Vezi ce a scris Valitataye. Deci problema ta pana la urma care este? Te rog frumos abtinete din a mai scrie orice pe topicul meu. Hai pa!

Bigu 09-02-12 18:05

Quote:

Originally Posted by IM (Post 4872938)
Pentru a se evita astfel de discutii ar fi bine sa existe subcategorii pe "garaje" sau "team-uri", etc... Astfel ar fi o prezentare ordonata si nu ar mai apare discutii.
Team "StarTrek" - ok, aici sunt prezentate navele spatiale din StarTrek.

Ar fi fost si aici o prezentare ordonata daca nu se ofusca aiurea cineva...

Bigu 09-02-12 18:08

roli, iti dau 300eur pe masina :))

Dragster 09-02-12 18:10

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4872977)
roli, iti dau 300eur pe masina :))

macar 400............:cry:

roli 09-02-12 18:15

hai ca oricum face claudiu curat :))

dami 500 ca am volanu refacut recent, folosit de 3 ori :lol:

ReLLaXX 09-02-12 18:30

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 4872919)

Alex, nu inteleg reactia ta. Ma rog, din punctul asta de vedere si Bigu (tipic lui) a fost cam "efervescent".

Dar sa ne intelegem, forumul asta (cel putin sectiunea Car Audio) nu are nevoie de politie privata. Stim ce se poate si ce nu se poate face. Chiar nu e cazul sa atragi atentia asa si, daca vrei totusi sa reclami sau sa sesizezi ceva o faci, conform regulamentului, catre un moderator sau un super-moderator. Asta ca sa se intample ceva.

O sa existe in curand sectiuni private unde fiecare atelier sa-si prezinte lucrarile. Se lucreaza la asta de mai bine de o luna si in curand totul va fi functional.

Dar pana atunci eu prefer sa apreciez omul care lucreaza si arata ce lucreaza, in detrimentul omului care sta pe margine si comenteaza. Si sper sa nu interpretezi gresit lucrul asta. Dar consider un real aport orice lucrare noua si orice efort prezentat aici. Ca pana la urma in asta ne masuram activitatea, nu?

Sectiunea "Instalari diverse" a fost creeata cu mai multe scopuri, si in nici un caz nu este dedicata postarilor unor ateliere sau montatori. Nu aveai de unde sa stii asta, dar aveai cum sa afli daca intrebai inainte.

Eu zic sa lasati armele jos, sa respirati si sa lasati PROPRIETARUL sa se bucure de prezentarea facuta de OMUL care a FACUT lucrarea. Nu vad care e problema. Aproape jumatate din masinile de pe aceasta sectiune au fost prezentate asa. Nu inteleg de ce ACUM si la ASTA a trebuit sa intervina discutia asta.... inutila, pana la urma.

Cititi, intelegeti, si postati on topic. Discutiile off-topic se muta in curand la topicul de serviciu.

Alex, mai multe lamuriri pe PM, daca e cazul. Iti stau la dispozitie cu mare placere.

ludo_ludovic2003 10-02-12 06:10

Quote:

Originally Posted by Tibitzu (Post 4873641)
O ridic eu...ca a mea se ridica...Arma :lol: ......

Hai ca sa nu ne facem off-topici...chiar imi place masina...e lucrata cu gust la exterior ...felicitari...cat despre sistem din ce vad eu acolo este un sistem tare echilibrat de zi cu zi si foarte ok...felicitari inca odata pentru masina si pentru sistem....mi-a atras atentia foarte tare...unitatea cu android...smechera rau...poti sa instalezi aplicatii pe ea???:lol: gen angry birds??? (si te intreb foarte serios)

vrei sa mergi cu masina si sa arunci porcusori ??? :)))

IM 10-02-12 13:24

Re: My Renault 5 GTR project

Quote:

Originally Posted by IM (Post 4873952)
Precum in "patul lui Procust"... ce nu ne place noua recomdam si la ceilalti ca nefiind bun...

Important este ce anume doreste EL, proprietarul automobilului.
Daca proprietarul automobilului doreste amplasarea unei perechi de difuzoare in spatele automobilului, nimic iesit din comun... atunci este ideala varianta aleasa de el. Va avea o incinta comuna cu 3 compartimente.

Foarte multi instaleaza difuzoare pe polita din spate fara a introduce difuzoarele intr-o incinta... totul este ok dar in cazul in care in portbagaj este instalat si un subwoofer, atunci sunetul produs de subwoofer va perturba buna functionare a difuzoarelor, drept pentru care este foarte bine gandita instalarea lor in incinte.

Nu m-am referit la instalarea amplificatorului, precum se observa :-) in discutie fiind numai incinta si difuzoarele...
Referitor la instalarea amplificatorului exista solutii pentru amplasarea si fixarea lui intr-un loc unde este supus la vibratii minime...

ludo_ludovic2003 10-02-12 17:54

Quote:

Originally Posted by IM (Post 4874258)
Nu m-am referit la instalarea amplificatorului, precum se observa :-) in discutie fiind numai incinta si difuzoarele...
Referitor la instalarea amplificatorului exista solutii pentru amplasarea si fixarea lui intr-un loc unde este supus la vibratii minime...

ionut , claudiu a vorbit de instalare difurilor in cutia subului....chestia cu ampliful a fost in PS si a fost pur si simplu in categoria asa nu cum a vorbit si de difuri .... nu tin partea nimanui , dar nu ai citit cu atentie ce a scris el . probabil te-ai luat ce au scris baietii mai jos de el ....

ps.acum am vazut ca ai dat tot la tine ...deci nu i-ai raspuns lui rellaxx :)))) ce inseamna asta:?:

IM 10-02-12 18:58

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 4874671)
ionut , claudiu a vorbit de instalare difurilor in cutia subului....chestia cu ampliful a fost in PS si a fost pur si simplu in categoria asa nu cum a vorbit si de difuri .... nu tin partea nimanui , dar nu ai citit cu atentie ce a scris el . probabil te-ai luat ce au scris baietii mai jos de el ....

ps.acum am vazut ca ai dat tot la tine ...deci nu i-ai raspuns lui rellaxx :)))) ce inseamna asta:?:

M-am citat, ce este rau in asta? :-)
Respectivul la care faci referire ma citase pe mine si intreg postul lui era o parere a sa la afirmatia mea... unde sau ce nu ai inteles?
Nu am ce discuta cu aceea persoana, nici pe forum nici in direct... ce am avut de spus i-am spus pe privat recent.
Ceeace am raspuns aici i-am raspuns proprietarului automobilului.
PS: care a fost scopul off-topicului tau?

ludo_ludovic2003 10-02-12 20:33

Quote:

Originally Posted by IM (Post 4874785)
Respectivul la care faci referire ma citase pe mine si intreg postul lui era o parere a sa la afirmatia mea... unde sau ce nu ai inteles?
Nu am ce discuta cu aceea persoana, nici pe forum nici in direct... ce am avut de spus i-am spus pe privat recent.

nici unul... stii foarte bine ca nu imi place ca sunteti suparati ....oricum este treaba voastra.... in prima faza am crezut ca-l citasei pe el...dupa aia am vz ca nu, dar scrisesem deja ...si apoi am schimbat si am vrut sa scot in evidenta faptul ca nu i-ai raspuns....

ok am inteles...pb voastra...si totusi nu a fost total off-topic:D

ReLLaXX 10-02-12 20:49

Quote:

Originally Posted by IM (Post 4874785)

Posibil sa fie trimis PM-ul altcuiva. Eu nu l-am primit. Daca eu sunt respectivul.

Si da, postul tau a generalizat, iar al meu a fost specific, raportat la postul tau. Le prefer pe alea exacte, decat astea generale in care unii bat campii. Ma bucur ca te-ai lamurit.

Ramaneti on topic pe toate topicurile, va rog.

pilula20 11-02-12 11:18

@popcorn , cola ma simt ca la film :))

B-11-AYG 11-02-12 16:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pilula20 (Post 4875665)
@popcorn , cola ma simt ca la film :))

Asa?

:lol::D:-):-P

pilula20 11-02-12 17:08

@ asa AYG...moa si nu orice cola, "cola cherry" :))

zuzu7rullz 03-05-12 17:25

Re: CNCA 2012 - Program si etape

Andrei odata ce am zis ca o sa organizam ceva mare si frumos la Craiova alaturi de baietii de la EMMA crezi ca CNCA e cu ceva mai presus decat EMMA ??? iti spun eu... Nu... In primul rand un arbitru al lor este fost arbitru EMMA, regulamentul este o imbinare dintre DB Drag Racing si o incerecare nereusita a lor adica a baietilor de la CNCA... Eu nu voi venii pentru ca si eu ca si cei de la "CNCA" pot sa imi cumpar un aparat de masurat db si sa organizez intr-o parcare o "competitie". Culmea este ca se mai numeste si Campionatul National de Car Audio. As vrea sa vad si eu un statut juridic. O alta problema... tu organizezi o competitie pe 2 zile dar nici macar nu poti oferi cazare pentru cei care sunt din alte orase ? Bun hai sa zicem ca nu poti oferii cazare dar macar un discount la o pensiune/hotel ca doar sunt atatea in Bucuresti...Adica vin pe combustibilul meu si mai ai pretentia sa-mi platesc si cazarea ? Sau ce propune acest CNCA sa dorm in masina ???

Cu alte cuvinte :"tot respectu' !"

ReLLaXX 03-05-12 17:54

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008213)
Andrei odata ce am zis ca o sa organizam ceva mare si frumos la Craiova alaturi de baietii de la EMMA crezi ca CNCA e cu ceva mai presus decat EMMA ??? iti spun eu... Nu... In primul rand un arbitru al lor este fost arbitru EMMA, regulamentul este o imbinare dintre DB Drag Racing si o incerecare nereusita a lor adica a baietilor de la CNCA... Eu nu voi venii pentru ca si eu ca si cei de la "CNCA" pot sa imi cumpar un aparat de masurat db si sa organizez intr-o parcare o "competitie". Culmea este ca se mai numeste si Campionatul National de Car Audio. As vrea sa vad si eu un statut juridic. O alta problema... tu organizezi o competitie pe 2 zile dar nici macar nu poti oferi cazare pentru cei care sunt din alte orase ? Bun hai sa zicem ca nu poti oferii cazare dar macar un discount la o pensiune/hotel ca doar sunt atatea in Bucuresti...Adica vin pe combustibilul meu si mai ai pretentia sa-mi platesc si cazarea ? Sau ce propune acest CNCA sa dorm in masina ???

Nu stiu cine esti si ce doresti, dar cu siguranta iti lipsesc niste date importante. :) Sa zicem ca nu penalizez tonul malitios cu care adresezi un mesaj nu tocmai in locul potrivit.

Mai multi oameni din CNCA sunt FOSTI arbitrii EMMA, si sunt FOSTI cu motive foarte bine intemeiate. Arbitrii respectivi au fost arbitrii pe cand EMMA era inca o competitie cu sanse majore la corectitudine si fair-play. O fi la fel si acum. O buna vreme nu a fost. Nu intru in detalii ca nu are sens. Noi stim multe de la fata locului, altii stiu multe din povesti. E o mare diferenta.

CNCA capata statut juridic in secunda in care este nevoie de acesta. Obtinem si 2-3 afilieri internationale fara nici o problema. Ne umplem de sigle si chestii oficiale in 2-3 saptamani, de nu o sa le retineti pe toate.

Ce gasiti in CNCA si nu gasiti in alte competitii? Ce face ca CNCA sa fie cel mai mare si mai puternic format de competitie Car Audio din Romania? Simplu. :)

Numarul participantilor, calitatea instalatiilor si nivelul rezultatelor. Sunt lucruri masurabile, nu pareri sau presupuneri. Iar ca sa bati toate aceste cifre trebuie sa vii cu mai mult decat un simplu text cu iz ieftin de marketing. E nevoie de multa munca si multa implicare. Stii cum zic? Sau.. nu prea. :) Compara rezultatele de anul asta de la EMMA cu alea de la CNCA de acum 4 ani, poate vezi vreo asemanare. ;)

Cat despre "mocangeala" cu cazare moca si mai stiu eu ce, foarte bine, accept ideea pur romaneasca. Inteleg si disperarea unor organizatori pregatiti sa ofere astfel de bonusuri ca sa mai atraga 2-3 masini "straine". Cand o sa primesti acelasi tip de tratament la o competitie MARE de afara, o sa-l ofere si CNCA. Sa ma anuntati si pe mine. :-) Pana una alta CNCA se sustine exclusiv pe sprijinul acordat de competitori, iar sprijinul pe care-l obtinem din partea unor importatori se intoarce tot catre acesti competitorii, lucru mai evident in curand. Nu facem bussines din asta, spre deosebire de alte "branduri". :)

Cat despre regulament, cel putin cel de la SPL foloseste o metoda UNICA de incadrare in clase, fara nici o legatura directa cu alt format de competitie. Iti spune asta omul care a scris regulamentul si care intamplator le mai stie foarte bine si pe celelalte. Pot chiar sa adaug ca regulamentul SPL de la CNCA ofera unele dintre cele mai echilibrate rezultate pe clase, comparativ cu multe alte formate. Culmea, fara un statut legal. :-)

Asa ca dragilor, daca doriti un format bine implementat la nivel NATIONAL, unde se stabilesc recordurile NATIONALE, unde se observa cresteri constante de nivel si unde se intalnesc marea majoritate a competitorilor, puteti sa optati pentru CNCA.

Daca doriti orice alta competitie cu camasi frumoase si sigle europene, aveti de unde sa alegeti. Nu va obliga nimeni la nimic. Va rog doar sa faceti alegerile in liniste, ca sa nu deranjati oamenii care muncesc.

PS: Revin la aia cu statutul. O data cu inscrierea membrilor (vezi procedura deja inceputa) o sa existe si un statut de Asociatie cu mai mult de un membru, spre deosebire de EMMA Romania. :) Plus 2-3 afilieri cu un producator mare de aparate de masura si o competitie de afara. Pana cand ne ocupam noi de asta, puteti sa va ocupati si voi de cei ce conteaza de fapt cel mai mult. Competitorii si rezultatele lor!

Multa bafta!

roli 03-05-12 18:01

Quote:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

hai ca asta deja le-a depasit pe toate :))
adica tu meri la o competitie doar ca iti da cazare gratuita? :))
la orice ora se aduna mai multe masini la cnca decat la emma deci nu vad dc esti asa frustrat...
90% din participanti care participa regulat la competitii, nu merg doar pt 1 cupa, lumea merge pt a sta la un loc cu prietenii.

este cam ciudat ca la primu post direct ataci pe cineva...

ReLLaXX 03-05-12 18:05

Quote:

Tocmai am aflat ca esti proaspat dealer GZ. M-am lamurit, nu mai am nimic de comentat. :lol:

zuzu7rullz 03-05-12 18:12

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5008262)
Nu stiu cine esti si ce doresti, dar cu siguranta iti lipsesc niste date importante. :) Sa zicem ca nu penalizez tonul malitios cu care adresezi un mesaj nu tocmai in locul potrivit.

Mai multi oameni din CNCA sunt FOSTI arbitrii EMMA, si sunt FOSTI cu motive foarte bine intemeiate. Arbitrii respectivi au fost arbitrii pe cand EMMA era inca o competitie cu sanse majore la corectitudine si fair-play. O fi la fel si acum. O buna vreme nu a fost. Nu intru in detalii ca nu are sens. Noi stim multe de la fata locului, altii stiu multe din povesti. E o mare diferenta.

CNCA capata statut juridic in secunda in care este nevoie de acesta. Obtinem si 2-3 afilieri internationale fara nici o problema. Ne umplem de sigle si chestii oficiale in 2-3 saptamani, de nu o sa le retineti pe toate.

Ce gasiti in CNCA si nu gasiti in alte competitii? Ce face ca CNCA sa fie cel mai mare si mai puternic format de competitie Car Audio din Romania? Simplu. :)

Numarul participantilor, calitatea instalatiilor si nivelul rezultatelor. Sunt lucruri masurabile, nu pareri sau presupuneri. Iar ca sa bati toate aceste cifre trebuie sa vii cu mai mult decat un simplu text cu iz ieftin de marketing. E nevoie de multa munca si multa implicare. Stii cum zic? Sau.. nu prea. :) Compara rezultatele de anul asta de la EMMA cu alea de la CNCA de acum 4 ani, poate vezi vreo asemanare. ;)

Cat despre "mocangeala" cu cazare moca si mai stiu eu ce, foarte bine, accept ideea pur romaneasca. Inteleg si disperarea unor organizatori pregatiti sa ofere astfel de bonusuri ca sa mai atraga 2-3 masini "straine". Cand o sa primesti acelasi tip de tratament la o competitie MARE de afara, o sa-l ofere si CNCA. Sa ma anuntati si pe mine. :-) Pana una alta CNCA se sustine exclusiv pe sprijinul acordat de competitori, iar sprijinul pe care-l obtinem din partea unor importatori se intoarce tot catre acesti competitorii, lucru mai evident in curand. Nu facem bussines din asta, spre deosebire de alte "branduri". :)

Cat despre regulament, cel putin cel de la SPL foloseste o metoda UNICA de incadrare in clase, fara nici o legatura directa cu alt format de competitie. Iti spune asta omul care a scris regulamentul si care intamplator le mai stie foarte bine si pe celelalte. Pot chiar sa adaug ca regulamentul SPL de la CNCA ofera unele dintre cele mai echilibrate rezultate pe clase, comparativ cu multe alte formate. Culmea, fara un statut legal. :-)

Asa ca dragilor, daca doriti un format bine implementat la nivel NATIONAL, unde se stabilesc recordurile NATIONALE, unde se observa cresteri constante de nivel si unde se intalnesc marea majoritate a competitorilor, puteti sa optati pentru CNCA.

Daca doriti orice alta competitie cu camasi frumoase si sigle europene, aveti de unde sa alegeti. Nu va obliga nimeni la nimic. Va rog doar sa faceti alegerile in liniste, ca sa nu deranjati oamenii care muncesc.

PS: Revin la aia cu statutul. O data cu inscrierea membrilor (vezi procedura deja inceputa) o sa existe si un statut de Asociatie cu mai mult de un membru, spre deosebire de EMMA Romania. :) Plus 2-3 afilieri cu un producator mare de aparate de masura si o competitie de afara. Pana cand ne ocupam noi de asta, puteti sa va ocupati si voi de cei ce conteaza de fapt cel mai mult. Competitorii si rezultatele lor!

Multa bafta!

Daca tot zici ca este atat de bine structurat regulamentul CNCA de ce nu postezi o copie a acestuia pentru al putea citii si noi competitorii nu ? Ca doar trebuie sa stim ce se puncteaza si se depuncteaza. A doua chestie nu ma intereseaza cazarea gratuita era doar inca o chestie pe care alte competitii o ofera si ca tot venii vorba de EMMA acestia iti ofera aceasta cazare si daca ajungi in finala Europeana a EMMA. Ce-a de-a treia problema cu ce ma motivezi tu CNCA pe mine concurent sa vin la concursul organizat de tine ?

zuzu7rullz 03-05-12 18:24

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5008281)
Tocmai am aflat ca esti proaspat dealer GZ. M-am lamurit, nu mai am nimic de comentat. :lol:

Si care ar fi problema daca as fi dealer GZ. Ce ai tu cu GZ ? Pe langa faptul ca vand GZ sunt si eu participant la diferite competitii si sunt deschis la cat mai multe competitii dar acest CNCA nu ma ipresioneaza cu nimic. Ca sa-ti bat un apropo direct fara sa dau nume eu nu iau sisteme audio din magazin mi le pun pe masina, ma duc particip cu ele la concurs scot un scor foarte mare in comparatie cu cei care au investit bani in masina lor si dupa aceea le pun inapoi la vanzare.

P.S Scz de double post

ReLLaXX 03-05-12 18:28

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008289)
Daca tot zici ca este atat de bine structurat regulamentul CNCA de ce nu postezi o copie a acestuia pentru al putea citii si noi competitorii nu ? Ca doar trebuie sa stim ce se puncteaza si se depuncteaza. A doua chestie nu ma intereseaza cazarea gratuita era doar inca o chestie pe care alte competitii o ofera si ca tot venii vorba de EMMA acestia iti ofera aceasta cazare si daca ajungi in finala Europeana a EMMA. Ce-a de-a treia problema cu ce ma motivezi tu CNCA pe mine concurent sa vin la concursul organizat de tine ?

Daca ai citit textul de mai sus si nu te-am motivat cu nimic, nici nu-mi doresc sa te motivez cu ceva. :) In rest, te las cu ale tale si cu dreptatea ta.

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008314)
Si care ar fi problema daca as fi dealer GZ. Ce ai tu cu GZ ? Pe langa faptul ca vand GZ sunt si eu participant la diferite competitii si sunt deschis la cat mai multe competitii dar acest CNCA nu ma ipresioneaza cu nimic. Ca sa-ti bat un apropo direct fara sa dau nume eu nu iau sisteme audio din magazin mi le pun pe masina, ma duc particip cu ele la concurs scot un scor foarte mare in comparatie cu cei care au investit bani in masina lor si dupa aceea le pun inapoi la vanzare.

P.S Scz de double post

Nu e nevoie sa-mi bati apropo-uri directe, poti sa-mi dai exemple directe, ca sa-ti combat povestile cu putina realitate. :) Cat despre restul, inca o data, te las pe tine cu dreptatea ta. E mai sanatos asa. :)

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008289)
Daca tot zici ca este atat de bine structurat regulamentul CNCA de ce nu postezi o copie a acestuia pentru al putea citii si noi competitorii nu ? Ca doar trebuie sa stim ce se puncteaza si se depuncteaza.

Regulamentele CNCA sunt postate pe aceasta sectiune de mai bine de 3 ani, cu update in fiecare an. La fel si copii dupa toate fisele de jurizare de la fiecare etapa. Mai mult decat in alte parti, nu crezi? ;) Vrei link-uri exacte? Te sun sa ti le citesc? :-)

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning