![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
ce tare :) calculator in masina :) heheh , stai la semafor mai scrii oleak pe Mess sau joci un NFS , ca normal iti pui si net wireles :)
|
1 Attachment(s)
my car color it's like this:
|
doamneeeeeee ce culoare :yikes: :yikes: :yikes: super tare !!!!!!!!
|
o sa fie toata cromata?din cate stiu e ilegal sa circuli cu o masina toata cromata(ai fi ca o oglinda imensa ziua in trafic).
|
FIXCHROME e interzis nu MIRRACHROME,LUMEA VORBESTE PROSTII DAR NU SE DOCUMENTEAZA:))
|
maine incepa lucrarea la bara fata,pana la urma am conceput eu una care rupe tot.
|
ca idee cat costa un litru de vopsea? :D chiar sincer vorbesc ma intereseaza ! :) pana acuma nota 11 pentru masina !
|
Quote:
in orice caz cu vopseaua chromelook faci ceva chiar unicat in romania!:) |
2 Attachment(s)
daca nu vrei sa dormi la noapte iti spun 2500 euro costa vopseaua ptr o masina ,plus restul.
nu se da la litru,ci la SET ,un set cuprinde mai multe componente de vopsea ,primer,harder,lac,baza,diluanti,etc.ptr ca acest tip de vopsea are compozitie aparte de celelalte. daca te intereseaza dami un PM |
2500 euro omfg !!! asteptam cu nerabdare sa vedem cum va iesi Omega-ul, succes in continuare... asteptam poze noi cu bara fata
|
Eu as vrea sa imi fac jantele cromate....cam la ce pret m-ar ajunge???SUPERBA MASINA ... tine-o tot asa!!
|
un set de jante poate ajunge pe la 280 euro,ptr ca vopseaua nu se vinde doar la set si cel mai mic set costa 230 euro.
|
o sa rupa tot cu vopseaua asta....
cu o vopsea ca asta se va vedea calitatea lucrarii...pt ca orice linie stramba va fi obs. ffff repede... |
zozo eu stiu ca se vinde si la litru vopseaua...nu mai stiu exact pretul...oricum mult mai ieftin decat ce ai zis tu mai sus;)
|
Azi e 11 ian .. mai e putzin pana la 4tuning day - 1 aprilie
Cum sta treaba cu masina? O mica recapitulare cu ce s-a modificat/pus .. insotita de poze se poate Doctore? Am inteles ca acum se lucreaza la bara fata .. Multa bafta in continuare |
eu zic sa-l lasam pe ZOZO sa-si termine masina....k cine vrea recapitulare...poate da paginile inapoi :wink:
|
5 Attachment(s)
am avansat destul de mult azi ,dar maine am sa o termin complect"))
numa sa nu incepeti cu pareri de genu:ca e prea asa si amasa,asteptati finalul. |
hm e destul de ciudata sunt curios ce bomba iese maine astept pozele :twisted: :twisted:
|
interesant , invatam si noi cum se face o matritza de la 0..;)
|
cam cate kg de lut folosesti la o matrita ?
|
vreo 2 saci daia din ultima poza pe putin cred..:D
|
1 Attachment(s)
cam 300-350 kg,dar nu e lut ce credeti voi,e o compozitie care am procurato si eu,e special de matrita dar e greu de tot sa lucrezi cu asa ceva.
|
asta va fi forma finala ?
|
1 Attachment(s)
acuma urmeaza partea grea,tras la linie pe ambele parti,si sa se realizeze foorma finala.
|
foarte foarte ciudat , is f curios cum o sa fie finalul
|
;) fara suparare zozo dar e cam la limita kitch-ului;)
|
Spoilerul arata ciudat ... chiar f.ciudat !
Is curios ... cum va iesi forma finala ! Asteptam pozele ! |
spoilerul acum in forma asta arata oribil,banuiesc ca nu o sa arate asa la cum arata restul lucrarilor lui zozo...
|
vreti sa-mi schimb parea despre voi,cred ca nu mai santeti copii,omul sa nascut om dintrodata sa-u a evoluat?
|
hai mai zozo ce naiba!!normal ca ne-am nascut oameni din prima,doar nu am fost caini si pe parcurs am evoluat in oameni! hai ca asta a fost tare!:))
|
nu va mai agitati masina sigur va arata super in forma finala doar mai are d lucrat ;) ....................
|
1 Attachment(s)
mie imi place mai mult asa
|
1 Attachment(s)
e foarte ciudat spoileru faTZA, PARK SE STRIK JUCARIA. VA FI FT BUN IN SCHIMB LA AERODINAMICA;). dar tare mi-e frik, cu toate k am incredere in dr zozo.am mai vazut ceva de genu asta dar p crx si nu mi-a placut nici o sec, dar e o dif ft mare intre aceste masini. chiar snt curios cum va arata cu spoileru ala...imens si chrome
|
6 Attachment(s)
credeam ca aici pe 4 tuning aveti o imaginatie mai complexa dar ,nu vreau sa zic nimic ,numa ma scoate din sarite unele comentari:))
imi piere chefu sa mai pun poze,daca ceva nu va place abtinetiva,comentariile isi au loc la sfarsit. dar va garantez ca no mai vazut romanu asa bara:)) |
Zozo ti-am urmarit postul de la inceput si ti-am vazut creatiile Ce sa zik ... esti uimitor ... tu si cu ala din Bangladeesh ;) ai putea sa te duci sa lucrezi in afara si sa faci bani multzi... oricum spor la treaba
|
arata din ce in ce mai bine... felicitari.:D
carcotasii sa mai astepte pana cand spune zozo ca e gata...;) |
faza cu p.......e caterinca ...:)))))))) au facuto 2 gagici ..proba de lucru ...
vad ca unii au pus botu la ea ...sa nu credeti ca va ramane acolo ....ca " boss"..nu e asa batut in cap |
materialul pe care il foleseti u la mulaje se incalzeste destul de tare dupa aplicare nu ?? si trebuie sa astepti sa se raceasca pentru a-l rascheta nu ?
|
Quote:
|
Super tare frate:))))....cred ca multe femei si-ar dori o masina ca asta:))....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning