![]() |
Lasa-l ba naibii de subaru!!!!
Hai la Arad la curse cu AMGu'!!!! Sa-l rupi pe ala cu RAMu'!!!! (Macar sa-l vedem shi noi! :D :D :D ) |
si eu zic sa vii cu amg poate vine ala cu subaru din timisoara si vedem o cursa super 8) vezi ca ma dau si eu cu tine la libere daca vii cu amg :lol:
|
S-ar putea sa nu vina deloc
Poate trebuie sa plece la Bucuresti, si atunci nu o sa vina :roll: |
Re:
Quote:
|
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Baietii din HD, in 25 iunie de la ora 18:00 sunt curse pe aeroport la Arad - nocturna, cu pista luminata. Cine vine de la peste 100km (e si cazul vostru) participa gratis. Vor fi premii (filtre sport, evacuari finale, etc). Interested? :wink:
|
hm.....
Ba varutz.....e ghinion.......am examen in 26(spurcat rau)....ca poate luam Dacia la o liniutza.....oare faceam ceva treaba? 8)
|
Re: hm.....
Quote:
Ca trebuie sa fie 8 sau 7 masini in grupa, ca sa iti dea premiul. Cu siguranta nu o sa fie 8 dacii :)) Deci faceai, nimic:D Si asa te baga in grupa mai mare ca erai singur, si acolo faceai cacat pe batz:) |
hm.....
Mdea....atunci las' ca'mi fac tuning la opel.....shi ma bag atunci......parca ti'am zis ca am vb cu ai mei pt cip.....sau la vara oricum mai cumpar o masina shi poate o sa fie pt mine.....daca nu ata ete.....Opel Power :twisted:
|
Quote:
...acum dupa ghinionul care l-ai avut , ai putea sa-ti scoti masina direct tuning :D |
Oare incepe BACu' pe 27 ?? :D
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Noi am fost niste bazati in liceul ala, si acum suntem legende :lol: :lol: |
:lol: Ba varutz....aici tre' sa fiu de acord cu tine.....am fost bazatzi....suntem legende in liceu dar sa shti ca la bacu' de anu asta sunt mari sanse sa fie note mai mari ca la noi....ai uitat la Marinu' junior termina acum?....... acum am vazut ca am gresit nota care tre' s'o ia Gim....am vrut sa zic 9
|
Papuq Roshu...:)))
1 Attachment(s)
Papuqu Roshu.....cu oameni la \"carlinga\"...:))))
|
HAHA ! Inca un papuc fermecat! Avem si noi unul in Hunedoara! Esti din Deva ca vad ca acolo atzi filmat!
|
Este cel din hunedoara....da este filmat in deva...... :lol:
|
Re:
Quote:
|
:oops:
|
mda...pacat ca e papuc....e mishto filmu'...ar fi fost bengos daca ar fi fost toata faza..de la A la Z...ca filmu' asta e doar inceputul.
|
:lol: aice este \"A\"....la \"Z\" i sare roata...:)) (ca doar e papuq) :twisted:
|
Neeeeeee.....Z ii ca or venit niste tzigani cu o duba si s-au luat la goana...
:lol: |
1 Attachment(s)
8)
|
Felicitari pentru noua achizitie!!
:peace: :peace: :peace: |
1 Attachment(s)
:oops: Nu-i a mea. Eu doar am ajutat la vinilul de pe ea. ( desenat, dimensionat la scara :P ) Pot spune ca e a doua masina la care am lucrat dupa asta de mai jos :wink:
|
Aaaa...scuze...n-am stiut... :oops:
Era de vanzare...si noah....am crezut ca l-ai cumparat :oops: A iesit ff bine si imi place modelul si culoarea(cel de pe BMW) Felicitari :wink: |
L-a cumparat un amic de-al meu, n-are permis pana ii vine femeia si ma mai invart eu cu el 8) Chestia cu tribalurile, pana acum arata bine da tipu vrea sa-l mai impopotzoneze, o sa-l strice clar. Cand mi-a aratat ce vrea sa mai puna pe el m-a luat durerea de stomac :lol: Da noh daca lui ii place poa sa-si puna si oua kinder in varf la antena :lol:
|
Chestia cu oua kinder ii chiar tare...ar sta bine pe un BMW :yikes:
|
Re:
Quote:
|
Le-am vazut. Pe la salsa nush cand o sa ajung, am o groaza de treburi. Intr-o luna max o luna jumate m-am tirat. Joia viitoare plec in Austria. IS faine tribalurile de pe alea a lu GYM adica a lu taicaso lu GYM !
|
Ba, Dadi
Poza cu Fiatu lu Piticu e de acum vreo 4-5 luni, si poza cu BMW, e recenta.. si tu tot cu maieul ala esti.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Hahah buna gluma. Uite aici sa te convingi ca erau in aceeasi zi. In fine maieu asta costa cat toate tricourile tale din dulap si cel mai important nu pute :lol:
|
Re:
Quote:
Mi-ai zis, si stiu Ca ai facu dush, at cand ai venit de la Cluj :lol: |
Nu mai mintzii ca am facut baie si in baraj cand au venit AfterDark Arad 8)
|
Re:
Quote:
Iti era urat ca imputi masina lui Criss :lol: |
Bianca nu o zis nimic cand o mers cu mine in spate. :peace: Porcule!! Itzi dai femeia pe un BMW 325i coupe cameleon perlat :punch:
|
ba muicane de ce nu pui si tu niste poze cu masina ta ca am auzit ca ii cel mai fain logan din oras sa vada si ochii mei. fa o poza si la jantele alea adevarate sa le vad si eu ca am auzit ca le lauzi de numa.
|
Re:
Dacicule vad ca ti-ai pus neoanele 8) Pune o poza sa le vedem si noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning