![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---
Laudabila a fost intentia si curajul pe care l-au avut organizatorii. Bineinteles ca de obicei la primul eveniment de proportiile astea sunt si scapari, dar toti sau aproape toti am inteles ca erorile sunt umane si ca la urmatorul event nu se va mai intimpla.
Asa ca din partea VWForum Bacau nota 10 pentru ideea organizarii acestui eveniment si scuze ca n-am fost prea numerosi , dar am fost anuntati cu doar 2 zile inainte. Cu toate acestea am fost citiva din Bacau ,Iasi , Neamt. Asteptam si urmatoarele evenimente !!!!!!!!!!! |
Quote:
Vreau doar o singura chestie sa te intreb: Ai organizat tu vreodata o intalnire de genul acesta? Nu stiu cum s-au obtinut autorizatiile si ca a facut fiecare (felicitari celor care au facut asta), dar stiu ca organizarea a fost OK. Nu ai cum sa stapanesti o coloana in trafic in oras deoarece nici politia nu a ajutat foarte mult. Pa langa minusuri, din care lumea invata, sa stii ca a fost super ok. A fost placut sa ne revedem si sa stam de vorba. |
Quote:
de exemplu silviu tun care shi-a pus firma la bataie shi fundu ca sa organizeze asa ceva ne trebuia o persoana juridica el s-a oferit sa ne reprezinte ,daca dadea cineva peste vriun om shi il acidenta mortal doamne fereste el raspundea penal nu mai spun de zoz care e un super baiat shi stim noi ce a indurat pt ca toata lumea sa se simta bine nu mai spun ca am cautat shi eu sambata seara tot orasul loc de cazare pt baietzi care au venit din iashi sau mertzan shi cu zero shi mai sunt multzi altzii nui mai numar deci in final tozi ne-am chinuit in mica sau mare masura sa iasa ceva frumos nu stiu concluziile sa la tragetzi voi daca a fost bine sau rau stiu e greu sa impaci pe toata lumea |
AI dreptate Tibe . Dar intotdeauna exiista nemultumiti. Nu ai ce sa le faci!!1 Pt ca .........
|
hei ce naiba faceti...???va luati la tranta acum...nu am nici o pretentie de la nimeni si nimeni nu are pretentii de la altcineva atat timp cat a fost activitatea bacaului...indiferent de gradul de implicare sau nu al unuia...si punct...vip are ceva dreptate pentru ca stie ca politia la inceput nu a vrut sa dea nici un acord si primaria la fel...dar asta nu conteaza...merci celor care au fost alaturi si asa cum am spus la inceput considerati ca a fost testul pentru primavara cand va trebuii sa faceti fata la peste 300 masini, la o organizare mult mai drastica, la situatii mai periculoase si normal la mai multe inteventii pe la autoritatii asa ca orice sprijin e binevenit...atat timp cat e sprijin si nu concurs de orgolii...ori sunteti un club auto unde sunt niste reguli care se respecta ori o adunatura de femei orgolioase care isi expun ultimele achizitii in materie de moda???
eu unu am fost mandru ca am ajutat chiar daca am luat palme si am dat cu subsemantu la cei de la rutiera, sau ca motociclistii ne-au dat un exemplu demn de urmat.... lasati orgoliile...si pe viitor mai mult spirit de echipa sa se vada...nu numai la bere... saptamana asta va dau raspuns cu terenul de intalnire asa cum am promis lui mertan insa cautati sa urgentati documetele pentru filiala cu stima pentru toti pasionatii auto |
vip apreciez intrarea ta in forta, dar te rog sa iti temperezi limbajul... toata lumea are dreptul la opinie, si tu, si restul baietilor...
cat despre organizare, fiecare a contribuit cum a putut sau cum l-a lasat inima, nu inseamna k e fraier cineva k a ajutat la organizarea intalnirii, nici nu cred k s-a pus asa problema |
Quote:
Mai, ceea ce vip_tt vroia sa spuna ... este ca ... autorizatiile au fost obtinute cu ajutorul cuiva ... si anume sebastian ... care a fost de dimineta acolo ... si care s-a ocupat, a supravegheat impreuna cu zozo desfasurarea intalnirii ... Oricum, zozo si silviu stiu mai bine cum sta treaba ... ei s-au ocupat impreuna cu sebastian, eu stiu doar ca idee cum a fost treaba. Hai sa nu se certe lumea pe topicul asta ... si sa puna lumea pozeeeee :D |
Quote:
Da, motocliclistii au fost ca de obicei cei mai bine organizati, cei mai disciplinati ... dar asta si pt ca ei au tot facut intalniri si s-au invatat cu asta. Si asa o sa ne invatam si noi, pe masura ce o sa aiba loc cat mai multe intalniri. |
exact, ei stiu cum se face treaba, si am invatat si noi multe atat ca participanti cat si ca organizatori, deci sa ne calmam si sa mai vedem niste poze, pt k s-au facut sute...
|
l-a ajutat careva pe Gaby cu aparatul ca am inteles ca i s-a stricat laptopul????????????????
|
multzumesc aleks ptr. reviste shi ptr. stiker. pe laga int. asta care o fost foarte ok mi`o placut cha am avut prioritate la toate intersectiile asha cha o fost baietzi nenea gaborii m`am ales shi chu ceva moca deci .. s`o meritat drumul de la bt pana la bc ;) shi o ieshit bineh ...
|
Asteptam pozele si/sau filmele .....
|
Exista o vorba:
Nimeni si nimic nu e perfect!....(parca asa era:rolleyes2 ) |
asa e acc3l3rator ;)
cu multa placere lucyfer |
Quote:
Tot timpul va fi loc de discutii ... dar intotdeauna ajuta ca ele sa fie constructive. :D |
Quote:
|
Quote:
Adica ... a fost nevoie de o persoana juridica care sa figureze ca organizator ... si aceasta a fost reprezentata de firma lui silviu-tun ... care ar fi fost raspunzatoare vre-un eveniment nefericit ce ar fi putut sa aiba loc ... |
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea a fost una buna... numai ca au fost cateva chestii care nu prea au mers... in rest a fost totul ok... nu ma asteptam... felicitari pt ce care au fost bagati in treaba asta... felicitari pt cei care s-au incumetat sa vina la intalnire chiar daca la inceput nu se anuntau nici 10 masini.... felicitari la toti... asteptam sa fim si noi invitati... :)
|
totul a iesit foarte bine , numai ca asa suntem noi romanul marlan si taran.
ati stat sa vedeti numai partea rea a lucrurilor, dar pe aia buna nu va-ti uitat la un taximetrist sau la un bmw care a facut putin fum si s-a dat in spectacol, sau va-ti uitat la unii care au intrat in coloana si nu aveau masini tunate .asta e data viitoare vom face intalnirea cu circuit inchis si va veni cine trebuie si cine vrem noi ca sa nu mai aveti voi ce sa vorbiti aiurea iar apropo de masa , nu va invitat nimeni |
vorba lui silviu, asa e romanul, marlan si taran!! eu sunt foarte multumit de ceea ce s-a intamplat duminica! organizarea a fost buna, iar per total a iesit bine! niciodata nu poti multumi pe toata lumea!! inca o data, felicitari organizatorilor si celor ce au participat!
p.s.::sad: imi pare foarte rau ca nu am putut sa ajung si la magura(a fost si ziua tatalui meu si, na....) |
Quote:
|
felicitari tuturor pt organizare mai putin lu nea caisa ala de-a lasat toate camioanele sa intre in coloana....in rest a fost super...mie cel putin mi-a placut...
|
Silviu are dreptate. Eu chiar am auzit cand se zicea ca s-au rezervat mese la magura pentru baietzii de la Anonymous. Asa ca nu inteleg de ce s-a dus toata lumea??? Noi cand am vazut ca se pleaca spre Magura .... am luat-o spre Buc.......
Oricum, chiar daca ma repet, din pct-ul meu de vedere a fost cea mai frumoasa zi pe care am petrecut-o in Bacau. |
Quote:
|
Quote:
Mai ales cand era sa te scape radu (uof) din masina :lol: |
Asta e....cadeam...ma loveam....sunt obisnuit...puteam sa zic ca am avut al doilea accident de motor:))
Oricum....cred ca toata lumea s-a simti bine.....daca si baietzii din Bucuresti cu toate problemele care le-au avut pe drum sau baiatul din Iasi care a ramas fara permis......s-au simtit bine la Bacau.....inseamna ca a fost bine. Tot respectul baietilor si-mi pare rau pt ei......si am sa incerc sa vb cu cineva pt baiatul din Iasi sa vad daca pot face ceva. |
19 noiembrie 2006
2 Attachment(s)
un golf nervos si un BMW rupt care vrea za faca si el ceva
|
frumoase pozele, va rog sa mai urcati aici, cei care mai aveti, pentru ca s-au facut f multe, dar s-au pus doar o parte....
|
Nu va m-ai certati ca nu ajungem nicaieri...intalnirea s-a terminat cu plusurile si minusurile ei...mie personal mi-a placut,pacat ca nu am stat pana la sfarsit;am plecat pe al vreo 13:20 si i-am ratat pe cei de la B si CT,iar cand m-am intors pe la vreo 15:30 erati plecati....felicitari organizatorilor si tuturor care au ajutat la organizarea intalnirii si speram sa mai fie si altele :)
Atasez si eu cateva poze cu motoarele si 3 cu masini(ca majoritatea vad ca sunt toate p'aci)... https://img83.imageshack.us/img83/852/dsc00415px3.th.jpghttps://img87.imageshack.us/img87/764...0393rq7.th.jpg https://img90.imageshack.us/img90/812/dsc00415nx1.th.jpg https://img227.imageshack.us/img227/3...0416vq6.th.jpg https://img222.imageshack.us/img222/3...0384yh8.th.jpg https://img228.imageshack.us/img228/1...0383kq2.th.jpg https://img214.imageshack.us/img214/4...0367ym1.th.jpg L.E. : @varu21 ziceai asa "l-a ajutat careva pe Gaby cu aparatul ca am inteles ca i s-a stricat laptopul????????????????"....daca are nevoie de port firewire il pot ajuta eu |
bmw-ul ala nu era rupt... doar ca nu avea diferentialul necesar pt asa ceva... avea diferential open.... daca avea lsd... se schimba smecheria...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
fericirea de pe fete se citeste... inainte de a afla suma pe care trebuie sa o dea... ;) ;)
https://i96.photobucket.com/albums/l1...6/DSC00200.jpg https://i96.photobucket.com/albums/l1...6/DSC00199.jpg https://i96.photobucket.com/albums/l1...6/DSC00201.jpg ce ziceti de asta???? sunt politist undercover... si prind reisari... :D.....pun eu mana pe voi dracarimilor..... mai ales pe mishu :) https://i96.photobucket.com/albums/l1...6/DSC00198.jpg |
Pe ansamblu lucrurile au mers chiar bine. As fi vrut sa-i felicit pe toti, in special pe Aleks, pe ZOZ, pe toti bacauanii si pe ceilalti participani, dar dupa ultimele posturi din threadul asta...
silviu_tun, marius_lox, cristi_407, varu21! Ma intreb de ce ne faceti sa ne simtim cu totii fraieri ca v-am onorat invitatia la Bacau? "mirlani, tarani, ...circuit inchis, ...cine trebuie si cine vrem noi, ... nu v-a invitat nimeni..." Cam multe cuvinte adresate celor care si-au ars benzina si si-au sacrificat singura zi de odihna si relaxare ca sa petreaca o bucata de zi alaturi de cei care au aceeasi pasiune. Daca veti continua sa vorbiti asa e posibil ca data viitoare sa va intilniti numai voi patru cu cei care gindesc ca voi. Ca sa fi iesit O.K. 100%, poate ca era suficient sa va implicati si voi, cu adevarat, in actiunea asta, ca doar ati fost cu totii gazde, nu numai Aleks si ZOZ. Sa intelegem pina la urma ca ca numai cei de la Anonymus au fost invitati? Tot Respectul pentru ei, stiu sa-si faca treaba. Dar, iarasi ma-ntreb... Nu cumva tocmai atitudinea asta favorizanta a noastra, celor din provincie, fata de cei din capitala, alimenteaza exclusivismul de care chiar noi ne plingem? N-au dreptate cei din Bucuresti sa spuna (atunci cind spun) ca sint mai buni decit noi, cei din provincie? Pentru ca ei demonstreaza, fara efort, ca formeaza echipe si cluburi cu adevarat mai bune, ajutati si de noi, din provincie, care nu sintem in stare sa cream si sa formam cluburi locale serioase, ci trebuie sa-i asteptam pe cei din Bucuresti sa ne faca treaba... Iar cind cineva incearca (asa ca la Iasi pe 22 octombrie sau la Bacau pe 19 noiembrie), apar repede unii nemultumiti si altii care impart suturi fara sa se uite... Si uite-asa apare lehamitea, mai ales dupa ce esti tratat cu acele cuvinte pe care le citez din nou: "mirlani, tarani, ...circuit inchis, ...cine trebuie si cine vrem noi, ... nu v-a invitat nimeni...". |
are dreptate ce zice edy... lasa edy... o sa fie si zile mai bune....
|
corraptor, imi pare rau daca tu asta ai inteles!! eu unul chiar eram multumit de ce a fost acolo si chiar i-am felicitat pe toti participantii, si in special pe organizatori! si daca era si fie cu circuit inchis, crede-ma, ca eu nu eram invitat!! inco o data le multumesc celor ce au batut drumul pana la bacau pt aceasta intalnire, de care eu sunt foarte incantat!!
|
-Sal la toata lumea!sunt de aceiasi parere cu corraptor....mie unu mi-a placut reuniunea de la bacau.....dar ca intotdeauna tre sa fie si cativa nemultumiti...nu prea inteleg unele comentarii si apelative...pai daca e vb ca nu ne-a invitat nimeni si se vb de circuit inchis am impresia ca urmatoarele intalniri vor fi intre cei 4...noi in is stam f bine si aveam si alte lucruri mai bune de facut decat sa dam bani pe combustibil si sa pierdem o zi intrega,dar daca am ales sa facem asta atunci de ce ne faceti sa ne simtim.......?nu e frumos sa aruncati cu noroi....
stiu ce inseamna sa organizezi ceva...e fff multa umblatura si birocratie de invins....am fost si eu organizator dar,in domeniul meu si stiu exact ce implica asta.... oricum le multumesc tuturor care au ales sa petreaca ziua alaturi de alti pasionati de motoare si cai putere,felicitari pt organizatori si RUSINICA pt cei ce arunca cu namol....drum bun si fara incidente tuturor..... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning