Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   MONTEZ DIVERSE OPTIUNI PE E36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/256659-montez-diverse-optiuni-e36.html)

hellker 28-11-12 16:25

Re: MONTEZ DIVERSE OPTIUNI PE E36

salut,ai putea sa ma ajuti cu adaugarea optiunii FOLLOW ME HOME la un e38?e nevoie si de ceva retrofit fizic,sau doar codare in NCS expert?mersi!

kadilak_e 30-11-12 13:56

ms pentru pilot merge super ok recomand cu incredere.

AlexFS 01-12-12 09:40

Salut!
Preturi pentru OBC 18 Butoane si un Radio CD sau Radio Casetofon Oem!

Inca un lucru...fostul proprietar a pus volanul de e46 cu airbag si nu a bus si butucul ala pentru claxon!..nu ma intereseaza airbag-ul.... dar claxonul :))) ..... pot gasi o rezolvare?

e_emu3 02-12-12 15:03

Quote:

Originally Posted by AlexFS (Post 5269018)
Salut!
Preturi pentru OBC 18 Butoane si un Radio CD sau Radio Casetofon Oem!

Inca un lucru...fostul proprietar a pus volanul de e46 cu airbag si nu a bus si butucul ala pentru claxon!..nu ma intereseaza airbag-ul.... dar claxonul :))) ..... pot gasi o rezolvare?

suna-ma si vb 0766106692

3m 02-12-12 19:33

salut , am o problema cu geamul de la sofer la un cabrio , nu coboara cand deschid usa , am dat fata de la usa jos si am pus acel senzor pe direct si functioneaza coboara si urca geamul ... posibil sa fie de la un modul ceva sau mai are ceva 'intre' senzorul ala si clanta usii ?!

bandidos 03-12-12 00:07

Nu pot sa spun decat ca omul lucreaza impecabil. Mie acum 1 luna mi-a montat scaunele electrice pe un e36, firele ascunse prin podea, mufe puse etc. Il recomand cu caldura iar preturile sunt foarte bune si emule te astept sa imi legi oglinzile de e46.

e_emu3 04-12-12 10:57

Quote:

Originally Posted by bandidos (Post 5271306)
Nu pot sa spun decat ca omul lucreaza impecabil. Mie acum 1 luna mi-a montat scaunele electrice pe un e36, firele ascunse prin podea, mufe puse etc. Il recomand cu caldura iar preturile sunt foarte bune si emule te astept sa imi legi oglinzile de e46.

bine frate te sun cand am timp facem si oglinzile

Guwy 04-12-12 17:45

Il recomand si eu , mi-a montat azi PDC si merge ceas :)) .

rekin 04-12-12 20:48

Salut
Ma poti ajuta te rog cu o nelamurie?:(
Vreau sa pun dublu clima digitala pe E36 eu am deja da e manuala,pt inceput am cumparat panoul si vreau sa stiu daca e bun macar.Am pus panoul pe mufa care o are cea manuala si nu se aprinde nu face nimica,cum as putea sa il verific alt fel,mai trebue ceva?Sau e dus panoul?:oops:

Am inteles ca imi trebue si aeroterma tot de la tine stiu,in rest mai trebue ceva?

flaviusbox 04-12-12 22:14

Quote:

Originally Posted by rekin (Post 5273655)
Salut
Ma poti ajuta te rog cu o nelamurie?:(
Vreau sa pun dublu clima digitala pe E36 eu am deja da e manuala,pt inceput am cumparat panoul si vreau sa stiu daca e bun macar.Am pus panoul pe mufa care o are cea manuala si nu se aprinde nu face nimica,cum as putea sa il verific alt fel,mai trebue ceva?Sau e dus panoul?:oops:

Am inteles ca imi trebue si aeroterma tot de la tine stiu,in rest mai trebue ceva?

iti trebuie si aeroterma toata pt ca aia manuala difera de cea digitala! panoul de control digital e cel cu butoane si cel manual e cu rotitele alea toate si pe langa asta iti mai trebuie aeroterma toata care vine sub bord....ai ceva modificari destul de majore de facut la ea,dar emu tie cel mai bine ce si cum

rekin 04-12-12 22:40

Quote:

Originally Posted by flaviusbox (Post 5273822)
iti trebuie si aeroterma toata pt ca aia manuala difera de cea digitala! panoul de control digital e cel cu butoane si cel manual e cu rotitele alea toate si pe langa asta iti mai trebuie aeroterma toata care vine sub bord....ai ceva modificari destul de majore de facut la ea,dar emu tie cel mai bine ce si cum

Da imi inchpui cam ce treaba am da cu un om ca emu o rezolv,daca as avea unu ca el in iasi:D stiu ca difera aeroterma,da nu stiu cum sa verific panoul digital pe care lam cumparat sa stiu daca il returnez la om:(ms mult!

flaviusbox 04-12-12 23:03

Quote:

Originally Posted by rekin (Post 5273858)
Da imi inchpui cam ce treaba am da cu un om ca emu o rezolv,daca as avea unu ca el in iasi:D stiu ca difera aeroterma,da nu stiu cum sa verific panoul digital pe care lam cumparat sa stiu daca il returnez la om:(ms mult!

asta nici eu nu stiu sa iti spun....numai daca te rogi de cineva care are clima digitala sa te lase sa probezi panoul

DEVIL's Style 04-12-12 23:11

Quote:

Originally Posted by rekin (Post 5273858)

Te servesc eu daca vii la barlad ..... acum ca sa nu crezi ca ii fac publicitate lui emu , dar eu am preferat sa il chem pe om incoace sa mi faca tot pe masina....si crede ma ca a meritat din plin tot !

flaviusbox 04-12-12 23:16

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5273926)
Te servesc eu daca vii la barlad ..... acum ca sa nu crezi ca ii fac publicitate lui emu , dar eu am preferat sa il chem pe om incoace sa mi faca tot pe masina....si crede ma ca a meritat din plin tot !

sustin sustin! saluuuut devile :D

rekin 04-12-12 23:44

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5273926)

Multumesc de ajutor:)da e greu cu timpul sa ajung pana la barlad,daca o fi sa nu gasesc nimica o fac si pe asta sa vin la tine :D
M-am gandit si eu sa il chem la iasi da sa adun tot ce imi trebue si de preferat sa fie cald,ca de acuma e naspa cu vremea:(

ms mult ori cum!:)

DEVIL's Style 05-12-12 19:17

Quote:

Originally Posted by flaviusbox (Post 5273935)
sustin sustin! saluuuut devile :D

Salut :D

Quote:

Originally Posted by rekin (Post 5273957)
Multumesc de ajutor:)da e greu cu timpul sa ajung pana la barlad,daca o fi sa nu gasesc nimica o fac si pe asta sa vin la tine :D
M-am gandit si eu sa il chem la iasi da sa adun tot ce imi trebue si de preferat sa fie cald,ca de acuma e naspa cu vremea:(

ms mult ori cum!:)

Da mi un pm ... ca si eu mai am treaba cu el ...si daca e de ceva ...impartim pe din doua costul deplasarii lui emu !

3m 05-12-12 20:51

Quote:

Originally Posted by 3m (Post 5270945)
salut , am o problema cu geamul de la sofer la un cabrio , nu coboara cand deschid usa , am dat fata de la usa jos si am pus acel senzor pe direct si functioneaza coboara si urca geamul ... posibil sa fie de la un modul ceva sau mai are ceva 'intre' senzorul ala si clanta usii ?!

lasa-mi si mie te rog un pm cu o rezolvare ceva ... vine iarna si e aiurea sa tot cobor geamu de fiecare data cand deschid usa .. eventual si contra cost

e_emu3 06-12-12 05:33

Quote:

Originally Posted by 3m (Post 5274932)
lasa-mi si mie te rog un pm cu o rezolvare ceva ... vine iarna si e aiurea sa tot cobor geamu de fiecare data cand deschid usa .. eventual si contra cost

modulul nu este vinovat daca era nu mai lucra deloc,senzorul ala de pe usa este defect,este tocit

Guwy 07-12-12 01:33

Il recomand iar ... montat pilot automat functionabil din comenzile dupa volan , merge ceas , esti drac poa :D .

e_emu3 07-12-12 05:35

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 5276389)
Il recomand iar ... montat pilot automat functionabil din comenzile dupa volan , merge ceas , esti drac poa :D .

stiu prietene :twisted::twisted::twisted:

3m 10-12-12 23:39

Quote:

Originally Posted by e_emu3 (Post 5275247)
modulul nu este vinovat daca era nu mai lucra deloc,senzorul ala de pe usa este defect,este tocit

nu am modelul cu acel senzor pe incuietoare ! este la fel si in interiorul usii ca si pe incuietoare tot ceva asemanator care de la uzura sa se fi tocit ?

e_emu3 11-12-12 04:09

Quote:

Originally Posted by 3m (Post 5281220)
nu am modelul cu acel senzor pe incuietoare ! este la fel si in interiorul usii ca si pe incuietoare tot ceva asemanator care de la uzura sa se fi tocit ?

Pai dacă este după 94 este senzorul de pe stalpul mașinii,ai un switch acolo care se toceste pt ca este de plastic, poți lua si de pe Sedan e la fel

3m 11-12-12 11:54

Quote:

Originally Posted by e_emu3 (Post 5281302)
Pai dacă este după 94 este senzorul de pe stalpul mașinii,ai un switch acolo care se toceste pt ca este de plastic, poți lua si de pe Sedan e la fel

pai asta zic , e din 94 masina si nu e modelul cu acel senzor pe stalp ...

3m 13-12-12 21:50

stii cumva ce as putea face sa rezolv problema ? sau pot schimba sa pun acea 'incuietoare' de pe 'stalp' modelul dupa 94' ?! daca da de ce am nevoie ?!

shokyy 17-12-12 17:07

Salut am un bmw e36 compact din 95 si vreau sa ii schimb bordul sa ii pun de berlina si sa ii schimb panoul de ac sa ii pun digital. Am ac normal. Ma intereseaza un pret cu piesele tale si un pret cu piesele aduse de mine. Ms frumos.

e_emu3 25-12-12 10:49

Crăciun fericit va doresc la toti

Kruger. 25-12-12 11:01

Craciun fericit si tie tati, si sanatate multa.

Am incercat sa te sun ieri - dar numarul pe care il aveam nu mai e valabil.

e_emu3 25-12-12 21:35

Quote:

Originally Posted by Kruger. (Post 5296035)
Craciun fericit si tie tati, si sanatate multa.

Am incercat sa te sun ieri - dar numarul pe care il aveam nu mai e valabil.

0766106692

DEVIL's Style 25-12-12 21:40

Quote:

Originally Posted by e_emu3 (Post 5296027)
Crăciun fericit va doresc la toti

craciun fericit si tie :D

BaiatBun 04-01-13 10:01

salut emu,sunt din cj ,nu pot aduce masina la tine pt o lucrare mica,poate ma poti ajuta pe forum,tot ce vreau e sa ma poti lamuri cum exact pot indeparta panoul de sigurante pt a avea acces la firele de desupt.Intreb asta pt ca am avut scurt la inchidere ,mi s-au topit firele,nu a puscat siguranta,de atunci imi stau proiectoarele aprinse pe direct,solutia care am gasit-o a fost sa scot siguranta de la inchidere,logica mea e ca+ de la inchidere s-a lipit de + de la proiectoare undeva sub panou de sigurante.In usa si sub bord am inlocuit firele topite(Aviz amatorilor puneti sigurante exact de ce valoare trebuie,daca aveam sig buna pusca ea nu imi topea toata instalatia :p) Multumesc anticipat.

e_emu3 04-01-13 20:35

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5305482)
salut emu,sunt din cj ,nu pot aduce masina la tine pt o lucrare mica,poate ma poti ajuta pe forum,tot ce vreau e sa ma poti lamuri cum exact pot indeparta panoul de sigurante pt a avea acces la firele de desupt.Intreb asta pt ca am avut scurt la inchidere ,mi s-au topit firele,nu a puscat siguranta,de atunci imi stau proiectoarele aprinse pe direct,solutia care am gasit-o a fost sa scot siguranta de la inchidere,logica mea e ca+ de la inchidere s-a lipit de + de la proiectoare undeva sub panou de sigurante.In usa si sub bord am inlocuit firele topite(Aviz amatorilor puneti sigurante exact de ce valoare trebuie,daca aveam sig buna pusca ea nu imi topea toata instalatia :p) Multumesc anticipat.

Desfaci cele 4 surubele de pe panou si apoi vei avea acces la fire panouri se desface pe din doua e torx de 10 dacă nu mă insel sau mai bine sauna-mă si vb mai multe la tel 0766106692

BaiatBun 05-01-13 12:41

Quote:

Originally Posted by e_emu3 (Post 5306168)
Desfaci cele 4 surubele de pe panou si apoi vei avea acces la fire panouri se desface pe din doua e torx de 10 dacă nu mă insel sau mai bine sauna-mă si vb mai multe la tel 0766106692

Te sun acum,mersi

ovydel88 08-01-13 14:54

Salut! Cat ma costa sa imi montezi clima pe un 318is cu piesele tale? Ms

e_emu3 10-01-13 21:18

Quote:

Originally Posted by ovydel88 (Post 5310909)
Salut! Cat ma costa sa imi montezi clima pe un 318is cu piesele tale? Ms

ai pm

cajac 19-01-13 17:04

Salut emu-le. Am mai vorbit cu tine acum foarte mult timp in urma despre o clima pe compact dar din nefericire am intrat intr-un stalp cu el si nu am mai apelat la tine. Acum mi-am luat tot compact si am facut recarosare si as vrea luna viitoare sau prin martie sa pun clima digitala si obc cu 18 butoane. Si as vrea sa imi instalezi si un pilot automat.
Cele necesare pentru clima nu le am pt ca masina are doar AC. Dispun de pilotul automat tot ce trebuie la el: clapeta, motoras, calculator, instalatia de la masina donatoare, doar trebuie legaturile pe care stii tu sa le faci.
As mai avea probleme cu inchiderea si cu alarma, Nu imi mai functioneaza, Nu am umblat la nimic in afara de cateva incercari de reinitializare a cipului si dupa aceea nu a mai functionat nici inchiderea nici alarma care este oem
Trimite-mi un pm pe privat si spunemi cat ma ducet oate chestiile astea, adica:
- montare clima digitala cu piesele tale si tot ce trebuie
- montare pilot automat cu piesele mele
- reparare inchidere
Sa nu incerci sa suni pe numarul meu pentru ca momentan iti scriu din alta tara.
App sa imi dai si detalii daca trebuie programare la tine in bucuresti sau...
Sanatate numai bine!

kidu2006 21-01-13 14:29

Salut, la e39 nu te bagi?

e_emu3 22-01-13 07:12

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 5327968)
Salut, la e39 nu te bagi?

Depinde ce vrei sa montezi

kidu2006 22-01-13 10:50

Quote:

Originally Posted by e_emu3 (Post 5328915)
Depinde ce vrei sa montezi

Ar fi destule,dar nu toate odata. volan cu comenzi,cd,nimicuri dastea,eu unu nu ma pricep si nici nu prea`mi place sa mesteresc la ea,prefer s`o faca cineva care se pricepe

e_emu3 22-01-13 21:39

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 5329133)
Ar fi destule,dar nu toate odata. volan cu comenzi,cd,nimicuri dastea,eu unu nu ma pricep si nici nu prea`mi place sa mesteresc la ea,prefer s`o faca cineva care se pricepe

Astea ți le pot monta

kidu2006 23-01-13 11:48

Quote:

Originally Posted by e_emu3 (Post 5330037)
Astea ți le pot monta

parfum,urmeaza sa te sun atunci

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning