![]() |
Re: MONTEZ DIVERSE OPTIUNI PE E36
salut,ai putea sa ma ajuti cu adaugarea optiunii FOLLOW ME HOME la un e38?e nevoie si de ceva retrofit fizic,sau doar codare in NCS expert?mersi!
|
ms pentru pilot merge super ok recomand cu incredere.
|
Salut!
Preturi pentru OBC 18 Butoane si un Radio CD sau Radio Casetofon Oem! Inca un lucru...fostul proprietar a pus volanul de e46 cu airbag si nu a bus si butucul ala pentru claxon!..nu ma intereseaza airbag-ul.... dar claxonul :))) ..... pot gasi o rezolvare? |
Quote:
|
salut , am o problema cu geamul de la sofer la un cabrio , nu coboara cand deschid usa , am dat fata de la usa jos si am pus acel senzor pe direct si functioneaza coboara si urca geamul ... posibil sa fie de la un modul ceva sau mai are ceva 'intre' senzorul ala si clanta usii ?!
|
Nu pot sa spun decat ca omul lucreaza impecabil. Mie acum 1 luna mi-a montat scaunele electrice pe un e36, firele ascunse prin podea, mufe puse etc. Il recomand cu caldura iar preturile sunt foarte bune si emule te astept sa imi legi oglinzile de e46.
|
Quote:
|
Il recomand si eu , mi-a montat azi PDC si merge ceas :)) .
|
Salut
Ma poti ajuta te rog cu o nelamurie?:( Vreau sa pun dublu clima digitala pe E36 eu am deja da e manuala,pt inceput am cumparat panoul si vreau sa stiu daca e bun macar.Am pus panoul pe mufa care o are cea manuala si nu se aprinde nu face nimica,cum as putea sa il verific alt fel,mai trebue ceva?Sau e dus panoul?:oops: Am inteles ca imi trebue si aeroterma tot de la tine stiu,in rest mai trebue ceva? |
Quote:
|
Quote:
Da imi inchpui cam ce treaba am da cu un om ca emu o rezolv,daca as avea unu ca el in iasi:D stiu ca difera aeroterma,da nu stiu cum sa verific panoul digital pe care lam cumparat sa stiu daca il returnez la om:(ms mult! |
Quote:
|
Quote:
Te servesc eu daca vii la barlad ..... acum ca sa nu crezi ca ii fac publicitate lui emu , dar eu am preferat sa il chem pe om incoace sa mi faca tot pe masina....si crede ma ca a meritat din plin tot ! |
Quote:
|
Quote:
Multumesc de ajutor:)da e greu cu timpul sa ajung pana la barlad,daca o fi sa nu gasesc nimica o fac si pe asta sa vin la tine :D M-am gandit si eu sa il chem la iasi da sa adun tot ce imi trebue si de preferat sa fie cald,ca de acuma e naspa cu vremea:( ms mult ori cum!:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Il recomand iar ... montat pilot automat functionabil din comenzile dupa volan , merge ceas , esti drac poa :D .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stii cumva ce as putea face sa rezolv problema ? sau pot schimba sa pun acea 'incuietoare' de pe 'stalp' modelul dupa 94' ?! daca da de ce am nevoie ?!
|
Salut am un bmw e36 compact din 95 si vreau sa ii schimb bordul sa ii pun de berlina si sa ii schimb panoul de ac sa ii pun digital. Am ac normal. Ma intereseaza un pret cu piesele tale si un pret cu piesele aduse de mine. Ms frumos.
|
Crăciun fericit va doresc la toti
|
Craciun fericit si tie tati, si sanatate multa.
Am incercat sa te sun ieri - dar numarul pe care il aveam nu mai e valabil. |
Quote:
|
Quote:
|
salut emu,sunt din cj ,nu pot aduce masina la tine pt o lucrare mica,poate ma poti ajuta pe forum,tot ce vreau e sa ma poti lamuri cum exact pot indeparta panoul de sigurante pt a avea acces la firele de desupt.Intreb asta pt ca am avut scurt la inchidere ,mi s-au topit firele,nu a puscat siguranta,de atunci imi stau proiectoarele aprinse pe direct,solutia care am gasit-o a fost sa scot siguranta de la inchidere,logica mea e ca+ de la inchidere s-a lipit de + de la proiectoare undeva sub panou de sigurante.In usa si sub bord am inlocuit firele topite(Aviz amatorilor puneti sigurante exact de ce valoare trebuie,daca aveam sig buna pusca ea nu imi topea toata instalatia :p) Multumesc anticipat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut! Cat ma costa sa imi montezi clima pe un 318is cu piesele tale? Ms
|
Quote:
|
Salut emu-le. Am mai vorbit cu tine acum foarte mult timp in urma despre o clima pe compact dar din nefericire am intrat intr-un stalp cu el si nu am mai apelat la tine. Acum mi-am luat tot compact si am facut recarosare si as vrea luna viitoare sau prin martie sa pun clima digitala si obc cu 18 butoane. Si as vrea sa imi instalezi si un pilot automat.
Cele necesare pentru clima nu le am pt ca masina are doar AC. Dispun de pilotul automat tot ce trebuie la el: clapeta, motoras, calculator, instalatia de la masina donatoare, doar trebuie legaturile pe care stii tu sa le faci. As mai avea probleme cu inchiderea si cu alarma, Nu imi mai functioneaza, Nu am umblat la nimic in afara de cateva incercari de reinitializare a cipului si dupa aceea nu a mai functionat nici inchiderea nici alarma care este oem Trimite-mi un pm pe privat si spunemi cat ma ducet oate chestiile astea, adica: - montare clima digitala cu piesele tale si tot ce trebuie - montare pilot automat cu piesele mele - reparare inchidere Sa nu incerci sa suni pe numarul meu pentru ca momentan iti scriu din alta tara. App sa imi dai si detalii daca trebuie programare la tine in bucuresti sau... Sanatate numai bine! |
Salut, la e39 nu te bagi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|