Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova.html)
-   -   Discutii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25568-discutii-cursa.html)

sharpe 30-10-06 09:09

Re: Discutii despre cursa

per total cursa n-a fost stralucita...dar apreciez efortul pe care l-au depus fantomele
sa te certi cu toti...de la public pana la oficialitati...sa ti-o iei si de la Primarie (care a inclus cursa in Zilele Craiovei dar nu s-a tinut de cuvant cu absolut nimic) si de la ACR si de la unii participanti ...cade cam greu la stomac
eu unu ma bucur ca s-a inchis cursa,desi mai tarziu decat ar fi trebuit
asa toata lumea care a avut ceva de-a face cu cursa a dormit linistita pe partea pe care vruia si nici unu nu a strans din buci azi noapte ca tre' sa dea cu batzu pe foaie ca a dat masina in vreunu/vreunii sau etc
in planurile initiale ....ar fi trebuit primaria sa puna garduri,si sa aduca PE TOATA LUNGIMEA PISTEI saci de nisip care sa fie o masura de siguranta in plus ...o bariera in plus intre o masina (scapata de sub control sau cu vreo defectiune care-o facea periculoasa) si public
primaria ...a zis ca le da si cupele...ca deh,erau Zilele Craiovei,si pe saitu' primariei au inclus cursa in programul de zilele Craiovei...si a dat...nimic
la fel cum n-am vazut pe aeroport nici sacii nici gardurile necesare
jandarmi?...vreo 30...si nu stiau unde sa se tzina mai intai la public
public? cateva mii de oameni ...unii dintre iei de-aia "jmecheri" din turma
mie mi-a zis unu ceva de mama cand comentam...nah...poftim cultura sa vezi recolta
imi cer scuze ca n-am anuntat la multe curse castigatorii ...dar a fost o problema la finish si nu prea se ridica steagul pentru masina castigatoare(asta ca o paranteza)
in continuare...mare problema a fost lipsa unei firme de paza,ai carei agenti s-au impus in trecut
argumentele pe care le-am dat aici nu vreau sa fie considerate scuze pentru Ghost ca nu a iesit excelent cursa..sunt doar niste constatari ale mele pe care fiecare le interpreteaza cum vrea
fantomele imi sunt prieteni,de-aia am si incercat sa le dau o mana de ajutor cu ce-am putut...si poate tocmai de-aia n-as fi 100% obiectiv cand vorbesc despre cursa...dar unele acuze si vorbe aruncate in vant frizeaza orice bun simt
gen ...putzoi care au stat pe margine si si-au dat din gura...aiurea ca nu le place aia,ca nu le convine aia...
adica si pe moca dar si pe pretentiile lor
eu unu sunt de parere ...sincer,ca daca erau altfel conditiile legate de public,cursa ar fi fost MULT mai frumoasa si in mod sigur am fi avut si libere
nu mai tot comentati atat de jandarmi...oamenii si-au dat silinta
ce nu vreti voi sa intelegeti e ca jandarmii,pe langa antrenamentul de "dat bataie" pe care-l au stiu si ca nu poti stapani 5000 de oameni in cazul unui incident...adica daca-l ia un jandarm la poceala pe unu din public...cei 30 de jandarmi de pe aeroport n-au cum face fata publicului daca se revolta
ganditi-va si la asta...ca nu merge doar cu paru' ...tre' sa mai si gandesti un pic
totusi eu ma bucur pentru o chestie...foarte mult ma bucur
ca n-au fost incidente
ca nu ne-am crapat obrazu' si am aratat ca organizarea olteneasca poate sa faca sa se tina o cursa in proportie de cel putin 80% fata de ce fusese programat...nu sa se opreasca cursa dupa ce s-au dat 5-6 perechi de masini ca i-a zburat unuia volanu' din mana si-a folosit publicul ca suprafata de franare
in rest...Doamne ajuta...si din greseli invatam
P.S. GSI-ule...ai fost simpatic foc la microfon
P.P.S un alt simpatic tot de la bucale se remarca...nenea kwx ...un om de nota 10.000 caruia ma bucur ca i-am strans mana...rar pe pamantu' asta oameni care dau dovada in halu' asta de bun simt si de folosire a chestiei dintre cele 2 urechi

gpk 30-10-06 11:00

EPU ; SCY si GPK cu siguranta nu vor mai participa la Craiova daca in organizare va fi implicat ACR-ul ! Am inteles ca ei au fost cei care au decis anularea liberelor . Despre public ... ca de obicei .
Am cheltuit o gramada pt pregatirea masinii , benzina si parca nu era de ajuns , am crapat motorul pt aceasta cursa . Acum va spun sincer ca am ramas cu un gust amar , daca erati la prima cursa era pardonabil dar se presupune ca aveti experienta ! Asta e...

-ZZ- 30-10-06 11:08

Daca mergeam pana la Craiova si plecam inapoi , cred ca ma distram mai bine si nu mai pierdeam 3 ore degeaba la marea cursa din Craiova.......
Am plecat la ora 3 dimineatza din Bacau ca sa vin la Craiova, sa ma trag cu un pseudo renault si dupa sa imi puna un malac de jandarm gardutzul in fatza si sa imi spuna ca nu mai avetzi voie sa va datzi la libere :x :x :x

Noroc de drum....:shock: ...mult mai palpitant...:shock:

Si apropo ...pentru ce am platit eu 40 lei....ca nici macar un pipi nu am avut unde sa fac si nici macar un cos de gunoi unde sa imi arunc guma de mestecat....ce sa mai zic de intrarea spre locul de alergare,ca daca nu erau colturile alea mai netezite nici nu puteam sa intru cu masina pe pista si bateam si drumu degeaba...:shock: :shock: :shock:

UniculSGM 30-10-06 12:46

Nu mi-a placut ca nu s-au mai facut libere. Pista cam scurta sub 400 metrii, din cauza locatiei presupun, nu mai era loc de franare. Cam atat. Frumos per total.

-ZZ- 30-10-06 12:53

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 604289)
te-ai coborat sub nivelul tau sa te dai cu un renault de cateva mii de euro cu un motor de 120 cp la baza???
... te gandeai sa-ti iei revansa cu renaultul?.... mai ai de muncit ;)

motorul nu este de renault 5....daca omul facea dintr-un motor de renault 5 ceea ce a reusit ieri pe pista....si masina sa fie masina....cu scaune.. cu tobe.. cu grile...tot tacamul....tot respectul pentru el...ii strangeam mana si il felicitam...este cineva in iasi care are un astfel de renault....care LUCREAZA pe un MOTOR renault....motorul masiniii ...daca ma intelegi.....la noi in tara in general nu se apreciaza banii investitzi de cineva intr-o masina....oricine investeste intr-o masina este considerat un bogatas arogant....si la putere este in continuare populismul ieftin ......
Cum crezi tu vreodata ca imi permit sa imi risc masina mea de cateva zeci de mii de euro ....cand domnul de pe renault probabil ca isi achizitioneaza un motor de volvo cu vreo 500 de euro...cand eu dau numa pe bujii 100......deci eu apreciez munca unor oameni,dar ar trebui sa se traga intre ei acolo ....fara portiere,scaune....cu motoare de salupa puse pe un schelet metalic.....raman la parerea mea....ti-ai luat un golf 5 benzina 1,6 de ex.....schimba absolut tot la acest motor....si la masina in general.....tot tacamul....dar pastreaza masina si motorul ei si bate pe toata lumea si atunci ai sa ai respectul meu...pana atunci continuatzi sa aruncatzi cu noroi in oameni ca mine,care investesc bani si pasiune in masinile lor si sa sustinetzi diverse persoane care monteaza nu stiu ce motoare pe nu stiu ce cadavre gasite prin cimitire de masini,care merg 300 de km si mor sau dupa 2 liniutze mai repara vreo 2 ore la masina ca sa poata pleca si el acasa....si o sa progresam sigur si o sa ne aliniem sigur cu piatza de tuning europeana....pana atunci sa auzim numai de bine.

Sa nu o luatzi in nume de rau,dar asta este adevarul...numai ca eu am curajul sa-l spun.

sharpe 30-10-06 13:05

daca a filmat cineva evolutia celor 2 motociclisti care au facut "scandal" la inceputul cursei si intre grupe si mi-o poate trimite/pune pe un site de filesharing as aprecia foarte mult
va multumesc

DaBULL 30-10-06 14:59

Quote:

Originally Posted by radu_lkv (Post 603830)
am strigat in gura mare la start, de fiecare data cand m-am dat ca dau avans minim o masina la fiecare adversar (cei care erau langa start pot sa confirme), tocmai k sa nu se mai ridice cate un nimeni tastaturist frustrat sa zica, ca nu am castigat cum trebuie ! :!:

revansa nu mi-a cerut-o cel cu subaru, ci alex cu mustangul, dar din nefericire la ora 13 trebuia sa plec urgent cu serviciul din localitate... cei care ma cunosc stiu ca ma dau de 1000 de ori cu toti, dar acum chiar intervenise ceva f important pt mine!!!

vreau totodata sa-i felicit pe cei cu care m-am dat azi, mi s-au parut baieti de treaba, cu masini f frumoase si sa-mi cer scuze lui alex ca nu ne-am dat de mai multe ori!

iar tie chuckie iti trimit o provocare la start langa mine k vad ca esti cu gura mare

Asta e prima oara cand postez pe un forum de acest gen, asta nu pentru ca nu am nimic in comun cu acest domeniu ci pentru ca sunt de parere ca faptele conteaza si nu vorbele!!

Dar..... vazand ca s-a iscat o oarecare polemica vis a vis de cursa dintre EVO 9 si IMPREZA WRX(al carui proprietar sunt) cred ca ar trebui sa lamurim cateva lucruri.
Faptul ca ,,ai strigat in gura mare la start, de fiecare data cand te-ai dat ca dai avans minim o masina la fiecare adversar" (LUCRU PE CARE IL CONFIRM SI EU CA ASA A FOST) nu face te deosebeste cu nimic de acei ,,tastaturisti frustrati" pe care ii critici.
Sincer nu cred ca am venit eu sau tipu' cu MUSTANG-ul si ne-am pus langa maria ta la start cu un LOGAN sau cu cine stie ce DIESEL OBOSIT ca sa STRIGI TU IN GURA MARE SA TE AUDA TOTI OLTENII CA NE DAI AVANS!!!
Lucrul pe care l-ai facut tu are dupa mine doar 2 explicatii : ori esti foarte bazat pe ce poate masina ta, ori esti arogant si iti desconsideri adversarii. Din cate am inteles masina ta este cam STOC, dupa cum spui tu, deci nu vad cat de bazat poti fi pe o masina stoc sa bata lejer un MUSTANG GT si un SUBARU IMPREZA WRX ambele modificate mai mult sau mai putin.
Astfel, pentru mine, concluzia e simpla ori masina ta nu deloc stoc si iti permite sa faci afirmatii de acel gen, ori varianta 2 de mai sus!! Cred ca raspunsul il sti doar tu.

Daca nu as fi schimbat treapta a 4 a prea devreme si te-as fi batut ce ai fi zis atunci? Ca mai lasat???

Sincer nu imi plac discutiile de acest gen dar chiar m-a deranjat gestul tau si discutiile pe acesta tema de pe forum.

CZR 30-10-06 15:55

sunt d acord cu sharpe :)
oricum...cred k lumea a inceput sa inteleaga km c s intampla ...
masinile incep sa devina din c in c mai competitive
tocmai d aia stiu kteva exemple kre au preferat sa stea aksa,inkdrarea in grupe nefiindu-le favorabila

AlecsM 30-10-06 16:23

Quote:

Originally Posted by AR33COP
care a fost cea mai tare masina la grupa cea mai mare?mustangul?

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 603575)
Nope.
EVO 9 ..........

.....ai grija k aia nu a fost "cea mai mare grupa" .... grupa la care am participat io este grupa H ...
... k nu a mai putut Radu sau a avut nush ce problema si a trebuit sa plece si nu a apucat sa simta ...NOS ... nu este problema mea ...
ps ...nu consider ca Radu este arogant .... e ok
...nu stiam ca asa a zis ..."ca ne lasa sa plecam in fatza"...e urat
...m-a dezavantajat mult suprafatza ...masina imi sarea de spate si nu aveam derentza la viteza ...motiv pentru care ... s-a stricat ceva la masina ...nu stiu exact ce ...
oricum ...mustang-evo - 0-1 ....deokmdata :D

felicitari pt organizare ...a ost ok insa nu prea au fost masini la grupa mea :D
felicitari alexius ....ce ochelari tari aveai ...insa nu prea era soare :)))
bafta

radu_lkv 30-10-06 16:36

Quote:

Originally Posted by DaBULL (Post 604591)
Asta e prima oara cand postez pe un forum de acest gen, asta nu pentru ca nu am nimic in comun cu acest domeniu ci pentru ca sunt de parere ca faptele conteaza si nu vorbele!!

Dar..... vazand ca s-a iscat o oarecare polemica vis a vis de cursa dintre EVO 9 si IMPREZA WRX(al carui proprietar sunt) cred ca ar trebui sa lamurim cateva lucruri.
Faptul ca ,,ai strigat in gura mare la start, de fiecare data cand te-ai dat ca dai avans minim o masina la fiecare adversar" (LUCRU PE CARE IL CONFIRM SI EU CA ASA A FOST) nu face te deosebeste cu nimic de acei ,,tastaturisti frustrati" pe care ii critici.
Sincer nu cred ca am venit eu sau tipu' cu MUSTANG-ul si ne-am pus langa maria ta la start cu un LOGAN sau cu cine stie ce DIESEL OBOSIT ca sa STRIGI TU IN GURA MARE SA TE AUDA TOTI OLTENII CA NE DAI AVANS!!!
Lucrul pe care l-ai facut tu are dupa mine doar 2 explicatii : ori esti foarte bazat pe ce poate masina ta, ori esti arogant si iti desconsideri adversarii. Din cate am inteles masina ta este cam STOC, dupa cum spui tu, deci nu vad cat de bazat poti fi pe o masina stoc sa bata lejer un MUSTANG GT si un SUBARU IMPREZA WRX ambele modificate mai mult sau mai putin.
Astfel, pentru mine, concluzia e simpla ori masina ta nu deloc stoc si iti permite sa faci afirmatii de acel gen, ori varianta 2 de mai sus!! Cred ca raspunsul il sti doar tu.

Daca nu as fi schimbat treapta a 4 a prea devreme si te-as fi batut ce ai fi zis atunci? Ca mai lasat???

Sincer nu imi plac discutiile de acest gen dar chiar m-a deranjat gestul tau si discutiile pe acesta tema de pe forum.

ai inteles total aiurea :(
imi pare rau k te-ai simtit jignit :(
nu am facut-o pt nine sau pt alex ci tocmai pt publicul de *** care mereu subestimeaza evo si de fiecare data cand m-am dat gasea scuze pt subaru ...
masina nu o sa mai fie 99% stock k acum peste o saptamana si atunci se va vedea

daca ma bateai te felicitam cu zambetul pe buze si nu comentam nimic, k doar nu ma bateai cu un logan vb ta :)

inca o data imi cer scuze daca k te-am jignit neintentionat

radu_lkv 30-10-06 16:46

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 604712)
.....ai grija k aia nu a fost "cea mai mare grupa" .... grupa la care am participat io este grupa H ...
... k nu a mai putut Radu sau a avut nush ce problema si a trebuit sa plece si nu a apucat sa simta ...NOS ... nu este problema mea ...
...m-a dezavantajat mult suprafatza ...masina imi sarea de spate si nu aveam derentza la viteza ...motiv pentru care ... s-a stricat ceva la masina ...nu stiu exact ce ...

felicitari pt organizare ...a ost ok insa nu prea au fost masini la grupa mea :D
bafta

la fel mii de scuze si tie daca te-am jignit :(
si tu esti un tip super ok si regret nespus k nu ne-am mai dat o data, dar chiar am avut niste super probleme de rezolvat. acum de ex sunt in constanta :(
sunt aproape sigur k la grupa H ma bateai (adica cu NOS - nu cred ca aveam vreo seansa)

felicitari pt marele premiu MERITAT DIN PLIN! felicitari pt masina!

EVOLUTION8 30-10-06 17:23

Quote:

bafta

Domnul ALex.Faci o confuzie.
Masina ta este Gt-ul si are 300 de bhp stoc.Da ?
Bun pt. asta ai fost inscris la Gr. G adika 251 - 300 fara NOS
Bun tu cu NOS sareai la Gr. H adika 300 *1.4 = 420
La H singura masina a fost TXA-ul cu 315 bhp,care nu a mai luat startul si tu ai castigat gr. H.Corect ?
Deci EVO nu avea ce sa caute la H cu 280 de bhp.
Daca se dadea si sigur se dadea pt. fun si cu tine cu N2O.Eu cred ca tot EVO batea cu start bun(parerea mea).

Eu ti-am verificat butelia :D
Cat despre cauciucurile de pe EVO acele super "SLICK"-uri gasesti amanunte mai in spate,am postat eu pozele.
Cred ca nu se compara cu slick-uirle tele ;)
Alexius are probleme cu vederea.Nu avea o lentila deoarece avea un ochi rosu
si de aceea purta ochelari.
PS: Cu WRX-ul cum te-ai dat ? Cu sau fara nos ?

EVOLUTION8 30-10-06 17:39

Quote:

Originally Posted by DaBULL (Post 604591)

Cursa cu tine a fost decat de show.Tu nu erai la F si el la G.
Dupa cum vezi Radu si cu mine am postat informatii despre ce "modificari" are EVO-ul,a plecat si dupa tine.Nu cred ca este chair deloc arogant.........
In fine fiecare cu parerile lui.
Daca nu crezi ca EvO este cam stock fa o cursa cu al lui Ducu sau al lui ONO.
Asa merge EVO.
La Oradea a ars un WRX STI 2006 cu evacuare si BOV si atunci inca avea limitarea la 5.000 de rpm.Nu se compara cum pleca atunci cum pleaca acum.

bogdan_kwx 30-10-06 17:54

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 604424)
motorul nu este de renault 5....daca omul facea dintr-un motor de renault 5 ceea ce a reusit ieri pe pista....si masina sa fie masina....cu scaune.. cu tobe.. cu grile...tot tacamul....tot respectul pentru el...ii strangeam mana si il felicitam...este cineva in iasi care are un astfel de renault....care LUCREAZA pe un MOTOR renault....motorul masiniii ...daca ma intelegi.....la noi in tara in general nu se apreciaza banii investitzi de cineva intr-o masina....oricine investeste intr-o masina este considerat un bogatas arogant....si la putere este in continuare populismul ieftin ......
Cum crezi tu vreodata ca imi permit sa imi risc masina mea de cateva zeci de mii de euro ....cand domnul de pe renault probabil ca isi achizitioneaza un motor de volvo cu vreo 500 de euro...cand eu dau numa pe bujii 100......deci eu apreciez munca unor oameni,dar ar trebui sa se traga intre ei acolo ....fara portiere,scaune....cu motoare de salupa puse pe un schelet metalic.....raman la parerea mea....ti-ai luat un golf 5 benzina 1,6 de ex.....schimba absolut tot la acest motor....si la masina in general.....tot tacamul....dar pastreaza masina si motorul ei si bate pe toata lumea si atunci ai sa ai respectul meu...pana atunci continuatzi sa aruncatzi cu noroi in oameni ca mine,care investesc bani si pasiune in masinile lor si sa sustinetzi diverse persoane care monteaza nu stiu ce motoare pe nu stiu ce cadavre gasite prin cimitire de masini,care merg 300 de km si mor sau dupa 2 liniutze mai repara vreo 2 ore la masina ca sa poata pleca si el acasa....si o sa progresam sigur si o sa ne aliniem sigur cu piatza de tuning europeana....pana atunci sa auzim numai de bine.

Sa nu o luatzi in nume de rau,dar asta este adevarul...numai ca eu am curajul sa-l spun.

esti un baiat cu judecata intunecata de furia infrigerii, dar sunt sigur ca fondul tau e bun. nu te asteptai sa patesti o asa rusine.hai sa-ti zic citeva chestii:
1-tu esti cred la prima cursa oficiala
2-motorul este de renault. mai aveam unul de volvo in spate dar nu l-am activat
3-are itp facut pe bune
4-daca ai observat masina este la baza renault 5 GTE care e alta mincare de peste fara de renault 5 Turbo
5-masina este cu scaune , lipseste grila (300 grame ) si toba (5 kg) si 30 grame din spoilerul fata
6- masina e facuta de mine personal si oartea de soft de niste profesionisti
7- am ratat treapta a doua si sa zici mersi ca altfel rusinea era si mai mare
8- asta e un sport are un invins si un invingator si oricare ar fi rezultatul trebuie sa privesti in ochi adversarul si sa-i stringi mina si cu completarea ...azi ai fost mai bun , miine nu se stie
9-sa nu uiti ca te-a batut o masina cu doua clasa sub masina ta ( la incadrarea in grupe ma refer)
10-NU VEI SCAPA NICIODATA .COSMARUL RENAULT 5 TE VA URMARI MEREU SI CIND VEI VEDEA UNUL PE STRADA SA_I FACI LOC .....MULT!

adibose 30-10-06 17:57

salutare baieti,
intrebarea e urmatoarea: ce rost mai are ca eu posesor masina 192CP stock si 1.4 Tone sa vin sa ma alerg cu un R5GT Turbo de 120 Cp stock (care cine stie ce motor de Volvo d 170 CP are) si scaune scoase, geamuri de plastic sau nu mai stiu ce jmecherii de a reduce greutatea care si asha nu sare de 700 d Kg? va spun eu : nici unul ! si atunci care mai este spectacolul? knd R5-ul ne bate pe toti cei pana in 200 sau hai 230 CP? de ce sa ne mai prezentam? k sa facem praf p pista sau ce? intr-un renault bagi 5000 d euro si scoti 5 sec 0-100 km....pai nu? pai da! iar eu intr-a mea k s-o duc la 450 d Cp sa ma tin cu R5? stiti cat trebuie sa bag? peste 20 d mii...si mai bine stau acasa! deci dragi spectatori mergeti si vedeti cazanele ruginite la linia de start, pe noi restul cu masinile "lucioase" ne vedeti pe strazi..noaptea...
Bravo WRX! cu 230 Cp stock (dar fara KAt) ai stat cu EVO9 si ai batut Mustang d 305 cu NOS!

si LKW-ule (esti cumva ex calibra turbo de Dj?) iar daca esti stim vorbele baietilor de noapte de la pescarus sau rond in victoriei..." aaa uite-l pe LKW-ul...arogantul ala" k sa nu spun "bashinos" sincer nu t cunosc personal, dar asha se vorbeste//poate sunt gurile rele..poate nu...
Si tie iti ppun aceiasi intrebare: ti-ar placea k un tip cu un cazan d 300 d cai si 500 d kile sa t bata mar sa rada llumea d tine k Uite c maisna d 50 d euro ai si t bate ruginitu ala? Nu ti-ar palcea! iti sppun eu..nu te-ai prezenta!
baft!

si nu in ultimul rand felicitari tuturor pt spectacolul oferit la Craiova!!!!

PS: din ce am inteles de la Subaru WRX, in cursa cu Mustangul, cel din urma a folosit butelia

Al3xius 30-10-06 18:13

Quote:

bafta

Mersi mult de tot !

Ochelarii nu vroiam sa-i port pt. ca multi probabil au zis : ete-l si pe ala cu ochelari de soare pe vremea asta ! La un moment dat m-a salvat Soarele si a iesit :P :) . Cum a spus Robert mai sus am ceva probleme cu vederea si port lentile de contact . Pt. ca in ultimele zile am stat prin praf si curent acolo la aeroport si sa nu mai zic ca am dormit doar cateva ore pe noapte aveam ochii foarte rosii si aproape ca nu puteam sa-i tin deschisi ! Cam cu toti cu care am vb le-am cerut scuze ca stau cu ochelari de soare dar alta varianta nu aveam :)

Felicitari si tie Alecs pt. participare si pt. premiu si multumim ca ati batut atata drum pt. cursa noastra! ;)

P.S. Ms Golfuletz :*

-ZZ- 30-10-06 18:26

Quote:

Originally Posted by bogdan_kwx (Post 604840)
esti un baiat cu judecata intunecata de furia infrigerii, dar sunt sigur ca fondul tau e bun. nu te asteptai sa patesti o asa rusine.hai sa-ti zic citeva chestii:
1-tu esti cred la prima cursa oficiala
2-motorul este de renault. mai aveam unul de volvo in spate dar nu l-am activat
3-are itp facut pe bune
4-daca ai observat masina este la baza renault 5 GTE care e alta mincare de peste fara de renault 5 Turbo
5-masina este cu scaune , lipseste grila (300 grame ) si toba (5 kg) si 30 grame din spoilerul fata
6- masina e facuta de mine personal si oartea de soft de niste profesionisti
7- am ratat treapta a doua si sa zici mersi ca altfel rusinea era si mai mare
8- asta e un sport are un invins si un invingator si oricare ar fi rezultatul trebuie sa privesti in ochi adversarul si sa-i stringi mina si cu completarea ...azi ai fost mai bun , miine nu se stie
9-sa nu uiti ca te-a batut o masina cu doua clasa sub masina ta ( la incadrarea in grupe ma refer)
10-NU VEI SCAPA NICIODATA .COSMARUL RENAULT 5 TE VA URMARI MEREU SI CIND VEI VEDEA UNUL PE STRADA SA_I FACI LOC .....MULT!

"esti un baiat cu judecata intunecata de furia infrigerii, dar sunt sigur ca fondul tau e bun. nu te asteptai sa patesti o asa rusine." :lol: :lol: :lol:

Dar ce poetic vorbesti tata....hai ca m-ai dat gata....sa stii ca nu am sa mai pot dormi noaptea de masina ta si de cursa de la Craiova :shock:

1.Crezi gresit
2.Altceva zice lumea
3.Sunt convins....ce scrie in certificat ?
4.Nu ma pasioneaza marca....asa ca poate sa fie si turbo si diesel si GTS si GTE si GTEE samd.
7.Ai ratat treapta a 2 a si cu audi-ul argintiu ....sunt tare curios...nu itzi umfla singur masina acum....stai in zona ta te rog :rolleyes2
8.Ti-am spus parerea mea despre acest aspect
9.Din pct-ul meu de vedere m-a batut o masina care a castigat clasa,deci o masina buna,dar care dupa parerea mea nu avea ce sa caute acolo.
10.HA HA HA :lol: ...mai omule tu chiar ma faci sa ma simt bine....chiar tu crezi ca potzi sta pe sosea dupa mine :lol: ...hai ca ne tragem de guler si dumneata esti mai batran si nu vreau sa te jignesc....

Sa auzim numai de bine.

crdi 30-10-06 18:41

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD (Post 603780)
Poti sa pui intrare si 2 milioane de lei! Daca cioroiul vrea sa vina vine! Nu taxa e solutia problemei. Iar daca tu alexius vrei sa pui taxa pt spectatori 50 de lei vreau sa o vad si pe asta! Vreau sa vad in Craiova taxa la spectatori peste 20 de lei! Cine se incumeta?

toti cei care sunt pasionati si cei care vor sa vada linishtiti o cursa, sa nu fie deranjati de toti distrushi care nu fac decat sa strice sau sa nu fie injurati de " shmecheri de 2 bani " . cei care vor sa vada shtiu ce au de facut . respecta ce li se cere si stau cuminti .
in felul acesta toata lumea are de cashtigat , si noi organizatori si publicu ca vede bine si concurenti ca se dau de mai multe ori .
nu am putut face libele din cauza publicului care nu s-a data de pe pista .
ami pare nespus de rau pt cei ce au venit si s-au dat decat o singura data.
Maxim respect pt SMG-u frate daca mai erau libere erai prima mashina la start cu WSM-u multa bafta incontinuare

crdi 30-10-06 19:23

la inceput nu shtiam de ce lumea e asha ofticata ca a fost batuta de o mashina de 500 euro .... pe urma am aflat si raspunsul ........ pt ca poate ba topitule .(asha mi sa raspuns ;) )
riscate si ia si tu un cazan si vezi ce poti sa ai faci daca te tine, sa traga bine si sa mearga leagal . shtiu in mare parte cata manca se depune pt un motor sunt curios insa daca toti au resursele si rabdarea necesara sa al duca la bun sfarshit .
felicitari kwx si sgm pt mashini .... mei veniti pe la noi sa faceti mashini de jjjjjdemiii de euro de .... ( de ce vreti voi )

basy 30-10-06 19:55

Va felicit baieti de la GRT!
Ati muncit f.mult pentru aceasta cursa,va-ti investit timpul vostru liber dar merita pentru pasiunea vostra.
De dezordinea pe care au produs-o spectatorii nu aveti nici o vina.Ati vrut sa oferiti un spectacol frumos alaturi de oltenii care au sarbatorit 'ZILELE MUNICIPIULUI CRAIOVA' si a iesit splendid.
Data urmatoare trebuie sa puneti intrare pentru a selecta spectatorii care vor sa vada spectacolul si nu sa se comporte ca niste animale.
Regret ca Primaria nu s-a implicat sa va ajute cu nimic.Puteau sa va dea o masina de tuns iarba,de reparat strada cu gropile ce au existat,sa va dea o mina de ajutor cu jandarmeria care ca de obicei nu fac decit zgomot.
Faceti singuri fara ACR cursele ca doar va incurca nu va ajuta cu nimic.
In programul manifestarilor de 'ZILELE CRAIOVEI' s-a strecurat eroarea:
'Orele 12:00-15:00-Aeroportul Crv-Raliul Craiovei,competitie automobilistica organizata de in colaborare cu ACR CRAIOVA'
corect era:'Raliul Craiovei,competite automobilistica organizata de GOST RECING TEAM ' si punct.
Bravo baieti si grabiti-va sa mai faceti inca o cursa pina nu trece anul 2006.
Felicitari RADU nu asculta gurile invidioase as-s oamenii.
SUCESSSSSSSSSSSSSSSS!
Cris

EVOLUTION8 30-10-06 20:49

Quote:

Originally Posted by adibose (Post 604845)
salutare baieti,
intrebarea e urmatoarea: ce rost mai are ca eu posesor masina 192CP stock si 1.4 Tone sa vin sa ma alerg cu un R5GT Turbo de 120 Cp stock (care cine stie ce motor de Volvo d 170 CP are) si scaune scoase, geamuri de plastic sau nu mai stiu ce jmecherii de a reduce greutatea care si asha nu sare de 700 d Kg? va spun eu : nici unul ! si atunci care mai este spectacolul? knd R5-ul ne bate pe toti cei pana in 200 sau hai 230 CP? de ce sa ne mai prezentam? k sa facem praf p pista sau ce? intr-un renault bagi 5000 d euro si scoti 5 sec 0-100 km....pai nu? pai da! iar eu intr-a mea k s-o duc la 450 d Cp sa ma tin cu R5? stiti cat trebuie sa bag? peste 20 d mii...si mai bine stau acasa! deci dragi spectatori mergeti si vedeti cazanele ruginite la linia de start, pe noi restul cu masinile "lucioase" ne vedeti pe strazi..noaptea...
Bravo WRX! cu 230 Cp stock (dar fara KAt) ai stat cu EVO9 si ai batut Mustang d 305 cu NOS!

si LKW-ule (esti cumva ex calibra turbo de Dj?) iar daca esti stim vorbele baietilor de noapte de la pescarus sau rond in victoriei..." aaa uite-l pe LKW-ul...arogantul ala" k sa nu spun "bashinos" sincer nu t cunosc personal, dar asha se vorbeste//poate sunt gurile rele..poate nu...
Si tie iti ppun aceiasi intrebare: ti-ar placea k un tip cu un cazan d 300 d cai si 500 d kile sa t bata mar sa rada llumea d tine k Uite c maisna d 50 d euro ai si t bate ruginitu ala? Nu ti-ar palcea! iti sppun eu..nu te-ai prezenta!
baft!

si nu in ultimul rand felicitari tuturor pt spectacolul oferit la Craiova!!!!

PS: din ce am inteles de la Subaru WRX, in cursa cu Mustangul, cel din urma a folosit butelia

Cum am mai mentionat mai in spate: De ce nu iti cumperi si tu un R5 sa il faci bomba ???Nu e frate serie limitata ;)
Crezi ca asa fuge masina de fabrica ??
Nici nu cred ca ai fii in stare sa conduci R5-ul lui KWX-ul.
VAd ca vb aici de puteri,kilograme etc.Si esti cam in pom.
In primul rand motorul de Volvo este un motor tot Renault si are tot 120 de cai stock dar este injectie.
Al doilea rand Mustang-ul Gt are 300 de cai nu 305 ;)

Din postul tau reiese ca tu esti cel "basinos":deci dragi spectatori mergeti si vedeti cazanele ruginite la linia de start, pe noi restul cu masinile "lucioase" ne vedeti pe strazi..noaptea...
Ia intreaba-l pe Santos ce basinos este LKV-ul ???
Daca il bate un R5 pe EVO nu e nici o problema.Se face si EVO mai tare.

DaBULL 30-10-06 22:12

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 604820)
Cursa cu tine a fost decat de show.Tu nu erai la F si el la G.
Dupa cum vezi Radu si cu mine am postat informatii despre ce "modificari" are EVO-ul,a plecat si dupa tine.Nu cred ca este chair deloc arogant.........
In fine fiecare cu parerile lui.
Daca nu crezi ca EvO este cam stock fa o cursa cu al lui Ducu sau al lui ONO.
Asa merge EVO.
La Oradea a ars un WRX STI 2006 cu evacuare si BOV si atunci inca avea limitarea la 5.000 de rpm.Nu se compara cum pleca atunci cum pleaca acum.

Hai ca deja aceasta discutie a inceput sa ma incite, excite, enerveze s.a.m.d.
Bai nene tu chiar critici pe toata lumea?? Ca ala nu stie, ca ala e pe dinafara, etc. Intrebarea mea este: tu ce sti?? Ca dai numai exemple dalea de domeniul fantasticului. Auzi tu ABERATII : EVO9 stoc a dat SUBARU IMPREZA WRX STI 2006 cu evacuare si BOV. Asta in care film s-a intamplat?? In ala : THERE'S NO OTHER FAST CAR IN THE WORLD BESIDE MITSUBISHI EVO.
Hai sa fim realisti mie EVO mi-a dat un bot de masina plus acea masina pe care mi-a dat-o avans cica, si eu am un amarat de WRX cu aceleasi modificari (evacuare si bov) dar care are doar 230CP si un singur diferential!!
Deci revin, cursa de care vorbesti ai vazut-o numai tu?? Aaaaaaaa sau poate SUBARU IMPREZA WRX STI care a fost ,,ars" a dat avans la EVO9 4 masini, ca tot e la moda nu??
Sfatul meu este inaite sa-ti iasa vrabiuta din gurita si sa critici in stanga si-n dreapta sa mai citesti date tehnice si tu, sa te mai uiti pe la emisiuni de specialitate si poate asa n-o sa mai FABULEZI in HALUL ASTA!!

Aaaa, si imi pare rau ca momentan am fost doar asa un amuzament pentru preamaritul EVO dar te asigur ca data viitoare o sa fiu mai bine pregatit, si poate ne onoreaza si maiestatea dvs. cu masina sa vedem cum stai cu practica ca la teorie ne-am convins!! Daca totusi mori de nerabdare iti pot da numarul meu si ne vedem intr-o seara sa vedem care pe care, si poti sa-mi dai si 10 tiruri daca esti mai bun atata timp cat lasi acasa aroganta si impresiile, nu ma supar.

DaBULL 30-10-06 22:31

Quote:

Originally Posted by radu_lkv (Post 604732)
ai inteles total aiurea :(
imi pare rau k te-ai simtit jignit :(
nu am facut-o pt nine sau pt alex ci tocmai pt publicul de *** care mereu subestimeaza evo si de fiecare data cand m-am dat gasea scuze pt subaru ...
masina nu o sa mai fie 99% stock k acum peste o saptamana si atunci se va vedea

daca ma bateai te felicitam cu zambetul pe buze si nu comentam nimic, k doar nu ma bateai cu un logan vb ta :)

inca o data imi cer scuze daca k te-am jignit neintentionat

Ok asta e............. oricum e mai putin important acum
Intrebarea mea este daca intradevar nu ai plecat la potential maxim??? Nu de alta dar sunt chiar curios de valoarea masinii mele la acest moment!! Sincer de asta m-am ofticat mai mult si nu de ce crede Ion, Vasile sau mai stiu eu cine din public.

Si chiar as fi vrut sa ne mai dam odata pt ca am gresit un pic la schimbarea treptei a 4 a, si nu stiu daca asta a fost hotarator. Repet, vroiam sa vad pentru mine, pt ca mai greu gasesti un EVO 9 STOC!!
Bine ca macar am apucat sa ma dau cu Alex cu Mustangul care a fost fair play si mi-a acordat revansa cand i-am spus ca la prima cursa am ratat a 2 a.
Pacat ca totusi nu au fost mai multe masini si la clasele superioare F, G, H in rest a fost ok.

sharpe 30-10-06 22:37

pentru astia care se dau la fantome ca nu s-au priceput la organizare...sa se dea si la altcineva...
adica...trageti fratilor de maneca ACR-ul,Primaria Craiova...Jandarmeria...
e usor sa dai in oamenii care au venit cu ciment facut in saci de-acasa ca sa acopere gaurile sau sa niveleze pista acolo unde era cazu.....nu?
sau in aia care au luat maturi si-au maturat o pista de aproape 1000 de metri lungime pe 4 benzi...ca sa nu fie vreun pericol pentru participanti/concurenti
sau in aia care au carat cu roaba ciment si pamant sa poata face cat de cat accesul spre pista practicabil si pentru o masina cu spoiler aproape lipit de pamant sau la cativa cm
nimeni n-a zis ca a iesit superb ca sa puteti voi sa sariti cu gura ca a fost de cacat ...dar ati putea aprecia totusi...avand in vedere ca nimeni nu v-a impus sa veniti,sa participati...
kwx sau lkv sau altii de ce nu s-au plans?
ajungeti undeva aproape de nivelul lor (si nu neaparat financiar...ca nu conteaza si nici nu e important asta in discutie...ci mai mult intelectual) si dupa aia discutam
"am venit de la mama dracu,am platit benzina"
HELLOOOOO... pentru cei cu comentariile de genu' asta...am un banc:
--------------------------------------------------------------------
un oltean si un ardelean in tren
olteanu' manca peste prajit...ardeleanu' ca de obicei ...slana,pita,branza...
olteanu' oprea oasele de la fiecare peste dupa ce il curata...si le alinia frumos pe o bucata de ziar
ardeleanu,intrigat...il intreaba : ce faci ma cu oasele?
olteanu' : domne le pastrez pentru mai tarziu...ca astea sunt pline de fosfor...vitamine...si alea ne fac pe noi oltenii destepti
la care ardeleanu' ii cere sa faca schimb...sa manance el oasele si olteanului sa-i dea slana,pita...tot ce-avea la el de mancare
olteanu' accepta...cu conditia sa-i dea si brisca bonus...si fiecare incepe sa manance mancarea celuilalt
la un moment dat...ardeleanu',scarbit sa-i tot ramana oasele in gat ii spune olteanului : ma oltene..tu m-ai cam pacalit pe mine
la care olteanu' ii raspunde : vezi ma...nu mancasi decat vreo doua oase si deja incepusi sa te destepti
---------------------------------------------------------------------
asa si voi...aia care zbierati ca ati cheltuit rezervoare de benzina...
HELLLOOOOOOO...ma bucur ca aeru' de Oltenia v-a facut sa va dati seama ca masinile voastre merg cu benzina...si chiar consuma.... nu cu aer doar,cum credeati voi cand le-ati cumparat sa va faceti raceri :))
ar fi fost mai frumos sa aveti libere...da' sa scape masina vreunuia in a voastra...sau mai frumos...sa va rupa picioarele?
va dati seama ca asta ar cam fi SINGURA cursa fara incidente de la cursa de pe 23 Oct anu' trecut...organizata de Ghost si Midnight Racers?
e usor sa arunci cu noroi in oameni...nu?
mai usor decat sa gasesti si sa apreciezi punctele bune
nu zic ca de ce ii critica lumea... ca din critici invata omu'....dar faceti-o fratilor cu buca.....nu cu nesimtire si in dusmanie

adibose 30-10-06 22:48

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 605042)
Cum am mai mentionat mai in spate: De ce nu iti cumperi si tu un R5 sa il faci bomba ???Nu e frate serie limitata ;)
Crezi ca asa fuge masina de fabrica ??
Nici nu cred ca ai fii in stare sa conduci R5-ul lui KWX-ul.
VAd ca vb aici de puteri,kilograme etc.Si esti cam in pom.
In primul rand motorul de Volvo este un motor tot Renault si are tot 120 de cai stock dar este injectie.
Al doilea rand Mustang-ul Gt are 300 de cai nu 305 ;)

Din postul tau reiese ca tu esti cel "basinos":deci dragi spectatori mergeti si vedeti cazanele ruginite la linia de start, pe noi restul cu masinile "lucioase" ne vedeti pe strazi..noaptea...
Ia intreaba-l pe Santos ce basinos este LKV-ul ???
Daca il bate un R5 pe EVO nu e nici o problema.Se face si EVO mai tare.

nu prea ai inteles nimic din ce-am spus eu aici...
ok am gresit eu 300 nu 305 CP , puteam sa ma uit p net k si tine sa nu gresesc.
si nu-s basinos intreaba-l p Santos dk tot aduci vb de el!
si n-am spus eu k LKV-ul e basinos, asha se aude in "public" eu am spus c se aude OK?
cum de ti-ai dat tu seama k sunt in pom? m-ai cautat prin livezi? mai cauta...
si n-am zis k R5ul ala ar fi de fabrica stai linistit! iar faptul k este cazan p langa alte masini noi? c nu e adevarat? da FUGE si chair F bine! il admir...dar nu sa ii bage in clasa noastra pt k nu e corect! s-au strans atat de multi incat le-ar putea face categorie! sa se alerge unii pe altii acolo kt or vrea si sa ne lase pe noi cei d clasa noastra in clasa noastra!
PS: nici nu ma intereseaza dk pot sau nu sa conduc R5-ul acela, si pana la urma e treaba mea, bine k stii tu si k ai EVO si k esti tare si mare! bafta la curse

yknot 30-10-06 22:49

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 604253)
Am plecat la ora 3 dimineatza din Bacau ca sa vin la Craiova, sa ma trag cu un pseudo renault si dupa sa imi puna un malac de jandarm gardutzul in fatza si sa imi spuna ca nu mai avetzi voie sa va datzi la libere :x :x :x

...:shock: :shock: :shock:

te-ai coborat sub nivelul tau sa te dai cu un renault de cateva mii de euro cu un motor de 120 cp la baza???

bogdan_kwx 30-10-06 23:02

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 604289)

lasa-i puiu ca o sa isi dea sema ca nu tot ce e scump si nou e numarul 1.eu inteleg si pozitia baiatului cu golful 5 , s-a dat odata. eu m-am dat de doua ori si m-am bagat de la inceput in grupa unde normal era sa ma dau numai odata dar ...am avut noroc .

EVOLUTION8 30-10-06 23:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaBULL (Post 605106)
Bai nene tu chiar critici pe toata lumea?? Ca ala nu stie, ca ala e pe dinafara, etc. Intrebarea mea este: tu ce sti?? Ca dai numai exemple dalea de domeniul fantasticului. Auzi tu ABERATII : EVO9 stoc a dat SUBARU IMPREZA WRX STI 2006 cu evacuare si BOV. Asta in care film s-a intamplat?? In ala : THERE'S NO OTHER FAST CAR IN THE WORLD BESIDE MITSUBISHI EVO.
Hai sa fim realisti mie EVO mi-a dat un bot de masina plus acea masina pe care mi-a dat-o avans cica, si eu am un amarat de WRX cu aceleasi modificari (evacuare si bov) dar care are doar 230CP si un singur diferential!!
Deci revin, cursa de care vorbesti ai vazut-o numai tu?? Aaaaaaaa sau poate SUBARU IMPREZA WRX STI care a fost ,,ars" a dat avans la EVO9 4 masini, ca tot e la moda nu??
Sfatul meu este inaite sa-ti iasa vrabiuta din gurita si sa critici in stanga si-n dreapta sa mai citesti date tehnice si tu, sa te mai uiti pe la emisiuni de specialitate si poate asa n-o sa mai FABULEZI in HALUL ASTA!!

Aaaa, si imi pare rau ca momentan am fost doar asa un amuzament pentru preamaritul EVO dar te asigur ca data viitoare o sa fiu mai bine pregatit, si poate ne onoreaza si maiestatea dvs. cu masina sa vedem cum stai cu practica ca la teorie ne-am convins!! Daca totusi mori de nerabdare iti pot da numarul meu si ne vedem intr-o seara sa vedem care pe care, si poti sa-mi dai si 10 tiruri daca esti mai bun atata timp cat lasi acasa aroganta si impresiile, nu ma supar.

SONORUL TARE ca sa auzi STI-ul.
Stai tu linistit ca ma uit la emisiuni de specialitate, tocmai de accea zic ;)
Pe bune Subaru este mult mai bun :))
Nu trebuie sa te enervezi.

EVOLUTION8 30-10-06 23:12

Quote:

Originally Posted by adibose (Post 605142)
si n-am spus eu k LKV-ul e basinos, asha se aude in "public" eu am spus c se aude OK?
si n-am zis k R5ul ala ar fi de fabrica stai linistit! iar faptul k este cazan p langa alte masini noi? c nu e adevarat? da FUGE si chair F bine! il admir...dar nu sa ii bage in clasa noastra pt k nu e corect! s-au strans atat de multi incat le-ar putea face categorie! sa se alerge unii pe altii acolo kt or vrea si sa ne lase pe noi cei d clasa noastra in clasa noastra!
PS: nici nu ma intereseaza dk pot sau nu sa conduc R5-ul acela, si pana la urma e treaba mea, bine k stii tu si k ai EVO si k esti tare si mare! bafta la curse

Probabil am interpretat eu gresit sau nu am inteles la ce te-ai referit tu.
Eu iti spun ca nu e delok asa cum vb lumea ;)
PAi si ce vrei frate daca KWX-ul s-a dat cu 2 grupe mai sus ??Este riscul lui pana la urma.
Daca omul vrea sa se dea cu Subaru sau EVO sau cu alte masini puternice de ce sa nu o faca ??
Iti dai seama ca ii batea pe cei de la Gr. C de le suna apa in cap.Asta se stia dinainte.Ce satisfacite mai avea el ??
Cum va fii si cu Bertone-le V-max al lui Dragos.Ce zici ?
MAcar mai sunt si UGA si BUB-ul cu el care sunt competitivi.
Chiar nu vreau sa ne certam.Imi cer scuze.

EVOLUTION8 30-10-06 23:13

SINCER VA SPUN CA IMI PARE RAU CA NU S-AU TINUT LIBERELE.
Dar lucru amestecat pute a kakat ;)
Viitoarele curse le vom face fara ACR si sistemul piramidal va fii si pentru pierzatori.Adika pierzatorii sa se dea intre ei si vom avea si locurile 2,3 etc.
+ LIBERE.
Am incercat sa mai facem o cursa pe anul acesta.Ca anul acesta nu prea au fost.
Reanult-ul dupa regulament era de grupa C, 100 -130 de bhp,el avand 120 stock.
Bogdan a vrut sa se dea la gr. E care de altfel a si castigat-o si pe aceasta cale il si felicit !
Nu vad care este problema ??
Omul a sarit peste gr. C si D.
Astea sunt cursele.Niciodata sa nu iti subestimezi adversarul.
Inca o data imi pare rau ca nu s-au mai tinut liberele si ai facut atata drum,dar te rog sa intelegi ca nu a depins numai de noi.

GolfuletzS 31-10-06 00:01

ma bucur ca a iesit bine bv Ghost racing team. .si vb castigatorilor .... ;)

bv alexius pt implicare

t saluta fratele tau ...

radu_lkv 31-10-06 02:02

Quote:

Originally Posted by adibose (Post 605142)

sunt "basinos" probabil k nu ma bag in seama aiurea cu cei pe care nu-i cunosc si nu pup in cur pe nimeni!
am f multi prieteni in bucutresti si multi vin si la curse: maryo, uga, bub, ono, ducu, czr, peppy, tes, tom si multi alti....dacaasta e parerea lor despre mine, atunci imi pare rau, daca e a altora pe care nu-i cunosc ma doare fix undeva...

daca ma bate vre-o masina, nu e nici o tragedie ( peppy m-a ars de cateva ori pana acum si nu am suferit de orgoliu si nu e singurul ;) ), mai ales ca a mea e STOCK exceptand cele 2 catalizatoare, am pana si filtrul de aer original pe ea, alex cu mustangul poate sa confirme!
urmeaza evacuare, soft si admisie fff repede.

radu_lkv 31-10-06 02:05

Quote:

Originally Posted by DaBULL (Post 605121)
Ok asta e............. oricum e mai putin important acum
Intrebarea mea este daca intradevar nu ai plecat la potential maxim??? Nu de alta dar sunt chiar curios de valoarea masinii mele la acest moment!! Sincer de asta m-am ofticat mai mult si nu de ce crede Ion, Vasile sau mai stiu eu cine din public.

Si chiar as fi vrut sa ne mai dam odata pt ca am gresit un pic la schimbarea treptei a 4 a, si nu stiu daca asta a fost hotarator. Repet, vroiam sa vad pentru mine, pt ca mai greu gasesti un EVO 9 STOC!!
Bine ca macar am apucat sa ma dau cu Alex cu Mustangul care a fost fair play si mi-a acordat revansa cand i-am spus ca la prima cursa am ratat a 2 a.
Pacat ca totusi nu au fost mai multe masini si la clasele superioare F, G, H in rest a fost ok.

eu nu am stiut k tu vrei sa te mai dai cu mine!!! oricum nu cred k mai aveam timp..:( cu proxima ocazie, desi peste o sapt o sa am evacuare, soft si admisie si nu stiu atunci ....

radu_lkv 31-10-06 02:10

Quote:

Originally Posted by DaBULL (Post 605106)

am batut sti 2006 de 4 ori in 30 de min, cu limitare la start din 5000 de ture si cu motorul avand 5000 de km, masina o aveam de o luna ;)
legat de avans :)) intreaba-i pe cei care au fost acolo ce am facut la prima cursa cu sti-ul :lol:
vrei filme de la oradea?cate? ;)

ai dubii k masina mea are si altceva decat ce ti-am spus? nici o pb, te las sa o verifici la sange, sau mai bine mergem impreuna cand imi pun softul, k probabil k evacuare ai observat si singur k nu am altceva decat ce are masina din fabrica (exceptand, repet, catalizatoarele - primul de evo8 si al doilea scos)

yknot 31-10-06 07:51

concursurile de genul asta nu sunt strict pentru "masinile lucioase" si nici numai pentru masinile echipate cu scaune, geamuri normale si scrumiera.... intelegeti odata pentru totdeauna: se urmareste performanta si nimic altceva
Daca vreti sa faceti furori cu masini lucioase cu bling bling-uri si muzica, nu este tipul de competitie ales corect!
De ce oare nu vine vre unul cu bugatti veyron la cursele de drag de afara sa se supere si sa zica de masina ca e cea mai scumpa, puternica si cea mai lucioasa si ca ceilalti au numai cazane?

Al3xius 31-10-06 08:31

Pot confirma si eu ca Radu a batut Subaru STI 2006 la Oradea ! Ca sa nu fiu arogant n-o sa spun ca i-a dat de l-a intepenit, dar a castigat detasat !

O sa-i rog si pe cei din oradea sa intre sa confirme pt. ca si ei au vazut acea cursa cu toate ca suntem offtopic !

Il rog si pe Zoliat si pe Gratzian sa confirme castigatorul la cursele de la Oradea pt. ca ei au zis sa intre EVO si STI-ul sa "sparga baltile" !

Daca toti ar fi asa "aroganti" cum e Radu ce bine ar fi ! Sau cum e domnul KWX ! Sau sau sau... !

Cazan, necazan a luat cupa si respectul publicului ! Mi se pare mai de rahat sa spui ca "baietii cu masini lucioase ies noaptea pe strazi" decat sa conduci un R5 cu care sa bati grupa ta si inca 2 mai sus! Chestia cu lucioasele pe strazi e o chestie care se poarta si la Craiova ! Si acum s-au vazut lucioasele...de ce sa dea 400 de mii sa se faca de rahat cand pot sa bage benzina sa "o arda" pe centru sa-i vada fetele ? Tot respectul pt. cei care au participat !

P.S. pt. baiatul cu bertonele : sa nu crezi ca am ceva cu tine sau masina ta lucioasa dar ai dat dovada de aroganta cu treaba asta si mi se pare de tot rahatu ! Tu ai luat macar 10% din cupele pe care le-a luat DOMNUL Bogdan KWX cu cazanele dânsului ? (nu astept raspuns pt. ca-l stiu, chit ca dau dovada de "aroganta")

EVOLUTION8 31-10-06 08:35

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 605313)
concursurile de genul asta nu sunt strict pentru "masinile lucioase" si nici numai pentru masinile echipate cu scaune, geamuri normale si scrumiera.... intelegeti odata pentru totdeauna: se urmareste performanta si nimic altceva
Daca vreti sa faceti furori cu masini lucioase cu bling bling-uri si muzica, nu este tipul de competitie ales corect!
De ce oare nu vine vre unul cu bugatti veyron la cursele de drag de afara sa se supere si sa zica de masina ca e cea mai scumpa, puternica si cea mai lucioasa si ca ceilalti au numai cazane?

DE ce ??
Pentru ca oamenii au o anumita educatie in domeniu si stiu cu ce se mananca.

yknot 31-10-06 08:41

sa stii ca intrebarea era retorica ;)

EVOLUTION8 31-10-06 08:48

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 605353)
sa stii ca intrebarea era retorica ;)

Si raspunsul la fel :))

EVOLUTION8 31-10-06 08:55

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 605313)

Ma crezi ca sunt oameni care participa la curse legale dupa acest regulament extrem de simplu construit de catre Legal RAcing si adoptat de majoritatea organizatorilor,regulament pe care nu il cunosc.

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning