![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
sa va povestesc ce mi s-a intamplat.....:)) s-a intamplat exact ce numai mie putea sa mi se intample...azi plec la munte...in drum slalom frumos prin oras, depasiri in forta:)))....trec de baneasca ...se ingatuia masina....opresc o fac...dau mai departe dau , trec de ploiesti mai merg 20 de km si ajung la baicoi...:)) si mi se aprinde martoru de la baterie...zic hopaaaaa nu e bine merg pe baterie...trag pe dreapta pun avariile, deschid capota si cand colo...cureaua de accesorii imi rupsese vascu ...si rola de la alternator numai exista...:)) ma luase toate caldurile ...dai telefoane ...am sunat si pe jakal ca eram acolo aproape de el ...avea telefonu inchis...am sunat pe mai multa lume... nimeni nu ma putea ajuta cu nimic ca eram la 80 de km de bucuresti.....mai caut in agenda si il sun pe fratele meu florin( UN BAIAT DE NOTA 100 ) ...l-am rugat pe baiat sa caute o sufa si sa vina sa ma traga...pana a venit florinel m-am pus pe mancat prune...:))) si am inceput sa ma plimb prin sat...dupa o ora jumate vin la masina ajunge si florinel...agat bmw'u de dacie:))) si dai cu 80 tractat pana acasa:))))....ajung undeva pe la victoriei si erau 2 cu un suzuky vitara cu nr de PH...si spune" hahahaha FORTAAA"
la care-i bag eu aroganta mea...:))) " STAI TU LINISTIT CA DACA MERGEA TE LESINAM.....:peace:" se uita respectivu si zice " asta nu a fost masina lu mihai?" ...m-am bagat cu el in vorba si dai si tracteaza bmw'u pana in fata blocului....:)))...Revin cu poze:)))) ce sa zic ...inca una din aventurile mele cu TOP :))) |
Quote:
|
Quote:
imi pare rau ca nu am putut sa te ajut..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut coloana in spate ...=)))
jakale daca mai raman te sun fratele meu:)))) |
Quote:
|
Quote:
da bulee ce capota de interlopi ai frate....batai cu bate...sabii....:lol: |
Quote:
e capota cunoscuta boss=)))) |
Quote:
|
Quote:
maine primeste grup, primeste alta pompa servo, pivoti, un vasc de pisica, o rola in firea ei....:D |
:peace::peace::peace::peace:am lipsit o perioada dar informatiile au curs garla... radu ma suna eu eream in tren veneam de la munte si radu erea la baicoi :D:D:D:-):-):-):-):-):-)
|
ce faceai la baicoi?:))
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=sBG52NssSR0 ...... .... .... :ashamed::ashamed::tetter:
|
AZI NU TE ROG IO NU :))))))) :peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
boss vezi ca merge si cu tuica....eu le-am dat intr-o zi spaga 4L de tuica :))) ca sa nu-mi ia talonu
ps: sa fie de pruna :D |
Quote:
|
mai tare sau mai slaba =))))))))))))))))))))?
|
fratilor...masina asta nu e pentru mine.... !!!!!!! :cry::cry::cry: nu pot sa ma bucur deloc de ea:((((
MASINA ESTE DE VANZAREEE !!!!!! 2200 PRET FIXXXXXXX!!!!!!!! |
hai ma termina :( ....pacat de munca ta coite....
|
1 Attachment(s)
Masina la capitolul RUGINA STA IMPECABIL - FATA DE ALTE E36 DE PE ACEST FORUM !!!ADICA NU ARE...MIHAI NEBUNU VA POATE CONFIRMA !!!!!!
MOTORUL ESTE UNUL BUN ;) TRAGE IN MINTILE LUI (A FOST CUMPARAT DE MINE,SI CUM MULTI MA CUNOSC EU NICIODATA NU DAU BANII PE PORCARII ,AM DAT BANII IN SECUNDA 2 CE M-AM DAT JOS DIN MASINA PE CARE MOTORUL ERA PUS ) INTERIORUL ESTE TIPLA ;) CURAT ,NU ESTE RUPT :) ARE MICI PROBLEME LA ARTICULATII MASINA (CU O INVESTITIE DE 200 D EURO E PE LINIA DE PLUTIRE ) MAI TREBUIE MENTIONAT CA MASINA IN TALON ESTE 2.5 (MOTOR FARA SERIE) !!! UPPPPPPPPPPP PENTRU MASINA DIN PARTEA MEA !!! SI DACA IEI BANII PE EA PUNE DREACU MANA SI CUMPARA CA ITI DORESTI ;) sau MACAR INCEARCA VARIANTE !!! + O MICA DIFERENTA DE BANI ! |
Da ce ai patit ?:wave:
|
Quote:
|
Quote:
Salutari de la botosani :))) |
urat moment..
|
ce urs ai ai avut vere?.....:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
in plus am intarit si caroseria |
10 Attachment(s)
Quote:
iti pun cateva poze si te astept la gaesti sa te imbolnaveste putin....apoi vb cu DAN si pleci acasica la tine la bucuresti cu ursul...este si de bucuresti...este 1.8 in acte......;) |
Quote:
|
..............Blestemul ursului.............
Eu abia astept sa vad ce vei face si cu ce masina vei veni si ne vei povesti multe alte patenii Bafta in cea ce cauti ;) |
Quote:
pune laba pe urs....:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning