![]() |
Re: Blow Off Valve
Turbina cu tot cu instalare ajunge la banii aia.
In afara de turbina mai sunt multe treburi care trebuiesc modificate. Turbina in sine se invarte in jurul a 1000E sau mai putin in functie de ce cumperi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la 5 lei gasesti un fluier si merge pe orice : scuter, bicicleta, motor cu turbo si fara turbo.
|
Quote:
|
eu zic sa nu te informezi de pe acuma , eu cand aveam 16 ani voiam matiz dupa aia o dacia nova , Solenza opel astra , seat ibiza ....... si acum nu mai stiu nici eu ce mai vreau ,eu zic sa astepti sa faci 18 ani ,sa iti iei permisul si dupa aia ai timp de ce vrei tu
|
cum e treaba cu fake BOV? explicati-mi si mie? :lol:
|
Fake BOV e un obiect care imita nereusit sunetul unui bov real. Adik spune despre tine ca n-ai avut bani de turbo benzina , ti-ai luat un diesel sau o aspirata si in loc sa agati un cd in geam si 10 cruci ... esti taran sub acoperire - ti-ai pus fake bov ! Cam asta face !
|
am inteles.:)) deci sa inteleg ca pe diesel nu se poate pune nu?
|
Quote:
Ar fi de vis sa fie citite pe acest forum si posturile in care se explica ce e un bov , la ce FOLOSESTE iar ca fapt divers .. pe youtube gasiti cam 100 de feluri de sunete de bov .. ;) Gen ... care sunet de bov iti place ? SSQV ? |
ma am intrebat avand in vedere ca am diesel am crezut ca e mai bine sa cer sfatul unor colegi de breasla. deci sa imi iau gandu de la BOV ma rog FAKE BOV?
|
Quote:
|
luciane, n-ai o schema? :))))))))) eventual cu note muzicale care cum face?
|
Quote:
|
sigur il ai si pe asta?
https://www.youtube.com/watch?v=VbNxugO-uf0 https://www.youtube.com/watch?v=XrFsUnsgEHU |
Duck call-ul e alta piesa pt turbo si mai da 10 cai !
|
Quote:
|
Quote:
|
intre turbina si piesa dintre volan si scaun...
|
nicio sansa sa montez BOV pe Renault Clio Sport R27 ? :?:
|
Poate daca ii pui motor diesel :)
|
Quote:
|
Are Lucian de vanzare pentru Nova ca el si-a pus.
|
Quote:
|
Tu pune-ti chilotii aia curati ca imi iau permisul in 1 luna jumate :D
|
Voi va plictisiti rau ? :))
|
Salut sunt nou pe aici si am si eu intrebare, unde se monteaza la un hyundai coupe 2 bov si cat costa....mss mult astept raspuns pe pm sau aici cum vreti voi...:D:D
|
nicaieri,nu e turbo
|
Ba se gasete ... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Tibur...Q5fAccessories
|
da,daca pui turbo...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
20 de pagini de c##at.
Vrei o informatie si te trimite goagalu' pe pagina asta,iti pierzi timpul.... Ala din poza ce e?un motoras pas cu pas,care la prima vedere este regulator de relanti,insa este montat de producator intre intercooler si clapeta de acceleratie. |
Quote:
nu la prima veder, ci chiar este regulator de ralanti sau tehnic este denumit isv. |
sal, cer scuze dar acum miam facut si eu user pe site, am un bmw 320D din 2003 model 2004 150CP , am o intrebare , vreau sa stiu daca pot sa pun blow off valve pe masina , cat ma costa si de unde fac comanda . ms
|
Nu poti sa pui. De ce, vezi ca scrie chiar in topicul asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning