![]() |
Re: Tg-jiu
Quote:
|
tare as vrea sa te vad la o liniuta !
sa vdm daca esti asa "smecher" si la volan ! |
cand vrei tu :D sa vedem dak sunt chiar asa de smecher si la volan :D yo am o dacie 1.4 , dak vii cu dacia biturbo ma dau cu tine cand vrei :D :D :D :))
|
vin si eu din bucuresti ca sa ma dau cu bicicleta cu tine (confuzzling) :lol:
|
...hai mai bine ne dam toti cu bicicletele !
am eu bicicleta si-n spate in remorca am un motor de scuter ! ...care se da cu mine ? |
ba baiatule...vezi k deja incepi sa ma calci pe nervi...ori te potolesti....ori zbori...una din 2!!!!
|
da' nu inteleg de ce te oftici....glumeam si noi aici...sau nu ai bicicleta ?!
...sa inteleg ca esti moderator ? |
nu , nu`s moderator ;) dar cu cine ma rog glumeai???tu cu persoana ta??nu vezi k nu te baga nimeni in seama....si k vb numai aiureli??
|
bai pai atunci masoarati cuvintele, nu ne cunoastem, nu poti sa vorbesti asa !
...daca voi nu credeti ca am dacie biturbo, e treaba voastra ! :-j ...si bicicleta la fel ! ...ma rog la motoru de scuter de la bicicleta i-am pus cip si in felu asta am cu 7 cai in plus ! |
hai mai du`te turboo cu harghiile tale...si nu ne mai plictisi atata....hai jet !
|
hai frate lasa-ma in plm cu fumurile tale....nu vezi ca deja incepem sa o dam in alte alea....vezi-tz de ambreiaju' tau acolo !
..te-am salutat ! |
Quote:
|
:-j ...buna asta cu "lumea de la oras" ....foarte tare frate !
d-aia-tz iei pantofi la trening ? ...hai sa incetam ca ajungem la alte mizerii si n-are rost ! ...bafta tie, baiatu' "de la oras" ! |
baiatu' ...wow mai esti si prost pe deasupra....da`nm fine...n`are rost sa`mi bat gura de pomana cu...de`ai ca tine ;) ...
|
hai ca vad ca nu intelegi...tot tu tre sa fi ala ultimu' cu ceva de zis !
hai npt buna ! |
esti prost la cap???? cretinule...nu intelegi draq o data k sunt femeie.....thuamneeee numai de idioti am avut parte in seara asta (cu mici exceptii)...n`am mai vazut asa ceva...
|
ei atunci greseala mea...scuza-ma, da' am crezut k e vr-un fel de obsedat d-ala de gajiksa, care n-a mai avut femei in viata lui si pe unde poate vorbeste despre ea, poze alea alea... !
...da' totusi faza cu "lumea de la oras" ....:-j de unde ai scos-o ? hai pa ! |
va rog sa incetati cu subiecte aberante pe topicuri,pt aberatii exisata un singur topic "chat".c rost are sa va certati aici ?acolo nu are nimeni nimik cu voi,
|
sa stergi tot offtopicu asta
|
misto scandal :)
|
da' de motoru' meu de scuter cu cip ce poti sa spui ?
|
cip la scuter ? noi ne gandeam k ai biturbo la el deja :)) ! te fac o liniutza cu drujba mea , am 2 cipuri pe ea :D
|
momentan lucrez la un motor de motosapatoare, vreau sa ii inlocuiesc vechea evacuare cu una borla.......sa-si faca evacuarea mai rapid, si ma gandeam ce ambreiaj sa-i pun... :-?
|
Quote:
|
pai nu zic ca nu vazusem threadu' ala...
|
da scandal nu gluma...salutare la toata lumea.ce-ti mai face opel-ul cristea.l-ai terminat? acum ca am revenit si eu poate mai incercam cu o intrunire.ce ziceti? stabilim una cu toti din tg-jiu?
|
cat de curand urmatoarea intalnire !
|
pe 9 septembire o intalnire merge???? pro sau contra???
|
contra ! dupa 20 , inainte sa inceapa lumea sa plece la facultati :D
|
in perioada 5-20 sept sunt restantele iar majoritatea sunt studentzi si aprox 70% au restante ! e mai bine dupa 20 k sa fie ceva super ! mult mai multa lume + organizare si chestii de astea !
|
dolus vreau sa ne intalnim duminik k sa stabilim mai multe vreau sa merg sa vb la primarie la poilitie k nu mai am pofta de scandal in urma,dak vcrei sa ma ajuti n vdm duminica asta stabilim noi o ora si trec io sa t iau d unde zici u k sa vb.
(scuze k am lipsit dar chiar acum m-am intors de pe litoral) |
adevarul e ca APROAPE TOATA LUMEA CARE E LA FACULTA ARE RESTANTE.ar trebui sa cadem toti de acord pe o data..si acum o intrebare:stie cineva de unde naiba pot cumpara xenon de 100 pt proiectoare?
|
germania ! ne intalnim , imi spui ce vrei si in 2 sapt max le ai :D
|
oks cristea ! ne intalnim duminik :D , vedem noi ora vb sapt asta !sa-mi dai pm cu nr. tale de tel :D
|
ti-am lasat un off pe mess cu nr de telefon
|
oks ! ms , hai k ne auzim la tel :D
|
da multe restante mai aveti fratilor de nu mai intrati pe site...
|
pustiuuuuuuuuuuu :-P
|
pustiu rau :P
|
frate la 12 restante kr le am io totusi mai intru sa vad caree e treaba,dar nu pre am timp,cand a fost d mers la faculta sau examene,io munceam la masina acum trag sa trec anul:((
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning