![]() |
Re: Provocari
dati-mi un motor maitare si mergem........;)
|
Quote:
|
bai fratilor cand e vrb de ceva evenimente anuntatima si pe mine ok...mrs..
|
ou what?, drifturi, ce ,unde ?...eu din pacate cu o tractiune fata nu merge chiar asa spectaculos o chinui degeaba ,mbine k merge ceva dar ,neah,dati mi o tractiune spate sa vedem cum merge treaba at....:)
|
@ssergynio ce masina ai? prezinta-te te rog pe "Userii 4tuning din Hunedoara"
|
Quote:
|
Ar fi frumos daca la vara ne-am astrange cativa si am merge Nurburgring,nu costa mult tura,ai transponder,ai curbe o gramada si circulatie dintr-un singur sens,chiar cred ca merita ca prea rar se iveste sansa sa facem o cursa propiu zis la un pret atat de mic.
|
Repet ! Este cineva cu o Dacie mai veche de 90 (fara turbo ) ) care sa accepte o provocare pe ruta Hunedoara - Simeria sau Hundedoara - Deva la ora de varf (14-16) ?
|
aaa,provocarea ta suna ceva gen axn,survivor.nush cum luati voi intrecerile astea dar mi se pare absurd de tot sa se intreaca 2 mashini hd-deva in ora de varf a circulatiei,iti instalezi jocu nfs pe pc si te intreci cu cine vrei,e mult mai sigur,evident daca nu eshti cumva kamikaze..spor la provocare !
|
Quote:
|
Quote:
Nu prea inteleg ce vrei sa spui si nici ce ai tu impotriva unei intreceri care sa implice trafic intens. Sa inteleg ca te-ar deranja traficul (ti s-ar parea periculos) intr-o cursa HD-Deva (sau revers) la ora de varf ? Sau tie iti plac cursele care implica trafic doar pe PC ? Multumesc de urari. PS : Daca as avea o masina de cel putin 130 de cai m-as intrece cu tine (Honda Tupe-R aprox 200 CPP) pe ruta amintita mai sus in conditile mentionate. |
mare sofer esti tu ma, ce sa faca un Type R din 130cp? ca daca ti-ar lega masina de el si i-ar da, pana la Deva ti-ar sari toate rotile.
|
Quote:
PS ...drum intins si cale lunga ! ...iar d.p.d.v al masinii "Dacia mai veche de '90 " ... siguranta este 0 |
Quote:
|
Hahahahha...n-ai tupeu sa ii faci revizia =)))
|
el are ... cei din service nu au
|
Ai dreptate. Nu am tupeu sa fac revizia. Acum sigur nu as trece de RAR. Nu am frana de mana :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca ai fi avut type-r ai fi murit deja + cati ai mai lua cu tine nush depinde,in fine poti zice cami plac intrecerile pe pc la fel de mult ca viata,mersu pe propriile picioare si multe altele,am 21 ani nush cum miar sta intrun scaun cu rotine dar credema ca nu sunt curios,ii frumos sa mergi tare dar trebe sa mergi si cu cap.punct. iar pls nu mai da cu presupusu despre altii , te pot trece eu de RAR dar fiind asa un pilot necontrolat ma mai gandesc p.s abia ashteapta bad guy sa discute alt accident FIR INTINS , poate am sa te prind odata pe circuitul tau(hd-deva) te asigur ca o sati pice oglinzile
|
:)):)):)):)):)):)):))
|
Quote:
...... si fara turbo |
Quote:
Imi pare rau daca te-ai simtit atacat cu vre-un post de-al meu anterior. Masina ta e super. Imi place mult. Tot respectu' ! Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. |
ba nu vreau sa fiu rau, dar te cunosc, zi si mie cu ce vrei tu sa concurezi pe distanta asta, cu r32'u?
|
Amu cu toate ca nu mai am permis de 9 LUNI , eu cred ca daca se face o astfel de intrecere oricum apesi pedala.........
doar e INTRECERE , e mul mai periculos decat noaptea nu e vorba de indemanare e vorba de inconstienta....... asta e parerea mea , o declar , sustin si semnez......:) (pt. cunoscatori) acu sa vad cine ma contrazice si cine imi da dreptate |
inconstienta, de ce? cand te gandesti la asa ceva, cand pui cap la cap treaba, te gandesti si la riscurile care implica o astfel de intrecere, pui si raul in fata ... i mean, asa ar face unul intreg la cap .. defapt, unul intrg la cap n-ar face deloc :D so, nu trebuie sa fii inconstient sa te dai pe o distanta predefinita ...
|
Eu nu inteleg ciprian de ce ii acuzi pe cei carora le sta capul doar la viteza pentru ca ceea ce vrei tu este exact acelasi lucru.
Vrei o cursa intre Deva si Hunedoara la ora de varf, iar castigator este cel care ajunge primul, nu ? Asta inseamna cel care merge cu viteza cea mai mare si se descurca si cel mai bine.. I-ai spus lui chillii ca daca ai avea o masina de 130 cp l-ai provoca si pe el la cursa asta; daca e o cursa de indemanare ce conteaza cati cai putere are masina ? tu sustii ca nu e de viteza, atunci inseamna ca puterea masinii nu are nicio relevanta, doar indemanarea, nu ? Ceea ce vrei tu este exact o cursa de viteza si in plus riscul e si mai mare pentru ca e o ora de varf, cand soseaua este aglomerata. Trebuie sa il sustin pe Dudu si sa iti spun si eu ca este pura inconstienta mai ales ca dacia are stele euroncap in minus.. Poti incerca o cursa pe silvas sau pe baraj, e cam acelasi fel de inconstienta dar in cazul in care clachezi o patesti numai tu, nu lovesti inca o masina pe langa a ta. |
lasa-l ba Snap ca e EROU... e CEL mai BUN SOFER !!! nici nu i s-o uscat cerneala pe permis .... :) LOLOZAUR :)
|
nu trebuie sa respectzi mashinile oamenilor ci faptu ca inca nu ia discutat bad guy la sectzia de accidente,iar vorba lu EMPEROR ashteapta si tu sa se ushte bine cerneala pe carnet apoi schimba mashina :)) si citeshte acol de 2 ori ce zice snap ca le zice bine....numa bine si cautama cand vrei sa treci de RAR
|
Quote:
|
Ba hai ca deja uni suntem cam rautaciosi!!:rolleyes2
Daca e dorinta omului ce aveti cu el? poate cineva o sa ii accepte provocarea.. o sa accepte riscul asta nebun! Eu unu nu as face asa ceva dar totusi cine sunt eu sa-l critic????(cu toti ne asumam riscuri in trafic si mai conducem imprudent intr-un fel sau altu' ;) ) Doar sa ne spui cand ai dat de cineva pt provocare sa nu incurcam traficu :suspiciou Numa bine si spor la provocat!!! |
Mda. Aveti dreptate cu parte in care spuneti ca sunt inconstient. Nici nu pretind ca sunt normal. Nici nu mi-ar place sa fiu normal si sa ma identific cu multimea.
Dar, daca mai citeste vre-un inconstient acest forum, provocare ramane. Multumesc Chili de propunere. Am sa te cat cand va trebuii sa merg la RAR. |
inconstienta nu are legatura cu a fi sau a nu fi normal , are legatura cu maturitatea , cu simtul raspunderii , sa pui sau sa nu pui viata altora in pericol , asa doar pentru distrctia personala....
Declar , sustin si semnez........ parerea mea....:D |
fast sonic cati cai ai?te provoc pe 402 m cu lupo 1.2 T diesel automatic dar schimb cu el ca dsg-ul ca isi ia ture greu:)) mere ?
|
da asa i fast r.sonik are dreptate k unii au devenit cam rautaciosi cu ciprian ,dak asta e dorinta lui ....,dar oricum tre sa tii cont cipri k intrafic poti jongla dar gandeste te ce fac cei printre care jonglezi ,multi se pot speria ,de ex eu candva luasem o curba in orastie u frana de mana (in drift),degeaba eu am stiut ce si cum unde ma incadrez iar celalalt avea loc berechet k el tot sa speriat si a venit dupa mine sa mi zica k a avut un accident cu masina noua si l am speriat ,deh omul avea si el dreptatea lui tre sa te gandesti si la ceilalti colegi de trafic ,si sa nu mi spui k nu o sa te tenteze sa o calci si k nu vei fi nevoit sa tai calea cuiva ,....,si mie imi placea sa las totul in urma in trafic si multam lui D-zeu k de cand am permisul nu am avut nici un accident (Doamne feri si de acum incolo),dar am lasat o si eu mai moale in urma maturizari la volan si inca mai e,...loc,...:)).Intr un fel poate inteleg dorinta ta de afirmare de ati etala abilitatile dar k tine poate sunt mai multi ,din punctul asta de vedere ,doar k ei ar dorii so faca in curse legale sau chiar in vreun rally" ,..............
|
Salut ssergynio! Da ai dreptate. Sunt pe deplin de acord cu tine. Dar cand provoci pe cineva sau accepti o astfel de provocare te gandesti la toate riscurile, nu numai la victorie. Fiecare raspunde de ceea ce face in trafic.Daca sperii pe cineva taindu-i calea este riscul tau ! Poate sa te urmareasc, ca nu poti sa stii pe cine sperii (eu am patit-o !).
Drum bun si multi kilometrii fara evenimente rutiere ! |
Continuati discutile despre drift la Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA Danke!!!!
|
Provocari :)
Sper ca e voie :) daca nu,moderatorii sa stearga topicul.
Masina mea clio II 1.4 16v.Astept propuneri |
Re: Provocari :)
https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25359-provocari.html oops, este deja u topic pentru asa ceva ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning