![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Quote:
|
Asta e ca si cum v-as intreba eu pe voi "Conteaza cat de mari are sanii?"...Toti barbatii vor spune NU!...
|
e buna comparatzia,in schimb noi recunoastem......voi o datzi in vrajeala
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca ii are prea mari imi provoaca sila ... Ca stau prea atarnati ! :lol: :lol: :lol: D'asta raspund iar si zic : DA, CONTEAZA ... Nu conteaza ce masina e dar conteaza pt ea. |
iar te pripesti omule...raspunsul corect este DEPINDE...deja ma seaca lucrul asta...nuj de ce aveti voi toti impresia ca toate suntem niste materialiste!
am avut la un moment dat un prieten care nu avea bani cateodata nici de un suc in oras si asta nu m a oprit sa am o relatie cu el de 1 an...asta ma face oare proasta/fraiera?am auzit si oameni care ma intrebau ce caut cu "sarantocul ala"...si sincer nu ma interesa pentru ca tineam la el...;) got it? |
Quote:
si aici depinde.. de ... fata .de caz... ca si daca... are bani barbatul si nu stiu ce masina ... si iti e rusine cu el pe strada.. din x motiv .. degeaba ii are.....poate tone... ce faci ajungi .. sa il ti in casa...;) Quote:
|
Ne-am pierdut in explicatii si o dam in diverse...conteaza de la caz la caz...si trece o data cu varsta :D
|
MASINA NU CONTEAZA NICIODATA!
ba mai conteaza dar vroiam sa sparg monotonia ca se bat campii de 20 de pagini incoace si se repeta aceleasi lucruri. mai bine ar inchide cineva topicul asta ca ce era de spus in el s-a spus de mult, ma indoiesc ca or sa apara noutati... |
Pot sa spun sigur ca pentru prietena mea nu conteaza ce masina am,ba dimpotriva ma tot bate la cap sa nu mai merg cu masina ca ea vrea sa se plimbe!!:lol:
|
conteaza masina, cum conteaza si daca o fata are sanii mari, ca tot spunea o.a.n.a. ( cum dracu sa nu conteze, cine isi doreste o femeie "stearpa" ? )
tot asa, cine nu isi doreste un prieten cu masina frumoasa ( si evident cu ceva bani? ) ca nu face din asta un scop in viata, posibil, dar e de preferat frumos si cu bani decat urat si sarac, nu? :):):) (stiu, un truism, dar de necontestat ) |
Mi se pare corect. De ce sa muncesti pt el cand le poti primi moka?
|
da.... poate iti doresti un tip cu masina scumpa, bani de excursii naiba stie unde, alea alea... dar cand te vezi pusa in raft la rand cu restul colectiei.. situatia devine destul de gri...
Si nu... nu conteaza masina... conteaza atitudinea lui fatza de ea.... daca tot timpul se scuza ca nu are alta mai buna, sau incearca sa se dea mare cand n-are cu ce... atunci e penibil... Daca stie ca asta e situatia... poate mai incolo o sa-si ia alta, poate nu... dar nu asta sta in calea distractziei....se simte bine cu ce are... Oricum, mashina nu face atitudinea... dar atitudinea face mashina.... mereu.... Asta e parerea mea cel putin.... |
Khalis, felicitarile mele pentru postul asta.
|
Daca ar gandi toate ca si Khalis ar fi dezastru,m-as indragosti de toate:bunch: :bunch:
|
Mai mult conteaza marimea. Si de o parte si de alta. :)
|
Quote:
|
normal ca fetele se vor uita altfel intotdeauna altfel la un tip cu masina straina....un exemplu? eu iesind cu dacia din parcare....se uitau fetele din statia de autobuz pe cer....eu iesind cu vectra fratelui meu din parcare cu trapa ridicata....fatele intindeau gatu sa vada cine e ala din masina.....
senzatii? cred ca aceleasi senzatii le au in orice masina ar fi....prietenei mele i s-a facut rau si cand am iesit cu dacia si cand am iesit cu astra care o are fratelo acum...deci... |
eee....iti spun io k se uita si la Dacia,in ziua de azi nu mai cont ptr ele masina sa ai......sa le duci la scoala,sa le iei de la scoala sa f*ti benzina aiurea cu ele...plimbari,si dak ti-ai mai tras si un sistem frumos acolo cu BASS.....gata esti tare ;)
|
nu-tz trebe bass la manea =))
|
eeehhh nu ;) fara bass suna ca la taxiurile alea tiganesti ..zanga banga =))) dar cu bass zgudui toate cele de pe dansa :)
|
ka veni vorba de manele.... daca as avea cunostiinte in politie as insistui amenda pe manele date la maxim in trafic... :twisted:
|
deci...raspunsu meu incepe cu DEPINDE
dar referindu-ma la principiu masina pe care un baiat o conduce,pt fata lui conteaza in aceeasi masura in care conteaza si cum el arata,sau cat de curati ii sunt adidasii etc(aici ma refer la o fata care e cu capu pe umeri care nu vrea brunet cu ochi albastri,sa poarte 42 la pantof,43 la adidas,si sa aiba inaltimea de 1.80......sau la materialiste) sunt fel si fel de femei,dar voi stiti asta,cum si noi suntem diferiti,unii nu au nici cea mai mica pasiune pt automobil,in timp ce altii sunt obsedati. cam asa-i si cu femeile,si ele au gusturi,hobbyuri,fiecare face ceea ce vrea in viata |
eu cred ca conteaza masina pe care o conduci caci ea te defineste, cred eu...
|
mey... ar conta si te-ar defini intr-adevar mashina daca toti am avea bani sa ne luam ce ne place.... sau macar bani sa modificam ce ne place... ;) dar atata timp cat banul dicteaza in marea majoritate a cazurilor ce mashina iti cumperi.... nu stiu cat te defineste... sincera sa fiu....
|
si cu banii pe care-i ai, tot ajunge sa te defineasca masina intr-o oarecare masura. de ex: cum o intretii, cum o conduci, cand faci rost de bani CE pui pe ea (k poate sa fie si kitsch, poate sa fie si ceva finutz) etc
|
sau... poti sa n-ai bani decat sa schimbi jantele in cinci ani de cand o ai.... :D
la intretinere... da... just... ai dreptate.... poate sa fie orice... daca sta cu noroiul de toamna trecuta pe ea.... e clar... durere..... sau daca inauntru gasesti resturi de pufuletzi.... :twisted: |
:lol: ai ceva cu pufuletii? (mie-mi plac aia in ciocolata, da nu prea se gasex) :-(
|
si mie imi plac pufuletzii.... atata timp cat nu sunt mancati in mashina mea... :twisted:
am ceva in schimb cu persoanele care se indoapa in mashina si lasa o tona de firimituri si ambalaje de zici ca e pubela de la cantina saracilor acolo..... |
adevar graiesti... si mai marfa e cand varsa si lichide :chainsaw:
dar, suntem offtopic :-D |
Quote:
|
de aceea am scris eu postul acela,pt ca sunt constient ca nu toti ne permitem masinile care ne plac,sau sa le modificam pe astea care le avem,intr-adevar $ sau mai nou E rulz sau si mai nou RON :)) rulz
dar e adevarat si faptul ca starea masinii reflecta omul din spatele volanului...sau...pe cel de pe talon :P dar nu se contureaza decat niste caracteristici |
Conteaza cum o conduci, si cum o ingrijesti. Daca o femeie e pasionata de masini, nu o sa se multumeasca cu masina ta, ori ce marca ar fi ea, ci va vrea una a ei, de preferabil muncita.
In fine... daca va referiti la cap. "agatat" femei, si va multumiti cu specimenele dobandite astfel, spor la bagat banii in masini si accesorii-nu de masini. |
eu agatam cu cel mai chinuit mountain bike care anul asta implineste 10 anisori.
a trecut printr-o sudare a cadrului ca l-am rupt, 3 furci schimbate ca si pe alea le-am rupt, de fapt am schimbat TOT de pe ea in cei 10 ani multe din piese chiar si de 2-3 ori (majoritatea s-au rupt) in afara de cadru, butucul si axul de pe fata, ca eram cu trialul, trickurile si downhillul intr-o vreme. mi se parea vehiculul de agatat optim. ajungeam mult mai repede de la o gagica la alta decat pe jos cand eram la agatat pe strada si imi strangeam necesarul de numere de telefon and stuff pentru o perioada data :D , iar din masina nu stiu mi se pare mai greu oricum sa agati. tu esti in stanga in masina si ele is in dreapta pe trotuar plus ca nu cred ca vin ele la geamul tau iar tie ti-e cam greu sa te dai jos in unele locuri sa te duci la ele. in fine n-am fost niciodata la agatat cu masina doar mai mergeam cu niste amici la caterinca sa facem misto de ce gaseam pe trotuare. dupa cum am zis bicicleta mea era destul de rupta si cu toate astea mi-a mers destul de bine, poate chiar mai bine decat pe jos si cred mai bine decat mi-ar fi mers cu masina. recomand bicicleta pentru agatat (sau role sau skateboard). in ultima vreme is cam mare pt. bicicleta si nici de agatat nu imi mai arde asa des (mai ales de pe bicicleta:) ). |
Quote:
|
eu am zis ce am zis...se uita alfel la tine cand ai o masina mai scumpa asa....pana la urma tot la bani se rezuma totu......nu zic, exista si exceptii si asta e bine zic eu...ca nu e mentalitate de turma
|
Quote:
apoi poate nu am banii sau motivatia sa-i pun LSDuri sau DVDuri ca poate pe mine ma pasioneaza sa ma uit la un film intins in pat,si tot asa... nush ce sa zic,aici poate iesi f usor o polemica gen ce a fost primu,ou sau gaina... dar sunt perfect de acord cu ingrijitul masinii,iar modul in care e sofata e cu totul alta discutie pt ca unii pur si simplu nu-s facuti pt asa ceva dar una e sa ai grija de masina ta,si una e sa si stii sa o conduci. ca tot ai zis de "accesorii" sa stii ca niciodata nu m-am gandit sa fac vreo investitie in a mea tigaie pt a impresiona,si nu neaparat fete cat...pe alte persoane asa in general...daca tot investesc,investesc pt mine,pt a-mi face masina mai mult a mea decat este.. |
anterior am postat k nu cont masina ....dar ieri mi-am dat seama,am rezlizat.......am iesit cu 3 prieteni cu un BMW M3 negru din 2004 cu nr d Italia sa ne plimbam prin oras.....poi nu cred k a fost fata sa nu intoark capul.........si sa ne fak cu okiu si mai stiu eu,,,,,,,,,knd ieseam cu Dacia sa mor eu de nu erau in stare sa te si scuipe..............lason mm de treaba k 99% din ele sunt pe interese......
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning