![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
Quote:
|
Eu zic sa prinzi nr. normal pe bara arata cam ciudat acolo , daca era patrat era altceva.
In rest ai grija de ea , am 2 gume 195/45 daca vrei sa le schimbi pe cele cu 55 in talon. Bafta |
Foarte fain arata folia pe faruri, ce folie ai folosit? In rest drumuri drepte :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ma gandeam ca nu te-am confundat,dar am vrut sa fiu sigur :D
mult mai frumoasa masina in realitate,mai ales jantele dai bine pe masina.frumoasa masina,bravo! |
si eu am vazut astazi masina de doua ori prin pipera...aceleasi cuvinte de lauda ca si KRS:)
jantele sunt foarte,foarte frumoase! mult mai bine arata in realitate masina. felicitari! |
Abea astept sa o vad la vara :-).
Folia pe faruri, o completeaza. |
Frumoasa masina, facuta cu bun gust.
Eu zic ca ar merita sa investesti in niste jante pe 16, sunt prea mici 15 pentru golf. Ai facut singur polish la buze ? A iesit bine. |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Si poze din weekend: (sa nu se inteleaga, ca este o masina cu pretentii de show car etc, dar daca a aparut oportunitatea de a fi acolo cu masina, why not?) |
Frumos Golf-ul, arata SUPER. Sa ai noroc de el.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
\/ Azi de la eurocar meeting \/ |
Geniala...dar ai plecat cam devreme, cand am ajuns, nu mai erai :sad:.
|
Dap,am bagat-o si eu chiar daca am plecat de acasa cu gandul ca va sta in parcarea pentru vizitatori :D
|
Pacat ca-l vinzi :sad:
|
1 Attachment(s)
Gata...Golful si-a gasit un nou cumparator.Adica eu! :)))
In prima faza a primit un schimb de distributie,pompa apa,filtre si ulei (momentan castrol 10w-40......inainte avea 15w-40.) A mai primit cadou si 4 difuzoare Alpine SPG-17C2 (avea difuzoare Peying), Un subwoofer JBL,un amplificator si un condesator de 2 F. Nici jantele nu au scapat de un polish profesional si de valve ascunse. |
Quote:
Ai mare grija de ea, ca e o masina in care nu s-au investit doar multi bani! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning