![]() |
deci..dupa ce am citit 19 pagini ca nu-s normal..
1. nu toate fetele is najpa deci trebuie cu fiecare sa afli cum e si dupa sa vezi cum te porti. For instance..dc vezi ca ii din`aia la care sa dai tu banii strica, nu dai...dc ii romantica bla bla investesti in trandafir, te scoti dupa aceea punand-o sa-ti cumpere tie chestii 2. ppl=shit :P |
TU = SHIT !
care-i faza cu ... investesti in trandafir ... dupa care ... \"te scoti punand-o sa-ti cumpere tie chestii\" ? sigur ai 17 ani ? as zice 12-13.. sau .. in fine , cine stie ce curva oi fi tu daca faci asa ceva.. anyway ... nu-i treaba mea .. :lol: ce \"nebun\" esti tu .. ai citit 19 pagini .. ce zici de... vreo 100 si ceva de pagini ? Herastrau + H Realoded ? |
man..dc oamenii care is ghidati dupa dorinte tampite gen a manca..a se f*te etc iti par fiinte iesite din comun...treaba ta.
cumpara tu la fete cate vrei, lasa-te calcat in picioare..si vedem noi ce bine o sa iti fie si la faza ca nu-s normal glumeam si io ..dar vad ca nu te-ai prins..Cum eu am 12-13 ani..poate am fost prea prea si nu foarte foarte sa te prinzi si tu.. :lol: |
ok , dar nu e bine nici cum zici tu ....
parerea mea dai .. si dupaia aia , astepti sa primesti si sa primesti si sa primesti .. |
Iata ca am parcurs si eu cele 19 pagini din acest topic, si nu ma consider deloc nebuna. Chiar mi-a facut placere sa-l parcurg mai ales ca s-au spus multe adevaruri pe aici.
Din ultimele experiente am ajuns la concluzia ca daca esti credul, naiv si arati ceea ce simti sau ce intentii ai din prima, iei teapa garantat. Si uite asa fetele devin parsive si devin interesate de altceva. Asta e! Life sucks and then u die! Numai bine! |
Re:
Quote:
si .. daca te schimbi ...si .. tratezi cu .. o oarecare indiferenta si etc. se supara |
Culmea este ca indiferenta iti aduce mai mult decat prea multa atentie.
Acum nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa, dar asta e crudul adevar. :) |
si.. daca-ti ofera despartire ?
|
frate :) deci voiam sa zic ca poate ii fata de genu la care tot dai si nu primesti.. dc iti cumpara ea ceva rezulta ca she gives a damn about you si ca nu ii din`aia la care toate-s bune si frumoase pana chiar vrei ceva de la ea... it's about sacrifice godadmmit !!
|
Dupa cum spuneam, nu sfatui pe nimeni sa faca asa, chiar sunt impotriva acestui comportament. Este pur si simplu ce am observat de-a lungul timpului si se intampla mai ales inainte de a te cupla cu cineva.
Oricum pt cei care au pe cineva langa ei 'keep up the good work', iar pt cei care nu au, o sa aiba, putina rabdare. Numai bine. |
indiferenta e cea mia buna arma daca stii s-o folosesti... :wink:
Poarta-te indiferent... dar cand simti ca moare ultima si ultima speranta (a persoanei cu care te porti indiferent) skimba-te pt o scurta perioada de timp(4-5 zile e deja prea mult)... Nu o sa faci decat sa-i sucesti mintilie si este suficient ca sa se poarta frumos cu tine si sa vrea mai mult (nu ma refer la sex...) de la tine (foarte important e sa nu calci orgoliul celuilalt... adica esti indiferent dar nu exagerat...). |
Consider ca cel mai bine e sa ... nu fi nevoit sa ... \"folosesti cea mai buna arma\" iar relatia sa mearga cum trebuie , respect , incredere , etc.
asta fiind cea mai buna varianta , rar intalnita , nu ? |
Consider ca cel mai bine e sa ... nu fi nevoit sa ... \"folosesti cea mai buna arma\" iar relatia sa mearga cum trebuie , respect , incredere , etc.
asta fiind cea mai buna varianta , rar intalnita , nu ? Consideri foarte bine, asa ar trebuia sa se intample in mod normal. Rare sunt persoanele care mai gandesc asa si de obicei (nu intotdeauna)au parte de persoane parsive care le cam trag teapa.[/list][/quote] |
e imposibil ca o relatie sa mearga bine de la sine...
|
m-am despartit azi de prietena mea, exact in ziua cand sarbatoream un an de cand ne-am intalnit prima oara. ne mai despartiseram ieri dar ne-am impacat dupa cateva ore. azi e ironic faptul ca am reconstituit practic intalnirea care a marcat inceputul relatiei noastre (am trecut prin aceleasi locuri) dar ce in urma cu exact un an se termina cu inceputul relatiei noastre s-a terminat azi cu sfarsitul ei. e trist si ciudat, dar iata ca se poate intampla si in viata nu numai in telenovele. tot ce sper acum e sa putem fi amandoi fericiti. culmea e ca inca ne iubim, dar iubirea nu intotdeauna le rezolva pe toate pt. ca iubim pe altii, dar in acelasi timp ne iubim pe noi insine si va rog sa nu-mi dati reply-uri sa-mi ziceti ca ba da pt. ca nu ajuta la nimic. Asta e, uneori viata-i o curva.
|
Re:
Quote:
Tragic..........dar adevarat!......................................... .................................................. ............................................... Nu sunt cuvinte de zis.....Dar suntem langa tine Alex!... Si eu azi am avut ..adik ieri 04.05 am avut o CEARTA cu EA dar a trecut ...si ganditziva ca amandoi suntem in zodia LEU...... 2 LEI....FOC,SCANTEI,FUM si`n final.................. gata ca va ajunge :oops: dar finalu s`a terminat super.... In Time Out si Motor(pt cei din Iasi) .....super :oops: |
iasi_drifter ...
pacat... mai mult nu zic ... :( |
va multumesc pt. ganduri.
oricum, viata merge inainte. eu ma voi descurca dar sper ca si ea sa poata fi fericita |
am si eu o intrebare de ce majoritatea fetelor zic ca \" imi place de tine dar.... nu vrea sa stricam relatia de akum te consider un f bun prieten : ????????? :evil:
|
poate imi explica si mie cineva :D o fata?:D
|
iti explic eu: inseamna ca nu te poate vedea ca \"lover\" sau \"boyfriend\", adica nu vrea sa se combine cu tine ci sa ramaneti doar amici. Ca sa zicem cand vezi o fata care nu-ti place cu care ai vrea sa ramai doar amic si cu care nu ai avea intentia sa te combini.
Ele gandesc atunci: \"Nu vreau nici un fel de relatie cu tine dar nu vreau sa te superi pe mine de aceea iti spun sa ramanem amici, ca sa nu zici ca n-ai ramas chiar cu nimic\". Odata ce o fata iti zice asa ceva sansele sa mai fie ceva intre voi vreodata sunt f mici. Sfatul meu este sa le lasi in pace pe respectivele. Eu personal nu-mi mai bat capul pt. ca din experienta mea schimbarea asta a lor de atitudine fata de tine e ireversibila, poti sa stai si in cap ca tot degeaba (btw nu ajuta nimic sa stai in cap e doar un fel de a spune :D ) |
ce naiv esti GolfTuning... nu e nimic de explicat... e un mod de a spune 'nu' :wink:
|
da mishto explicati psycho-driver:D
|
Iasi_drifter are dreptate, zic eu.
Tipa nu te vede k \"boyfriend\" si doar te vrea k amic. Mai exista si alta explicatie (dar e cam trasa de par). Dupa ce te cuplezi cu o tipa care iti e prietena buna si nu merge treaba, dupa ce va despartiti nu mai revine relatia la stadiul de prietenie care a fost inainte. Poate k unele tipe tin mai mult la amicie decat la o relatie, cine stie. |
Am avut o relatie de lunga durata in care am crezut,am crezut in el,l-am iubit si il iubesc,i-am oferit totul,iar in schimb am primit suferinta,nu stiu ce sa mai cred.Nu ma iubeste,nu stiu daca m-a mintit tot timpul.din acest moment nu mai cred in iubire si nu voi mai crede niciodata si nu voi mai avea incredere in nici un baiat. :(
|
dk chiar asa e , momentan cred k te simti cam nasol :cry: ... dar timpul vindeca tot, chiar e adevarata zicala ;)
oricum, toate suferintele astea nu trebuie sa le privesti k pe niste lucruri care nu ar fi trebuit sa ti se intample... partea buna e k astfel capeti experienta si de akum stii ce sa faci , ce sa nu faci, etc... so, cheer up ! :) |
mersi.si ma bucur ca e cineva alaturi de mine de pe forum,mai ales ca sunt noua si nu cunosc pe nimeni.
|
ma simt f nasol si nu cred ca se va vindeca totul,ceva tot va ramane pt.ca il iubesc.
|
dap... cred k te simti cam nasol... presupun k abia vati despartit... incet incet o sa treaca... normal k daka lai iubit o sa mai ramana ceva akolo,mai ales dk , akum presupun k ai zis k a fost de lunga durata, a fost 1st to love... dar trece in timp...credema :)
|
Re:
Quote:
gandeste-te ca n-a fost good enough 4 you... ;) hai ca poti .. gandeste-te ca ai ramas cu ceva din rel. asta ... experienta.. din greseli inveti .. o sa gasesti pe cineva mai bun ,care chiar o sa te merite .. ;) |
Re:
Quote:
|
Imposibil sa nu gasesti.
Si daca-ti mai pui si nr de telefon pe-aici pe undeva, nu mai ai pace vreo 2-3 ani de-acum incolo :lol: Si tu-ti faceai probleme... |
bogdanSHA este primul... :P
eventual lasa-ti un nr de telefon, o poza, o adresa, un idu de messenger... ce sa mai... un ASL in toata regula! (glumesc bineinteles)... Mult succes in cautarea lui! sau mai bine zis mult succes in asteptarea lui (sfat catre toate fetele: Lasati-va mai greu de cucerit!!!... de la ambitie la dorinta si apoi la pasiune e doar in pas (sau doi)... ) |
neah....
nu face cum zice sha`u ... :) ai grija pe forum , uite-te prin poze.. alea alea. .. alegeti unu ;) si-l gasim noi , il imbarligam .. daca vrei ...TE AJUT :D cunosc ... :P asa ca... nu astept decat acordul tau .. si vbim .. dap ? astept :) garantez ca-ti gasesti printzu .. si-ti zic si care-s curvari si care-s baieti de treaba :D care vor o rel. lunga si etc. :D |
Curvari, auzi :evil_laug :evil_laug :evil_laug Si care nu sunt asa? :evil_laug :evil_laug :evil_laug
Sha-u e undercover, a pus poza aia de acum 5 ani, cand inca nu incaruntise... Acum a imbatranit... :twisted: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
tre sa-i gasim alt printz... |
cupidon... tu esti?
|
:lol: ihim !
|
Re:
Quote: