![]() |
Re: Donatii Piese E30 - toata Tara !
Quote:
edit: scuze, acum am vazut ca sunt la pagina donatii e30 :D nu cred ca se potriveste la e36 nu? chestia ca al meu e foartte julit...:) bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ulie.cozmi - Multumesc pentru suportul de casete !
|
Quote:
|
mai ai oglinda lucian?
a mea e epava.. |
Quote:
|
sal.stiu ca u
nu este frumos sa ceri dar nu am ce sa fac,am nevoie de o bara de fata de urs.POATE mai are cineva pe acasa vreo tabla care ai ocupa locu de pomana.multumesc si nu va suparati ca am andraznit sa cer. |
Geamurile s-au aruncat.
Job, te astept pt. oglinda |
Faruri cu lupa gasesc si eu pe la voi? pot sa fie si cu geamu zgariat matuit nu conteaza... cu lupa sa fie daca mai au si smiley e vis :)
Multumesc! |
te sun azi lucian. sper sa fi home .
|
salutare la toti "urasarii" :))...caut si eu la e30-ul meu partea aceea din bord care vine sub volan....carcasa aia din plastic sau carton...nu stiu exact ce material e ca eu asa am luat ursul acum 2 zile si vreau sa il aranzez nitel... ms frumos
|
Quote:
|
Salut,
caut plasticele care tin mocheta. Sunt pe lateralul pragului, pe interior (pt coupe). Nu am nevoie de donatie. Platesc. Daca tot am intrat...., as mai avea nevoie de mocheta, de jgheaburile cromate st + dr, de o balama pt usa st jos. Daca ma poate ajuta cineva dintre voi cu aceste repere, as aprecia mult. Nu am nevoie de donatie, sunt in masura sa platesc. Poate va pot ajuta si eu cu cate ceva. De ex poate aveti nevoie de spoilere (lucrez in fibra). Multumesc inca o data |
Salut, am luat si eu un ursuletz de vreo saptamana si gasesc mai greu anumite piese .. momentan vreau sa o aranjez putin ... caut un eleron cauciuc pentru e30 coupe si prelungire bara spate ...arata tare urat ...se vede toba si spatiul pentru roata de rezerva ... sunt mai nou aici sper ca nu indraznesc prea mult .. multumesc.
|
sallut......nu are nimeni ansamblu ala de la porbagaj de inchidere,cu tot cu cheie?eventual si de vanzare...
|
Buna ziua,
Ma intereseaza un casetofon bavaria reverse pentru bmw e30. Daca doneaza cineva sau vinde va rog buzz me! Multumesc anticiapt! Eugen |
sa moara lolec si bolec ... ma uit pe aici .... mai mult cereri decat donatii ... sa schimbe cineva numele topic-ului
donez si eu : bandouri pt urs sedan guri aerisiri frana pentru fusta facelift centuri fata stanga dreapta si mai vedem |
1 Attachment(s)
Quote:
Bandoul care vine pe coltul barii si plasticul ce vine la roata in fata le ai? ms |
Quote:
nu le am |
1 Attachment(s)
Buna, as dori sa cumpar daca are cineva lampa de lumina de la torpedou ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
pot fi ridicate din zona foisorul de foc |
Quote:
|
gurile alea sigur nu le poti da?
|
Quote:
0721747474 - foisorul d foc |
cosmote nu ai? nu am minute, si le vreau grav...
unde la foisor? dinspre iancului? |
Are cineva niste supoti pentru faruri cu lupa?
|
Quote:
|
Quote:
|
cauciucu din jurul capacului pe unde bagi benzina, anyone?
|
cineva care are 2 lampi de iluminat de interior si nu are ce face cu ele (ma refer la cele de pe spate care lumineaza )
|
caut si eu 2 x lampi spate cele care lumineaza numarul pe spate va rog mult de tot.
|
Quote:
|
lampile pentru iluminat sunt 15 lei noi.
|
daca are cineva in plus , plasticu care vine peste boxele pasager+sofer....
|
Salutare,
Are cineva prin garaj sau la vanzare un suport/polita portbagaj bmw e30 Referinta: https://i863.photobucket.com/albums/a...2/SAM_0320.jpg In cazul in care aveti, astept un mesaj pe mobil "Tel: 0730 186 003" Multumesc anticipat! V |
Quote:
|
donez si eu poate are cineva nevoie de punte spate cu tamburi completa sau pe bucati si jambe fata complete
0764 654 722 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning