![]() |
Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
BAGA CREATINA SA TE FACI MARE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
doh mai glumim si noi aici...din cate vad nu prea tii la gluma si rau faci....in fine bafta cu masinile ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Asta e forum de tuning , nu de body building :)))) , asta cu body building , e ca si la o masina modificata exterior [ arata extrem de bine la exterior si sub capota...dezamagire totala , vezi un 1.4 sau 1.8 :))) ]
|
Quote:
|
Quote:
Ca sa fiu putin arogant (NU AI TU FRIPTURI MANCATE CATE MEDALII AM EU OBTINUTE LA ATLETIZM SI FOTBAL ) |
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca s a umplut forumu si de nutritionisti
|
Stie careva cand se termina telenovela asta?
|
Quote:
Vin Diesel de pe 4tuning :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))))))))))))))))))))))hahahahaha |
3 Attachment(s)
Quote:
|
si eu pot sa invat pe oricine ce insemna sala de forta (gratare,vinuri,bericioaice,femei,tigari,cluburi, nopti nedormite si multe altele) pentru restu exista naposim!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aici numai de masini nu se discuta
|
misto masinile frate dar ce poti invata de sala de forta cand ce ai tu acolo e rezultatul a 4 cutii de proteine si 7 luni de sala. Felicitari daca faci de 2 ani pe curat,poate faci parte din categoria care e in stare sa lucreze muschiul cu greutatea nu cu creatine/proteine sau daca o dai in extreme decanofor,omnadren."Luxul" de naposim nu mai intra in discutie pentru ca nu se mai gaseste in farmacii de mai bine de 1 an. De fapt oricum am lua-o nu cred ca ai mai mult de 12 luni petrecute in sala. Ce inaltime ai 170-175 ? stii ca pe cei mici de statura se umfla venele si se ingroasa bratul mai rapid ca au mana mai scurta si muschiul mai mic nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cat e blocantul ? |
Quote:
cu alte cuvine un jeg si la propriu si la figurat. |
Quote:
Din ce am vazut eu pana acum , orice e30 in care e aruncat un 2.5 "ie forta" , ce rost mai are sa te agiti?:rolleyes2. Eu sunt al "doilea nebun" :)) |
Quote:
|
esti in anonymous?
|
Quote:
|
Quote:
Vorbeste frumos ca faci spume, epava mea o gasesti tot aici pe forum, nu te mai da rotund ca muschii nu tin loc de creier, ai facut un topic degeaba, ai pus 10 poze din care 7 editate sa nu se inteleaga mare lucru, ai zis masina pt pasiune, care pasiune ca nu vad nimic schimbat la masinile astea de cand ai deschis topicul, sa nu mai spunem ca ursul 12v il cunosc de mai demult si stiu si eu care e treaba cu el, si n-ai facut nimic la el, daca vrei iti spun si pe unde ai rugina la asta 24v si unde a fost lovit si unde are chit blana, unde n-are linie... vrei? Stiu ca adevarul doare, dar nu te ascunde dupa niste poze editate ca ai urs care face 5sec 0-100 si alte prostii, imi pare rau daca te-am suparat dar asta e realitatea, daca iti plac lingaii se gasesc si aia, tot aici pe forum, care, din cate vad, este public si toata lumea are dreptul la opinii fie ca iti place fie ca nu. Te salut! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:40. |
- Copyright 2026 4Tuning