Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

detroit muscle 09-04-11 08:51

Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4239532)
Valabil si pentru tine detroit. lasati intepaturile astea ca deja imi e sila de ce vad.

da cine incepe frate?eu macar am vorbit fumos si partea ca sa se retraga in coltul biciclistilor o poti lua ca pe o gluma nu neaparat un sfat.sa vorbeasca frumos si o terminam toti.;)

kyler_iulian 09-04-11 10:58

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4239630)
da cine incepe frate?eu macar am vorbit fumos si partea ca sa se retraga in coltul biciclistilor o poti lua ca pe o gluma nu neaparat un sfat.sa vorbeasca frumos si o terminam toti.;)

fratilor atat timp cat se vb frumos fara cuvinte urate fara jigniri , eu zic ca nimeni nu are nimic cu nimeni , eu zic ca cel mai bine cand se posteaza ceva sa fie legat de masini nu de persoane , asa este frumos , chiar doresc daca cineva vrea sa ma caute si pe mine peste tot unde am postat daca am scris macar o singura jignire sau am facut glume proaste !!! deci cel mai bine cine nu este in stare sa fie om si sa posteze ceva legat de subiect mai bine sa se abtina ...:!: si cat despre Detroit el este poate un incepator in lumea asta a pasionatilor de masini dar totusi e baiat de treaba si vrea sa invete si el cat mai multe , dar din pacate multi il iau k pe un copil necunoscator .

detroit muscle 09-04-11 11:08

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4239887)
fratilor atat timp cat se vb frumos fara cuvinte urate fara jigniri , eu zic ca nimeni nu are nimic cu nimeni , eu zic ca cel mai bine cand se posteaza ceva sa fie legat de masini nu de persoane , asa este frumos , chiar doresc daca cineva vrea sa ma caute si pe mine peste tot unde am postat daca am scris macar o singura jignire sau am facut glume proaste !!! deci cel mai bine cine nu este in stare sa fie om si sa posteze ceva legat de subiect mai bine sa se abtina ...:!: si cat despre Detroit el este poate un incepator in lumea asta a pasionatilor de masini dar totusi e baiat de treaba si vrea sa invete si el cat mai multe , dar din pacate multi il iau k pe un copil necunoscator .

lasa frate ca ne facem noi mari.

Marian_nebunu 09-04-11 16:06

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4239905)
lasa frate ca ne facem noi mari.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BAGA CREATINA SA TE FACI MARE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))

RIcKO 09-04-11 19:35

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4240557)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BAGA CREATINA SA TE FACI MARE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))

OWNED !!!!!!!!!!! cea mai cea pe ziua de azi

bcoupe 09-04-11 21:33

Quote:

AHAHAHAH!!! atat am de zis :))))))))))))))))

kyler_iulian 09-04-11 22:10

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4241293)
AHAHAHAH!!! atat am de zis :))))))))))))))))

baieti pt cunostintele voastre , eu fac sala de 2 ani si va spun din CREATINA NU SE CRESTE !! Marian ma stie ;)

bcoupe 09-04-11 22:17

doh mai glumim si noi aici...din cate vad nu prea tii la gluma si rau faci....in fine bafta cu masinile ;)

RIcKO 09-04-11 22:18

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4241388)
baieti pt cunostintele voastre , eu fac sala de 2 ani si va spun din CREATINA NU SE CRESTE !! Marian ma stie ;)

nu te supara dar deja o dai in penibil ..iar detroit ala nu mai zic , chiar crezi ca intereseaza pe careva de aici cat esti tu de mare si cu ce se creste ? serios acum ...faza a fost foaarte tare si atata tot

kyler_iulian 09-04-11 22:22

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4241400)
nu te supara dar deja o dai in penibil ..iar detroit ala nu mai zic , chiar crezi ca intereseaza pe careva de aici cat esti tu de mare si cu ce se creste ? serios acum ...faza a fost foaarte tare si atata tot

pai vezi tu frate ca am specificat eu cat sunt de mare !!!???? eu am dat un sfat k poate vrea cineva sa se apuce de sala ... sau poate chiar practica si vede pe aici ca scrie unul k Marian ca ''BAGA CREATINA SA TE FACI MARE'' si omul se apuca sa bage prosti in el ... dar in fine vad ca tu nu ai inteles sensul raspunsului meu ... :sad:

DEVIL's Style 10-04-11 08:05

Asta e forum de tuning , nu de body building :)))) , asta cu body building , e ca si la o masina modificata exterior [ arata extrem de bine la exterior si sub capota...dezamagire totala , vezi un 1.4 sau 1.8 :))) ]

detroit muscle 10-04-11 10:08

Quote:

lasa frate ca am ceva timp de sala de forta si de mma si am luat creatina da e degeaba.mai bine faci natural si tragi cu 5 luni in plus decat sa tragi 3 si sa iei creatina,care dupa 2-3 saptamani de pauza se retrag formele si marimea musculara acumulata.dar daca fai efort mare...se vor umfla iar muschii.;)

Marian_nebunu 10-04-11 11:11

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4242054)
lasa frate ca am ceva timp de sala de forta si de mma si am luat creatina da e degeaba.mai bine faci natural si tragi cu 5 luni in plus decat sa tragi 3 si sa iei creatina,care dupa 2-3 saptamani de pauza se retrag formele si marimea musculara acumulata.dar daca fai efort mare...se vor umfla iar muschii.;)

Adica tu ma inveti pe mine cum sa ma practic mai bine sportul ???

Ca sa fiu putin arogant (NU AI TU FRIPTURI MANCATE CATE MEDALII AM EU OBTINUTE LA ATLETIZM SI FOTBAL )

detroit muscle 10-04-11 11:16

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4242195)

Ca sa fiu putin arogant (NU AI TU FRIPTURI MANCATE CATE MEDALII AM EU OBTINUTE LA ATLETIZM SI FOTBAL )

nu te invat am zis chestia cu creatina.

DEVIL's Style 10-04-11 11:18

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4242195)

Hai laudate , lasa , lasa , ca o sa bag si mai mult in mine o sa ma fac eu mare , ai sa vezi tu mariane :))))

sprinter 10-04-11 13:32

Hai ca s a umplut forumu si de nutritionisti

Cipilica 10-04-11 15:07

Stie careva cand se termina telenovela asta?

Marian_nebunu 10-04-11 15:58

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 4242959)

Asta ne poate spune "muschi de Detroit =))"

Vin Diesel de pe 4tuning :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))))))))))))))))))))))hahahahaha

kyler_iulian 10-04-11 17:32

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 4242959)

bai baieti terminati cu prostiile , acum ati dato in MUSCHI, daca vreti informatii pe tema asta vb in particular, pot sa invat pe orcine tot ce inseamna sala de forta... eu zic sa revenim la tuning, lasati sala k acum vad ca apar 50 de cunoscatori si pe tema asta ...:sad: O POZA INFORMATIVA !:D deci repet daca cineva doreste informatii nu ezitati sa ma intrebati . - SI URSU FOARTE AGRESIV ! AA AM UITAT SA VA SPUN, IERI AM SCOS MASINA LA JOACA SI CE MI-A VENIT SA VAD CAT PRINDE IN 400M , EXACT 175 KM CU TOATE TREPTELE SCHIMBATE . TIMP SUB 14 SEC CU PUTIN, CONOMETRAT DE PE TEL CU UN PRIETEN IN DREAPTA ...

bcoupe 10-04-11 18:24

si eu pot sa invat pe oricine ce insemna sala de forta (gratare,vinuri,bericioaice,femei,tigari,cluburi, nopti nedormite si multe altele) pentru restu exista naposim!

RIcKO 10-04-11 18:29

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4243443)
si eu pot sa invat pe oricine ce insemna sala de forta (gratare,vinuri,bericioaice,femei,tigari,cluburi, nopti nedormite si multe altele) pentru restu exista naposim!

sunt primul tau client la dealea :D

detroit muscle 10-04-11 19:23

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4243462)
sunt primul tau client la dealea :D

bai stati asa.RIcKO vrei sa ne suparam?hm mergem amandoi nu te duci singur :d

kyler_iulian 10-04-11 20:53

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4243644)
bai stati asa.RIcKO vrei sa ne suparam?hm mergem amandoi nu te duci singur :d

numai la prosti va ganditi !!!:D

dragos_dpp 10-04-11 21:51

aici numai de masini nu se discuta

BMnWA 11-04-11 01:00

misto masinile frate dar ce poti invata de sala de forta cand ce ai tu acolo e rezultatul a 4 cutii de proteine si 7 luni de sala. Felicitari daca faci de 2 ani pe curat,poate faci parte din categoria care e in stare sa lucreze muschiul cu greutatea nu cu creatine/proteine sau daca o dai in extreme decanofor,omnadren."Luxul" de naposim nu mai intra in discutie pentru ca nu se mai gaseste in farmacii de mai bine de 1 an. De fapt oricum am lua-o nu cred ca ai mai mult de 12 luni petrecute in sala. Ce inaltime ai 170-175 ? stii ca pe cei mici de statura se umfla venele si se ingroasa bratul mai rapid ca au mana mai scurta si muschiul mai mic nu?

detroit muscle 11-04-11 07:20

Quote:

Originally Posted by dragos_dpp (Post 4244229)
aici numai de masini nu se discuta

a venit caldura ne mai destindem putin:)cum se zice:dupa cearta si rasplata!:P:D

kyler_iulian 11-04-11 12:06

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4244688)
misto masinile frate dar ce poti invata de sala de forta cand ce ai tu acolo e rezultatul a 4 cutii de proteine si 7 luni de sala. Felicitari daca faci de 2 ani pe curat,poate faci parte din categoria care e in stare sa lucreze muschiul cu greutatea nu cu creatine/proteine sau daca o dai in extreme decanofor,omnadren."Luxul" de naposim nu mai intra in discutie pentru ca nu se mai gaseste in farmacii de mai bine de 1 an. De fapt oricum am lua-o nu cred ca ai mai mult de 12 luni petrecute in sala. Ce inaltime ai 170-175 ? stii ca pe cei mici de statura se umfla venele si se ingroasa bratul mai rapid ca au mana mai scurta si muschiul mai mic nu?

deci am 2 ani de sala cu o pauza de 3 luni in acest timp , si nu am luat absolut nimic ,, totul e curat doar mese regulate ! inaltime am 1,70 si 65kg , deci fara prostii bagate e munca multa sa ajungi cum vrei , acum depinde fiecare ce vrea , eu am vrut definire nu sa fiu mare !!!

BMnWA 11-04-11 21:00

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4245470)
deci am 2 ani de sala cu o pauza de 3 luni in acest timp , si nu am luat absolut nimic ,, totul e curat doar mese regulate ! inaltime am 1,70 si 65kg , deci fara prostii bagate e munca multa sa ajungi cum vrei , acum depinde fiecare ce vrea , eu am vrut definire nu sa fiu mare !!!

deci te-am masurat corect,2 ani pe curat. Bravo,cel mai bine asa daca iei prafuri in 3 luni de pauza esti leguma la loc. Dupa 2 ani de curat faci pauza 3 luni si in 2 saptamani esti la loc in forma. Impis cred ca duci cam in jur de 85-90.

kyler_iulian 11-04-11 21:54

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4246853)
deci te-am masurat corect,2 ani pe curat. Bravo,cel mai bine asa daca iei prafuri in 3 luni de pauza esti leguma la loc. Dupa 2 ani de curat faci pauza 3 luni si in 2 saptamani esti la loc in forma. Impis cred ca duci cam in jur de 85-90.

exact, imping la piept cu 85-90...! nu sunt de acord cu prafurile sau mai ales pastile si alte prostii, mai bine mai multa munca dar sanatos. Ma gandeam sa iau acum o cutie de proteine ceva de calitate sa fak 70kg dar nu stiu inca ma tot gandesc daca da sau nu...:cry:

kyler_iulian 12-04-11 11:30

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4247077)
exact, imping la piept cu 85-90...! nu sunt de acord cu prafurile sau mai ales pastile si alte prostii, mai bine mai multa munca dar sanatos. Ma gandeam sa iau acum o cutie de proteine ceva de calitate sa fak 70kg dar nu stiu inca ma tot gandesc daca da sau nu...:cry:

si ursu cam murdar dupa cateva ture in forta ...:D vrea cineva grup blocant carcasa mare raport 4,45 , e de vanzare ...

detroit muscle 12-04-11 14:44

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4248415)
si ursu cam murdar dupa cateva ture in forta ...:D vrea cineva grup blocant carcasa mare raport 4,45 , e de vanzare ...

:shock::shock::shock: super

burnout_bmw 12-04-11 23:03

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4248834)
:shock::shock::shock: super

super ce? super epava? eu vad in poze un urs descentrat, rupt de rugina, fara pic de linie, vopsit pe alocuri cu spreyul si tot asa...aaa da am uitat are 2.5 si e "forta" . oare mai vad si altii ca mine? sau poate sunt eu nebun (ceea ce nu este exclus) ...

BMnWA 12-04-11 23:11

Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4250320)
super ce? super epava? eu vad in poze un urs descentrat, rupt de rugina, fara pic de linie, vopsit pe alocuri cu spreyul si tot asa...aaa da am uitat are 2.5 si e "forta" . oare mai vad si altii ca mine? sau poate sunt eu nebun (ceea ce nu este exclus) ...

nu e frumos sa descurajezi stapanul asa.. si daca e asa,nu ii cade bine.

Cat e blocantul ?

AndreiHTX 12-04-11 23:33

Quote:

+1!
cu alte cuvine un jeg si la propriu si la figurat.

DEVIL's Style 12-04-11 23:34

Quote:

Din ce am vazut eu pana acum , orice e30 in care e aruncat un 2.5 "ie forta" , ce rost mai are sa te agiti?:rolleyes2. Eu sunt al "doilea nebun" :))

kyler_iulian 13-04-11 13:43

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4250346)
nu e frumos sa descurajezi stapanul asa.. si daca e asa,nu ii cade bine.

Cat e blocantul ?

250e. PT BAIETII CARE VAD ACEASTA MASINA EPAVA SAU CUM SPUN EI DIN CAUZA INVIDIEI , DACA SUNTETI ASA MARI SI TARI VOI CU PANARAMELE VOASTRE VA INVIT SA NE INLALNIM SI SA VEDEM CINE ARE EPAVE CU ADEVARAT !!!!! DECI GURA MULTA CUNOSC DESTULA , ASA CA NU MAI VB IN PM SI HAI LA FAPTE DACA MACAR AVETI SI VOI OOOO SINGURA EPAVA !~!:!: SI BAI BARNOUT SAU CUM ITI SPUNE , ASA VEZI TU MA BAIATULE MASINA ASTA , RUPTA DE RUGINA SI FARA LINII !? CE MARE CUNOSCATOR ESTI MA SI TU , DACA TE TINE VINO SA VEDEM CE AI TU SI SA BAGAM MASINA ASTA PE RAMPA SAU UNDE VREI, SA VEDEM DACA ARE MACAR UN PUNCT DE RUGINA ... FRATILOR NU MAI VB AIUREA CA CINE E OM VEDE CE INTENTII AVETI IN VOI ... ASA K VORBA LUNGA SARACIA OMULUI , CAT DESPRE INCULTUL ALA CARE SE BAGA SI EL IN SEAMA NEAVAND O CHIFTEA IN BURTA MAI BINE SA-SI VADA DE COPII LUI SI DE JUCARII NU ARE CE CAUTA PE AICI , SI APP CHIAR A SPUS CA NU MAI POSTEAZA AICI !!!!:-)

dragos_dpp 13-04-11 14:01

esti in anonymous?

kyler_iulian 13-04-11 14:29

Quote:

Originally Posted by dragos_dpp (Post 4251834)
esti in anonymous?

NU MAI SUNT IN NICI UN CLUB ...

burnout_bmw 13-04-11 14:56

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4251809)
250e. PT BAIETII CARE VAD ACEASTA MASINA EPAVA SAU CUM SPUN EI DIN CAUZA INVIDIEI , DACA SUNTETI ASA MARI SI TARI VOI CU PANARAMELE VOASTRE VA INVIT SA NE INLALNIM SI SA VEDEM CINE ARE EPAVE CU ADEVARAT !!!!! DECI GURA MULTA CUNOSC DESTULA , ASA CA NU MAI VB IN PM SI HAI LA FAPTE DACA MACAR AVETI SI VOI OOOO SINGURA EPAVA !~!:!: SI BAI BARNOUT SAU CUM ITI SPUNE , ASA VEZI TU MA BAIATULE MASINA ASTA , RUPTA DE RUGINA SI FARA LINII !? CE MARE CUNOSCATOR ESTI MA SI TU , DACA TE TINE VINO SA VEDEM CE AI TU SI SA BAGAM MASINA ASTA PE RAMPA SAU UNDE VREI, SA VEDEM DACA ARE MACAR UN PUNCT DE RUGINA ... FRATILOR NU MAI VB AIUREA CA CINE E OM VEDE CE INTENTII AVETI IN VOI ... ASA K VORBA LUNGA SARACIA OMULUI , CAT DESPRE INCULTUL ALA CARE SE BAGA SI EL IN SEAMA NEAVAND O CHIFTEA IN BURTA MAI BINE SA-SI VADA DE COPII LUI SI DE JUCARII NU ARE CE CAUTA PE AICI , SI APP CHIAR A SPUS CA NU MAI POSTEAZA AICI !!!!:-)

Vorbeste frumos ca faci spume, epava mea o gasesti tot aici pe forum, nu te mai da rotund ca muschii nu tin loc de creier, ai facut un topic degeaba, ai pus 10 poze din care 7 editate sa nu se inteleaga mare lucru, ai zis masina pt pasiune, care pasiune ca nu vad nimic schimbat la masinile astea de cand ai deschis topicul, sa nu mai spunem ca ursul 12v il cunosc de mai demult si stiu si eu care e treaba cu el, si n-ai facut nimic la el, daca vrei iti spun si pe unde ai rugina la asta 24v si unde a fost lovit si unde are chit blana, unde n-are linie... vrei? Stiu ca adevarul doare, dar nu te ascunde dupa niste poze editate ca ai urs care face 5sec 0-100 si alte prostii, imi pare rau daca te-am suparat dar asta e realitatea, daca iti plac lingaii se gasesc si aia, tot aici pe forum, care, din cate vad, este public si toata lumea are dreptul la opinii fie ca iti place fie ca nu.

Te salut!

kyler_iulian 13-04-11 15:00

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4251963)
Vorbeste frumos ca faci spume, epava mea o gasesti tot aici pe forum, nu te mai da rotund ca muschii nu tin loc de creier, ai facut un topic degeaba, ai pus 10 poze din care 7 editate sa nu se inteleaga mare lucru, ai zis masina pt pasiune, care pasiune ca nu vad nimic schimbat la masinile astea de cand ai deschis topicul, sa nu mai spunem ca ursul 12v il cunosc de mai demult si stiu si eu care e treaba cu el, si n-ai facut nimic la el, daca vrei iti spun si pe unde ai rugina la asta 24v si unde a fost lovit si unde are chit blana, unde n-are linie... vrei? Stiu ca adevarul doare, dar nu te ascunde dupa niste poze editate ca ai urs care face 5sec 0-100 si alte prostii, imi pare rau daca te-am suparat dar asta e realitatea, daca iti plac lingaii se gasesc si aia, tot aici pe forum, care, din cate vad, este public si toata lumea are dreptul la opinii fie ca iti place fie ca nu.

Te salut!

frate vb mult si in ++ sincer ... am spus si repet te crezi ca ai cu ce !!? hai tata sa vedem ! nu vb lungaaaaaaaaa si numai pe atacat k nu tine cu mine ... si daca am 2 ursi in momentul de fata , asta ce inseamna pt tine ?> nu cumva pasiune pt modelul asta !?? aaa? si stai linistit ca iti cunosc masina ta cu mult inainte pana so cumperi tu ...;) SI UITE K SA TE MAI OFTICI PUTIN MAI ITI PUN CATEVA POZE CU ALTA ''EPAVA'', ia vezi maiestre are linii sau e varza!!:D

All times are GMT +2. The time now is 03:40.

- Copyright 2026 4Tuning