![]() |
Re: Club auto nou in Iasi ?
Quote:
|
ma duc in parcare sa masor. Revin imediat si postez dimensiunile.:lol: Or crede vecinii ca-s nebun daca se uita vreo unul pe geam
21 la margini, 18 la mijloc |
ok, thx o trimit la prelucrat...am un prieten la Design si ma ajuta el :D....sper sa fie gata cat mai repede ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Cam cum e culoarea scrisului meu ...poate putin mai inchis...sa zic cum e asta din al II-lea rand.. |
tot aceea care s-a ales din primul set
dar despre culoare..chair o vreti albastru? intreb si eu :-?? |
Quote:
|
La mine am merge albastru:)
|
Quote:
|
Quote:
|
E frumos albastru...da al draq de "tzipator". Daca mai faci o modificare ceva vizuala la masina....trebuie sa tii cont de culoarea la parasolar ca e foarte aprinsa.
Nici eu cu masina bleu-marin nu as alege scrisul cu albastru....prea albastreala pe masina se face dupa aia. Si mai e un coleg cu aceeasi culoare. --Gabi, ai vazut ce multi au votat varianta "gri":D |
Quote:
|
Deci vreau ca pana duminica sa ne hotaram la o culoare,o combinatie de culori,sau orice posibilitate. Daca mai stam asa cum a fost cu numele..3 saptamani pentru un nume,3 saptamani pentru culoare,4 pentru un stiker,etc ...o sa ne prinda 4tuning days gandind-une la o culoare. Parca am fi ultimii oameni.
Deci care nu incearca sa se implice si nu vrea sa fim uniti in tot ce facem ca sa avem realizari in loc de esecuri va rog sa va ganditi bine daca doriti sa mai faceti parte din acest club. Ori suntem uniti si ne implicam toti ori desfiintam totul si fiecare cu p...a masi. Tot stau si ma rog si trag de fiecare sa se implice,sa urmareasca forumul iar la fiecare subiect nou sa se consume macar un pic . Tot ce spun are un sens ! Intram si noi oleaca miercurea si duminica pe forum iar dupaia nu mai trebuie nu ? daca e o stire sau ceva nou..asteptati o saptamana pana sa o aflati nu ? In stilul asta nu facem treaba imi pare rau ! Ori devenim un club ori nu...unde e actiunea ? Si nu sunt singurul care are parerea asta . Un reply dureaza in medie cel mult 3 minute si 5 minute cand se adauga si poze deci nu e un capat de tara !!! Cam atat am avut de spus...sper sa se inteleaga la ce ma refer IMPLICATI-VA MAI MULT DE 2 ORI PE SAPTAMANA,ALTFEL E EGAL CU 0 SI NU PUTEM LUA NICI CELE MAI MICI HOTARARI CU FRECVENTA SI IMPLICAREA ASTA !!! ESTE ULTIMA DATA CAND MA REPET !!! |
pot sa va ajut cu ceva ?
|
Nu zic ca gabi nu are dreptate...
DAR...si aici e un mare dar Ideea e ca lumea mai are si un servici care nu ii permite sa stea pe net sau ajunge aks rupt de realitate dupa o zi de tras mai ceva ca boii la carutza sau au scoli,facultati. In final fiecare incearca sa faca parte din club dar avand in vedere ca nu sunt "pui" de bogatani care sa invarta doldora de bani cu lopata, incercam atat sa supravietuim cat si sa facem ceea ce ne place. Cat despre topicurile la care membri isi spun cuvantul eu unu cred ca fiecare participa cand este nevoie si de parerea lui: uitate la nume, crezi ca daca nu ne interesa la ce ne bagam ajungeam sa stam la dezbateri peste 2 saptamani??eu unu nu cred, iar parasolarul, lumea deja a ales, ma refer la cei care sunt fideli intalnirilor. Avand in vedere ca suntem novici in domeniu nu ai cum sa ceri imposibilul de la om. Iar cele mai bune decizii se iau fata in fata nu pe un forum unde de obicei esti distras de alte griji si topicuri(asa e omul:rolleyes2), asa ca duminica eu cred ca se va ajunge la un consens destul de acceptabil, chiar daca va lipsi unul sau altul;) Daca cineva crede ca e doar o parere individuala si departe de adevar eu nu ma supar sa fiu contrariat asa ca .... Cheers;;) |
De acord cu silviu Cred ca toti urmarim topicul doar ca uneori e greu sa hotarasti asa pe net. Mai sunt unii dintre voi care nu ti monteaza acum parasolarul si care ar fi mai interesati de un sticker ceva. O sa vorbim maine ce si cum facem pe viitor
O zi buna |
5 Attachment(s)
Am terminat parasolarele, scrisul se poate miscora daca este prea mare...am pus mai multe fonduri...deci trebuie ne decidem care ar fi cel mai potrivit,asa ca trebuie sa ne spunem toti parerile..astept voturile
|
a 2 a imi place, dar trebuie o imprimanta calumea sa iasa clar.
|
Votez tot pt varianta 2
|
si eu votez tot cu a doua, stie cineva unde am putea sa le scoatem??
|
Quote:
|
eu unu raman la acelasi vote care a fost si prima data..adik al2 2-lea din randul 2.
bafta |
Tind mai mult spre 3, dar nu-mi displace nici varianta 2:-).---bogdane pastreaza fisierele lucrate in original, e posibil sa mai fie nevoie de ele.
Gabi, intereseaza-te exact cat costa, cand ajunge transportu in iasi. Ca sa apara cel tarziu duminca viitoare pe masini...ce zici? Si duminca(maine) faci "selectia" iti faci o idee cate exemplare trebuie (mai faci si de rezerva)...sa fie un fel de "momentul adevarului" |
Eu maine nu pot sa ajung tre sa fac un drum pana la cluj
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Da jemis am sa vb cu el. Dar sa vedem ce facem ca trebuie si stikere...poate si niste tricouri ceva... Daniel: Nu e problema tata... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=cdWnG...eature=related |
1 Attachment(s)
probleme in Paradis :( eu am facut parasolarele in photoshop la dimensiunea 1/2, iar cand i am dat dimensiune mare nu mi mai salveaza in format jpg.... am sa atasej documentul in format .PSB poate reuseste cineva...
|
1 Attachment(s)
Am copiat-o si facut-o eu in .JPEG Am mai patit si eu sa nu vrea sa imi salveze in jpg/jpeg, dar nu stiu de ce.
Alta modificare nu mai trebuia facuta nu? (ma refer la dimensiune) |
Quote:
|
baieti , scuzati ca n-am ajuns astazi ... era ziua unui prieten si m-a invitat la gratar
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=9FWoTAVYM3Q ea ziceti baieti...:))) cum vi se pare ?:)) sper sa nu imi aiu ban :))) oleaca de off-topic dar na...mai radem oleaca ...saptamana trecuta cu maimuta lu dani...acum cu baby:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Maine 23 martie ora 19:30 la palatul culturii intrunirea membrilor clubului New Street Revolution . Vor fi cateva discutii despre doua subiecte foarte impotante. Va asteptam in numar cat mai mare
|
Haideti sa infiintam si sectiunea moto. Poate sunt printre noi si pasionati moto care doresc sa vina si sa faca parte din clubul nostru. Eu am cateva promisiuni de la cateva persoane si chiar mi s-a parut interesanta aceasta propunere de la cei aflati in cauza.
Deci cei care au motoare si vor sa faca parte din club sunt invitati la noi. Indiferent de tip: scutere,motociclete,atv-uri,etc |
Viitoare filiala la Bucuresti. Domnule Andrei te asteptam cu prezentarea membrilor si masinile acestora :-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning