Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/238015-masina-mea-opel-astra-bertone-cabrio.html)

westsideracer 08-03-13 16:05

Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio

eu nu inteleg de ce iei tu lucruri "provizorii"...pedale provizorii pana iei altele,arcuri spate sport provizoriu pana iti iei reglabila,bara fata vopsita provizoriu pana schimbi culoarea masinii:???:

nu crezi ca ar fi mai ok sa cumperi odata si bine decat de 10 ori si prost:?:

bujuKYL 08-03-13 16:11

pedalele le avusem de vreo 3 ani, si am zis hai sa le pun sa vad cum dau...dar deja incep sa ma enerveze si cat de curand vor veni luate jos!...bara chiar nu va de ce sa o vopsesc acum sa dau 200 ron asa de flori de mar si peste cateva luni cand vopsesc toata masina iar sa dau bani! de ce sa fac doua investiti proaste cand pot sa fac doar una! arcurile le-am luat foarte ieftin, si sunt aproape noi iti las pm cu pretul lor sa vedem tu nu le-ai lua la pretul ala? le pun sus pana vine reglabila si pe urma le dau mai departe la cine le-o vrea!:D

westsideracer 08-03-13 16:25

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5392129)
de ce sa fac doua investiti proaste cand pot sa fac doar una!

aia ziceam si io...

bujuKYL 08-03-13 16:31

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5392139)
aia ziceam si io...

plus ca arcurile de pe spate imi sunt si rupte o spira la ambele:x...bara asa va ramane pana ii dam culoarea finala! pe mine nu ma deranjeaza ca este de culoare neagra, doar pe alti:twisted::rolleyes2

B-99-SAA 08-03-13 18:08

Usor prietene ca nu zice nimeni nimic de rau, incercam sa te ajutam! Foarte bine ca vine reglabila, dar daca zici ca pe fata ai pus proba si tu mergi cu ea doar in parcare... inseamna ca nu prea e de tine. Adica, nu te supara, dar cat ai pus, -cat? Arcuri doar pe spate nu stiu cat de bine da... In fine, nimic personal, astept sa vad cum arata cu ce vrei tu sa faci acolo.

bujuKYL 08-03-13 20:20

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5392228)
Usor prietene ca nu zice nimeni nimic de rau, incercam sa te ajutam! Foarte bine ca vine reglabila, dar daca zici ca pe fata ai pus proba si tu mergi cu ea doar in parcare... inseamna ca nu prea e de tine. Adica, nu te supara, dar cat ai pus, -cat? Arcuri doar pe spate nu stiu cat de bine da... In fine, nimic personal, astept sa vad cum arata cu ce vrei tu sa faci acolo.

-30mm:rolleyes2 exact doar pe loc ca si in palma as putea merge cu ea, si nu prea as avea unde sa merg cu masina unde sa fie ca si in palma din pacate, pe spate cum am zis era chiar necesar sa le schimb avand in vedere ca in vara am avut un mic incident si mi s-au rupt! si daca tot le-am prins astea la un pret foarte mic, am zis ca le iau ca nu am nimic de pierdut pana vine reglabila si vad cum o ajustez ca sa fie totul bine sa nu sparg nimic de pe ea!:rolleyes2

PH 96 K R S 08-03-13 21:18

Fratele meu,vin cu postari negative deoarece iti bati joc de masina,nu ti-e mila de ea?am sa-ti urmaresc topicul sa vedem ce mai pui provizoriu.nu cred ca sunt singurul care spune asta de masinita asta.daca vrei sa nu mai fie ridicata de spate,de ce nu-ti iei si pe spate o bara "tunning"?
Si in legatura cu postarile mele negative,cred ca sunt numai la tine,intra vezi mesajele date de mine si altor colegi de forum,care intr-adevar stiu sa umble la o masina pentru a intoarce capete

bujuKYL 08-03-13 21:40

Quote:

Originally Posted by PH 96 K R S (Post 5392426)
Fratele meu,vin cu postari negative deoarece iti bati joc de masina,nu ti-e mila de ea?am sa-ti urmaresc topicul sa vedem ce mai pui provizoriu.nu cred ca sunt singurul care spune asta de masinita asta.daca vrei sa nu mai fie ridicata de spate,de ce nu-ti iei si pe spate o bara "tunning"?
Si in legatura cu postarile mele negative,cred ca sunt numai la tine,intra vezi mesajele date de mine si altor colegi de forum,care intr-adevar stiu sa umble la o masina pentru a intoarce capete

asta urmeaza! am inceput cu bara fata, acum urmeaza pragurile si apoi bara spate, nu dispun de bani in prostie ca sa le iau toate odata chiar asa cum mi-as dori de acea probabil masina arata nasol, nu vad de ce e bataie de joc ca imi fac masina dupa bunul meu plac intelegi? eu nu arunc bari tuning pe ea pentru ca sa atrag priviri! o fac pentru mine daca ma intelegi?:rolleyes2

PH 96 K R S 08-03-13 21:47

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5392441)
asta urmeaza! am inceput cu bara fata, acum urmeaza pragurile si apoi bara spate, nu dispun de bani in prostie ca sa le iau toate odata chiar asa cum mi-as dori de acea probabil masina arata nasol, nu vad de ce e bataie de joc ca imi fac masina dupa bunul meu plac intelegi? eu nu arunc bari tuning pe ea pentru ca sa atrag priviri! o fac pentru mine daca ma intelegi?:rolleyes2

Poi vad ca arunci cu banii pe bari si alte alea.la masina asta daca ii puneai o suspensie sport,niste jante late, un xenon ceva,nici nu ii trebuia altceva.

bujuKYL 08-03-13 21:50

Quote:

Originally Posted by PH 96 K R S (Post 5392447)
Poi vad ca arunci cu banii pe bari si alte alea.la masina asta daca ii puneai o suspensie sport,niste jante late, un xenon ceva,nici nu ii trebuia altceva.

vorbim prin pm sa nu incarcam aici topicul masini astuia naspa:lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning