![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
eu nu inteleg de ce iei tu lucruri "provizorii"...pedale provizorii pana iei altele,arcuri spate sport provizoriu pana iti iei reglabila,bara fata vopsita provizoriu pana schimbi culoarea masinii:???:
nu crezi ca ar fi mai ok sa cumperi odata si bine decat de 10 ori si prost:?: |
pedalele le avusem de vreo 3 ani, si am zis hai sa le pun sa vad cum dau...dar deja incep sa ma enerveze si cat de curand vor veni luate jos!...bara chiar nu va de ce sa o vopsesc acum sa dau 200 ron asa de flori de mar si peste cateva luni cand vopsesc toata masina iar sa dau bani! de ce sa fac doua investiti proaste cand pot sa fac doar una! arcurile le-am luat foarte ieftin, si sunt aproape noi iti las pm cu pretul lor sa vedem tu nu le-ai lua la pretul ala? le pun sus pana vine reglabila si pe urma le dau mai departe la cine le-o vrea!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Usor prietene ca nu zice nimeni nimic de rau, incercam sa te ajutam! Foarte bine ca vine reglabila, dar daca zici ca pe fata ai pus proba si tu mergi cu ea doar in parcare... inseamna ca nu prea e de tine. Adica, nu te supara, dar cat ai pus, -cat? Arcuri doar pe spate nu stiu cat de bine da... In fine, nimic personal, astept sa vad cum arata cu ce vrei tu sa faci acolo.
|
Quote:
|
Fratele meu,vin cu postari negative deoarece iti bati joc de masina,nu ti-e mila de ea?am sa-ti urmaresc topicul sa vedem ce mai pui provizoriu.nu cred ca sunt singurul care spune asta de masinita asta.daca vrei sa nu mai fie ridicata de spate,de ce nu-ti iei si pe spate o bara "tunning"?
Si in legatura cu postarile mele negative,cred ca sunt numai la tine,intra vezi mesajele date de mine si altor colegi de forum,care intr-adevar stiu sa umble la o masina pentru a intoarce capete |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning