![]() |
Re: CANADA:Montreal/Quebec/Ontario/Toronto(and area)-tuning,show,curse
dpx-ule, schimbi masinile ca pe ciorapi :D
un an bun tuturor! |
La multi ani pe 2010! Am cam lipsit in ultimul timp...
I'm back! |
Quote:
Te-am prins sau poate mă insel ( rare cazurile astea ) , eu sunt tipu care te-a intrebat dacă esti din Repl Mold. :-P după user name :-P Baftă multă , sper să colaborăm după ce ajung si eu in Mtrl. ;) |
Nu sunt inscris pe siteul ala de retardati.Acel site reprezinta cu adevarat romanii din Canada,asa uniti cum sunt acolo ii regasesti in viata de zi cu zi.Din pacate stau la 4000km vest de MTL:D pimp_lex e din MTL,lui ii plac americanele dar a detinut numai japoneze:-)
|
Quote:
|
eu sunt pe Montreal.ro dar nu prea am scris mai mult am citit, e prea distractiv forumul ala
Cand apari si tu pe aici? |
Quote:
Noroace, |
Quote:
Daca vii iarna sa stii ca e ,cum sa spun exact nu stiu, "deosebita" adica 3m in medie de zapada,-30 e o temperatura normala,soare canci si cam atat,e de ajuns . Primavara e cea mai buna perioada,si dpdv al locurilor de munca. |
Quote:
|
Liniste crunta pe aici nu gluma.Ce mai face lumea?Cica din toamna s-ar relua activitatea normal si am scapa de criza asta.
Masinile s-au ieftinit bine,acum e momentul ideal de pus gheata pe vreuna. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cred ca Iunie cel tarziu iulie aterizez 8) ceva evenimente anul asta in Montreal ? sau imprejurimi ? noroc bun, tuturor !!! |
Bravo.
Ceva evenimente? Saptamanal ai: drag,circuit,drift,intalniri pasionati de clasice,imports,muscle cars,moto...tot ce vrei,nu te mai saturi,vezi tu. Te poti da cu orice masina si nimeni nu zice nimic,ultima data am platit 10$ pe toata seara. |
Evenimente sunt o gramada! Pe 6 August e Full Throttle!
|
Pune poze daca ai. Pe aici a fost drift si drag,cam atat deocamdata,dar se anunta ceva in fiecare sfarsit de saptamana.
S-a cam terminat cu criza,lucrurile au reintrat in normal.Preturile masinilor scad in continuare :D |
Salutare , Canadieni ;)am aterizat si eu in Montreal de ceva timp ( o luna si cateva zile ) si deja sunt impresioat de " carutele" care circula prin zona... old & new one , super faine & supe puterine comparativ cu europenele :lol:
Daca stiti , un event ceva , nu chiar departe de Mtrl, poate anuntati , merci. Momentan nu am " caruta " , incerc in oct sa obtin un permis in Montreal... si poate dupa o sa mi cumpar 4 roti si-un motor intre cele din fata 8) In afara de kijji , un targ local nu exista , unde sa fi " pipai" frumuseti locale ?! have fun , |
Quote:
cauta si pe lespac punct com,gasesti de toate.Din pacate acum se cam termina toate intalnirile,competitiile si ce mai e de masini,lumea incepe sa-si puna masinile la adapost deja. Intra si inregistreaza-te pe montreal racing punct com, este cel mai mare site de tuning din Mtl,acolo gasesti tot ce vrei. Mai e putin si vine iarna,la voi sunt obligatorii cauciucurile de iarna... |
http://www.eventseye.com/fairs/f-sal...al-2363-1.html
salutare care ati foat la Salon si care mai mergeti zilele urmatoare ? csper sambata ma prezint si eu.. informativ sa stiti ca e 15$ intrarea/pers. Noroace, |
Zorro, ceva impresii? cum ti se pare pana acum? ceva cluburi/distractii...iarna?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning