![]() |
Re: Boicot Benzinărie
are drepatete prietenu asta de mai sus,dca o sa fie benzina 7-8 lei atunci chiar nush ce a fi de tara asta de nimica,asa k poftiti toti in strada sa BOICOTAM pana nu e prea tarziu.ROMANIA TREZESTETE !!!!!!va astept sa veniti sa putem BOICOTA ,vineri la iulius molll data de 21 la ora 17
|
Quote:
|
|
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...ica-te-105828/
Campania initiata de citynews.ro, Mesagerul de Cluj si Servus_Cluj a ajuns la faza in care se trece la fapte! In urma voturilor cititorilor, s-a ales ca prima companie ce va fi boicotata sa fie OMV. Asadar, in saptamana 24-31 ianuarie, soferii sunt asteptati sa protesteze boicotand benzinariile acestei companii. Dupa citirea sutelor de comentarii de pe citynews.ro, dar si dupa cateva zile de reflectie, am ales trei pasi simpli si de impact pe care ii putem parcurge impreuna fara sa pierdem prea mult timp, dar sa si beneficiem de efectul scontat: acela ca OMV sa afle ca si noi, consumatorii, avem pareri! Pasul 1. Informeaza-ti prietenii! Contacteaza cat mai multi prieteni si da-le detalii despre campania "Boicot la pompa". Cu cat vom fi mai multi cei care vom protesta, cu atat mai tare se va auzi vocea nemultumitilor! Pentru inceput, trimite cate un sms prietenilor tai apropiati cu textul: "Incepe saptamana anti-OMV! Spune NU carburantilor scumpi! Implica-te! Detalii pe www.boicotlapompa.ro" Pasul 2. Conducerea OMV trebuie sa stie! Poate ca directorul general al OMV, Wolfgang Ruttenstorfer, nu stie ca suntem deranjati de pretul carburantilor! Haideti sa il informam, in germana, engleza sau romana, trimitandu-i un mail pe adresa de serviciu, [email protected]. IMPORTANT: Dati e-mail-uri decente, nu injurati - nu vrem sa parem o gasca de huligani! In cazul in care nu doriti sa trimiteti un mesaj personalizat, dati copy-paste din mesajele de mai jos: ----------------------- Herr Ruttenstorfer, Ich bin sehr verargert auf der OMV Unternehmung! Der Benzinpreis ist ubertrieben! ----------------------- (Domnule Ruttenstorfer, Sunt un roman suparat pe compania OMV! Pretul carburantilor OMV este exagerat.) Pasul 3. Sa blocam benzinariile OMV! Pasul principal al campaniei este boicotarea activitatii benzinariilor. In cazul in care organizati actiuni pe cont propriu, asigurati-va ca puteti capacita participarea a cel putin 30-40 de soferi. Blocarea unei benzinarii - plan de actiune care sa fie si eficient - presupune sa ne comportam civilizat, ca niste clienti obisnuiti, care doresc sa foloseasca facilitatile statiei de alimentare. In momentul in care va decideti sa boicotati o benzinarie, asigurati-va temeinic ca ati citit sfaturile de mai jos, ca toti participantii le-au inteles si le vor aplica. Luati legatura cu cat mai multe persoane pentru a va sincroniza protestele. Orele cele mai potrivite pentru proteste sunt 17-20. - Incolonati-va uniform la pompe, ca pentru o alimentare obisnuita. Daca benzinaria este deja blocata, asteptati la rand fara sa dati semne de nervozitate; - NU afisati niciun fel de insemne ale campaniei, nu strigati lozinci sau sloganuri, nu va manifestati in niciun fel - sunteti in benzinarie ca un client oarecare! - NU folositi sub nicio forma claxonul, pentru a nu da motive politistilor sa va amendeze; - Apelati la serviciile gratuite oferite de benzinarie - spalati-va temeinic geamurile, numerele de inmatriculare, farurile si stopurile, verificati presiunea in pneuri si umflati-le (inclusiv roata de rezerva!), chiar daca pe urma va trebui sa dati drumul la putin aer din ele. Daca angajatul benzinariei doreste sa va ajute, refuzati-l politicos; - Daca angajatul benzinariei va spune ca acele servicii sunt doar pentru clienti, alimentati cu grija, sa nu depasiti unul sau doi litri. Platiti, daca se poate, cu fise, dupa ce va plimbati printre rafturi si cautati cu atentie ceva ce... nu gasiti; - Puteti folosi pentru plata carduri goale, oricate aveti, pana la urma veti putea achita cu fise; - Daca achitati cu fise, dati mai putini bani si, la sesizarea casierului, cereti renumararea lor! Completati pe urma cu restul de platit, vorbind politicos cu casierul; - Cereti cat mai multe informatii de la casa vizavi de produsele oferite (din ce sunt facute cornurile?, apa minerala este veche?, cati litri de gaz are o butelie de camping?, lemnele pentru gratar sunt din fag sau din stejar?, cate pagini are revista X? etc); - In cazul in care la statia de benzina apare un echipaj de politie si va cere sa va legitimati, conformati-va. Vorbiti politicos cu oamenii legii, nu le dati motive sa va amendeze. Nu protestati sub nicio forma in fata oamenilor legii, atrageti-le atentia ca sunteti clienti pasnici, care doresc sa foloseasca serviciile statiei de alimentare. Daca sunteti amendati abuziv, amenintati sau fortati sa parasiti locatia, scrieti-ne un email pe adresa [email protected]. Nu uitati sa cereti la randul dumneavoastra organelor de ordine sa se legitimeze, este dreptul vostru! - Pastrati bonurile de la casa, pentru a putea demonstra oamenilor legii ca sunteti in benzinarie in calitate de client! - In cazul in care politistii va cer sa parasiti benzinaria, conformati-va, faceti un ocol si asezati-va cuminti din nou la coada; - Nu blocati circulatia in zona, folositi-va doar de dreptul de a alimenta si, prin urmare, de a beneficia de serviciile gratuite ale benzinariei; - Daca un client care nu participa la protest este deranjat de actiunea dumneavoastra, ignorati-l, nu va certati sub nicio forma cu el! Nu incercati sa il constientizati asupra protestului nostru! Clujeni, fiti pe receptie! citynews.ro va va tine la curent cu planul special de actiune dedicat punctelor de lucru ale OMV din judetul Cluj! Citynews.ro |
da da in data de 21 ianuarie la ora 17,dca nici akuma nu o sa vina mai multa lume eu unu nu mai particip,data trecuta am fost foarte putini.sper k va veti trezi la realitate si o sa fim in numar cat mai mare prezenti sa putem face ce neam propus.
|
Quote:
Observatia e reala....daca suntem 5 sau 10 e ''un floc in fata p...'', daca am fi macar 50 cum zicea cineva mai devreme ar fi altceva. |
intalnirea are loc la ora 17 iar plecarea la 18 cum a fost si data trecuta ? sa stie si cei care ies de la job la 17 ca pot ajunge pana la 18 si ne gasesc acolo
|
un loc bun daca e sa fie boicotat petromul e cel de pe strada oasului (cum mergi de la gara spre real pe dreapta). acolo alimenteaza foarte multe autocare si sunt 7 pompe sau cel din baciu. blocat unu din astea doua cateva ore si e perfect. la astea doua mai ales la cel din baciu zic ca ar avea cel mai mare efect.
|
cel din sens din marasti ar fi ceva sau petrom de pe aurel vlaicu !
|
daca ne adunam un numar mare de masini putem face o chestie de genu o trupa merge la omv si una la petrom pe aurel vlaicu! lumea care vede in OMV ca ii multa lume incearca pe aurel vlaicu si cand vede ca si acolo ii plin nu are ce face si sta la coada!!!!
|
O actiune locala, nu are prea mari sanse de reusita,
blocarea TUTUROR benzinariilor nu este fezabil, unii dintre noi chiar au nevoie de masina zilnic!, oricum nu poti sa le blochezi pe toate,este nevoie de organizare! CE VREM ? vrem benzina la 3.8 RON/litru[/COLOR] CUM VOM OBTINE ASTA ? [COLOR="Red"]NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM/OMV/PETROMv NU INTRA INTR-O BENZINARIE PETROM,OMV, PETROMv PANA CAND PRETUL NU VA FI 3.8 RON LA POMPA! Afisati pe geamul masinii : Vreau Benzina/Motorina la 3.8! EU NU ALIMENTEZ DE LA PETROM,OMV, PETROMv! NU 4.9 NU 4.4 NU 4.1 NU 3.99 CAT TIMP VOM ACTIONA ? NU Vom mai calca intr-o statie PETROM/OMV pana ce acest pret nu va fi afisat la pompe! Singura masura pe care o recomand este BOICOTAREA BENZINARIILOR PETROM,OMV, PETROMv., pur si simplu alimentati doar la Agip, Lukoil, Rompetrol si foarte important: rugati toti prietenii sa va sustina, si sa transmita mesajul mai departe! De ce 3.8 ? pentru ca OMV- PETROM poate sa vanda conbustibil la 3RON/l avand profit, dar probabil restul benzinariilor nu ar face fata si ne-ar lasa intr-o situatie de monopol absolut, si atunci orice prostest ar fi inutil! Oricare alta masura va pune presiune asupra populatiei care sigur nu va aprecia un blocaj un trafic, un circ mediatic cu monede la pompa, plata cu cardul pentru conbustibil de 1,2 RON sa spunem ca ar pastra atentia treaza asupra evenimentului dar presa sigur va da accente de circ televizand doar aspectele “burlesti” ale protestului. Este FOARTE IMPORTANT SA AVEM SUPORTUL TOTAL AL TUTUROR ROMANILOR SOFERI SAU NU!, deci fara blocaje de trafic!, fara manifestatii distrugatoare! Foarte important : - distribuiti acest link catre toata lista de cunoscuti pe messenger, gtalk, popularizati legatura pe Facebook! - adaugati acest blog in blogroll - nu uitati de prietenii care nu au internet, fiecare persoana informata despre aceasta campanie care va contribui si raspandi la randul ei este deosebit de importanta ! |
Quote:
asta nu se va intampla poate niciodata e prea mare caderea care o vrei , oricum daca ajunge la 4ron io ma pun in fata primariei la un pahar de benzina :) |
deci azi la ora 17 la Iulius mall??
|
da da azi la 17 ,avem promisiuni k vom vi in jur de 40 de masini:D sa speram k vin toti care au zis sau siau batut gura degeaba sa se afirme:)))))
|
sa speram ca vom fi in numar cat mai mare...eu cel putin voi fi prezent:D
|
Prezent si eu! ma duc imediat sa schimb 30 de lei in monezi de 1 BAN
|
mau dezamagit bagatori aia de seama care spuneau k vin si nau mai aparut,din pacate am fost cam putinei dar am facut atmosfera:)))))si vom face si sapt viitoare inca odaata
|
Quote:
|
ma eu stiti ce nu inteleg de ce nu se aduna lume ca de fapt pt noi luptam nu pt altii si nu inteleg de ce in fiecare joi se aduna lume pt o cauza inutila ca sa zicem asa(pasiune tata dar si asta face parte din pasiune)care-i faza de fapt noua ne trebuie combustibuli ieftini dar ne adunam 10-15 masini,pai 10-15 masini lupta pt orasul asta? romanniiaaa trezesteeete daca intradevar vrei ceva de la tara asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
pe undeva ai dreptate , pe de alta parte nu, lumea se intalneste joi pt ca vrea fiecare sa afle ce e nou care ce o mai facut care cu care se masoara si deastea , majoritatea la inceput au fost de acord cu boicotarea , parea ceva promitator dar cand vezi ca de la 5.07 sau dus la 5.11 si acum la 5.14 lumea a constientizat faptul ca boicotul nu ajuta si sau lasat pagubasi. trist dar adevarat, succes pe mai departe |
Iti zic si eu unul din motivele pt care nu este lume... Vinerea multi studenti pleaca acasa...asa cum a trebuit sa vin si eu. M'au sunat si pe mine sa vin insa le'am spus ca daca e joi pot, ca vineri merg acasa. Eu zic sa reprogramam chestia cu boicotul pe joi... Ce ziceti ?
|
lasa ca o sa poata merge studentii acasa cand o sa fie 8lei motorina:sad:
|
Toata stima pentru cei care au fost prezenti ieri, insa parerea mea e ca nu au efect aceste boicotari.Vezi scumpirea continua. Mai bine am pune afise pe fiecare stalp sa nu se mai cumpere de la OMV,Petrom.
Daca umbla vestea pe forumuri sa nu alimentam de la ei, e ok, DAR cati dintre romani stau pe forumuri? Categoria de oameni cu varste intre 30-60 sigur nu stiu despre asta. Daca acele mesaje "Nu alimenta de la OMV Petrom" ar lua amploare si ar fi vizibile oriunde te-ai duce: trotuar,strada,parcari,subterane,malluri,parcuri,c afenele,baruri,etc ar avea un succes vizibil. Weekend fain tuturor! |
nu o sa facem absolut nimic pt ca suntem prea putini...si daca ei au scumpit iara...noi in loc sa fim mai revoltati si sa iesim tot mai multi, noi aplecam capu si acceptam situatia
|
normal k nu rezolvam nimik daca merge 15 masini,hai sa ne adunam odata macar 50 -60 de masini si mergem sa blocam mai multe benzinarii ,io nu cred k nu o sa rezolvam.dar asa stau tati acasa si asteapta sa se ieftineasca benzina.SA VA FIE RUSINE LA AIA CARE STAU SI PRIVESC DOAR
|
pai asa suntem noi, cand nu mere ceva ne bagam p... si normal ca nu mai vine nimeni ptc cei care merg sunt puntini si restu zic "nare rost sa merem ca oricum is putini si nu schimbami nimik" cam asta e mentalitatea daca nu ma insel
|
din pacate asa ai cum zici u
|
Quote:
|
k cine vrei sa facem protest 2 sau 3 masini,k restu bat doar din gura k vin
|
cand nu is la lucru is prezent 100% indiferent ca ploua ca tuna ca plm....ori cum is pregatit acum...am 10ron in monede de 1 ban:))))))...doara nu degeaba iam pus acum ultima data pe astia de la mol dupa ce am platit la pompa 9,01 ron in monede de 1 si 5 bani sa imi schimbe si 10 ron in monede de 1ban:)))))
|
Daca nu se iasa in strada ca la revolutie nu se v-a rezolva nimica privind scumpirea in timp ce ei rad in fata noastra
|
am o bicicleta de vanzare...pentru cine intereseaza. de asemenea am si bilete de autobuz de vanzare, la pretul pietii (3,5ron/2calatorii)
|
numa ne facem de ras...la povestit suntem buni...la fapte suntem pe spate...ROMANIA TREZESTE-TE!!!!
|
https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4 <= adevaru, scz de off topic :D
|
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...arasti-106389/
astazi la ora 17 la omv marasti. sa sustinem si noi actiunea. |
am dat mass...culmea, observ ca la lumi i se rupe de pret...se pare ca lumea are bani, altfel nu-mi explic miserupism-ul acesta din partea populatiei
|
am sa fiu prezent si eu azi, sper sa fim cat mai multi:)
|
Quote:
|
Quote:
|
ma...ii ok sa circuli cu bicicleta, faci economie.
dar aici nu-i asta problema, problema ii ca din 100 de persoane care spun ca vin...vin 15 maxim. daca ar venii aia 100 de persoane ar fii ok. dar atat timp cat numa se spune pentru a se face trafic pe forum... am o bicicleta de vanzare si bilete de autobuz(la pretul pietii) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning