![]() |
Re: Boicot Benzinărie(DATA 30.12.2010- INTALNIRE KAUFLAND 14.45)
Quote:
Noi nu am protestat neaparat pt ca urca pretul combustibilului. Problema e ca de vreo 5 ani toate cresc numa slarile noastre europene raman aceleasi si protestam ca nu ne mai permitem. Nu am stiut sa pretuim ce avem si asta ne-a adus aici, pt ca am avut resurse si n-am stiut sa avem grija de ele. Nu stiu tu dar eu am vizitat Portiile de fier si am discutat cu un muncitor de acolo care mi-a zis ceva ce m-a uimit atunci. Ei ar putea produce energie pt mult peste 50% din tara si curentul ar putea fi foarte ieftin dar nu sunt lasati. Si asta e doar un exemplu in fascinanta Romanie, mai sunt o gramada. Totusi iti dau dreptate, cei ce conduc tara nu prea pot face ceva legat de pretul combustibilului... |
Intr-adevar Soche, asta voiam sa indic si eu. Tragic nu e faptul ca e scumpa benzina la noi, ci tragic e faptul ca toate, in afara de remuneratii, se aduc la nivel european.
Acum eu, sincer, nu consider ca am un nivel de trai "european". Nu m-ar deranja salariile de la noi, daca as putea avea un trai decent cu ele, nu? Dar asta e doar parerea mea. |
Dupa cum am vazut pe mai multe comunitati locale urmatorul protest va avea loc in 7 ian. si va fii pe plan national.. eu zic sa ne alaturam si noi... asa ca ramane sa ne intalnim VINERI 7 IAN. ORA 16... eu zic ca o sa avem mai mult succes la petromu de pe republicii, cine a fost a vazut ca e mult mai aglomerat... Locul de intalnire ar putea fi la Sala Sporturilor sau in parcare la Kauflandu de langa Unitatea Militara... Sa facem si o lista sa vedem cam cati am fii...
7.ian.2011, ora 16 Lista 1. Didy |
7.ian.2011, ora 16
Lista 1. PAco 2. Didy era si culmea sa te las pe tine primul in lista =)) |
7.ian.2011, ora 16
Lista 1. PAco 2. Didy 3. Polonezu |
7.ian.2011, ora 16
Lista 1. PAco 2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 |
fara suparare dar eu nu sunt sigur ca o sa particip. ora 16 e ora la care majoritatea ies de la munca. deci ori bag strambe la sefu ....ori ies mai repede din start. nu ma pun pe lista pana nu stiu sigur. :lol:
|
presupun ca la ora 16 se face intalnirea in parcare cum e in toate celalte orase.. presupun ca de la 16:30 sau 17:00 va fi in benzinarie. :lol:
|
tin sa va dau o veste chiar buna , de maine benzina iar se scumpeste =))
|
Quote:
|
7.ian.2011, ora 16
Lista 1. PAco 2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 5. MM 67 LEX 6. |
7.ian.2011, ora 16
Lista 1. PAco 2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 5. MM 67 LEX 6. Soche (poate) 7. Nu garantez ca reusesc sa ajung. La mine toate se decid pe moment :D |
Re: Boicot Benzinărie(DATA 07.01.2011- INTALNIRE KAUFLAND 16.00)
se pare ca.......nu mai merge nimeni :))
eu nu ma mai duc, nare rost.... :-j afisu il mai tin pana la vara pe masina :) doar la vara o sa deschid geamu` |
http://cluj-am.ro/soferii-se-intorc-...-benzinariilor
Nu alimentati fratilor, macar atat. Si puneti afise pe masini sa vada toata lumea zilele in care nu se alimenteaza. |
si cu ce ma duc la sala ?:|daca era vara imi luam un bitzigli =))
|
Va salut,tocmai ce am vorbit cu cei de la Realitatea care m-au invitat maine la ora 16.00 la emisiunea deschide lumea datorita stirilor ce raspandesc vestea pe net in legatura cu Boicotul Total din data de 17-19,le-am spus si de protestele voastre de pe data de 7 precum si in Bucuresti in data de 14.
Au revenit la scurt timp cu un telefon sa le dau locatiile voastre de intalnire,va rog poimaine daca o sa fie prezenti vorbiti si de boicotul nostru de pe data de 17-18-19 am vorbit la tv ieri de el la antena 3,voi vorbii si maine,toti implicati in acest boicot deja scriu pe unde pot,spammeaza la greu orice site care are audienta,astfel cat mai multa lume va sti de el si poate ni se vor alatura va rog cei care aveti timp liber sa o faceti si voi. Am luat forumul la rand si va spun cu mana pe inima ca am ramas impresionat de ce nucleu s-a format,mi s-a cutremurat tot corpul in momentul cand am recitit toata lista ...sunt atat de multe orase care vor participa fapt ce ma bucura pe mine si pe orice roman din tara asta care are simt civic in el,numai impreuna vom putea face ceva...BRAVO BAIETI Ca sa va faceti o idee acestea sunt orasele solidare acestui boicot: CLUJ-ei vor face pe 6 ianuarie adica maine Restul oraselor vor striga prenzenta in data de 7 Baia-mare Buzau Brasov Constanta Iasi Mures Ploiesti Rāmnicu Vālcea Targu-Jiu Tulcea Sper ca nu am uitat vreun oras,daca am facut-o va rog dati un pm Va rog sa fiti civilizati si sa nu le dam sansa de a ne discredita,daca cineva devine prea "exuberant" in actiuni delimitati-va de el si scoateti-l din grup este posibil sa fie adus special pentru intoxicare. Cand mergeti pe drumurile publice va rog sa nu incalcati codul rutier....la Bucuresti sa luat un permis(pe buna dreptate ce-i drept) pentru ca au stat cu ochii pe noi ca pe niste raufacatori. Nu uitati cine ajunge cu usurinta sau are drum prin UNGARIA,BULGARIA,MOLDOVA,UKRAINA alimentati de acolo,aveti benzinari particulari in zona atunci mergeti la ei haideti sa le vizitam pompele austriecilor doar la Boicoturi..sa ne vada la ei in statie si sa stie ca nu le vom mai da asa usor cea ce ei urmaresc...Banii nostri din buzunar. Hai sa le aratam, ca numai suntem o piata slaba asa cum au gasit-o ei in 2004,sa le aratam ca am intrat in U.E nu doar pe hartie si ca am descoperit simtul civic si dreptul consumatorului...le-am vazut in orice stat european civilizat Spania,Franta,Anglia,Italia,Germania este timpul sa aplicam si noi ce am invatat din cultura europeana. Domnilor va salut si va urez succes |
ora 17 convine ? eu pot. hai baietii la inca o miscare ....spuneti la sefi ca v-a murit matzu in chinuri .....numa faceti cumva sa veniti....
Lista 1. PAco 2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 5. MM 67 LEX 6. Soche (poate) 7. MITSU 8. |
Nu renuntati,benzina si motorina depasesc pretul benzinei din Austria si Belgia !
destule motive Restul oraselor vor striga prenzenta in data de 7 Baia-mare Buzau Brasov Constanta Iasi Mures Ploiesti Rāmnicu Vālcea Targu-Jiu Tulcea asa e si totusi mi se sterg posturile de pe logan club iasi club pentru care am lucrat timp de 3 luni la un videoclip pentru un prieten de al meu drag care nu mai e printre noi dar sa fie sanatosi cind le-am dat produsul finit l-au postat fiind facut de ei eu miam facut doar datoria fata de un prieten , fata de famlia lui si fata de prietenii lui adrevarati cei din LOGAN CLUB IASI au profitat de acest lucru ca sa se dea mari si tari ca ei fac si dreg dar de fapt la ei a contat fanfaronada la mormintare sau adunat peste 300 de masini majoritatea venind la fanfaronada si parada cei din LOGAN CLUB IASI sunt buni doar la inmormintari DECI CINE ARE NEVOIE DE BOCITOARE LA VREO INMORMINTARE CONTACTATII CU SUCCES SERVICIILE SUNT GRATUITE cred ca sa rasucit in mormint MAX DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE https://www.youtube.com/watch?v=TYhp4...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=cdWnG...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=p83qJ...eature=related |
teoretic daca e dupa ora 17 vin si eu.........
|
Restul oraselor vor striga prenzenta in data de 7
Baia-mare Buzau Brasov Constanta Iasi Mures Ploiesti Rāmnicu Vālcea Targu-Jiu Tulcea Lista 1. PAco 2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 5. MM 67 LEX 6. Soche (poate) 7. MITSU 8. INTALNIRE PARCARE KAUFLAND ( SPRE BISERICA ) ORA :17:00 de ce ora 17 ? am putea fi mai multi la ora aia . |
Lista
1. PAco 2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 5. MM 67 LEX 6. Soche (poate) 7. MITSU 8. El_Diavolo 9. HAI CA SE POATE! daca ne lasam acum pagubasi, asa vom face toata viata noastra si nu vom rezolva nimic niciodata. Tot ce facem, facem pentru noi, pentru binele nostru! |
Quote:
|
1. PAco
2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 5. MM 67 LEX 6. Soche (poate) 7. MITSU 8. El_Diavolo 9. RazvyRULZ - 90% |
hai ca in 2 zile iara ajungem la 18 :)) Amin !!! ( roby SRR )
|
1. PAco
2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 5. MM 67 LEX 6. Soche (poate) 7. MITSU 8. El_Diavolo 9. RazvyRULZ - 90% 10. Cristi mk4 (incerc sa vin) 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22 __________________ |
ROMANIA TREZESTETE !!! Voteaza si tu micsorarea pretului benzinei si motorinei, inainte sa iesim in strada votam sa vedem cati sunt nemultumiti ... http://www.golf-club.ro/vot-combustibil.htm ... fiecare vot conteaza. Multumim
|
Ala e un fel de vot pe interes...la cate reclame au pus pe pagina aia, numai pentru accesari...ne lasi?
|
da nu tre sa sari in sus ..nu e facut de mine eu doar l-am primit pe thread si l-am pus
|
ziceam si eu...c'apoi lumea crede ca putoroshind in fatza calculatorului dand clickuri pe nush ce site-uri, o sa ajute la scaderea pretului carburantului :))
|
poi nu e bine daca se gandeste ca dand clikuri se va ieftini carburantul da na sa vedem cati suntem pe net macar:)))))))
|
1. PAco
2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 5. MM 67 LEX 6. Soche (poate) 7. MITSU 8. El_Diavolo 9. RazvyRULZ - 90% 10. Cristi mk4 (incerc sa vin) 11.mariuZR 12. |
sper sa ajung, ...nu promit
1. PAco 2. Didy 3. Polonezu 4. robbyxX23 5. MM 67 LEX 6. Soche (poate) 7. MITSU 8. El_Diavolo 9. RazvyRULZ - 90% 10. Cristi mk4 (incerc sa vin) 11.mariuZR 12.huber_bm 13. |
Re: Boicot Benzinărie(DATA 07.01.2011- INTALNIRE KAUFLAND 17.00)
toata lumea deacord la 17:00 ? :lol:
|
Dupa parerea mea Petromul de pe Republicii e o idee foarte proasta deoarece e statia de alimentare a AMBULANTEI. Nu cred ca vrem sa deranjam serviciul de urgenta sau sa fim deranjati de o salvare in misiune.
In al doilea rand e Petromul unde bag eu de obicei si va asigur ca in 90% din cazuri are cea mai ieftina benzina din oras si mi se pare absurd sa nu alegem un mol sau un rompetrol care sunt mult mai scumpi. Existand posibilitatea sa fim mai putini de aceasta data eu zic sa alegem molul de la gara care e cel mai scump sau rompetrolul de pe decebal care sunt mai mici, oricum la OMV Petrom am fost o data. Sa nu discriminam :) |
Quote:
|
Re: Boicot Benzinărie
ok, dar eu zic sa vedem prima data cati suntem ca au aia 13 pompe...
daca suntem 26 inseamna 2 la o pompa si ne pierdem vremea de pomana ca dupa doua masini asteapta oricine, eventual enervam clientii. Ar trebui sa fim macar 4 la o pompa deci 52 de masini si nu prea cred... cel putin mie nu mi se pare o idee viabila :) |
o sa ne intalnim in parcare si o sa discutam , numai acolo o sa vedem cati o sa fim. data trecuta am ramas vreo 25 in petrom si ne-am descurcat ....
|
Poate , o sa fiu si eu dinou prezent , nu garantez dar e posibil.
|
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
La Petromul de pe Republicii sunt 8 pompe din cate stiu..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning