![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
se pare ca am ratat show bun :( ...
Din cate stiu si cred ca multi sunt de acord...in perioada urmatoarea o lasam moale cu boicot`urile ca multi dintre noi cred ca vor intra in sesiune... Oricum sa speram ca in februarie o sa iasa marii transportatori asa cum s-au laudat |
nu a aparut nimic...poze,filmari??
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Poate ca o parere in plus sau minus nu conteaza, dar cand facem un boicot sau o astfel de intalnire cred ca ar fi in folosul tuturor sa fim putin mai..organizati. Mersul in coloana e inceputul dar inainte de el ar fi fost in regula sa aflam toti unde mergem, nu a fost doar o persoana care imi dadea claxoane si intreba nedumerit unde mergem ( eram pe la metro si nici eu nu stiam ff clar doar urmaream 2 masini in fata mea cu flyere lipite in geam ). Ideea e sa ne facem vazuti, mergem ordonati si in liniste, am asistat cu totii la cazuri in tara unde au fost sanctionati pentru diverse motive. Am fost de acord cu locatia initiala nu am fost de acord ca s-a spart aproape adunarea cand a fost vorba sa plecam mai departe la un al doilea peco. Ba mergem in tomis 3 langa vama, ba la boema la omv si in intersectia la tomis 3 au luat-o toti la dreapta si de acolo iar ne claxonam intre noi ca nu stia nimeni unde mergem si eram rasfirati in trafic.. Am fost prima data cand s-a facut, la boicot si singurul lucru pe care il laud e ca am fost putin mai organizati. Nu avem un lider pentru ca nu vrea si nu risca nimeni sa fie tras la raspundere pentru ce pot face altii. Sunt de acord si sustin in continuare organizarea la astfel de iesiri, mereu e loc de mai bine ( e bine totusi ca afisele aduse azi de mine au fost la mare cautare :) ) Urmeaza poze in cateva minute. |
mai ai poze?:D
|
9 Attachment(s)
poze part one:
|
9 Attachment(s)
poze part two:
|
9 Attachment(s)
poze part three:
|
9 Attachment(s)
poze part four:
|
9 Attachment(s)
poze part five:
|
5 Attachment(s)
poze part six:
|
Quote:
nu a mai venit nimeni pt ca lumea nu stia unde e a 2-a locatie eu de ex ,am stat cat au numarat alea banii cand am mai iesit nu mai era aproape nimeni din cei 1-2 care mai erau nu stiau unde s-a plecat am facut mai bine de 30 pe drum ca sa stam 15 minute.. |
Nu am putut ajunge dar se pare ca de data asta nu a fost prea multa organizare....
|
In presa azi:
http://www.replicaonline.ro/constant...lor_54143.html Si pe tv am vazut reportajul la Antena 3 la ora 10 impreuna cu cei din Timisoara. Probabil diseara va fi la Neptun si Antena 1. |
Filmulete ceva pe siteuri nu sunt?
|
Quote:
Si diseara la tv la 19:30 |
Am vazut si eu:lol:
|
a mai aparut ceva??:D
|
|
Bine ma.Ce l-am mai cautat pe asta si l-am urmarit la televizor dar nu l-am gasit.
|
|
Tare articolul din cuget liber:lol::lol::lol: M`a vazut cand am scos prezervativele si a scris si asta in articol
|
nu vreau sa va suparati p mn dar vreau sa spun si eu ceva referitor la tot ceea ce se intampla
intradevar pretul benzinei este exagerat dar deocamdata petromu are cel mai bun pret dp piata dat fiind faptul ca nu au o rafinarie langa constanta si au carburant relativ bun fata de ROMPETROL care se afla la 10 - 12 km de constanta si ar trebuii sa fie pe primul loc pt k nu au cheltuieli cu transportul carburantului la petrom e 4,98 litru de benzina 95 daca stiti o benzinarie mai ieftina spunetimi si mie si promit k pana la sfarsitul anului nu mai bag de la ei scuze dc am suparat p cineva cu ceea ce am spus a fost o simpla parere |
Cine a zis ca nu se intampla nimic din actiunile noastre de protest si prin absenta la pompa la unele companii ... sa isi inghita cuvintele...desigur e loc si de mai bine dar e un inceput ca se poate
http://www.incont.ro/utilitare/de-ma...zi-cu-cat.html noile preturi rompetrol: 5.00 L benzina .... 4.70 L motorina dar tinta e 3.8 .. Vom continua ! |
0.04 bani =)) isi bat si p*la de populatie =)) imi place mult de tot simtul umorului pe care il au , gen eric cartman :))
|
|
Quote:
|
Care e treaba cu benzina 95 la 4.01Lei de la Star2000-Bd. Mamaia ,vizavi de fostu peco " ciuperca" ?
|
Asa ar trebui sa fie peste tot .
|
Quote:
|
astia de la lukoil sunt cu capu .... sapt trecuta bag cu 4.95... ieri bag cu 5,4
|
Quote:
|
è aceasi motorina care o bag mereu...aceasi pompa
|
Quote:
|
la Agip au scazut preturile...eu bag de la cel de la Marinaru',benzina.. de la 5.09 este 5.02...trebuie sa continuam cu boicoturile...da vad k nici in tara nu se mai aude nimic cu protestele:(
|
se face ceva sambata?
|
ar trebui:D
|
Vad ca nici pe facebook nu scrie nimic:o
|
nu se face...
stati un pic sa terminam toti cu sesiunea. Multi mai au examene...Nu au timp de proteste. Trebuie sa ne respectam proritatile KRA ai dat la algebra ? :)) ca eu maine am... |
bai eu nu ma omor :)) ca am cam ratat`o pe asta :))
dar restu invata...si doar no sa iesim noi 3 sau 4 la protest... stati sa termine toti |
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning