![]() |
Re: Virtual Tuning
Mersi!Cred ca asa o sa le vopsesc.
|
Quote:
mai puneti poze cu masinile voastre :sad: sa le editam |
Quote:
|
Quote:
|
P.S: farurile arata ca doua oo :D
|
Quote:
|
se vede lamaiutza :D
|
stilostilo nu prinde vopseaua pe ele si acum am vorbit sa le vopsesc electrostatic.se vedem ce iasa.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
care se baga la un vt la a mea sa vad cum va arata ?
sa va explic la care va bagati : - bara spate ca la skoda numa ca toba e pe mijloc si partea din mijloc e mai mica nu asa lunga - fustele latela ca in poza - fusta fata ca partea de jos aproximativ ca in poza mai putin prizele de aer de pe margine in caz ca nu intelegeti ma mai intrebati |
1 Attachment(s)
Una la repezeala
|
Mai baieti... voi face aicia opere de arta:X nu ma invatati si pe mine cate ceva? asa un pic... is bata....
|
Mai baieti... voi face aicia opere de arta:X nu ma invatati si pe mine cate ceva? asa un pic... is bata....
|
1 Attachment(s)
pragul adaugat la o mazgalitura mai veche :)
|
1 Attachment(s)
fatza:
ti-am mai zis k nu e bun unghiu pt supra punere ti-am pus juma din fustasa iti faci o idee da restu nu am putut sa il fac ok din cauza unghiurilor |
4 Attachment(s)
Salut,baietzi.Am si eu o rugaminte.Vreau sa vad cum arata jumate gri si jumate neagra(partea de sus)cu tot cu folii.Si daca se poate..si ceva jante mai "altfel"
|
mai explicit despre cum vrei sa fie jentile pls
|
2 Attachment(s)
Quote:
Sa fie cu gust....intelegi tu ;) Daca ai chef....poti face una asa cum te-am rugat..si una mai sport putin..adica sa fie mai lasata....adica sa-ti faci de cap :lol: |
o sa incerc ceva cand ies de la sala
|
1 Attachment(s)
ceva repede...oricum nu ma prea pricep :P
|
1 Attachment(s)
ceva de genul?
|
1 Attachment(s)
Nu chiar....mai rpd ceva e genul :D
|
4 Attachment(s)
Buna eu nu le am cu photoshopu si as vrea sa imi puna cineva pe masina o culoare sa o lase un picut mai jos si sa imi puna jantele cam asa as vrea sa arate.... sa puna griul acela dp golful cu motoso si sigla de la motoso daca se poate sa o lase un pic mai jos si sa puna jantele alea fagure:P MS:)
|
3 Attachment(s)
dak vrea sa se riste careva as aprecia :D
|
Cu pozele care le-ati pus voi nu se poate face nimic :(
Puneti niste poze mai clare , cu o rezolutie mai ok, si din unghiuri mai putin imposibile adica din lateral , fata , spate...fara unghiuri prea ascutite if u know what i mean! |
ok o sa incerc :D sper sa reusesc :lol:
|
Quote:
|
Quote:
1: Mai simplu, se ia spoilere, jante si alte alea de pe poze cu masini modificate. Cel mai bine iasa daca masinile sunt pozate din acelasi unghi iar aici pozele tale nu sunt bune pentru ca e foarte greu sa gasestipe net masini pirnse in cadru cum ai prins-o tu pe a ta. Ce vroia FRSonic sa spuna, sa incerci sa prinzi toata masina in poza. 2: Mai complicat iar pe sectiunea asta nu se incurca nimeni cu asa ceva. Brush ii spune care practic iti deseneaza spoilerele si le face sa arate cat mai real. |
|
3 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow:
|
Nice!
|
Stramb domne stramb,ai imbatranit Dadi :)
Ms |
Quote:
|
Ar da bine Angel ;)
|
Quote:
|
si mie imi place da bine dar mai trebe si niste praguri pe pisicuta..
|
3 Attachment(s)
La repezeala :D
|
1 Attachment(s)
un mic retus la usa :)
|
Nici nu am observat:lol: scuze pentru greseala :-)
|
n-am somn
2 Attachment(s)
Oare Tony poate sa faca asa ceva...o prelungire a capotei peste faruri? sau trebuie neaparat tinichijiu?
Dadi intreba-l te rog cand te mai intalnesti cu el..eventual si un scor ;) zdanke PS: Scuzati mazgaleala in paint... :p |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning