Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

Tazmaniak 21-07-11 13:13

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

E lasata suspensia la maxim?

sike 21-07-11 13:53

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 4478626)
E lasata suspensia la maxim?

NU ar mai merge lasata dar fiind masina de zi cu zii e greu sa merg cu ea lasata la maxim dar o sa o mai las odata cu punerea jantelor sus :-)

sike 21-07-11 14:12

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4478572)
daca faci camber iti mai face loc, si cine te-a mintit? eu am 195/45 pe 9j si raul a avut 195/40

Asa i-am zis si eu dar mi-a zis ca se trag foarte greu plus ca cica ar iesiii aerul afara din ele ...in sfarsit sa le iau eu si dupa ma duc si incerc

Oricum multumesc frumos de sfaturii!!;)

Jokerman170 21-07-11 14:39

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4478778)
Asa i-am zis si eu dar mi-a zis ca se trag foarte greu plus ca cica ar iesiii aerul afara din ele ...in sfarsit sa le iau eu si dupa ma duc si incerc

Oricum multumesc frumos de sfaturii!!;)

exact... iese aeru din ele =)) daca desfaci supapa :p

sike 21-07-11 14:49

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4478819)
exact... iese aeru din ele =)) daca desfaci supapa :p

Daaaa :lol: asa ma gandeam si eu :-P

Detman 21-07-11 17:29

iale alea pe 16, si baga 195/40/16 fata/spate. efectul e maxim. in cel mai rau caz pui 195.40 fata si 195/45 spate.

Tazmaniak 21-07-11 17:49

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4478735)
NU ar mai merge lasata dar fiind masina de zi cu zii e greu sa merg cu ea lasata la maxim dar o sa o mai las odata cu punerea jantelor sus :-)

Dracu de Peugeot-uri. A mea e lasata la 7cm, si mai am 2 degete intre anvelopa si aripa :))

sike 22-07-11 10:40

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 4479195)
Dracu de Peugeot-uri. A mea e lasata la 7cm, si mai am 2 degete intre anvelopa si aripa :))

Nu eu sunt multumit de suspensie desii aveam semne de indoiala ,e ok intr-un cuvant pret/calitate!

sike 23-07-11 13:41

CUMPAR INEL ABS BUTUC SPATE FIAT PUNTO MK2 1.2 8V!!

valitataye 24-07-11 10:36

Ce low e masina acuma :lol:

Dj_kyd 25-07-11 17:22

Ii sta foarte bine la masinuta low, dar te compatimesc la drumurile noastre de prin tara:sad:

rove andy 25-07-11 22:44

man acu am si eu ocazia sa postez pe profilu tau pan acu nici nu stiam ca ai. inca imi mai aduc aminte cum statea omu ala cu taxiu si se uita la noi cum schimbam jentile pe la 12 noaptea.amintiri placute:D.astept sa scot si eu buburuza si sa la plimbam un pic cu ele.bafta

sike 26-07-11 08:33

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4483776)
Ce low e masina acuma :lol:

Este da se poate si mai mult :lol:

sike 26-07-11 08:35

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4486635)
Ii sta foarte bine la masinuta low, dar te compatimesc la drumurile noastre de prin tara:sad:

Mersii man,incet incet m-am obisnuit cu suspensia ,intr-adeva drumurile sunt foarte proaste dar merg mai incet ,mai ocolesc :lol:

sike 26-07-11 08:42

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 4487447)
man acu am si eu ocazia sa postez pe profilu tau pan acu nici nu stiam ca ai. inca imi mai aduc aminte cum statea omu ala cu taxiu si se uita la noi cum schimbam jentile pe la 12 noaptea.amintiri placute:D.astept sa scot si eu buburuza si sa la plimbam un pic cu ele.bafta

Mai ti minte ca mergeam zece metrii si ne uitam daca mai scoate scantei pe undeva :lol: oricum a fost super tare am ras am facut treaba ,si cu jantele a fost maxim cum s-a pus masina direct pe jante :lol: si nu puteam sa ne mai miscam :shock::shock:,abia astept sa vad buburuza ta oricum e treaba ce ai facut tu acolo

Te salut

rove andy 27-07-11 22:46

1 Attachment(s)
se uita si ea la viitoarea pretena de alergat:D

sike 28-07-11 08:42

6 Attachment(s)
Intre timp am m-ai cumparat anumite piese care necesitau schimbarea ,si anume butuc spate complet (rulment,saboti) gura de aer din bord (plasticul acela rotund),teava aceea de la filtru de aer ca a mea era sparta ,aseara impreuna cu un bun prieten 'rove ne-am apucat sa schimbam butucul spate toate bune si frumoase pana cand sa il punem cand surpriza tipul de unde am cumparat mi l-a dat de pe partea dreapta si nu de pe stanga unde aveam nevoie ,dar pana la urma am folosit rulmentul cu tot ce mai e acolo ,oricum o sa il iau si pe cel de pe partea dreapta ca si acolo se aude rulmentul nu rau dar se aude..cert e ca pana la urma am rezolvat si bineinteles e o mare diferenta nu se mai aude huruitul ala si plus ca nu mai exista joc :rolleyes2 ..o sa pun ceva poze din timpul operatiuni :arrow:

_Cox_ 28-07-11 09:35

Imi place foarte mult masina, o in trebare... cand cobori/sui suspensia inumeri cate ture de filet dai sau cum?:D

sike 28-07-11 09:42

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4492602)
Imi place foarte mult masina, o in trebare... cand cobori/sui suspensia inumeri cate ture de filet dai sau cum?:D

Salut mersii de aprecierii ,cand pun cheia (neaparat sa ai cheia speciala pentru suspensie ca sa iti fie mai ursor) pe ea o urc sa o cobor cat vreau iar apoi numar filetele ca altfel nu ai cum ,bine prima data cand am pus suspensia nu am avut ce sa numar :lol: ca am lasat-o blana :lol: numai ca nu puteam nici macar sa intru in parcare aveam un deget intre baia de ulei si asfalt :shock:,cert e ca sincer iti zic ca multii zic ca domne ta-technix nu e ok dar eu iti zic sunt super multumit de ea sta foarte bine ...

Te salut!

_Cox_ 28-07-11 09:45

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4492616)
Salut mersii de aprecierii ,cand pun cheia (neaparat sa ai cheia speciala pentru suspensie ca sa iti fie mai ursor) pe ea o urc sa o cobor cat vreau iar apoi numar filetele ca altfel nu ai cum ,bine prima data cand am pus suspensia nu am avut ce sa numar :lol: ca am lasat-o blana :lol: numai ca nu puteam nici macar sa intru in parcare aveam un deget intre baia de ulei si asfalt :shock:,cert e ca sincer iti zic ca multii zic ca domne ta-technix nu e ok dar eu iti zic sunt super multumit de ea sta foarte bine ...

Te salut!

Deci am bauit corect cu numarultul filetului, multumesc frumos pentru raspuns
Si sa te vedem cat mai repede la expo ;)
Salutari si din partea mea!

sike 28-07-11 09:49

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 4492105)
se uita si ea la viitoarea pretena de alergat:D

Saruma-na de poza domnul,si de ajutorul dat mare om :rolleyes2 am alergat-o aseara ceva mai mult ca de obicei ,ti-ai facut in mare o idee ca ,chiar daca e motor mic trage destul de bine ,ce se mai uita nea ala cu opelul lui de 1.6 ca nu putea sa treaca de noi:lol::lol: ce ma amuzat ,daca data trecuta am mers cu 30 km/h ca nu puteam mai mult ca scoteam scantei pe sub :lol: de data asta am scos pe toba de la atata mortiii :lol:,ne mai si distram dupa atata munca depusa la masinuta

sike 28-07-11 09:57

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4492623)
Deci am bauit corect cu numarultul filetului, multumesc frumos pentru raspuns
Si sa te vedem cat mai repede la expo ;)
Salutari si din partea mea!

Da trebuie numarate dar mare grija eu le-am numarat foarte atent ca ristii orii sa iti traga volanul ori sa fie ridicata prea mult pe o parte ,si la expo nu cred ca o sa merg vreodata ca in primu rand nu e o masina de expo(as vrea eu) e o masina de zii cu zii m-ai e mult pana sa arate ca o masina de expo nici macar jante nu am :lol::lol: da ma fac eu mare si imi iau si jantele dorite :rolleyes2 dar acuma momentan vreau sa termin cu mecanica ,si anume m-ai am de schimbat un butuc spate si 2 bucsi la brate fata si suportul de la cutie care e uzat si cam asta ar fii partea de jos ....pun accent foarte mult pe chestiile astea m-ai ales ca ma folosesc zilnic de ea ...

Te salut!

rove andy 28-07-11 19:24

cu placere ma bucur ca iti plc.ms si eu.chiar m-a impresionat cum merge buburuza ta.nici azi nu reusi sa desfac siletu de la suspensie:((.numai bine

sike 29-07-11 09:24

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 4493667)
cu placere ma bucur ca iti plc.ms si eu.chiar m-a impresionat cum merge buburuza ta.nici azi nu reusi sa desfac siletu de la suspensie:((.numai bine

Lasa man ca o desfacii tu pana la urma ce e greu a trecut ..il ai pe alin acolo (super baiat)si te ajuta ;)

Te salut!

sike 03-08-11 09:33

Pana la urma am achizitionat si butucul de pe roata spate dreapta complet inclusiv cu sabotii ,urmeaza sa il montez ,dupa o sa urmeze vopsirea lor plus etrieri de pe fata ,vopseaua deja am cumparato ,o sa merg pe culoare negru . ..in zilele urmatoare o sa pun si ceva poze cu operatiunea..

_Cox_ 03-08-11 09:46

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4504537)
Pana la urma am achizitionat si butucul de pe roata spate dreapta complet inclusiv cu sabotii ,urmeaza sa il montez ,dupa o sa urmeze vopsirea lor plus etrieri de pe fata ,vopseaua deja am cumparato ,o sa merg pe culoare negru . ..in zilele urmatoare o sa pun si ceva poze cu operatiunea..

Asteptam :twisted:

sike 03-08-11 09:50

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4504560)
Asteptam :twisted:

Salut,da o sa incerc sa termin odata cu astea iar apoi neaparat o sa urmeze jantele ..

sike 04-08-11 09:40

2 Attachment(s)
Am mai rezolvat doua probleme pe care le aveam si anume ,cand am desfacut butucul spate stanga unul dintre suruburii ne-a facut ceva probleme si am tras de cheie pana cand ne-a scapat mana direct in spoiler si astfel m-am ales cu o crapatura ,si am fost nevoit sa il fac din nou cu fibra e totul ok ,la bad boy de asemenea am avut o mica crapatura si am rezolvat-o si pe aia ,o sa urmeze si vopsitul ;) , e bine ca le-am facut si au iesit bine munca de 2 ore :-P

Si ceva poze :arrow::arrow:

sike 08-08-11 09:58

15 Attachment(s)
Si ceva poze dupa un dush :rolleyes2:arrow:

_Cox_ 08-08-11 11:23

Arata foarte bine:D, totusi spatele este cam sec, incearca un eleron finut sau altceva nu stiu...

jumP3rCS 09-08-11 21:53

Re: Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:

Originally Posted by sike (Post 3934563)
Salutare

Se vand jantele de pe masina cu tot cu cauciucuri (de vara) jantele se dau pt ca am achizitionat alte jante...

Jantele sunt din aluminiu fabricatie germania marca Zenden 7j

2 cauciucuri spate 205/50/15- aproape noi-braun

2 cauciucurii fata 195/50/15 -50%suta bune -continental

SUPER PRET DOAR 500 RON

VA SALUT CU RESPECT!!

Salut! Ai dat jantele? tot din tg jiu sunt si eu si am admirat de multe ori masinutza ta! tare curios ash fii daca intra la mine pe masina :) abea mia intrat pe spate 4x100 6j , pe fata nu am putut sa le bag! stau in grivitei deci nu departe de tine ! 0768303116 da un semn cand vezi reply ul! si azi am trecut pe langa tine , ne-am intersectat pe la hotelul Ana!
Stima!

sike 10-08-11 09:30

Quote:

Originally Posted by jumP3rCS (Post 4517334)
Salut! Ai dat jantele? tot din tg jiu sunt si eu si am admirat de multe ori masinutza ta! tare curios ash fii daca intra la mine pe masina :) abea mia intrat pe spate 4x100 6j , pe fata nu am putut sa le bag! stau in grivitei deci nu departe de tine ! 0768303116 da un semn cand vezi reply ul! si azi am trecut pe langa tine , ne-am intersectat pe la hotelul Ana!
Stima!

Salut man ,jantele le-am vandut imi pare rau si acuma de ele dar na asta e :sad: baiatul unde le-am trimis le-a restaurat complet arata impecabil ,si de intrat intra lejer ,masina merge zi de zi prin oras eu lucrez pe 1 mai la show room-ul acela de atv-uri scutere moto ...probabil te-am vazut la hotel ana ca nu imi scapa nici un fiat din trafic :D ce numar ai la masina?

Te salut!

sike 10-08-11 09:33

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4514012)
Arata foarte bine:D, totusi spatele este cam sec, incearca un eleron finut sau altceva nu stiu...

Din lipsa de jante pare asa 'cheala'in spate ...eleron nu ii pun ca am mers pe clean si clean ramane ....

Te salut!!

sike 10-08-11 09:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sike (Post 4517999)

Salut man ,jantele le-am vandut imi pare rau si acuma de ele dar na asta e :sad: baiatul unde le-am trimis le-a restaurat complet arata impecabil ,si de intrat intra lejer ,masina merge zi de zi prin oras eu lucrez pe 1 mai la show room-ul acela de atv-uri scutere moto ...probabil te-am vazut la hotel ana ca nu imi scapa nici un fiat din trafic :D ce numar ai la masina?

Te salut!

Uite si o poza cum arata jantele alea de le-am dat restauratee

jumP3rCS 10-08-11 09:50

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4518007)
Uite si o poza cum arata jantele alea de le-am dat restauratee

GJ-09-PRE
O VEZI AICI https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...9-jtd-pre.html
POATE NE VEDEM LA O BERE SA MAI IMPARTIM PARERI
STIMA

_Cox_ 10-08-11 09:55

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4518003)
Din lipsa de jante pare asa 'cheala'in spate ...eleron nu ii pun ca am mers pe clean si clean ramane ....

Te salut!!

Posibil:D
Salutari si din partea mea.

sike 10-08-11 13:03

Quote:

Originally Posted by jumP3rCS (Post 4518053)
GJ-09-PRE
O VEZI AICI https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...9-jtd-pre.html
POATE NE VEDEM LA O BERE SA MAI IMPARTIM PARERI
STIMA

AAA gata stiu masina :-P ai capota neagra :-P,cu prima ocazie iesim fara probleme daca e sa te pot ajuta cu ceva ,cu ceea mai mare placere :D ..

Te salut!

jumP3rCS 10-08-11 14:37

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4518481)
AAA gata stiu masina :-P ai capota neagra :-P,cu prima ocazie iesim fara probleme daca e sa te pot ajuta cu ceva ,cu ceea mai mare placere :D ..

Te salut!

azi ma invart prin oras in cautare de locuinta si maine la fel! da un apel la 0768303116!
cand vezi reply u !
Stima!

sike 16-08-11 14:27

Dupa o mica pauza revenim in forta ca sa zic asa ...adica azi am comandat :filtru de ulei filtru de aer si uleiul practic urmeaza schimburile :rolleyes2 plus suportul dintre motor si cutie pentru ca este dus si vreau sa il schimb ,maine o sa imi vina piesele comandate cred ca tot maine o sa le si fac ,totodata o sa schimb si butucul de pe dreapta complet cu tot ce trebuie (rument ,saboti)tot azii i-am facut si asigurare decii intr-un cuvant a fost zii de salariu pentru masina :lol::lol:

Maine o sa revin cu poze de la transplanturii :lol:

Va salut

sike 19-08-11 10:33

7 Attachment(s)
Salutare pana la urma am reusit aseara cam tot ce aveam de pus pe masina si anume :am schimbat filtru de aer de ulei,uleiul plus ambele butucuri de pe spate impreuna cu rulmentii si sabotii de frana practic spatele e nou-noutz :shock: din pacate suportul dintre motor si cutie nu am putut sa il schimb datorita surubului care nu a vrut sa se desfaca ...:sad: dar o sa merg saptamana viitoare sa mi-l desfaca aseara ne mai avand nici timp nu de alta dar am termin la 11 noaptea ,oricum in mare sunt foarte multumit de rezultat nu se mai aud rulmentiii roata numai are joc intr-un cuvant da-i un ban si ai calitate :-P,o sa urmeze si fata unde m-ai am de schimbat 2 bucsii de la brat si pot sa zic ca pe parte de articulatii e tipla :rolleyes2....ca planurii de viitor sunt urmatoarele:

De schimbat bucsile de la bratele fata

-de schimbat suport motor -cutie

-de vopsit partea cu reparatia de la spoiler

-si inainte de iarna o sa imi schimb si bujiile ca sa fie treaba treaba

-Si nu in cele din urma JENTIILIII :lol: desii pute-am sa imi iau un set lejer la catii banii am bagat in articulatie si suspensie dar am preferat sa am siguranta m-ai ales ca masina circula zilnic

--aaa si trebuie sa curat tapiteria din nou ca am murdarit-o :cry:

Mult a fost putin a m-ai ramas ...Multumesc mult pentru ajutor rove si alin super baietii :oops:

Restu e can-can :shock:

O sa pun si ceva poze cu operatia

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning