Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CORA 4Tuning Show & Sound (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound.html)
-   -   "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/22807-cora-4tuning-show-and-sound-3-zile-tuning-cora-pantelimon.html)

Spot 06-09-06 17:01

Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 545152)
film si cu txa ?:D opa :P eh eu am pus doar 2 poze ca atat am apucat sa fac

daca imi zici si cu ce program sa tai o mica parte din film,adica partea cu txa-ul...am sa postez filmuletzu aici.

MaTzA 06-09-06 17:06

HoneSteach Video Editor 6...

Spot 06-09-06 18:29

1 Attachment(s)
Uitati si filmuletzul promis....sper sa nu se supere cei participanti in fimuletz...ca l-am postat.

Spot 06-09-06 18:46

SI filmul de 30 min...complet..fara intreruperi...fara nimic.(nu contine si partea cu txa+cry)

sil4tuning 06-09-06 20:07

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 545318)
your bora is GAY ... f u c k i n g bora ;)) :D:D:D:D

uite asa au mai rasarit 2 poponiciche :rolleyes2
de ce credeti ca lu blow i se zice blow .....:) ...sau morcovior
acuma sa aflat ...in fine ...presupun ca el e fata ....
:lol: :lol: :lol:

NightClubRacer 06-09-06 20:37

cosmine te bucuri? :lol: daca zgariau vopseaua? :D

blondu_vsp 07-09-06 03:01

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh (Post 544256)
Supertari masinile ,fetele si nu in ultimul rand show-ul masinilor,organizarea a fost destul d buna ,mai putin modul in kre a ajuns RAU-ul acela sa ne rupa picioarele,eu am avut noroc k am fist in al 3 rand dar tot mi-a facut o julitura,apropo scot la licitatie bucata rupta din spoilerul lu RAU :D

sal...frate eu n-am nimik pesronal cu tine...dar dc vb tu de RAU k si cum ar fi ultimul nenorocit? sau faci misto de spoiler? detii tu alta masina mai periculoasa? sau detii din soferia lui dany? daca ai ceva dc nu-i zici lui in fatza? pot sa-ti fac eu cunostinta cu e.....dar daca vrei sa aflii mai multe despre DANY RAU intreaba lumea care a participat la ilegale de ani de zile...ce capacitate are dany....acu sa intamlat sa fie frate putea sa ti se intample si tie...

RAZvan15 07-09-06 16:36

Cand le spune lumea sa se dea mai in spate sa faca loc, se supara si fac gura, ori se dau mai in spate si in 10sec revine in fatza :) ... acuma sa fie invatzatura de minte... in fine..

blondu_vsp 07-09-06 17:47

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 546660)
Cand le spune lumea sa se dea mai in spate sa faca loc, se supara si fac gura, ori se dau mai in spate si in 10sec revine in fatza :) ... acuma sa fie invatzatura de minte... in fine..

Ai dreptate sa stii....

mad_mike 07-09-06 21:43

Sunt convins ca daca avea spatiu suficient nu se intampla treaba asta si nu a fost vina lui,daca v-ati dus asa aproape.......
La astfel de demonstratii ar trebui sa se puna garduri de protectie.

blowwind 07-09-06 21:47

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 546970)
Sunt convins ca daca avea spatiu suficient nu se intampla treaba asta si nu a fost vina lui,daca v-ati dus asa aproape.......
La astfel de demonstratii ar trebui sa se puna garduri de protectie.

baietzii...hai ca deja datzi prea mult vina pe public :) ... SPECTATORII ERAU PE BORDURA!!! asa ca...ciocu mic ... de unde spatiu ?? se urca pe bordura si continua driftul nu ?:)

mad_mike 07-09-06 21:58

Bine la faza asta are si el o vina.
Dar esti de acord cu mine ca ar fi trebuit garduri?Chit ca mai sunt unele persoane carora gardurile sunt intile.Slava domnului ca la cursele de la dragonul rosu avem garduri:)

blowwind 07-09-06 22:01

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 546990)
Bine la faza asta are si el o vina.
Dar esti de acord cu mine ca ar fi trebuit garduri?Chit ca mai sunt unele persoane carora gardurile sunt intile.Slava domnului ca la cursele de la dragonul rosu avem garduri:)

la cat de "civilizat" e publicul de la noi...nu faci nimic cu gardurile ... exemplu este baneasa :)) ... oricum...la china town e cu totul altceva :D 1.8m :D sa vedem cine il muta pe asta mai in fata :))

ionutz_ubh 07-09-06 23:25

ma blondule nu a zis nimeni k nu le are dani sau nu stiu ce ,in primul rand uita-te mai atent la ce am postat:organizarea a fost buna,mai putin modul in kre era sa ne rupa picioarele...."fratele meu tu intelegi ceva din asta?sau simteai nevoia sa il lauzi p dany,intr-adevar le-o avea baietasul dar d la ce am zis eu pana la unde ai ajuns tu ........
ps:nu am zis si nici nu am dat d inteles k ar fi vre-un nenorocit....citeste ink odata postul t rog...iar razvanica tata,lumea era p bordura k altfel le rupea picioarele......

Aaaa si blondu vsp nu mai sari d cur asa repede pt k acum m-am uitat si eu mai bine,in postul acela dadeam aceea mica vina p organizare nicidecum p asa zsul talent p kre zici tu k il are dany
si dak stii sa calci acceleratia si sa tii d volan tre sa stii sa pui si frana !!! fara suparare

George_P. 07-09-06 23:54

Eu nu stiu ce va agitati atata,ca eu cel putin,auzeam din stanga si-n dreapta numai parerei de rau despre Dany al vostru,nicidecum ca e mare sofer ci din contra,zicea lumea ca a facut cacatu' praf iar.

:rolleyes2

Xel'Naga 08-09-06 00:14

adica pot sa zic ca a fost calarita saraca masina NU numai de FETE ci si de GAY-s :lol:

blondu_vsp 08-09-06 00:52

Ma baieti....voi stiu k participati la ilegale din 95 george_smiley05 intreaba si tu daca tot esti expert pe Micutzu No speed de Dany....sau pe txa.....si dupa aia vorbim....ok.....si cu organizarea nu am nik k eu am intrat fara probleme....daca stii sa te descurci bv...daca nu stai afara:)

NightClubRacer 08-09-06 00:54

maine poimaine,masina ta va aparea in filme de adulti. :lol:

blondu_vsp 08-09-06 01:07

a mea? dc ?dc sa apara in filme ptr adulti?

NightClubRacer 08-09-06 01:17

scuze greseala mea...nu a ta, a lui cosmin. Nu era postu cand am scris mesaju! ;)

Xel'Naga 08-09-06 01:25

aici daca nu te misti repede pierzi ideea :lol:

Gratzian 08-09-06 02:08

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 546979)
baietzii...hai ca deja datzi prea mult vina pe public :) ... SPECTATORII ERAU PE BORDURA!!! asa ca...ciocu mic ... de unde spatiu ?? se urca pe bordura si continua driftul nu ?:)

este deja enervant...
publicul era estimat la cetava sute, nu la cateva mii, dupa anuntarea atat de in scurt timp
DA, NU AU FOST GARDURI, jandarmi, etc, dar publicul a stat stupefiant de cuminte... pe bordura...
felicitari blowwind pt observatie...
toti soferii au avut loc, sa faca ce nu s-a mai vazut pana acum..
si vreti sa dati vina pe spatiu sau pe public...
spatiu a fost, spectatorii au stat cuminti...
am gresit ca salvare nu am avut... pentru ca nu prevazusem sa intre neinvitati nepriceputi
i s-a zis sa nu intre...
a intrat...
nu a vrut sa plece... apoi i s-a zis sa dea pe loc, sa-si faca damblaua, sa scapam de el, sa intre cei care se pricep... dar el a inceput sa se invarta....
i s-au facut semne disperate sa se opreasca...
s-a oprit in bordura si in picioarele spectatorilor

haideti fratilor sa avem o mica lectie de ce inseamna organizator
daca voi il aparati acum, dupa ce aproape a rupt picioarele oamenilor...
ce ziceati daca il dadeam cu forta afara?
multe cuvinte grele ziceatzi
nu l-am lasat si a facut el cu forta, si tot gasiti scuze...
ganditi-va la 2 variante...
piciorul vostru era in fata traiectoriei lui necontrolate
sau voi organizati si explicati cum cineva a intrat cu forta sa se dea mare si a rupt picioarele spectatorilor care stateau UNDE TREBUIE....

foarte urat...
vreti spectacol, nu?
atunci sprijiniti organizatorul care creaza cadrul acelui spectacol, nu pe cei care strica spectacolul...
cred ca nu era nevoie de el, si a fost show frumos si rar... in deplina siguranta... pana sa fie stricat de el

TU, CARE CITESTI, ACUM, GANDESTE:
daca maine esti nevoit sa faci TU un show similar...
pe cine aduci?
pe cei care i-ai vazut ca pot controla masina si esti sigur pe ei?
sau pe cei dupa care trebuie sa dai declaratii??
vrei sa apari la stiri ca ai facut ceva frumos, sau ca la evenimentul tau a curs sange?
apropo...
sange nu a curs ca am vazut o reactie grava de tot...
cine e ala care a lasat papucii jos si a sarit in sus, pe botul masinii?
lui trebuie sa ii multumim, caci reactia lui a salvat milioane de neplaceri
nu am avut incident grav datorita lui, nu trebuie uitat asta

NightClubRacer 08-09-06 03:09

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 547250)
apropo...
sange nu a curs ca am vazut o reactie grava de tot...
cine e ala care a lasat papucii jos si a sarit in sus, pe botul masinii?
lui trebuie sa ii multumim, caci reactia lui a salvat milioane de neplaceri
nu am avut incident grav datorita lui, nu trebuie uitat asta

pe care masina a sarit?am o banuiala :)

Gratzian 08-09-06 03:42

a sarit pe masina care ii rupea picioarele daca nu sarea... :)

RAZvan15 08-09-06 05:07

norok ca a avut timp sa sara si ca a fost atent ca vine ' bolidul ' :)

SEBASTIAN 08-09-06 07:07

Care este nr de inmatriculare a BMW-ului care a generat accidentul?
Cine-l stie pe propietar, cum il cheama, poze exista?

blondu_vsp 08-09-06 08:15

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 547313)

Il cunosc eu foarte bine pe proprietar.....

MKE 08-09-06 13:46

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 547313)

niste poze....

Xel'Naga 08-09-06 14:30

ceva cica RAU la nr ... bine ca nu a fost nimeni ranit asta conteaza cel mai mult :oops:

ionutz_ubh 08-09-06 17:17

Gratian mi-a placut postul tau,supertare si la obiect,am incercat si eu sa il lamuresc p blondu_vsp dar se pare k pt el nu a contat ca publicul a stat DUPA BORDURA si k RAU nu a stiu sa ca;ce frana ,si mai mult a vrut sa imi demonstreze mie k acel dany e foarte talentat si k are un bolid ...fata d masina mea.....dar am vazut k postul tau l-a mai inmuiat,Kt despre talent ma blondule eu zic k a vazut lumea cine a avut si cine nu.....

blondu_vsp 08-09-06 18:51

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh (Post 547878)
Gratian mi-a placut postul tau,supertare si la obiect,am incercat si eu sa il lamuresc p blondu_vsp dar se pare k pt el nu a contat ca publicul a stat DUPA BORDURA si k RAU nu a stiu sa ca;ce frana ,si mai mult a vrut sa imi demonstreze mie k acel dany e foarte talentat si k are un bolid ...fata d masina mea.....dar am vazut k postul tau l-a mai inmuiat,Kt despre talent ma blondule eu zic k a vazut lumea cine a avut si cine nu.....

Ma baiatule.....eu nu vreau sa ma cert cu tine....sau cu Gratzian k nu are rost...in primu lucru ma intereseaza de mine masina mea si de Vrooom racing.iar partea a 2 cu ''Inmuiatu'' stai tu linisit k nu m-am inmuiat in viatza mea la nimeni...asa k....i-am dat poate dreptate lu gratian....liar la faza cu ce masina are dany...asa este nu o sa ai in viatza ta masinile care le-a avut dany pana acum....si daca vrei sa te interesezi de talentu lui...intreaba pe micutzu sau pe Gratzian il rog frumos k il cunoaste pe dany ....si stie si gratzian k a fost un accident....si daca stie Gratian il rog frumos sa iti explice daca vrea ceva despre Dany....Bafta...

George_P. 08-09-06 21:31

Quote:

Originally Posted by blondu_vsp (Post 547170)
Ma baieti....voi stiu k participati la ilegale din 95 george_smiley05 intreaba si tu daca tot esti expert pe Micutzu No speed de Dany....sau pe txa.....si dupa aia vorbim....ok.....si cu organizarea nu am nik k eu am intrat fara probleme....daca stii sa te descurci bv...daca nu stai afara:)

Eu doar ti-am spus ce auzeam din gura lumii in stanga si-n dreapta mea...

Nu am zis eu nimic de el,nici nu-l cunosc si nici nu-mi permit.

Asa ca....lasa expertii sa vorbeasca,nu eu....nu sunt!

El Vico 08-09-06 21:43

sebi nr de inmatriculare al bmw ului alb este B 79 RAU nu stiu daca are vreo importanta

blondu_vsp 08-09-06 23:46

Quote:

Originally Posted by El Vico (Post 548110)
sebi nr de inmatriculare al bmw ului alb este B 79 RAU nu stiu daca are vreo importanta

Iti zic eu k nr este b-79-rau dar degaba k nu e pe numele lui.... dar u asta care dai nr lu dany de la masina...nu ai vrea u sa vb cu dany live?

RAZvan15 08-09-06 23:55

Nush de ce s-a cerut numarul lui RAU ... Ca nu are ce sa`i faca nimeni..
sa ma lamureasca si pe mine cineva..
a fost doar un accident minor ce draq va agitatzi atat..
cui nu-i convine ceva si e tare in clantza sa se duca sa voarbeasca cu dani ...

D_M_X 09-09-06 01:20

am vazut si eu filmuletul azi....sincer nu-l cunosc pe acest dani ...dar acolo a gresit.Baiatul care a sarit pe capota lui a avut mult sange rece si a reactionat f bine gandindu-se la picioarele lui nu la alt ceva.Pcat ca s- aintamplat asta.Nu doreste nimeni asa ceva.
Felicitari celor care au facut acele demonstratii...hai-u ca de obicei la inaltime...bav-u la fel ...si mi-a placut f mult rip-u...frumos pocnet la sfarsit.5-arul ..singurul de fapt si nos-ul care l-a avut pe santos pe post de cameraman....Bravo lor si celor lanti ca au oferit un show pe cinste

blondu_vsp 09-09-06 01:28

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 548269)

Razvane sa mor daca nu ai cea mai mare dreptate.....cui nu-i comvine sa se duca sa vorbeasca direct cu Dany....dar din pacate toti vorbesc din spatele tastaturii......si hai sa va lamuresc eu pe toti care aveti ceva de discutat in privintza lui Dany....dragii mei Colegi...sincer va spun NU AVETI E SA-I FACETI LUI DANY live...daca tot aveti de comentat ne vedem toti live si vb fata in fatza...nu mai criticati voi toti...ia ganditiva si voi....ce a patit dany se putea intampla oricui..ok asa k nu mai vb de el k poate da de vrunu din voi si va rupe picioarele cu adevarat ...;)

mihaimicron 09-09-06 03:37

a iesit super marfa .............no comment

RoSonic 09-09-06 09:19

blondu-vsp... lasa amenintarile... (ai avertisment pt asta)
reciteste postul lui Gratian... si ai sa vezi care e defapt problema:

Quote:

i s-a zis sa nu intre...
a intrat...
nu a vrut sa plece... apoi i s-a zis sa dea pe loc, sa-si faca damblaua, sa scapam de el, sa intre cei care se pricep... dar el a inceput sa se invarta....
i s-au facut semne disperate sa se opreasca...

orlando 11-09-06 14:56

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 548269)

Imi permit sa vorbesc in cunostinta de cauza...
I s-a cerut numarul de inmatriculare pentru ai restrictiona prezenta la start la cursele legal racing...vei intreba de ce?Uita-te si tu ce se intampla pe la cursele organizate din tara...incidente neprevazute...
Ideea este ca trebuie sa incepem sa strangem cureaua si sa aducem la start numai lume buna care sunt stapani pe ei si pe masini...multi or sa zica ca una este o cursa si alta sunt niste cerculete...poate au dreptate poate nu...
Noi nu mai vrem sa facem politie la curse de genu...ba iar a intrat ala sa faca cerculete in mijlocu pistei hai sa il dam afara...si multe altele...
De acum cine greseste plateste...mai bine sa plateasca el decat alte vieti ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:27.

- Copyright 2026 4Tuning