Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

DTH 24-12-10 17:37

Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3924424)
Asta-i tara in care traim!

Daca preferati sa nu faceti nimic, o sa ajungeti in variantele astea:
1. sa ne uitam amarati la pompele de benzina - sa nu depasim o anumita limita de ron la poma, ca nu mai avem ce sa mancam acasa;
2. salariul pe o luna in viitorul apropiat;
3. sau... ne omoram si lasam copiii pe strazi, ca nu ii mai putem creste.

Se pare ca va convine!

Hai... sarbatori fericite!

Mda , trist dar adevărat ;)

Apropo ...mi-am dat seama de ceva acum că tot mă uitam pe poze ...

Aşa număr , aşa oameni ! Divizia De Prostie !

sharpe 24-12-10 17:44

La Craiova a fost la fel,parcarea la Billa (supermarketul e cam mort) de obicei goala acum era plina de masini de politie (ordine publica si circulatie),jandarmerie,oameni din serviciile de informatii,etc
intalnirea am incercat s-o mutam in alta parte,din pacate oamenii care vedeau masinile organului o taiau rapid
majoritatea (daca nu chiar toti) credeti ca a fost un esec total actiunea de azi
va contrazic
1.cineva acolo sus e cu cacatu la cur grav de tot daca scoasera toate efectivele astea in strada pentru 2 threaduri pe forum si un event pe facebook
2.viitoare actiuni de genu (si ar fi cea mai mare greseala sa ne oprim aici) mai ales daca vor fi LEGALE (si noi aici la Craiova o sa le facem legale) or sa aiba mult mai mult impact,garantat
3.desteapta-te romane.
Sarbatori fericite va doresc.

Champion 24-12-10 17:44

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3924435)
Mda , trist dar adevărat ;)

Apropo ...mi-am dat seama de ceva acum că tot mă uitam pe poze ...

Aşa număr , aşa oameni ! Divizia De Prostie !

Haha, PUTuros numar de inmatriculare :))) oricum cei de la Brigada Gorilelor Sparte sunt niste proti crescuti si demonstreaza asta peste tot pe unde merg, inteleg ca is firma de paza si nu pot fi ca niste domnisoare, da ei chiar dau dovada de prostie.Sa revenim la subiect, cand se mai face?

julaikos 24-12-10 17:48

urmatoarea ar trebui discutata in alta parte decat telefon sau forumuri...acum s-a creeat alt precedent o sa fie "cine trebuie" cu ochii in 4...trebuie vorbit seara cu cei care se aduna in victoriei cu duiumu...
ma rog poate unora nu le pasa din simplul motiv ca nu se straduiesc prea tare sa faca rost de bani,adica primesc alocatie de la parinti suficient cat sa nu-i doara asa tare la basca...desigur mai sunt si exceptii

morpheusmaster 24-12-10 17:49

Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 3924451)
La Craiova a fost la fel,parcarea la Billa (supermarketul e cam mort) de obicei goala acum era plina de masini de politie (ordine publica si circulatie),jandarmerie,oameni din serviciile de informatii,etc
intalnirea am incercat s-o mutam in alta parte,din pacate oamenii care vedeau masinile organului o taiau rapid
majoritatea (daca nu chiar toti) credeti ca a fost un esec total actiunea de azi
va contrazic
1.cineva acolo sus e cu cacatu la cur grav de tot daca scoasera toate efectivele astea in strada pentru 2 threaduri pe forum si un event pe facebook
2.viitoare actiuni de genu (si ar fi cea mai mare greseala sa ne oprim aici) mai ales daca vor fi LEGALE (si noi aici la Craiova o sa le facem legale) or sa aiba mult mai mult impact,garantat
3.desteapta-te romane.
Sarbatori fericite va doresc.

Foarte mare dreptate ai!!!

DTH 24-12-10 17:51

Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 3924451)

Foarte adevărat , păi la ce a fost azi aici ...mai mult ca sigur e ceva la mijloc aşa că nu ar trebui să ne oprim aici :D Au ieşit azi īn pana mea mai rău ca , ciupercile după ploaie ... :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 3924455)
Haha, PUTuros numar de inmatriculare :))) oricum cei de la Brigada Gorilelor Sparte sunt niste proti crescuti si demonstreaza asta peste tot pe unde merg, inteleg ca is firma de paza si nu pot fi ca niste domnisoare, da ei chiar dau dovada de prostie.Sa revenim la subiect, cand se mai face?

Ei sunt nişte periculoşi domle ...m-am exprimat destul azi ...nu vreau să o fac şi aici că iar mă apucă dracii :)

Seku 24-12-10 17:57

am putea face si altfel...sa facem frate fluturasi..si sa scrie pe ei cu ideea de a nu alimenta o saptamana si le impartim cand ne mai intalnim pe la soferi..nu stiu..e doar o opinie...nu sariti pe mine

Nautilus 24-12-10 18:01

4 Attachment(s)
"Benzina, BGSul şi Automobiliştii" (titlu de film. Fără "Ardeleni" de data asta :D :lol: )

Pozele sunt făcute cu telefonul mobil.

Cu toată părerea de rău, tot n-am folosit maşina şi tot nu alimentez pānă nu se fac 15 zile, dar de-abia aşteptam să-mi dea motive să-i pozez. Orice fel de motive ;)

~Nautilus

KENZO 24-12-10 18:02

Cel mai mult ma amuzat si totodata enervat maimutoi aia de filmau din partea lor,sifoanele alea jegoase.Cum se bagau ei intre noi,cat de atenti erau la ce vorbeam...vai morti lor!

Si vb cuiva de azi....in lumea de azi numai fatalai baaaaaa,nu mai e ce era odata.Toti cursanti pe strazii etc,dar cand vine vb de drepturile lor si sa iasa in strada...se pisa pe ei!

DanSGH 24-12-10 18:06

Azi mi-am dat seama de ce postez foarte rar pe forumul asta, pe forum toti sunt zmei si in realitate mielusei!

Craciun Fericit! celor care au fost prezenti, si ne vedem si la urmatoarea iesire.

P.S. probabil daca dadeam fasole moca erau mai multi prezenti ....

motzu 24-12-10 18:07

daca se face pe cluj eu ma bag....
felicitari celor care au luat initiativa pt asa ceva
traim in tzara noastra dar defapt suntem strainii in ea
RUSINE!!!!!!!

MaliBuGTI 24-12-10 18:07

Asta a fost doar inceputul totusi, hai sa fim mai ingaduitori, poate data viitoare vom fi mai uniti si mai multi. Poate multora le-a fost frica de eventualele probleme pe care ar fi putut sa le aiba venind la un protest de genul asta, dar avem avantajul ca aceasta forma de protest e perfect legala, deci nu are nimeni de ce sa-si faca probleme. Aaa... si sa nu sarim peste ce-am intrebat mai devreme... Cand organizam urmatoarea intalnire ? Hai, ca 2 ore avem cu totii la dispozitie in perioada asta.

G0rdy 24-12-10 18:24

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3924497)
daca se face pe cluj eu ma bag....
felicitari celor care au luat initiativa pt asa ceva
traim in tzara noastra dar defapt suntem strainii in ea
RUSINE!!!!!!!

era o chestie daca se facea in mai multe orase mari din tara....deci??? Pe viitor ar fi o idee . dar daca voi in bucuresti din cati sunteti abea va-ti adunat 30....ce sa zic in alte parti

Mustang 24-12-10 18:28

Quote:

Originally Posted by G0rdy (Post 3924521)
era o chestie daca se facea in mai multe orase mari din tara....deci??? Pe viitor ar fi o idee . dar daca voi in bucuresti din cati sunteti abea va-ti adunat 30....ce sa zic in alte parti

Sa iti spun un lucru - Bucurestiul e cel mai dezbinat din toata tara!
Bucurestiul e singurul oras din Romania la care nu trebuie sa mai aveti asteptari mari!

Provincia se mobilizeaza, in general, de mii de ori mai bine decat Bucurestiul.

@MaliBuGTI: hai sa vedem ce se intampla dupa Craciun, cum e lumea-n oras. Etc.

sharpe 24-12-10 18:29

Quote:

Originally Posted by G0rdy (Post 3924521)

sunt si unii care FAC si nici macar nu se lauda
La Deva s-au adunat dar i-a imprastiat politia si au mai fost situatii similare in tara

G0rdy 24-12-10 18:31

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3924530)
Sa iti spun un lucru - Bucurestiul e cel mai dezbinat din toata tara!
Bucurestiul e singurul oras din Romania la care nu trebuie sa mai aveti asteptari mari!

Provincia se mobilizeaza, in general, de mii de ori mai bine decat Bucurestiul.

@MaliBuGTI: hai sa vedem ce se intampla dupa Craciun, cum e lumea-n oras. Etc.

totusi nici banzinariile nu au mare vina...trebuie "lovit"undeva mai sus

Mustang 24-12-10 18:33

Benzinariile au vina lor ca nu incearca sa stopeaza accizele - ei sunt de acord cu asta pentru ca motiveaza scumpirile in permanenta cu scumpirea euroilor si a maririi accizelor. Ori, noi producem combustibilul - nu inteleg ce legatura are scumpirea valutei cu asta?!

G0rdy 24-12-10 18:38

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3924546)
Benzinariile au vina lor ca nu incearca sa stopeaza accizele - ei sunt de acord cu asta pentru ca motiveaza scumpirile in permanenta cu scumpirea euroilor si a maririi accizelor. Ori, noi producem combustibilul - nu inteleg ce legatura are scumpirea valutei cu asta?!

Nici nu cred ca vom intelege. Mai stiti cand s-a facut barilul 60$, si la noi se tot scumpeau carburanti??? atunci cine era de vina? Am zis si o sa mai zic "suntem un popor teleghidati de alti"

rover_cabrio 24-12-10 18:50

se da GRATIS haine de MILITAR in fata la primaria sectorului 2 , adica la OBOR acolo la pasaj cladirea frumoasa din DREAPTA !!!

sa vedeti coada acolo !!! GRATIS FRATILOR haine de MILITARI !!! se da si saptamana viitoare pana se epuizeaza stocul !!! SA VEZI COADA ACOLO !!!

darck_angel64 24-12-10 18:58

Pierdere de timp, acumulare de nervi si implicit degradarea sanatatii, acum este prea tarziu, protestele sunt de prisos, sunt inutile, ati vrut schimbare in 2004, uite c-a venit, bucurati-va de ea... sper sa n-avem soarta rusilor si printr-o rocada, ori intelegere, sa nu mai scapam da astia.

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3906014)
Daca aveti pareri negative sau pur si simplu sunteti fricosi o sa va rog sa nu scrieti aici.
Nu intereseaza pe nimeni pareri gen n-o sa se schimbe nimic si etc.
Macar se incearca,iar cei care incearca merg mai departe cu inima impacata.
Restu care stau acasa, sa le stea slanina-n ...
Ma refer la cei care au posibilitatea sa vina dar nu vin.

Ce inseamna asta? fiecare are dreptul la o opinie fie ea diferita de cea a masei fara perspectiva, nimeni nu mai poate ingradi dreptul la exprimare, astfel procedezi exact ca cei pe care ii critici si urasti, oare n-a invatat nimeni din soarta comunistilor?. Toti ii uram pe guvernanti, cei care ne-au vandut celor ca SOV (EvLSant0S poate stii de cine vorbesc), care au ingenunchiat tara in fata violentei, a prostiei, a saraciei, care si-au batut joc de noi si parintii nostri prin diferite reduceri de venituri, si alea mici, prin scumpiri nejustificate ale alimentelor, ale produselor de baza necesare existentei, si voi protestati pt scumpirea combustibilui, al aloolului si a tutunului, nu vedeti ce ipocriti sunteti, schimabti dracului BMW-urile, SUV-urile cu masini care consuma rezonabil, daca va rupe la buzunar. Daca ati fi protestat pt altceva sunt sigur ca-ar fi venit mult mai multi.

Sarbatori fericite celor care, chipurile, le-a fost frica si n-au vrut sa se comporte ca o haita in calduri.

MaliBuGTI 24-12-10 18:58

Am vorbit cu cel care era cu cisterna si alimenta rezervoarele de la OMV-ul la care am mers cu totii azi, un tip de treaba de maxim 35 de ani, singurul angajat OMV care a inteles de ce suntem acolo. Zicea ca are si el masina, ca e cam scumpa benzina si ca-si aduce aminte de-acum cativa ani, cand cu 200.000 lei vechi cumpara benzina care sa-i ajunga pt. o perioada acceptabila. A specificat si el ca acum ceva timp barilul de petrol s-a ieftinit, iar preturile combustibililor urcau.

G0rdy 24-12-10 19:06

Quote:

Originally Posted by MaliBuGTI (Post 3924596)
Am vorbit cu cel care era cu cisterna si alimenta rezervoarele de la OMV-ul la care am mers cu totii azi, un tip de treaba de maxim 35 de ani, singurul angajat OMV care a inteles de ce suntem acolo. Zicea ca are si el masina, ca e cam scumpa benzina si ca-si aduce aminte de-acum cativa ani, cand cu 200.000 lei vechi cumpara benzina care sa-i ajunga pt. o perioada acceptabila. A specificat si el ca acum ceva timp barilul de petrol s-a ieftinit, iar preturile combustibililor urcau.

Nuhs ce sa mai zic dar acuma SINCER...la ce va mai asteptati de la tara asta(conducerea .....)

DanSGH 24-12-10 19:12

Quote:

Originally Posted by darck_angel64 (Post 3924595)
Pierdere de timp, acumulare de nervi si implicit degradarea sanatatii, acum este prea tarziu, protestele sunt de prisos, sunt inutile, ati vrut schimbare in 2004, uite c-a venit, bucurati-va de ea... sper sa n-avem soarta rusilor si printr-o rocada, ori intelegere, sa nu mai scapam da astia.

Ce inseamna asta? fiecare are dreptul la o opinie fie ea diferita de cea a masei fara perspectiva, nimeni nu mai poate ingradi dreptul la exprimare, astfel procedezi exact ca cei pe care ii critici si urasti, oare n-a invatat nimeni din soarta comunistilor?. Toti ii uram pe guvernanti, cei care ne-au vandut celor ca SOV (EvLSant0S poate stii de cine vorbesc), care au ingenunchiat tara in fata violentei, a prostiei, a saraciei, care si-au batut joc de noi si parintii nostri prin diferite reduceri de venituri, si alea mici, prin scumpiri nejustificate ale alimentelor, ale produselor de baza necesare existentei, si voi protestati pt scumpirea combustibilui, al aloolului si a tutunului, nu vedeti ce ipocriti sunteti, schimabti dracului BMW-urile, SUV-urile cu masini care consuma rezonabil, daca va rupe la buzunar. Daca ati fi protestat pt altceva sunt sigur ca-ar fi venit mult mai multi.

Sarbatori fericite celor care, chipurile, le-a fost frica si n-au vrut sa se comporte ca o haita in calduri.

Daca te ducea putin capul nu postai .... tu crezi ca noi am iesit pentru alcool si tigari? painea pe care o mananci acasa o sa fie influentata de scumpirea carburantilor?!

Bmwaldo 24-12-10 19:17

nu stiu daca mai are cineva dreptul la replica dintre cei care nu au fost dar au fost zmei pe forum .

Felicitari baieti ! O sa particip si la a II a intalnire ...

PACAT ca unora le place sa fie furati, batjocoriti si luati la misto de catre cei care ar trebui sa aiba grija de ei ... sunt curios in caz de razboi, ne va apara cineva ? :))))

MaliBuGTI 24-12-10 19:18

Quote:

1. N-a obligat nimeni pe careva sa vina la acest protest.

2. Protestam din cauza scumpirii nejustificate a combustibilului pt. ca acest lucru creaza o reactie in lant si duce la alte scumpiri ale altor produse si nu numai.

3. Nu are vreo legatura faptul ca ne rupe sau nu la buzunar, ca avem BMW, SUV sau nu, cu faptul ca suntem furati pe fata.

4. Nu ne-am comportat ca o haita in calduri, din contra, totul a fost f. pasnic si legal.

5. Se vede ca esti deja coplesit de ce se-ntampla in jurul tau, preferi sa dai vina pe restul, decat sa incepi sa faci ceva ca sa-ti fie mai bine.

bau88g3 24-12-10 19:18

Toti cei care au fost azi in Piata Victoriei sa dea add: cata_bau_88!!!!DOAR cei care au avut bunul simt sa fie prezenti si tin sa va multumesc pentru ceea ce ati facut azi!Cei care au zis: "VIN MA VIN,CUM?!SE POATE?!" si dupaia au fugit sa schimbe OB-ul stiti ce va rog...nu trebuie sa mai zic...Shhhhhh!!!!

morph_e30 24-12-10 19:19

Quote:

Deci poate nu am dreptu sa comentez ma puteti injura si bla bla bla dar nu ai dreptate frate.
Nu am masina,Nu am carnet nu am dreptu sa va spun eu ce sa faceti
Dar bai baiatule eu in locu tau mi'as inchide singur pliscul
Fiecare circula cu ce masina vrea ... lui.Ia'ti tu un cazan de dacie daca iti place.Unii au pasiuni pe aicea pt anumite masini,chiar daca acele masini consuma mult....Plus ca protestezi tu sa nu t'i se scumpeasca mancarea si alte rahaturi ca pana la urma ca sa iti iei mancare tre' sa alimentezi 1 litru de benzina sa te duci la piata nu?Si iti convine gen sa platesti 1 litru de benzina cand de banii aia poti sa iti iei 2 paini si un kg de rosii nu?la asta nu te'ai gandit cumetre,
Lasi au fost cei care nu au fost astazi si au stat cu "nevestele" in bucatarie sa faca cozonaci si sarmalutze sau au stat sa se frece cu gagica in pat cand putea sa de'a o fuga pan' la piata victoriei...
Parerea mea:D,,,,astept injuraturi:X
Multumesc frumos:))

Sarbatori fericite tuturor
Mosu sa va aduca tot ce va doriti,sanatate si multa multa fericire:D

rover_cabrio 24-12-10 19:20

a aparut stirea la REALITATEA TV , :-P:-P ce bine dau pe camera :)))

morph_e30 24-12-10 19:21

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3924657)
a aparut stirea la TV ce bine dau pe camera :)))

hahahha
buna asta:))

EvLSant0S 24-12-10 19:25

Quote:

vreau sa-mi raspunzi la o intrebare, dar sincer

iti e rusine cu tine cand te uiti in oglinda ?

Mustang 24-12-10 19:26

Quote:

Ok, de acord cu tine.
Haideti sa luam toata lumea Dacii diesel si masini super ieftine care consuma putin. Si sa ramana guvernantii cu masini negre (BMW si Mercedes - SUV-uri etc) si cu consumuri imense, benzina cu care se fataie jigodiile sa fie platita din buzunarele noastre.

Si ... daca tot ne luam masini cu consum infim, haideti sa fim de acord si cu 10 ron litrul de benzina - si cu o paine de 9 ron bucata cu care sa ne hranim 30 de zile pe luna.

Hai sa facem 2 clase sociale:
- clasa sociala politica (ce aiurea suna, nu?) - in care se includ si progeniturile guvernantilor - iar ei sa aibe un trai intens de bun;
- clasa sociala saraca - noi cu daciile - sa platim de toate si fara sa comentam, ci sa luam atitudine prin: mersul cu caruta si pe jos! Ah, si daca suntem la acceptanta: tacere si munca 12 ore conform codului muncii pe care vor sa il bage pe gat romanilor. Si pensionarea la 90 de ani!

Voi nu vedeti in ce directie o apucam?!

Spui ca avem dreptul la libera exprimare - sunt de acord cu tine. Dar nu sunt de acord cu ingradirea dreptului la proprietate (chestie intamplata acum, in mod subliminal) - imi cumpar ce vreau si cand vreau, iar statul nu ar trebui sa ma restrictioneze pe mine prin legile aberante pe care vor sa mi le bage pe gat sau scumpirile aberante si fara noima, pentru a ma determina pe mine sa renunt la drepturi.

Vrem o tara ca afara - ca e si cantecul? Cine o va face ca tara ca afara?! Si cum? Da-mi idei! :)

DTH 24-12-10 19:33

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3924668)
vreau sa-mi raspunzi la o intrebare, dar sincer

iti e rusine cu tine cand te uiti in oglinda ?

:lol::lol::lol:

Revenind ...da am apărut la Teveu dar ...păcat că nu ne-au dat şi interviurile :rolleyes2

Mustang 24-12-10 19:35

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3924688)
:lol::lol::lol:

Revenind ...da am apărut la Teveu dar ...păcat că nu ne-au dat şi interviurile :rolleyes2

Eu n-am prins! :)

Bmwaldo 24-12-10 19:37

link ?

Bmwaldo 24-12-10 19:38

Quote:

pacat pt ca ai dreptul la vot ......

Guwy 24-12-10 19:40

Am vb azi eu si Santos cu 2 dintre baietii de la politie care erau acolo ( 1 sectie , 1 rutiera ) si oamenii ne-au inteles perfect ma refer la ei 2 ca mai erau colegi de ai lor care serveau patria f...i in gura de lakioi , baiatul de muncea la sectia 3 ne-a zis ca lor nici macar bani de benzina nu le mai da si sunt obligati sa bage din banii lor benzina a zis ca avea maxim 10 L in Logan .
La un moment dat am ramas eu singur cu ei doi si m-a intrebat cel de la rutiera daca ne poate ajuta cu ceva , i-am spus ca ne poate ajuta lasandu-ne sa ne facem si noi linistiti treaba . A fost de acord omu' , nu ne-a zis absolut nimic .
Pentru ei 2 nota 10 .
Legat de BGS , nu am ce sa zic ... smardoi oamenii ( pisama's pe ei , daca eram mai multi meritau o bataie buna ) , unul dintre ei a facut un gest urat a vrut sa de-a peste Claudia ca facea poze .
Lake ala de la OMV a luat foc de zici ca era benzinaria lui .
Baietii prezenti nota 10 si Claudia ce sa mai zic de restul care au zis ca vin si nu au venit , niste pi2de , pusy ... nu mai stiu cum sa-i numesc .
Va salut si va urez SARBATORI FERICITE !

MaliBuGTI 24-12-10 19:44

Probabil ca pe site-ul RealitateaTV o sa apara maine, cand o sa fie publicate articolul si inregistrarea video.

EvLSant0S 24-12-10 19:57

https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU link stire realitatea.

EvLSant0S 24-12-10 20:16

ai dreaq sa fiti , de 1 decembrie erati toti nationalisti va prefaceati ca puneti imnu pe facebook sa vada lumea ce bine sunteti voi,cand de fapt,sunteti niste adormiti in plm.
40 de masini = nimic
comparativ cu intalnirile de vineri de prin oras si etc..
ce dreaq ma ?
nu se poate asa ceva...

Guwy 24-12-10 20:19

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3924798)
ai dreaq sa fiti , de 1 decembrie erati toti nationalisti va prefaceati ca puneti imnu pe facebook sa vada lumea ce bine sunteti voi,cand de fapt,sunteti niste adormiti in plm.
40 de masini = nimic
comparativ cu intalnirile de vineri de prin oras si etc..
ce dreaq ma ?
nu se poate asa ceva...

Eram tari daca erau 40 de masini ...

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning