![]() |
Re: Onesti
ehhh...nu fi asa rau. macar odata in viata mae vreau sa fiu toma necredinciosul
|
abia am venit de la tzara..deci intalnirea sa stabilit pe 2 iulie ora 21 in fata la axinia,, receptionat :D :shock:
|
Dexter l-am vazut pe fratetu prin orash ...vroiam sa il fluier da am relizat k nu esti k u esti stilat in cap :)
|
looooooooooool Cum am plecat in bv fratiorul deja a luat masina. cand apar in onesti dau stirea.
|
Felicitari domnului Marius pt. 10 :)
|
Quote:
asta k sa stie si baietii de pe forum. y know ho you are ............... ;) |
si chiar asa, nimeni nu sta pe langa mate-fizica de pe forum :!!!: multumesc pt felicitari, pt cei care nu stiu, am luat licenta cu 10 :lol:
|
inseamna ca ai motiv sa fii pe sistem BECK'S!!! uite ca noptile in care aveai un status dubios au dat roade. si daca tot e vb de 10 si fratiorul meu tot atat a luat da romana oral!!!
|
m-a intalnit in seara asta cu domnul psiho i-am zis de intalnire si a zis ca o sa fie prezent la intalnire. daca cineva il poate anunta si pe DED...
|
nu cred ca vine DED
|
Deci catzi suntem pan acu?':)
|
Onestiul se mareste pe zi ce trece si exista ceva lume ce se implica,iar in scurt timp veti ajunge "mari"..Bafta!!
|
pai era si timpul sa iesim si noi la iveala pt ca avem cu ce numai ca nu suntem toti sub aceeasi umbrela. pe viitor speram sa schimbam chestia asta
|
Dar vreti sa va uniti cu Bacaul sau sa aveti voi o comunitate aparte,sa aveti intalnirile voastre,clubul vostru si cand si cand sa mai dati kte o fuga pe la Bacau la intalniri?
|
Quote:
ce u daca postezi pe forum vrei sa agati pe cineva?:chainsaw: dupa parerea ta cred k ar fi trebuit sa-mi cer voie sa postez:!: |
Quote:
|
imi pare rau ca va dezamagesc dar am nunta sambata
|
pai nunta e sambata. noi ne intalnim luni ora 21.00. ar fi pacat sa nu vii
|
Imi pare rau k nu poti fi alaturi d noi :(
|
deci luni la 21:00 voi fi si eu prezent.
|
Quote:
|
pe mine ma stiti sigur.....cel putin din vedere. oricum o sa ne cunoastem la intalnire.
masini -VW golf 4 1,9 tdI 101cp din 2004 -Dacia Logan 1,6mpi 90cp(zic ei, eu zic 80) din 2004 |
baga si o poza daca ai, eu unu din ce zici tu, nu te stiu, dar daca pui o poza cu masina poate te stiu. sau nr masinii
|
uite ca in momentul asta nu am nici o poza cu masina. golful e albastru, variant si are nr BC-85-DIC iar loganul e tot albastru si are nr BC-03-YGS
|
probabil din vedere te stiu, oricum esti bine venit la intalnire:bunch: :flower: :flower:
|
stiti de accidentul de aseara de la catedrala???? un ATV inchiriat a intrat intr-o nubira parcata pe care a proiectat-o in gardul bisericii. toata fatza la atv s-a strambat, cadre, directie.....iar nubira praf si in fatza si in spate. iar cei doi de pe atv bineinteles ca au sarit de pe atv, peste nubira aterizand pe gardul bisericii :lol: poate maine am sa-i fac niste poze la atv ca il are un prieten de-al meu.
|
sa mor daca am auzit ceva. cei cu atv-ul cat pana in 20 de a i aveau?
|
vin si eu luni!
"sound of BMW" |
esti binevenit, dar baga si tu ceva poze daca ai cu masina ta si da mai multe detalii. bafta
|
bine ai venit pe forum BC-03-GPG.:D
|
giga & GPG .... poze fratilor sa va stim si noi.
o sa se adune cativa Luni, dak e sa ne luam la cati au zis pe forum.... rulzzz gandestete la un plan de bataie pt Luni..... eu am unul. cand ne int sa le dezbatem. sal everyone. |
sal...am revenit....o sa fiu si yo prezent.....tre sa vb si yo cu marius.....ne vedem atunci....bye
|
5 Attachment(s)
uitati aici niste poze...
scuzati calitatea...telefonul meu nu prea se descurca seara |
asa asa ....numai ca...aici trebuiau puse pozele ->https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti/page-9.html
|
dexter nu mai comenta.... ca ti-o iei maine
|
Nu va mai certati mei :) giga I like your car...as vrea sa vad si loganul...poate la intalnire....dexter maine ocole p giga :)
|
multumesc..... loganul peste vreo 2 sapt il am disponibil k a lasat tata cheile la el in birou....si nu se duce sa le ia k e in concediu....nah...
|
uff deci mai e pana imi arati degetul din logan
|
da.... deocamdata tre sa te multumesti cu aratatul degetului din golf :)
|
lol faza cu degetu e un gest prietenesc pt voi nu...?giga se poate un id de messenger?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
- Copyright 2026 4Tuning