Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Proiectul NWA cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/226000-e36-proiectul-nwa-cabrio.html)

Kedy 30-06-11 09:44

Re: E36 - Proiectul NWA cabrio

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4432201)
update: 2 boxe schimbate cu altele tot originale (2 erau sparte) , subwoofer Magnat XTC1200 , mi-a ajuns si deflector-ul,maine o sa il pun sa vad cum vine.. Urmeaza aripi spate wide pentru mai multi J..

Hai cu rotile de la dadi pe ea ca astea ...

JusT_SaY_BoBo 30-06-11 14:16

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4432201)
update: 2 boxe schimbate cu altele tot originale (2 erau sparte) , subwoofer Magnat XTC1200 , mi-a ajuns si deflector-ul,maine o sa il pun sa vad cum vine.. Urmeaza aripi spate wide pentru mai multi J..

cum poate sa arate interiorul ala:rolleyes2.

frumoase si noile achizitii!hai cu ele sus.

ps.te fac la o tabla?:lol:

sharkylete 30-06-11 14:31

Vad ca ti cutia de table aproape... Ai mai invatat?! :)))

Pana la urma cu care vi pe 31?!:)

Spor la treaba!
:paper:

BMnWA 02-07-11 17:38

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4433513)
Vad ca ti cutia de table aproape... Ai mai invatat?! :)))

Pana la urma cu care vi pe 31?!:)

Spor la treaba!
:paper:

cu asta mica o sa vin cred,coupe-ul trece printr-o perioada mai dificila acuma.. trag tare la table sa te pun la respect ca data trecuta erai prea plin de tine :))

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4433489)
cum poate sa arate interiorul ala:rolleyes2.

frumoase si noile achizitii!hai cu ele sus.

ps.te fac la o tabla?:lol:

putem juca dar mai greu cu facutul :D
Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4432649)
Hai cu rotile de la dadi pe ea ca astea ...

nu le ai deloc la suflet ?:)

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 4432304)
Like!

me 2 8)

Am montat si jucaria,cam asa arata,vine destul de bine si vreau sa vad cum ar arata daca as scoate tetierele si niste folii cred ca ar completa bine peisajul..

Kedy 02-07-11 18:46

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4438434)

nu le ai deloc la suflet ?:)

Deloc si la ADF i-am zis inteleg ca sunt OEM nu ***uri de replici care sunt pe toate taxiurile da nu le suport

P.S. nu pune folii nu au ce cauta pe cabrio

BMnWA 02-07-11 18:54

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4438594)
Deloc si la ADF i-am zis inteleg ca sunt OEM nu ***uri de replici care sunt pe toate taxiurile da nu le suport

P.S. nu pune folii nu au ce cauta pe cabrio

adevarul ca e dezgustatoare imaginea unui logan cu roti pe 15 replica m6 :))) poate in loc de folii mai pun 300 euro si iau un hardtop..

bogdan.t 02-07-11 19:05

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4438609)
adevarul ca e dezgustatoare imaginea unui logan cu roti pe 15 replica m6 :))) poate in loc de folii mai pun 300 euro si iau un hardtop..

mai bine asa, nici mie nu imi place cabrio cu fumurii, si in legatura cu jantele mai bine le pui alea pe 17 cu astea e prea inalta...

SB09HMM 02-07-11 19:09

cum e viata acolo sus mosule ?ai suit masina pana in pom !mai laso jos ca face rau de inaltime dreq:)))

xxdadixx 02-07-11 19:29

Cum e cu babauu ala in spate? Isi face simtita prezenta? Eu ma gandesc sa-i pun folii mai ales ca nu prea umblu cu ea decapotata si geamurile sus.

BMnWA 03-07-11 03:35

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4438671)
Cum e cu babauu ala in spate? Isi face simtita prezenta? Eu ma gandesc sa-i pun folii mai ales ca nu prea umblu cu ea decapotata si geamurile sus.

sincer nu am apucat sa ma plimb cu ea de mai bine de o saptamana,am montat-o doar sa vad cum e si am bagat-o la garaj.

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4438640)
cum e viata acolo sus mosule ?ai suit masina pana in pom !mai laso jos ca face rau de inaltime dreq:)))

Ce e bine la viata de sus cand te uiti in jos :)) si vezi cat mai e :)) era suita de felul ei,nu am coborat-o eu inca.
Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4438630)
mai bine asa, nici mie nu imi place cabrio cu fumurii, si in legatura cu jantele mai bine le pui alea pe 17 cu astea e prea inalta...

urmeaza teste si probe de toate felurile :twisted:

Kedy 03-07-11 08:01

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4438609)

+1

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4438671)

Ba ai inebunit :?: de ce dracu ti-ai mai luat cabrio :?: mai bine iti luai un coupe il vinde Muican pe al lui daca vroiai 2 usi si foli blana sa nu te vada lumea

BMnWA 03-07-11 12:22

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4439326)
+1

Ba ai inebunit :?: de ce dracu ti-ai mai luat cabrio :?: mai bine iti luai un coupe il vinde Muican pe al lui daca vroiai 2 usi si foli blana sa nu te vada lumea

adevarul e ca un coupe nici daca ii pui folie de 24k nu o sa arate ca un cabrio,sa nu mai zic de un cabrio cu hardtop.... Mie cel putin mi se pare cabrio cu hardtop superlativul coupe-ului.

Maniak22 03-07-11 18:11

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4439785)
adevarul e ca un coupe nici daca ii pui folie de 24k nu o sa arate ca un cabrio,sa nu mai zic de un cabrio cu hardtop.... Mie cel putin mi se pare cabrio cu hardtop superlativul coupe-ului.

+++++1
Dar tot nu ii sta rau nici la cabrio cu folie de pana in 30%

Kedy 04-07-11 09:11

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4439785)

+1 da la faza cu foliile imi mentin parerea nu are ce cauta pe cabrio

BMnWA 04-07-11 10:00

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4441693)
+1 da la faza cu foliile imi mentin parerea nu are ce cauta pe cabrio

eu m-am gandit sa ii pun si pe parbriz folie sa fie UFO pe 4 roti :)))

Kedy 04-07-11 12:16

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4441781)
eu m-am gandit sa ii pun si pe parbriz folie sa fie UFO pe 4 roti :)))

Mai stiu eu pe unu din HD care are si pe parbriz :lol: e cam nasol pe ploaie si cand se intuneca :twisted:

P.S. plus ca o sa te imprietenesti cu militieni

BMnWA 04-07-11 19:24

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4442168)
Mai stiu eu pe unu din HD care are si pe parbriz :lol: e cam nasol pe ploaie si cand se intuneca :twisted:

P.S. plus ca o sa te imprietenesti cu militieni

da,stiu si eu pe Radu , e chiar bezna in masina aia :))

Nosfer 05-07-11 15:26

Arata intr-un mare fel masina dar daca o lasi la pamant va fi si mai si. :rolleyes2 Hardtop-ul isi merita fiecare cent daca-l iei.. in rest, masina e tipla. Eu totusi i-as pune jante pe 17 cu buza ca ai destule pe acolo si as lasa-o la pamant :twisted:

BMnWA 05-07-11 19:30

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4444992)
Arata intr-un mare fel masina dar daca o lasi la pamant va fi si mai si. :rolleyes2 Hardtop-ul isi merita fiecare cent daca-l iei.. in rest, masina e tipla. Eu totusi i-as pune jante pe 17 cu buza ca ai destule pe acolo si as lasa-o la pamant :twisted:

m-am gandit sa pun pe cabrio suspensia reglabila de pe coupe ca 2.5-ul e cam greu si mi se pare cam moale suspensia pentru el.. + ca e reglabila,o pun pe pamant de sparg nuci cand ma las pe portbagaj :)))

BMnWA 07-07-11 01:34

4 Attachment(s)
Au ajuns azi proiectoarele,arata mai bine ca in poze. Sper sa reusesc sa le pun zilele astea sa vad e bine sau nu..

nick_nasta 07-07-11 07:27

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4448667)
Au ajuns azi proiectoarele,arata mai bine ca in poze. Sper sa reusesc sa le pun zilele astea sa vad e bine sau nu..

Avand in vedere ca sunt cu fond negru ar trebui sa dea bine :D

da_joint 07-07-11 07:35

Sa pui si tu o poza cu ele aprinse te rog

BMnWA 11-07-11 22:22

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4448783)
Sa pui si tu o poza cu ele aprinse te rog

o sa pun dar inca nu le-am montat ca a fost tot vreme urata si nici timp nu am avut,in schimb am iesit duminica putin la plimbare ca a fost vreme misto si am realizat ca jmecheria aia de deflector chiar nu mai face curent in masina,cu geamurile ridicate chiar nu mai deranjeaza deloc..

BMnWA 30-07-11 02:43

17 Attachment(s)
Azi a fost cea mai nimicitoare zi de cand am pisici.. Am tras de mine la maxim sa termin cateva chestii la masina. De dimineata am scos masina dintr-un service,am lasat-o sa-mi traga aripile sa intre noile jante,pe drum am realizat ca buza interioara nu e lipita deloc de aripa si imi freca,apoi am pus si jantele pe fata dupa care am mers la alt service sa pun suspensia,dupa care a venit surpriza freca la maxim,cai ferate,guri de canale orice piatra inalta de 6-7cm se lipea de mine,solutia era sa caut un aparat de roluit sa rezolv si buza interioara.. Dupa cateva ore de cautari (inutile) nu am avut noroc si am mers sa pun bara M la alt service si toba,care din pacate avea iesirile prea mari pentru difuzorul de M...Sa-l f#T,tot ce aveam era mai lat iar ce aveam si mi se potrivea erau lasate la alt service unde era inchis normal pe la ora 9 seara cand potriveam la toba.. In final am ramas cu sunetul de supernova 1.4i dar am pus bara sus care e vopsita foarte bine dar pentru alta masina,cred ca au gresit codul si a iesit ceva cosmo/diamond schwartz.. Apoi am inceput sa fac ceva la aripi,am strambat putin o aripa,am dat in ea fara mila si in final spre seara tot imi freaca..Au urmat xenoanele in proiectoarele noi... dupa niste modificari am reusit sa le leg dar cand sa montez al 2-lea proiector teapa,nu mergea.. Am schimbat droser , nimica , am schimbat bec nimica... ghici problema.. era de la mufa :confused: , am schimbat mufa si am rezolvat si proiectoarele..In final asta e rezultatul,e joasa rau,prea joasa de ma dispera ca nu mai am nici o satisfactie cand aud cum dau cu baie de imi cad masele din gura,dar in rest de poza arata bine. Urmeaza un somn de maxim 4 ore dupa care ne trezim sa mergem la eveniment.. Nu am reusit sa pun toba,nu am tras aripile cum trebuie,sper sa nu am probleme pe drum.. Vedem la final ce va iesi acuma ma duc ca oricum sunt lesinat rau de tot..

Maniak22 30-07-11 04:26

Foarte foarte tare a iesit.... senzatie :D

crysty.bobok 30-07-11 06:58

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4496384)
Azi a fost cea mai nimicitoare zi de cand am pisici.. Am tras de mine la maxim sa termin cateva chestii la masina. De dimineata am scos masina dintr-un service,am lasat-o sa-mi traga aripile sa intre noile jante,pe drum am realizat ca buza interioara nu e lipita deloc de aripa si imi freca,apoi am pus si jantele pe fata dupa care am mers la alt service sa pun suspensia,dupa care a venit surpriza freca la maxim,cai ferate,guri de canale orice piatra inalta de 6-7cm se lipea de mine,solutia era sa caut un aparat de roluit sa rezolv si buza interioara.. Dupa cateva ore de cautari (inutile) nu am avut noroc si am mers sa pun bara M la alt service si toba,care din pacate avea iesirile prea mari pentru difuzorul de M...Sa-l f#T,tot ce aveam era mai lat iar ce aveam si mi se potrivea erau lasate la alt service unde era inchis normal pe la ora 9 seara cand potriveam la toba.. In final am ramas cu sunetul de supernova 1.4i dar am pus bara sus care e vopsita foarte bine dar pentru alta masina,cred ca au gresit codul si a iesit ceva cosmo/diamond schwartz.. Apoi am inceput sa fac ceva la aripi,am strambat putin o aripa,am dat in ea fara mila si in final spre seara tot imi freaca..Au urmat xenoanele in proiectoarele noi... dupa niste modificari am reusit sa le leg dar cand sa montez al 2-lea proiector teapa,nu mergea.. Am schimbat droser , nimica , am schimbat bec nimica... ghici problema.. era de la mufa :confused: , am schimbat mufa si am rezolvat si proiectoarele..In final asta e rezultatul,e joasa rau,prea joasa de ma dispera ca nu mai am nici o satisfactie cand aud cum dau cu baie de imi cad masele din gura,dar in rest de poza arata bine. Urmeaza un somn de maxim 4 ore dupa care ne trezim sa mergem la eveniment.. Nu am reusit sa pun toba,nu am tras aripile cum trebuie,sper sa nu am probleme pe drum.. Vedem la final ce va iesi acuma ma duc ca oricum sunt lesinat rau de tot..

Altă viață tati !!!!

Felicitări !

Kedy 30-07-11 09:58

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4496384)

Alta viata tati, ti-am zis cu jantele astea spargi avioane ;) rezolvi tu si cu toba si aripile pana la urma. Pt frumusete sufera baba :twisted:

Senzatie fara cuvinte cum poate sa arate

Nosfer 31-07-11 12:53

Fara suparare pentru alti posesori de e36 cabrio dar asta cred ca e cel mai fain cabrio de pe la noi. Cu jantele alea pe ea si lasata jos de tot e nebunieeee masina :)) Dupa ce rezolvi si cu sunetul de supernova 1.4i e perfecta! Exterior, interior, tot ce vrei.

RIcKO 31-07-11 12:58

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4498757)
Fara suparare pentru alti posesori de e36 cabrio dar asta cred ca e cel mai fain cabrio de pe la noi. Cu jantele alea pe ea si lasata jos de tot e nebunieeee masina :)) Dupa ce rezolvi si cu sunetul de supernova 1.4i e perfecta! Exterior, interior, tot ce vrei.

+10 :)))) e superba

dony ddc 31-07-11 13:17

Frumoasa matza arata intr-un mare fel!!!:)

crysty.bobok 31-07-11 23:14

3 Attachment(s)
:arrow:

Mi-a părut bine,

Senzație mașina !

Baftă !

MiTzA- 01-08-11 00:44

6 Attachment(s)
De acord cu crysty.bobok

BMnWA 01-08-11 01:35

17 Attachment(s)
:peace: mersi baieti pentru incurajari,la fel si mie bobo :mrhappy: m-am convins de un lucru,stopurile astea pe led nu sunt pentru masina mea iar de proiectoare inca nu m-am convins. In rest masina s-a comportat bine tot drumul,nu am avut probleme cu ea. Ma bucur ca am cunoscut niste oamenii de calitate zilele astea la meeting chiar daca am fost tot pe fuga.

Snoopz 01-08-11 01:37

E bestiala masina!!!!
Felicitari!

bogdan.t 01-08-11 02:01

Ce pot sa spun decat ca e foarte frumoasa! Dupa cum ai spus si tu parerea mea ca stopurile nu au ce cauta pe masina. FELICITARI!!!

stef_yo_ro 01-08-11 11:47

woooow!!! imi pare rau ca nu ai urcat pe Transfagarasan, chiar mi-ar fi placut s-o vad live.

MiTzA- 01-08-11 11:54

Quote:

Originally Posted by stef_yo_ro (Post 4500629)
woooow!!! imi pare rau ca nu ai urcat pe Transfagarasan, chiar mi-ar fi placut s-o vad live.

masina a urcat pe transfagarasan doar ca a fost in ultima "tura" sa zic asa !

abby3325 01-08-11 12:12

2 Attachment(s)
Doua micute de la mine ;)

BMnWA 01-08-11 14:18

Quote:

Originally Posted by stef_yo_ro (Post 4500629)

unde ai fost frate ca am si ramas peste noapte acolo :) eu am ajuns abia pe la 9 ca a fost tare lung drumul si plin de surprize :) la restu salutari si multumiri :twisted:

laurentiu_tim 02-08-11 12:16

vrajeala ai ramas sa joci table in curtea de arges :lol:pe bani :))))

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning