![]() |
Re: E36 - Proiectul NWA cabrio
Quote:
|
Quote:
frumoase si noile achizitii!hai cu ele sus. ps.te fac la o tabla?:lol: |
Vad ca ti cutia de table aproape... Ai mai invatat?! :)))
Pana la urma cu care vi pe 31?!:) Spor la treaba! :paper: |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Am montat si jucaria,cam asa arata,vine destul de bine si vreau sa vad cum ar arata daca as scoate tetierele si niste folii cred ca ar completa bine peisajul.. |
Quote:
P.S. nu pune folii nu au ce cauta pe cabrio |
Quote:
|
Quote:
|
cum e viata acolo sus mosule ?ai suit masina pana in pom !mai laso jos ca face rau de inaltime dreq:)))
|
Cum e cu babauu ala in spate? Isi face simtita prezenta? Eu ma gandesc sa-i pun folii mai ales ca nu prea umblu cu ea decapotata si geamurile sus.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar tot nu ii sta rau nici la cabrio cu folie de pana in 30% |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. plus ca o sa te imprietenesti cu militieni |
Quote:
|
Arata intr-un mare fel masina dar daca o lasi la pamant va fi si mai si. :rolleyes2 Hardtop-ul isi merita fiecare cent daca-l iei.. in rest, masina e tipla. Eu totusi i-as pune jante pe 17 cu buza ca ai destule pe acolo si as lasa-o la pamant :twisted:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Au ajuns azi proiectoarele,arata mai bine ca in poze. Sper sa reusesc sa le pun zilele astea sa vad e bine sau nu..
|
Quote:
|
Sa pui si tu o poza cu ele aprinse te rog
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Azi a fost cea mai nimicitoare zi de cand am pisici.. Am tras de mine la maxim sa termin cateva chestii la masina. De dimineata am scos masina dintr-un service,am lasat-o sa-mi traga aripile sa intre noile jante,pe drum am realizat ca buza interioara nu e lipita deloc de aripa si imi freca,apoi am pus si jantele pe fata dupa care am mers la alt service sa pun suspensia,dupa care a venit surpriza freca la maxim,cai ferate,guri de canale orice piatra inalta de 6-7cm se lipea de mine,solutia era sa caut un aparat de roluit sa rezolv si buza interioara.. Dupa cateva ore de cautari (inutile) nu am avut noroc si am mers sa pun bara M la alt service si toba,care din pacate avea iesirile prea mari pentru difuzorul de M...Sa-l f#T,tot ce aveam era mai lat iar ce aveam si mi se potrivea erau lasate la alt service unde era inchis normal pe la ora 9 seara cand potriveam la toba.. In final am ramas cu sunetul de supernova 1.4i dar am pus bara sus care e vopsita foarte bine dar pentru alta masina,cred ca au gresit codul si a iesit ceva cosmo/diamond schwartz.. Apoi am inceput sa fac ceva la aripi,am strambat putin o aripa,am dat in ea fara mila si in final spre seara tot imi freaca..Au urmat xenoanele in proiectoarele noi... dupa niste modificari am reusit sa le leg dar cand sa montez al 2-lea proiector teapa,nu mergea.. Am schimbat droser , nimica , am schimbat bec nimica... ghici problema.. era de la mufa :confused: , am schimbat mufa si am rezolvat si proiectoarele..In final asta e rezultatul,e joasa rau,prea joasa de ma dispera ca nu mai am nici o satisfactie cand aud cum dau cu baie de imi cad masele din gura,dar in rest de poza arata bine. Urmeaza un somn de maxim 4 ore dupa care ne trezim sa mergem la eveniment.. Nu am reusit sa pun toba,nu am tras aripile cum trebuie,sper sa nu am probleme pe drum.. Vedem la final ce va iesi acuma ma duc ca oricum sunt lesinat rau de tot..
|
Foarte foarte tare a iesit.... senzatie :D
|
Quote:
Felicitări ! |
Quote:
Senzatie fara cuvinte cum poate sa arate |
Fara suparare pentru alti posesori de e36 cabrio dar asta cred ca e cel mai fain cabrio de pe la noi. Cu jantele alea pe ea si lasata jos de tot e nebunieeee masina :)) Dupa ce rezolvi si cu sunetul de supernova 1.4i e perfecta! Exterior, interior, tot ce vrei.
|
Quote:
|
Frumoasa matza arata intr-un mare fel!!!:)
|
3 Attachment(s)
:arrow:
Mi-a părut bine, Senzație mașina ! Baftă ! |
6 Attachment(s)
De acord cu crysty.bobok
|
17 Attachment(s)
:peace: mersi baieti pentru incurajari,la fel si mie bobo :mrhappy: m-am convins de un lucru,stopurile astea pe led nu sunt pentru masina mea iar de proiectoare inca nu m-am convins. In rest masina s-a comportat bine tot drumul,nu am avut probleme cu ea. Ma bucur ca am cunoscut niste oamenii de calitate zilele astea la meeting chiar daca am fost tot pe fuga.
|
E bestiala masina!!!!
Felicitari! |
Ce pot sa spun decat ca e foarte frumoasa! Dupa cum ai spus si tu parerea mea ca stopurile nu au ce cauta pe masina. FELICITARI!!!
|
woooow!!! imi pare rau ca nu ai urcat pe Transfagarasan, chiar mi-ar fi placut s-o vad live.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Doua micute de la mine ;)
|
Quote:
|
vrajeala ai ramas sa joci table in curtea de arges :lol:pe bani :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning