![]() |
Re: Meeting Oltcit
it's official then..
|
frumos, merci de invitatie baieti... numai ca sunt din bucuresti si imi e putin cam PESTE mana sa vin pana in CV... :(
|
Quote:
magos vezi ca craiova e DJ ... |
shi tu acu'..prea eshti carcotash..covasna, dolj..tot dreaq ala e!
|
:) :) :) frumos si tu :)
|
no offence intended! mai destindem shi noi atmosfera..:D
|
8 Attachment(s)
a venit si 1qmeu de la Cluj.....Peugeot406Coupe negru
maine ne vedem pe Airport la 11:00 si poate vin si cu Peugeot-ul 406Coupe sal all bafta tuturor.... si sper sa fie frumos maine sa ne putem vedea la locul cu pricina |
10 Attachment(s)
poze de azi
|
15 Attachment(s)
prospaturi...
de data asta c-am putine masini ,dar a fost si asa distractie sal all bafta |
pe 3 mai a fost promitator dar azi ma lasa rece. nimic nimic. a disparut pasiunea?? ce s-a intamplat cu restul? sper ca data viitoare sa fim mai multi si masinile sa mearga mult mai bine. cam multe au mers rau azi. da le facem noi.....
|
7 Attachment(s)
:peace: :peace:
|
Quote:
|
tot MIC a fost tatic? sau si'a gasit nasul?
|
foarte tare frate ...keep it real !
|
bta pana la urma ce sa intamplat cu fordu ala pick up
ia mers ceva si lui? |
1 Attachment(s)
cu oltcit-ul nu am reusit inca sa-l fac pe d-nu MIC...,dar l-am facut cu SuperNova
camioneta...cutie automata ...nu a avut nici o sansa la cum ne dam noi pe distanta scurta |
alex ai 2 masini superbe in care ai investit abni s itimp dar nu in ultimul timp pasiune. stiu ce inseamna sa aduci o masina pe linia de plutire dar sa ii mai faci si putina cosmetizare. ai muncit mult si se vede. amandoua sunt fosrte frumoase,afcute cu bun gust. usor usor o sa fac si eu ceva frumos... felicitarile mele. masini de nota 10!!!!!!!!!!!
|
merci RSG ,bafta si ai tot timpul inainte.....
RESPECT all |
3 Attachment(s)
:???: am si eu un olcit si de o luna tot promit ce se va altura pasionatilor,dar fratilor,ati veni cu asa ceva???uitati la poze si poate ma intelegeti.:rolleyes2
|
6 Attachment(s)
de fapt el arata asa acuma c de l-am mai "tunat" si eu.dupa ce se va intoarce de la tinichigiu promit ca voi veni cu el.poate fac si eu cativa c se zice c imi trage.laure stie:lol: .:twisted: o sa vedeti voi bestia.deocamdata cine doneaza un carb de olcit c vreau sa-l schimb.aaa si SLZ cum facem sa-mi pun si eu un carb asemanator cu al tau???te pricepi la reglaje.mi le face cineva sau nu il mai iau???astept pm.
|
nush frate, deocamdata nici pe la meu nu's in stare sa-l reglez..despre ce carb e vb?
|
sa-i reglezi carburatorul omului cum trebuie,ai inteles Mistrek-ule!!!:lol:
:lol: :lol: :lol: |
pai daca nici nu zice ce carb e..:-??
|
e un wheber asemanator cu acela de a fost p celalalt olcit parca.are conductele acelea de apa si gurile de admisie de la camere sunt rotunde nu patrate ca la al tau.ce zici se poate ceva.poate pun maine poze cu el.il vezi atunci si imi zici.
|
pune nishte poze, sa vedem..
|
Quote:
|
vin si eu dar vreau sa stiu sigur can e ca nu am anteles
|
a cam trecut..
|
vreau sa vin si eu dar nu stiu cand e si la ce ora!!
|
e duminica trecura la ora 11 atunci :lol:
|
daca este a-mi trimiteti si mie un mes pe mesenger
pe chyvu4you pls |
Quote:
|
...si la meeting ul din Buc iar nu am ajuns... :-< shame on me...
|
Quote:
|
mah da' poze nu facetzi acolo? bagatzi shi voi aici sa vada shi okiu' nostru!
|
magos nu prea ai ajuns la niciun meeting oltcit :) in bucuresti se fac intalniri nu meetinguri, ca doar nu iesim cu pancarde`n strada si sloganuri ... la noi lumea sta de vorba, mananca ceva, se joaca patratica ... asta defapt e doar intalnire a pasionatilor de oltcit
|
...asa si?? :D
eu am zis doar ca regret ca nu am ajuns./.... |
Quote:
|
razvane cam slaba prezenta si la tine in ultima vreme la intalniri. Stai jos ai nota 2 :)
|
bah apropo..mai facem vreun meeting? da' nu asha, din gura..ca asha shtiu ce venim o grama`!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning