Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

giubau_v8 29-03-07 04:48

Re: ce vor fetele? :)

ce vor fetele? aici cred ca ar trebui sa scrie doar fetele...baietii sa stea deoparte si sa bage la cap ce vor ele....numai ca pe forumul asta sunt o anumita categorie de fete (cred)( care au microbul in sange ca si noi) si aflam doar opinia lor.....ce cred eu ca vor fetele in ziua de azi? o persoana realizata (adik sa aibe bani)si cu capu pe umeri.

platon911 29-03-07 15:48

nu neaparat....banu vine el,il faci da-l dreaq.......

needBrain 29-03-07 22:27

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 823038)
ce vor fetele? aici cred ca ar trebui sa scrie doar fetele...baietii sa stea deoparte si sa bage la cap ce vor ele....numai ca pe forumul asta sunt o anumita categorie de fete (cred)( care au microbul in sange ca si noi) si aflam doar opinia lor.....ce cred eu ca vor fetele in ziua de azi? o persoana realizata (adik sa aibe bani)si cu capu pe umeri.

aici ai dreptate

MnemonyK 30-03-07 09:07

mah da voi o sa faceti peri albi gandinduva la asta k no sa stii ce e in capul unei femei pt barbati si nici in capul unui barbat pt femei, k doar totul e relativ in lumea asta si lucrurile se iau cum se gasesc, k doar o bunaciune de directoare de banca care-si petrece dupa amiezile in garaj nu exista ?sau un barbat sa fie hairstyleist de profesie ? k doar fiecare e unic ce naiba, si sunt detoate pe lumea asta si fiecare dupa caz, k acuma fiecaruia ce-i place e altceva sau ce ar vrea, k din cate stiu gusturiele se pot schimba, sau nu?

needBrain 30-03-07 09:48

Quote:

Originally Posted by MnemonyK (Post 824581)
mah da voi o sa faceti peri albi gandinduva la asta k no sa stii ce e in capul unei femei pt barbati si nici in capul unui barbat pt femei, k doar totul e relativ in lumea asta si lucrurile se iau cum se gasesc, k doar o bunaciune de directoare de banca care-si petrece dupa amiezile in garaj nu exista ?sau un barbat sa fie hairstyleist de profesie ? k doar fiecare e unic ce naiba, si sunt detoate pe lumea asta si fiecare dupa caz, k acuma fiecaruia ce-i place e altceva sau ce ar vrea, k din cate stiu gusturiele se pot schimba, sau nu?

adica tu spui ca nu ar fi nicio problema in a te schimba pt o femeie?
vezi tu gusturile,intr-o oarecare masura ne asigura unicitatea,originalitatea

MnemonyK 30-03-07 10:00

tu ce vezi? eu nu am scris asa ceva, unde am scris? poate pe alta pagina... dar zic (parerea mea) k te poti schimba pt o femeie (fapt nerecomandat) lafel de mult cum se poate schimba si ea pt tin (fapt recomandat :D) si tocmai k la selectarea partenerului intra gusturile la care fiecare e unik cum zici u, dar la subiect : ce vor fetele ? p**a mare, bani, masina si toate celalalte cacaturi, si asta subiectiv k obiectiv as zice k doar vreau sa-si traiasca viata la maxim, nu?

needBrain 30-03-07 10:04

Quote:

Originally Posted by MnemonyK (Post 824581)
k din cate stiu gusturiele se pot schimba, sau nu?

uite cam aici ai zis,eu cel putin cam asta am inteles

MnemonyK 30-03-07 10:07

nu la aia ma refeream da in fine... am postat dupa aia ceva cu gusturi :)

Trixi 30-03-07 10:14

si acum sustin ideea,k ar fi bine sa reusim sa ne acceptam,fix asa cum suntem.compromisurile sunt binevenite,doar pana ce nici nu observi k le faci...k dupa aia doar un kin e totul..si sa nu mai vb d faptul k te scuipi in fata daca te skimbi prea mult dupa o vreme:???:

needBrain 31-03-07 00:46

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 824692)
si acum sustin ideea,k ar fi bine sa reusim sa ne acceptam,fix asa cum suntem.compromisurile sunt binevenite,doar pana ce nici nu observi k le faci...k dupa aia doar un kin e totul..si sa nu mai vb d faptul k te scuipi in fata daca te skimbi prea mult dupa o vreme:???:

hm..mi-am adus aminte de reclama aia la ziua barbatului "nu mai esti barbatu de care m-am indragostit" :))))

giubau_v8 31-03-07 21:49

tare rau reclama aia...eu daca m-as tunde pt ca asa mi-a zis prietena si apoi sa imi zica sa ceva....nu ar fi ok...cred ca as lua-0 razna

aleks 01-04-07 14:00

era un articol pe resursa de fun despre asta, 100% de acolo e inspirata reclama...

Spark 01-04-07 18:27

si al creclama aia ..
adik pana la urma ii faci pe plac .. si tot nu e bine ...

needBrain 02-04-07 13:24

pai cam asa este 100% adevarat.
dar oricum,regula asta e valabila pt marea majoritate,si ca sa dau exemplu,copiii alintati ;)

Most_Wanted 06-04-07 23:41

da ...da mai e chestia ca ..daca si tuh o inveti asa ..pai asa ramane ...se invata ...asa ca ia mai din scurt ...un suk Adria la scara blocului si de 10 mii seminte ....ca e de ajuns ....dar plm ....sar putea sa te lase .....dar daca nu iti vrea banii ...sta cu tine si asa ...ce sa faca :))

giubau_v8 06-04-07 23:52

daca dragostea e mare..nu conteaza banii....da fetele se gandesc la viitor, vor si ele sa traiasca bine si ar trebui sa le intelegem de ce se uita de multe ori la bani...nu toate..exista si exceptii.....ce vor fetele? sa le fie bine ;)

pheerya 06-05-07 23:41

putem sa ne facem si singure sa ne fie bine...;) gandesti prea brut
a trecut epoca in care femeia era intretinuta, uita te la stiri sa vezi ca o femeie candideaza la presedentia Frantei si obtine 47% din voturi(asta spune totul)

giubau_v8 07-05-07 00:49

ai dreptate....mai sunt si femei care urasc barbatii si orice ar fi zic, ca nu au nevoie de ei...se descurca singure...si asa e in unele cazuri dar le compatimesc

pheerya 07-05-07 12:38

nu e vorba ca ii urasc sau ca ele considera ca n au nevoie de ei...doar ca se pot descurca singure...nu trebuie si nu au nevoie neaparat de mana unui barbat:rolleyes2

giubau_v8 07-05-07 12:40

:workout: din cand in cand eu sunt de parere ca au nevoie de 'mana' unui barbat orice ar zice

pheerya 07-05-07 12:42

probabil din punct de vedere sexual :twisted: :twisted: :twisted:

giubau_v8 07-05-07 12:46

da ;)...si nu numai...

Mustang 08-05-07 08:42

Dracu' mai stie ce vor :)

Magos 08-05-07 13:12

eee na...?

Sasha_z 11-05-07 16:56

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 528018)
m-am gandit sa fac un thread ... sa aflu si eu ce cauta fetele...
este vorba de cele intre 16-20 de ani ... nu ... femeile ;))

ce cauta la un baiat? :)

un fat frumos calare pe un Ferrari...cu contu de 2 miliarde de euro...!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

giubau_v8 13-05-07 02:04

cele de 16-20 de ani vor un baiat cu masina scumpa si portofelul gras? de ce?..asta e varsata la care te distrezi si nu ar trebui sa iti pese de astea

la cele de 25+ parerea me e ca le inteleg...se gandesc poate la o relatie stabia, s-au saturat de prostii,vor sa se casatoreasca, vor sa traiasca si ele bine alaturi de barbatii lor pe care eventual o sa si ii iubeasca daca nu ii iubeste inca

Magos 13-05-07 12:07

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 898324)
cele de 16-20 de ani vor un baiat cu masina scumpa si portofelul gras? de ce?..asta e varsata la care te distrezi si nu ar trebui sa iti pese de astea

looool... parerea mea e ca asta vad unele prin DISTRACTIE, asa ca.... :???:

bodyspeed 13-05-07 16:55

Quote:

la cele de 25+ parerea me e ca le inteleg...se gandesc poate la o relatie stabia, s-au saturat de prostii,vor sa se casatoreasca, vor sa traiasca si ele bine alaturi de barbatii lor pe care eventual o sa si ii iubeasca daca nu ii iubeste inca

exista si fete....de 20 de ani..care stiu ce vor...adica... exista fete si fete...:D toate vor sa distreze .. dar exista si limite..
aceste limite fiecare are posibilitatea sa si-le defineasca.. ca fata....

iar fetele intre 20 si 25 de ani ai uitat :rolleyes2

giubau_v8 13-05-07 18:41

:oops: sry..16-24...si intotdeauna exista si exceptii...de cele mai multe ori sunt fetele visurilor noastre :P

pheerya 13-05-07 19:26

yo am 20 de ani si nu mi trebuie un lamborghini si un cont gras ca sa ma distrez...eu stiu ce vreau de la viata...mi se pare infantila si superficiala o astfel de gandire...pur si simplu insemna ca daca isi doresc doar atata de la viata...sunt praf si inculte:rolleyes2

giubau_v8 13-05-07 19:31

atunci esti femeia vietii mele :P...glumeam

sincer...eu nu stiu ce vor...chiar nu stiu....mai spuneti si voi ca vreau si eu sa invat :(

Sasha_z 15-05-07 15:58

Quote:

:blahblah: eu am 19 ani...si nu`mi doresc o masina super scumpa si bani gramada kre sa ma dea afara din casa:lol:....
stiu sa`mi fac viata placuta in limitele posibilitatilor...asta conteaza in primul rand....alea kre doresc bani masini etc...nu o sa aiba parte niciodata ;)

giubau_v8 15-05-07 19:13

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 902561)
:blahblah: eu am 19 ani...si nu`mi doresc o masina super scumpa si bani gramada kre sa ma dea afara din casa:lol:....
stiu sa`mi fac viata placuta in limitele posibilitatilor...asta conteaza in primul rand....alea kre doresc bani masini etc...nu o sa aiba parte niciodata ;)

intotdeauna exista si exceptii ;) ..mai rare pe zi ce trece da exista

sponsoru 15-05-07 19:23

texte.. majoritatea femeilor care arata bine sunt constiente de asta si au anumite standarde.. ce sa mai plimbam bomboana.. a apus vremea in care o super zana statea cu ultimul cersetor pentru ca se iubeau.. cel putin in bucuresti fenomenul asta a luat amploare si mi-e sila din ce in ce mai mult :)) probabil nu se poate si frumoasa si desteapta si fara figuri in cap.. si cand se poate trebuie sa fii tampit sa ii dai cu piciorul

pheerya 15-05-07 22:08

te contrazici singur...ori sunt majoritatea ori sunt toate...?:rolleyes2
iti zic eu ca SUNTEM destule care nu dorim sa fie banul pe primul loc, si nu alergam ca disperatele pt asta.singurul motiv pentru care mi as dorii sa am bani mai multi e ca sa am putere si sa le inkid gura celor care ma calca pe coada...doar atat!!!

RA_2fast4u 15-05-07 22:12

ce vor fetele!? ... sa fie controlate dar sa nu se vada asta pe fata ca atuncea se simt inferioare... sa fi rau cu ele atata cat sa stie sa aprecieze cand esti bun... sa nu iti pese de ele atata cat sa nu li se urce lor la bila ca ele is al mai tari si pot sa il fac pe uratu asta cand vreu eu... le trebuie si lor ceva bani (asta cu banii la femei e ca si cu fusta scurta la barbati.. deh nu schimba omu da cu siguranta iti baga ceva idei in cap .. ma rog la fete vise udate cu bani.. si la baieti, vise.. ude :)) ) dar nu trebe sa fi ditamai casanova ca sa compensezi lipsa de fusta scurta masculina... asa... le trebuie sa fi romantic... da si un imbecil ca de esti romantic deh nu mai ii la moda... sa fi fitos si trendi... sa sti ce vrei.. dar ele sa nu stie ce vrei... sa fi amuzant.. si nerusinat...

pheerya 15-05-07 22:17

stii vorba aia?...exista doua feluri de barbati...
cei care sunt sub papucul femeii, si cei care sunt dar nu si dau seama... :lol:

bluey 15-05-07 22:18

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 903288)
stii vorba aia?...exista doua feluri de barbati...
cei care sunt sub papucul femeii, si cei care sunt dar nu si dau seama... :lol:

Daca ti-o zicem noi pe aia a lui Napoleon te superi ;)

RA_2fast4u 15-05-07 22:23

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 903268)
(...)singurul motiv pentru care mi as dorii sa am bani mai multi e ca sa am putere (...)

that is the word for today!

pheerya 15-05-07 22:31

da, dar ti am dat si motivul, pentru ca il ultimul timp m am confruntat cu niste probleme care m au facut sa mi doresc asta...nu pot sa actionez momentan pentru ca persoana respectiva are bani si e mai invarsta cu cva ani, dar o sa vina si vremea mea, si nu i doresc sa se mai intalneasca cu mine...
si toate doar pentru ca isi "permite" omul sa faca figuri...

All times are GMT +2. The time now is 04:32.

- Copyright 2026 4Tuning