![]() |
Re: Cei lasati fara permis
ms fain boasa...
|
Ba cristi ce sa zic...nasol pt tine...si fara gluma acuma daca vrei un taxi ieftin iti dau nr omului ! BFT !
|
eh, trece si astanu e problema, mersu poe jos face bine uneori:???:si la taxi, am sa o sacai pe maikmea sa ma duca si sa ma aduca:lol:
|
acum eu am fost prins la tisita cu 140 si erau in logan in spatele meu .. am scapat iefitn
cu o centura (intelegeti voi !!!) la tine cristi nu s-a putut ? bafta ... |
Quote:
era in Covasna mai are rost sa spun de ce nu s-a putut? |
bai cristi...pe la facultate daca vrei te mai duc eu.....pe ici-colo :lol:
|
sageata stie ce stie, am vrut sa le dau toti banii din buzunar(cam o instalatie xenon buna aveam) si na nu au vrut ce sa le fac.....le-am luat si pixu din mana sa nu scrie pv, si ''mai baiete du-te la masina si da pixu''.Au tinut mortis sa fiu pieton:)))
mariusica mersi fain pt sprijin, dar numa sa vin la facultate:lol: |
in targu secuiesc acum 2 ani am oprit sa il imping in afara soselei pe un amic de-al meu care ramasese in mijlocul strazii, politistul a vazut, a asteptat sa termin de impins apoi mi-a dat amenda pentru ca am oprit in loc interzis.
i-am explicat omului din nou ce se intamplase, desi vazuse si el, si era chestiune de 2 minute maxim, pe un drum nu tocmai circulat, si nimic, a scos catusele si mi-a zis ca daca un cuvant mai scot si nu ma duc la masina ma aresteaza pentru ultraj. n-am tipat, nu m-am certat cu el, nu i-am vorbit urat, doar i-am cerut sa fie om normal si sa inteleaga situatia speciala. nu e de vorbit cu ei, nu stiu ce e in mintea lor... |
pai nu le faceam eu bine cand treceam pe la ei in viteza cu geamurile deschise la maxim si cu muzica la maxim si le dadeam dedicatie melodia "s-o suit pishta pe cal..." de se uitau mult si bine dupa mine?:lol::lol::lol:
|
asta care ma oprit pe mine, nu era chiar asa de ''incuiat'' sa zic asa, imi zicea intr-una sa ma duc la masina si tot nu ma duceam, ba chiar a inceput sa rada si el si colegu cand iam luat pixu din mana sa nu scrie pv, dar prosti tot erau, ca tot mi-au luat permisu:lol::cry:
|
daca il omorai aveai sanse mai mari sa scapi.:lol::lol::lol:
|
Quote:
tot oameni sunt si aia nu ? daca la bulgari si la greci si poate ,se poate si in covasna ..... cred |
Am vazut ca s-a dat o lege noua martea asta si se pot prelungi din nou dovezile. Situatia mea e cam asa: acum 1 luna am avut un accident de masina, mi-a sarit unu in fata masini,norocul meu ca nu era trecere,mi- suspendat permisul pana la solutionarea dosarului, dar mi-a dat dovada de 15 zile. Pt cei mai cunoscatori..dupa legea asta noua pot sa merg la politie sa-mi prelungeasca iar dovada ? CA din cate am citit eu zicea legea de cei cu dosarul ajuns la procuratura sau instanta. DAr la mine inca nu s-a ajuns acolo..ce pot sa fac in cazul asta ?
|
oricum si pe legea veche ,trebuie sa te duci la judecatoria din judetul unde s-a intamplat accidentul sa iti iei un certificat de grefa cum ca te judeci si cu el te duci la rutiera si itzi ridici permisul pana la solutionarea cazului
|
Cine imi spune si mie pls cate luni imi ia permisul dak am 18 pct de la radare ?
|
30 de zile dacă nu ai mai avut permisul suspendat în ultimele 6 luni şi dacă îl duci in termenul trecut pe adresa care ţi-a venit acasă.
aşa ştiu eu, dacă am greşit vă rog să mă corectaţi |
Mersi mult :D
|
va salut. sunt nou pe forum(pieton din pacate pt inca 2 saptamani) si as vrea sa va cer o informatie.
mi-a fost suspendat permisul pe 30 de zile pt ca nu am oprit la trecerea de pietoni. mi-au dat o dovada pt 15 zile, i-am bagat undeva si am plecat in drumul meu mai departe. intrebarea mea este daca puteam sa le cer sa-mi dea o dovada pt mai putine zile(doar 1 de ex) si cele 30 de zile sa inceapa dupa aceasta zi? trecerea de pietoni la care m-au oprit este una cam aiurea pusa deoarece imedit cum iesi din sensul giratoriu (de la autogara) dai de aceasta trecere(drumul spre insula). garcea statea undeva pe partea stanga, pe partea cu sc de soferi contact( i-am vazut de mai multe ori de cand mi-au luat permisu stand ca musca in "3 litere" pe acolo, asa ca atentie) |
Nu poţi, nu ai nicio variantă să reduci durata, în schimb, dacă nu eşti filmat poţi depune contestaţie foarte simplu şi împreună cu un martor îţi recuperezi permisul la primul termen.
|
deja au trecut 2 saptamani asa ca nu mai vine vb de contestatie, dovata pt 15 zile a fost pana pe 25 februarie( de pe 10 pe 24 inclusiv). acum 2 zile mi-au trimis o scrisoare prin care sa-mi aminteasca ca am permisul suspendat, insa scria ca il am 30 de zile incepand cu 26 februarie, m-au furat cu o zi deci( mama lor). la care sediu trebuie sa ma duc sa-l recuperez acolo unde este sediul de tamponari sau la ura?
|
Quote:
|
azi mi-am recuperat permisul. l-am luat de la sediul de tamponari(nu la ghiseul de tamponari, e un ghiseu langa, special pt cei ce isi recupereaza permisul).
|
Mau lasat si pe mine. fara.... mai pot sa circul pan pe 8 martie... dupa care o luna pe dreapta
Langa galeriile Adal.. 80Km/h N'am dat prioritate la 4 prosti beti.. care au tashnit in fata mea pe trecere.. niste copchii la 16 17 ani.. si pe un rahat de taximetrist care era la vreo 15 metri in fatza mea nu l-a mai vazut garda ca a intors pe linie dubla continuua || || DOVADA: https://img717.imageshack.us/img717/3...vadapermis.jpg AMENDA+SUSPENDARE PERMIS O LUNA SI 6 PUNTE https://img59.imageshack.us/img59/5403/amenda.jpg |
esti kamikaze sau criminal in serie?:shock:
|
bine zis kobra :lol:
uitasem ca am facut topicul asta, altfel as mai fi postat si eu pe aici :D |
asa ca sa rasucesc cutitu in rana la multi sa zic si eu ca 6 ani de permis si niciodata suspendat :twisted:
|
Nu iti dorim da cred ca ai timp pina la pensie :D
|
Quote:
|
nu ti`as dori sa o comiti odata ...ai sa iti blestemi zilele ca puteai merge mai incet si n`ai facut`o, daca vrei sa alergi incearca un drum care nu prezinta chiar atat de multe pericole, ca sa nu zic de pista ca e ceva mai greu realizabil la noi ..80 mi se pare exagerat de mult prin oras, mai ales cu pietonii care apar de nicaieri, soferi imprudenti etc ..
|
Quote:
trebuia sa faci contestatie ca era masini parcate pe trecere si ti-au opturat unghiul de vedere ... vb serios bafta |
Ma omule da nu stiu cum sa iti zic da tu esti cam "soferas" azi erai nervos tare pe la Tic-Tac ! Ai asa mare incredere in masina si in indemanarea ta , ca permisul il ai de vreo 2 ani MAXIM ! Mergi usor baiatule !
|
Quote:
aveam timp sa franez dar aia au iesit fugand pur si simplu...si nu aveam cum sai vad din cauza la o duba nenorogita..infine... asta e |
Quote:
asta i'am zis lu viruszatu1 era o duba.. alba ai foarte mare dreptate... daca nu ma insel e un fiat ducato... dar mai pot depune contestatie dupa ce au trecut cateva zile bune? Si cred ca in lege scrie minimum 5 metri distantza intre masina si trecere.. dar infine.. uite cum din cauza la un incompetent raman atatia soferi fara permise.. banuiesc ca nu sunt singurul cate merge cu 80...mai sunt si altii... dar ce ma uimit pe mine e ca nici nu mi'a zis de viteza.... aha si inca ceva...uitatse-m sa va spun...marlanu Pe nume Fenea F. Robert mi'a dat si pentru centura..... recunosc nu o aveam dar eu poate o dadusem jos imediat ce trasesem pe dreapta....si asta am observat cand am ajuns akasa dupa ce am citit hartia de mi=a dato ..!!! infine.. bft |
Quote:
|
nu te mai baza atata pe "frani"-le de la masina. n-ai vazut si seria 7 facut praf? si este mult mai stabila ca a ta. este inconstienta ceea ce-ai facut tu. si faza cu condusul...cat ai putut conduce? din moment ce faci astfel de greseli de incepatori. daca ai fi lucrat agent de distributie atunci da...am fi zis ca intradevar ai condus mult in acesti doi ani. dar asa...abia s-a uscat cerneala pe permis :D
|
hai sa te lamuresc, in primul rand de cand am permisul am mai multi km cu spatele de cat ai facut tu cu fata in 2 ani de zile, iar in al doilea rand daca tu ai impresia ca eu merg legal mereu te inseli amarnic.una e sa stii cand sa ii dai si cat sa ii dai la masina si alta e sa dai in nestire oriunde te trazneste. zona si ora la care ti-a saltat permisul nu permite asemenea viteze trebuie sa fii ori inconstient ori ... altfel .numai sapt asta am facut aproape 200 km numai in oras, la orice ora din zi si din noapte, stiu cam toate zonele orasului, cat de aglomerate sunt in functie de fiecare ora, deci nu vorbesc in necunostinta de cauza.dar daca genu asta kamikaze te defineste ma determini sa nu imi para rau ca tio saltat permisul.din cauza teribilitatii mor mult prea multe persoane nevinovate. o luna de zile cat stai pe tusa ai timp sa meditezi la ce ti-am zis.si o baba de 80 de ani daca o pui la volan poate sa mearga in linie dreapta cu viteza mare dar nu asta conteaza in soferie.sunt mult prea multe chestii de care dai dovada ca nu le stii si ar cam fi cazul sa te linistesti. iar treaba cu bazatu pe "frani" e o intreaga teorie.in primul rand asfaltul nu iti asigura aceeasi aderenta pe toata suprafata lui si in orice zona si in plus oricand poate aparea o defectiune la sistemul de franare oricat de bazata ar fi masina si nu vreau sa imi imaginez ce se putea intampla daca ramaneai fara frane cand ti-a luat permisul.
gandete-te de 2 ori inainate sa te dai mare ca esti tu la volanul unei masini. sper totusi sa nu ne intalnim in trafic. |
nu ma ca a meu e facut dupa standardele europene :)) e ceva din plastic ..si imprimat cu laser :)) ... eh lasa ca n'am sa mai merg asha... :P
|
merci ca mi-ai zis cum arata un permis de conducere ca eu habar nu aveam de asa ceva, eu nici macar nu am, merg pe susta :oops:
|
app... 200 de km in 2 zile? atat? atat de putin? crede-ma intr'o zi si'o noapte am facut 250 de km in bacau numai in oras :D :P da bine nah... nu zic cas sofer mai bun ca tine... nam zis asta :P byee
|
nu mai citi printre randuri si mai scurteaza coada aia.pacat ca degeaba faci km aia
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning