![]() |
Re: dacia alb negru
cred ca te-a platit florin sa spui asa :)
|
e problema lui daca minte...singur isi face rau...
|
ma baietzi credeti ce vreti. singurul care a vazut ceasuri de bord de logan fac de mine e donnyro. o sa filmez cand fac ceasuri de bord ca sa va convingeti.
|
caut un strungar pentru a putea pune jantele pe spate
dati si voi o idee ,nu intra janta pe bucsa de ghidare trebue stunjit 2 mm aproximativ |
Quote:
|
Si eu cred ca tot el le face k il cunosc si a vrut sa le faca si pe ale mele asa ca Babaure nui mai face reclama proasta :!:
|
3 Attachment(s)
vreau sa inlocuiesc blocul de lumini si de stergatoare cu unul de solenza (ajutor) le am cumparate pe amandoua
|
se potrivesc acolo la masina?la volan?
cred ca tre sa le iei p incercate daca nu stii firele de la solentza...:-s bafta multa... |
cunosc legaturile dar nu stiu daca se potrivesc am vazut mai acum un an pe o liberta de culuare gri ce se afla la acea data la PIKE bloc de solenza si alternator de sn
|
pai nu cred ca se potrivesc perfect, dar cred ca poti sa le adaptezi...
|
Am vazut de Super-Nova pusa pe o berlina .
|
da dumy de supernova stiu ca merge pe dacie dar eu vreau sa incerc sa pun de solenta ca are si proiectoarele pe ele.
|
merge si de solenza ca am vazut eu la o berlina.
bafta la legaturi |
am vazut pe dacia verde cu wgg merg la fix numai ca trebue facut alt sistem de prindere
|
eu la cine am vazut avea toata chestia aia care inconjoara volanul de solenza
|
Ai reusit DEM-ule sa montezi blocul de lumini k nu ai mai dat nici o noua informatie despre progresele facute?
|
bafta cu blocul de lumini. punel si u mai repede sa vedem si noi ne ti in suspans
dem-ule eu vreau sa pun blocu de lumini de cielo. se potrivesc? |
1 Attachment(s)
poze cu noile jante dar sunt ne vopsite si murdare ,dati si voi o parere ce culuare sa le vopsesc eu am zis albe?
|
Albe clar!!!...
|
Fa-le inelul alb si interiorul negru ca sa dea cu masina.....eu zic ca albe o sa arate mai naspa. Pana la urma e alegerea ta...si tie tre sa iti placa.
|
Asa am zis si eu k ar trebui sa fie negre sa fie in contrast cu masina dar se pare k el le vrea albe.
|
dem ce motor ai?am auzit ca de golf?
|
bai din cate stiu eu inca nu a pus motorul ala de golf dar urmeaza foarte curand
oricum nu prea vad rostul pt ca el are deja un motor foarte puternic in prezent chiar daca e de dacie, dar alearga bine calutii sub capota lu` DEM :) |
adik un motor de dacie are caluti care aleaga bine...pai da-ne si noua detalii.
daca tot ai inceput sa zici ceva...are modificari ceva? pt ca el are un motor foarte puternic...nu ai gresit cand ai scris asta, nu? 55cai e foarte puternic?? |
Da daca e sa le vopsesti fale o combinatzie cumva intre alb si negru ka sa dea marfa cu masina :D
|
albe cu negru am vrut si eu la inceput sa le fac dar multi au zis sa le fac albe gen WRC ,asa nu va mai ceream parerea ,ziceti si voi cum vin mai bine sa arate si ele super
|
ca modificari la motor ar fi : pistoane scobite,axa cu came ,arbore ususrat ,volanta ususrata , galerie de aluminiu lustruita, un dublu corp solex 1600 ,delcou fara platina lafel ca al lui TAU ,filtru sport,ventilarore de racire electrice ,supape de admisie si pe evacuare o cutie cu grup 8x33 cu pinioane la treapta 5 de nova care sunt lafel cu cele de fuga
|
bai DEM dar multe modificari ai sub capota aia..
|
1 Attachment(s)
noile neone pentru DEM
|
Gata le-ai si cumparat?Arata bine la prima vedere(sper k sunt violet,pt k albastre si-au luat toti).Sa le vedem pe masina.
|
Quote:
asa...deci...chiar daca ma indoiesc de unele modificari, vreau sa imi explici niste chestii... c ins pistoane scobite? axa cu came c e cu ea?e si ea scobita? arbore si volanta usurata...unde?d cine ?cum? galeria de aluminiu...d unde ? si nu in ultimul rand, c ins supape de admisie si p evacuare??? iar treapta a 5a nu t ajta la nimic pt fuga...doar pt vit maxima...eventual... |
mai multe detalii despre motor nu pot sa iti dau ,pentu mai multe detalii il poti cauta pe ADRIAN (tatal lui BODY,ala cu audi cu RAU )
|
pai d c nu imi poti da?
nu tu ai zis ce ai sub capota? care e ideea? |
Poate nu vrea omul sa aflam mai multe detalii k sa nu ii furam ideile.
|
noi modificari la clapete,luinate alb neon
|
Pune ma DEM-ule poze sa inteleg si eu la ce te referi!Cum adica clapete luminate alb neon???
|
ideea e ca modificarile au fost spuse mai devreme si mie imi suna cam dubios. nu e vorba de furat idei ca oricum nu sunt multi care au dacii si vor sa le modifice la motor...eram si io curios...daca nu se poate, asta e...
|
2 Attachment(s)
noile clape luminate
|
Yo tot nu inteleg ce ai vrut sa faci acolo!Care e scopul?Sa vada pasagerii de unde se deschid portierele?
|
pierdere d timp si bani...mai bine facea stopurile alea calumea...
si cu motorul ala tot nu ai d gand sa imi zici, nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning