![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Pt "dohc16" Superba Masina Ai Avut, Nu Te Inteleg De Ce Ai Vindut-o!!!!!?????
E Exact Culoarea Pe Care O Am Eu Pe E21 --"opalgrun Metalic" Va Salut Pe Toti, Sper Ca Nu Am Ramas Singurul Rekinist , Pardon Mai E Piratu! -astept Ceva Noutati |
[QUOTE=BMWistu';814884]Pt "dohc16" Superba Masina Ai Avut, Nu Te Inteleg De Ce Ai Vindut-o!!!!!?????
E Exact Culoarea Pe Care O Am Eu Pe E21 --"opalgrun Metalic" Va Salut Pe Toti, Sper Ca Nu Am Ramas Singurul Rekinist , Pardon Mai E Piratu! -astept Ceva Noutati[/QUOTE Am vandut 0 cu 1600 E( bagati in ea vreo 2000E+800E pretu ei) .Mi au trebuit bani sa pun diferenta sa mi iau altceva ...tot BMW am vrut dar dupa ce am vazut vreo 15 E36(pisicutza) am ajuns la concluzia ca nu dau 5000E sa i iau jafu lu nu stiu care din fata blocului...toate cazute si alergate ,lovite ,reparate prost..etc (mai bun era rechinu meu) , si aveau si un tupeu fantastic proprietarii........aaa si mi am luat un Nissan diesel 45 mii km reali:D Dak aveam o a 2 masina nu o vindeam si acum era crima ! |
Ma mai intereseaza 2 tetiere pt bancheta din spate , cine are???]]
Mai am eu 2 tetiere de la scaunele din fata, la mine erau la fel ca cele din spate doar teava era mai lunga, o poti scurta si s ar putea sa mearga perfect. P.S. Imi plac mult si acum si va admir .....sa le faceti frumoase si merg tunate grav fara ai schimba linia masinii! |
1 Attachment(s)
E Exact Culoarea Pe Care O Am Eu Pe E21 --"opalgrun Metalic"
A, as fi vrut sa o fac neagra ...da super bine ,dar nu am vrut sa schimb culoarea in talon(bej metaliat)...pana la urma a iesit bine culoare ,spier Hecker ceva de genu se numea vopseaua ,rupta din Standox ,destul de scumpa ....dar tinea bine in timp Asa vroiam sa iasa :pelvic_th pe negru |
dohc16.. ce ai avut a fost E28 nu E21... si 2.8 carburatie nu cred k exista:)
|
Masina e E12 fabricatie pana in 82 (la fel ca E21) si a avut motor 2.8 carburator Weber dublu corp.181 CP.Cand am vandut o am dat o cu motor de 2.0 , ca sa o vand mai usor ca toata lumea fugea de consum, dar motoru de 2.8 era tot dupa un E12 luat ( ca am avut 2 E12-una fara acte)
E28 sa facut dupa E12 , 82>88. cel cu 2 faruri mari si 2 mici ,exceptie face modelu de america care a avut botu de E12 . |
Aaaa si speri k nu te superi k am postat aici ,dar tot rechin e si E12 :D
|
m-ar interesa si pe mine o cutie hidramata pt e12 sa se potriveasca la motorul de 2.5.
|
greseala mea.. mi s'a parut k ai scris e21 .. sry
|
|
re!!ptr cine doreste un interior modificat si ceva personalizat(tapiterie in piele) cu tot ceea ce se poate modifica in interiorul masiini dvs. va ofer:piele pe comanda (orice culoare),gravuri personalizate cu LASSERUL,imitatii speciale ptr auto,plexi-glass personalizat ptr tetiere,ceasuri pe stalp imbracate in piele pe comanda(cu 1,2 sau 3ceasuri),etc.Ma puteti contacta la email:[email protected] sau pe mess cu id-ul:gabby_mpower sau la tel:0727.275.585.[IMG]HPIM2618.JPG[/IMG]
|
|
pai zii si despre masina..ce e cu ea?e a ta? ai furat o?:D , ce motor are ce an ...etc..
|
Salut pe tuata lumea. Aici am intales ca se intalnesc RECHINII si am zis ca poate gasesc pe cineva interesat de oferta. Imi pare foarte rau sa vand masina asta dar nu am ce face sunt obligat. An 79 motor 2300 injectie, 5 trepte, de urs, tobe sport, merge super. prima data as vrea niste pareri ca nu stiu cat sa cer si puate primesc si niste sugestii .Ms
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/35949-nas-e12.html cineva interesat?:)
|
pozele is putin mai sus TM 83 BMW
SCUZE |
cu tabla cum sta?
|
dar tu cum stai cu tabla? :)
|
tabla sta bine.
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=BMWistu';814867]"PIRATULE" la ce pret dai eleronul BBS , e cumva crapat , rupt , etc , (ca nu prea vad prin poze)
Nu este rupt,are la mijloc o tentativa de exfoliere a cauciucului dar ma gandesc ca daca se da cu niste emulsie de silicon isi revine(sau macar se mascheaza) dar nu lipseste din el.Mai pun o data poza cu portiunea aceea.Pretul e 50ron. La combina nu stiu ce sa zic,una dintr ele o sa pun eu ca amea e gazata cu rosu(geamul)si nu e etansa si se umple de praf.Si eu am cu turometru dar nu incurca butonul ala(daca il lasi acolo nu ramane gaura):-) |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...543bc2871d.jpg
Nimeni nu vrea sa cumpere. Macar spuneti si voi ceva ... ziceti cat merita ca nu stiu cat sa cer. |
Quote:
Tu cere cat vrei pe ea. Ceva iesit din comun nu are .Multi cumparatori (si eu) s ar bucura mai mult sa o gaseasca in starea ei "naturala" decat cu fel si fel de modificari. |
de unde cumpar si yo suspensie sport pt E21?..... k nu gasesc la nimeni si nicaieri
|
Dezmenbrez e21
|
Quote:
|
Eu cred ca s ar gasi arcuri sport , stiu cateva magazine care sigur ar aduce , dar sunt vreo 300 de E , poate si mai mult .... (toate4)
Dak nu vrei performante poti taia din arcuri. In momentul cand ai taiat din el, arcul isi pierde din rezistenta si va fi mai moale .....dar masina va arata f bine , poate asta e si scopu. Nu mai stiu arcul ce forma avea , dak prima spira de jos este la fel ca forma cu celelalte? Parca asa era??. Dak nu e la fel , nu e recomandat sa tai ca nu se va mai aseza bine la locul lui arcul, si tinde sa se miste tot timpu , de unde vor aparea zgomote , goemetrie proasta etc... Sper ca am fost de folos.....btw eu am taiat la o masina din arcurile de pe fata ...de fapt chiar la 2 masini....si nu e cel mai bun lucru de facut . AAAAAAAaaa si cand tai pe o parte , pana nu tai si pe cealalta parte , nu o sa se vada diferenta.Si cam dupa 1 saptm. o sa se mai lase 1 cm. |
Quote:
si de ce se mai lasa 1 cm dupa o saptamana?:)):)):)) |
Quote:
Pai dak arcul are 7 spire de ex , si o anumita rezistenta la cele 7 spire , nu e normal dak i tai 1 sau 2 spire ,sa nu mai aiva aceasi rezistenta??? Crezi ca dak tai din el faci arc sport:D ? Incearca si tu si ai sa vezi ce se intampla . Dupa o saptm se lasa 1 cm.......cred ca atunci se aseaza el bine , ca atunci cand pui arcuri noi pe masina , dupa cateva zile se vad exact cum vin pe masina. |
Adevarul e ca nu as vrea sa tai neaparat din ele dar nu am gasit altceva sa fie si convenabil ca pret.Avand in vedere ca eu am nevoie de asta pt aspect mai mult decat pt performanta este solutia pe care o sa o adopt(la motorul meu nu ma duc la liniute:D ).Ce nu inteleg eu este de ce sta asa de ridicata fata de parca ar avea inaltatoare,si la cea pe care o am pentru piese sta la fel fata ridicata de zici ca sta pe cric.:?:
|
Quote:
1.Pai posibil sa fi avut alt motor mai mare pe masina si arcurile sa fie pt acel motor . Sau dak masina a avut din nastere motor de 1.8 sa fie schimbate arcurile cu unele de motor mai greu . Eu stiu ca suspensia difera de la motor la motor, 1.8,1.6 fiind mult mai usor decat 2.5 etc.... 2. poate masina era dreapta fata spate , si cu timpu arcurile spate sau uzat si sau lasat ( persoane in spate + bagaje grele in portbagaj etc...) .Si la al meu Nissan imi statea la fel masina ridicata de fata si lasata de spate ,ca un iepure si arata naspa rau:(. P.S. Dak tai din arcuri poate poti pune o poza dinainte si dupa .Bafta |
Dohc16 .. zimi si mie magazinele alea kre crezi tu k aduc suspensii sport pe E21!! plss
|
Pai...inainte e acuma:D dar o sa pun si dupa:lol:
|
2 Attachment(s)
Uite ca am taiat arcurile mai repede decat ma asteptam.Azi nu am avut ce face si am taiat cate o spira din arcuri,numai fata.A mai coborat dar parca ar mai trebui.acuma nu stiu,cred ca mai astept putin sa vad o perioada.Oricum se vede diferenta si mai ales se si simte la condus.:lol:
Aici sunt poze "inainte": |
5 Attachment(s)
Si "dupa":
|
Se vede diferanta clar, arata mult mai bine . Cum sa comportat la drum,iti atinge pe dedesubt la hopuri? Si arcul cate spire are ?Dak e totu ok ai mai putea taia o spira si ar fi 'low ride" . Ar sta perfect cu spatele !!!!
Cat despre masina ca nu ma pot abtine, de ,arata fff bine, e pe drumu cel bun ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
La mine se simte diferenta,intradevar s-a mai intarit.La condus e super,sta mai bine pe viraje,iti da senzatia ca este mai usoara de spate.
De lasat mie mi se pare ca s-a mai lasat deja de ieri pana azi,poate mi se pare dar o sa mai fac maine niste poze ca azi am ajuns tarziu acasa si era deja noapte. Oricum,de taiat nu mai tai din ele ca nu se poate taia numai spira intreaga si ma tem ca se lasa prea jos si atunci bat amortizoarele in capat. N am numarat cate spire are arcul,dar chestia e ca nu poti sa tai decat spira intreaga pentru ca trebuie sa-ti ramana capatul in aceeasi pozitie pentru ca numai asa se potriveste capacul arcului fiindca amortizorul nu trece prin centrul arcului si nu poate fi potrivit altfel.Imi pare rau ca nu stiu sa explic mai bine,trebuie vazut.Nu stiu daca am mai vazut asa. Altfel,mersi de aprecieri,si mie imi place mai mult,si totusi sper sa se mai aseze macar putin. |
Quote:
sa intarit ca arcurile sunt progresive si primele spire sunt mai moi |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning