![]() |
Re: Bistrita
Quote:
Nu a fost nici o rautate nici un fel de atac la persoana ta,daca tu asa ai considerato,sa stii ca ai gresit. m-am saturat sa tot discutam,discutam si discutam,........ vreau sa stiu pe cine ne putem baza si gata.cine vrea sa discute in continuare de vre un club sa ne lese pe noi in pace.santem hotarati si in curand totul va fii pus la punc. |
Ok, bine ca s-a lamurit problema.
Deci ne vedem la satu mare cu totii |
Quote:
|
:lol::DDuminica,la 8 dimineata placare la Satu Mare.
Cei care vin ne vedem la OMV(fostul PETROM V) de pe visoarei de langa pasarela |
am si eu o intrebare..stiti undeva prin orash pe aici unde pot sa-mi sablez niste jante?? o firma ceva,care se ocupa cu lucrari de genu'...(insa nu ma trimiteti acolo pe strada cu spalatoria aia de langa RAR,ca am fost si mi le-a facut tot degeaba).
daca stiti in alta parte,sau daca v-ati facut voi undeva pe aici pe'aproape spuneti-mi si mie unde sa merg.. ms ! |
Quote:
Sa inteleg ca suntem acolo la 7:50 ca sa bem un "RED"bull si la 8:00 e decolarea. |
DA asa m-am gandit si eu.
|
f bine am sa comunic si la restu care mai sunt doritori si sper sa strangem o mana de masini :D
|
salutare,stie careva daca as da cu sprit chit normal pe elemente de plastic ar tine ceva vreme??asta nu inainte de a da cu smirghel pe plasticuri,degresate si 2 straturi de sprit chit credeti ca ar tine??e vorba despre bandourile de pe usi :-)
|
posibil sa tina
|
daca nu e supus la trepidati si soare tine, altfel tine vreo 2-3 luni apoi incepe sa sara
|
Vand toyota celica, inmatriculata RO, 1.6 16 valve ST-i, full electric, abs, cd-player cu usb Sony X-ploud, carlig pt remorca:D trecut in talon, inch. centralizata, senzori parcare, recent schimbat ulei Castrol Edge 10w60, placute frana, ofer de asemenea multe piese de schimb! pret 2500 eur negociabil! accept variante cu dieseluri...sau masini cu motoare mai mici pe benzina
|
Quote:
golf 3 1.9 Td, vw vento din 94. 2.0i 8v(nu te speria de consum,ia decat 7-8). sau un polo 1.0i(injectie monopunct) din 92',audi 80 CC (B2) 1.6 D din 86 reconditionat recent,in stare impecabila tehnic si optic....alege de aici si vedem cum ne intelegem |
marius276263 da-mi add pe messenger.....as vrea sa vad poze cu golful:)
|
se pare ca toata lumea e in concediu nimeni nu mai spune nimic(scrie) pe aici??
ce mai faceti??mai lasati fiecare cate un mesaj ca nu am mai vb de ceva vreme |
Quote:
Ieri am venit si eu din concediu. |
cand cand facem o ieseala???
|
Quote:
|
poate o sa particip si eu .....:???:
depinde cand... |
Ce zaceti Sambata noaptea?
sau Duminica dupa masa? Ora ziceti voi |
acuma ma gandeam si eu sa propun sambata seara/noaptea sa ne vedem pe undeva ori pe terasa in omv2 (ex petrom v) sau prin eminescu
ce ziceti sunteti deacord cu mine? |
Quote:
|
ora ce ziceti 21:00 / 22:00 maine noapte
|
Execut mai multe modele de praguri din fibra de sticla adaptabile pt orice masina, pleoape, fete usi etc. Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati la adresa [email protected]
|
salutare,:-)stie cineva vreo vopsitorie mai de cartier care sa vopseasca la un pret bun?nu neaparat in cuptor,dar sa poata prepara culoarea mea,am de vopsit bandourile si clantele la usii,astept un raspuns,salutare
|
vacanta..... sa aveti grija de voi
|
Quote:
100g = apx 40 lei cred ... si se poate rezolva ... |
Quote:
Cred ca voi merget 4 si viniti 5. Viniti cu bebelusul potent de origine Japoneza :lol: Abea astept dade primesc invitatie la BOTEZ. :lol: Am o visinata buna pentru eveniment. |
Quote:
S-au oare or sa vrea sami dea si lac ?? |
Quote:
|
care veniti weekendul acesta la vatra dornei la DragRacing si Expo tuning.
14-15 august 2010. pe aeroportul din vatra dornei. |
Quote:
Lucru la masina si nici nu am chess. Bafta in categoria ta. |
Quote:
|
mersi mersi,
a fost frumos ca am fost multi bistriteni pe acolo. Dar totusi la vazut careva pe pongo :rolleyes2 |
Quote:
|
care cum fratilor? n-o dam si noi la o intalnire?:D
|
Quote:
|
intalnire se poate face aproape in fiecare seara, pe mine si pe tony ne gasiti ori in eminescu ori in omw2 si uneori si pe dl. gonzy_et daca aveti chef de o poveste cautatine si ne veti gasi :P
|
Quote:
|
Stie cineva daca epuratorul de gaze golf 3 TD se infunda si trebuie curatat ??
Am gasit vapori de ulei si putin ulei pe furtunul de la admisie,sa fie de la clapeta de la turbo sa nu inchida bine ??Se poate curata ?Trebuie luat jos pentru asta ?poate cineva sa ma ajute ?:( |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning