![]() |
Re: Jetta mk3 1.8gt
Quote:
|
noi sunt undeva la 100 de euro, prin dezmembrari daca ai sa cauti e posibil sa le gasesti chiar si cu 100 de lei, depinde de noroc!
|
Quote:
Sa ma ierte detinatorul thread-ului ca il poluez aiurea. (daca sa crede asta!) |
sunt foarte scumpe in linkul postat de tine. Exact acelasi model il pot aduce de pe ebay.de cu 40 de euro + taxe de transport, noi noute!
http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=V...at=0&_from=R40 |
Multumesc frumos!Am aflat mai mult decat speram.Scuze pentru poluarea thread-ului!
|
1 Attachment(s)
Ce lume mica! Azi la semafor... 2 jetta una dupa alta! Ca la parada dom'le!
|
Quote:
|
Una OEM - una Replica :))
|
Daaaa, una oem incompleta si una replica, dar completa! Ciudat nu?
|
Am mai vazut masina prin oras...in 2,3 sau cate culori are nu conteaza masina arata super,are un aer aparte...spor la treaba
|
multumesc! astept primavara pentru a putea incepe din nou treaba!
|
Fereste-mi doamne masina de codul portocaliu ca am auzit de la un coleg gramatician de pe acest forum ca imi sare lacul de pe carcasa daca o prinde zapada!
|
Imi place masina ta ! E ceva mai special :D
Spor la modificari in continuare ! |
Multumesc! E frumoasa si nu prea, mai am de munca destul pana va arata asa cum imi doresc!
|
3 Attachment(s)
Azi daca a fost cald i-am montat eleronul care trebuie si el revopsit! Am schimbat buretii de pe lateral din portbagaj cu mocheta neagra de pe jetta si as vrea sa schimb si buzunarele albastre de pe usi cu unele la fel dar negre, dar nu stiu ce sa fac, ma bate gandul sa scap de tot albastrul din masina in afara de coaja de bord!
|
Cand pui suportul de numar ?
|
Suportul de numar pot sa.l pun si maine dar nu am inca numar de moto. astept o promisiune de la cineva sa vad poate il pot procura legal!
|
Quote:
Bafta in continuare cu ea ... Sa vina caldura :lol: |
Stiu gek, dar prefer sa fiu inregula decat sa stau mereu sa dau explicatii si sa ma milogesc in fata lor!
|
Geo chiar si de la politie sa il iei, nu esti in regula, e numar de moto deci mai mereu se vor lega de tine
|
Cele de la politie au hlograma cu ro in vopseaua metalizata, cele de pe net nu! Asta e diferenta intre ele am inteles! fiind eliberat de politie nu are cum sa nu fie legal... gandesc eu! O voi rezolva eu pana la urma, oricum de numar mare patrat nici nu vreau sa aud, am o poza mai sus pe topic cu o jetta cu numar mare patrat si nici macar nu incape in suport, sta un sfert afara si nici nu pot sa tai din el ca e prea mult!
|
2 Attachment(s)
Am prins timp liber si i-am schimbat rotile da tabla, am pus iar borbet'urile, apoi i-am tras o spalare! A venit si primavara, ii voi vopsi si barile cat de curand!
|
Arata bine masina. Imi pare rau ca m-am inselat in privinta ei cand o urmaream "de dupa cortina". Cu ocazia asta imi cer si scuze.
|
Multumesc cpy. nu e nevoie sa iti ceri scuze, nici eu n.am fost usa de biserica dar imi vine greu sa ma abtin cand se ia cineva de voucher'ul meu!
|
Ce bine ar arata daca ar fi toata masina in aceeasi nuanta ... :D Sa ai noroc de ea
|
Multumesc mirel! culoarea e cea mai mare dilema a mea... imi place si asa cum e acum si argintie!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cred ca argintie simpla ar fii ce trebuie la culoare , acum e decizia ta . Imi place cum arata cu Borbeturile . Abea astept sa o vad vopsita complet . |
Indiferent de culoarea masinii, daca e facuta cu gust atunci va iesii ok :)
Eu zic ca esti pe drumul cel bun ai facut achizitii la care eu numai visez... Bafta cu masina si sper vara cand va fiigata si masina mea sa ne ntalnim undeva! Respect! |
Quote:
|
super masina,vrei sa ii pui si portbagaj US?
spor la vopsit! |
Quote:
Mersi, spor si tie in continuare, poate ne gasim la o vrajeala sa mai stam si noi de vorba! |
|
1 Attachment(s)
Cam asta am in gand momentan!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Daaaa, fa-o galbena arata prea bine. In ultimile 2 poze, cred ca e aceeasi masina, din poza pusa de tine, si chiar arata altfel. Exista o nuanta deosebita de galben (cu perla cred) pe Clio 3 Rs... tot timpul mi-a placut cum arata, mai ales in soare
|
4 Attachment(s)
Salutare. Continuarea:
|
Deci daaaa vopseste masina Ginster yellow!!! ar arata bestial
|
Si se contrasteaza foarte bine si cu negru.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning