![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
Quote:
Am taiat o spira pe fata sa lasat dar nu asa mult revin cu poze maine 8) |
10 Attachment(s)
Asa cum am promis am revenit cu ceva poze din timpu operatiuni de taiere a, arcurilor insa nam apucat sa fac o poza pe pozitie a masini cand este dreapta.
Am taiat din ambele parti o spira , sa lasat dar nu asa mult . Momentan asa o las poate pe viitor o sa tai din filet de la telescop unde vine teu prins |
Quote:
si s-a asezat foarte bine cu o singura spira nu se simte diferenta mare Bafta cu masina |
corect e sa tai de jos nu de sus pt ca spira de sus e mai ingusta pt a tine arcul in locasul lui
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Astazi mi-am pus folie omologata :lol:
|
si vrg`u:>:)) ii sta bine cu foliile alea:twisted:
|
Va plimbatzi astazi, si cu Daciile, si cu motoreta...pe la targ pe acolo....
|
la club la intalnire:))
|
Quote:
|
da, cautam ceva de anglia pe la masinile de la targ si v-am remarcat...eratzi in coloana..:lol:
|
Imi spui si mie te rog cat te-a costat folia omologata??
|
Quote:
|
Solar zone?
|
Quote:
|
In seara asta am incins putin atmosfera cu un mic burnout pe limitatoarele de viteza si daca tot sa pus zapada ceva cerculete cu frana de mana 8) se comporta bine masina acum nu stiu cat o sa mai ma tina discu :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ceva distractie de pe zapada cu huy-u pacat ca, a tinut frana de mana doar pe-o parte :sad: trebe s-o fac poate mai ninge 8)
https://www.youtube.com/watch?v=1BUP6pgARt8 |
ce frumos ninge afara maine sigur ne intalinim sa facem ceva:twisted:
|
6 Attachment(s)
nu stiu daca v-am zis dar dinou s-a luat garda de mine :lol::lol: numa ca acum au fost doar pentru control de rutina si doar verificari :lol: m-au pus sa le deschid portbagajul sa vada daca ascund ceva.Au vazut ca nu am decat un tub de bass si niste benzina la rezerva si apoi m-au pus sal inchid , intre timp ei au studiat toata masina vazand si permisu de acces in geam ,toba,cauciucurile si culoarea, au stat pe gandiri umpic si mi-au zis ca masina asta este fantoma =)))=)))=)))=))):mrhappy::mrhappy: dupa aceea m-au lasat sa plec unde aveam treaba. Nu stiu ce tot au cu mine
asa ca postez ceva poze din seara asta cu masina fantoma facute prin surprindere dupa ce am venit de sanius :lol: |
1 Attachment(s)
Am facut un virtual design la triple cu rosu cum ar fi daca le-as da cu spraiu de triple , voi ce ziceti ?
|
5 Attachment(s)
Am renuntat la ideia sa le fac rosu triplele. Astazi mi-au venit cele comandate si multumesc userului yonutz85 din craiova
|
Ai grija sa nu ramai fara ele...se vaneaza!
Vindea cineva pe forum suruburi cu cap in triunghi...+ surubelnita speciala 8) |
Quote:
|
sunt marfa triplele, dar sa-ti pui si becuri portocalii la semnale
|
cu astea arata mult mai bine decat rosu tot stopu'!:):!:
|
cat ai dat pe ele i sta ff bn cu ele ps: ar mere pus si o folie pe fata :> cum crezi bafta
|
Quote:
|
un "bad boy look" iar sta ff bn :D
|
Quote:
|
stiu cum e :"> :D
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Nu am mai postat nimic de citeva zile asa ca am zis sa mai intrun sa mai va zic si eu ce-am mai facut pe la masina.
-In primul rand am vopsit capu la toba negru mat -Am curat umpica bara pe fata la masina , era foarte murdara -Si cum ziceam in posturile paginilor din urma, ma simteam rau ca am numarul prea sus asa ca l-am mutat mai jos. |
Quote:
|
Quote:
|
Da mai bine negrul ala. Da si tu scrisurile de pe portbagaj jos si scrisu de pe luneta, daca tot vrei sa faci reclama la forum pune un sticker finut si cred ca e de ajuns
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning