![]() |
Re: Club astra bertone
Super se vad farurile. Imi place mult si lcd-ul din plafon, dar nu te deranjeaza ca nu poti sa vezi nimic in oglinda retrovizoare ?
|
O intrebare pt cei care si-au pus Engel Eyes: cum se vad pe strada? Eu am adus o masina de afara cu faruri lupa si nu se vad extraordinar pe faza scurta + reglaj prost. Vreau sa-i pun ori faruri normale, originale ori Engel Eyes. Diferenta de vreo 60euro. Merita?
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu ca xenoanele sunt alta mancare de peste. Am pe Megane d-alea insa ce este deranjant la ele fata de halogene e ca lumina se termina brusc si nu mai vezi nimic dupa. Halogenele nu bat asa bine pe zona de lucru insa acopera mai mult din drum. Difuz e adevarat, dar te lasa sa mai vezi ceva. am auzit de o gramada care si-au pus pe Astra engel Eyes si sunt dezamagiti, de aici intrebarea. Stiu sigur ca originalele sunt ff bune. Ideea e daca se ridica la acelasi nivel astea. Eu nu dau lucrurile practice doar pt estetic.
|
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu niste intrebari pentru cei care au mai modificat bertonele turbo. Dany_let, in special, ca stiu ca al lui era modificat si el mai raspunde pe aici.
Intai franele. Dany_let, cum tineau franele la 235 cp ? Ai schimbat discurile sau doar niste placute mai performante ? Astea stock parca nu prea fac fata la viteze mari. Se merita sa cumpar niste discuri perforate sau ar ajunge sa fac un traseu de "admisie" pentru racirea cu aer a discurilor ? Sau aveti alte idei ? Apoi admisia. Spuneti-mi si mie ce anume ati schimbat. Toata galeria de admisie sau doar ati marit diametrul traseului din fata pana la motor si ati pus un filtru sport ? Admisia directa presupune neaparat un filtru conic sau pot folosi si unul sport in cutie ? Mi-a spus cineva ca poate aduce un kit complet pt galeria mea de admisie care cica ar da 20kw in plus dar costa vreo 5-600e si nu vreau sa bag atat deocamdata doar in admisie. Apoi evacuarea. Ati facut-o complet ? Adica cu catalizator cu tot ? Eu cand am luat masina aveam doar evacuare directa (sau cat-back) pe ea si toba finala remus (unii de pe aici stiu ce si cum) si la autotest au gasit aia un cuplu de aprox 300 desi masina nu tragea deloc bine pe vremea aia. Am pus la loc toba intermediara pentru ca vroiam sa reduc zgomotul. Zgomotul nu s-a redus cine stie ce in schimb am pierdut mult cuplu. Acum am si chip facut pe ea si ma gandeam sa-mi fac iarasi cat-back-ul cum era ca sa recapat cuplul pierdut. Pentru refacerea completa a evacuarii cu serpisori, catalizatori....etc inteleg ca e nevoie de profesionisti, dar in cazul meu, pot pur si simplu sa inlocuiesc toba intermediara cu o teava de inox cu acelasi diametru ca cea care intra acum in toba intermediara, cum de altfel era facut si inainte ? Ideea ar fi ca nu modific masina pentru curse. N-am facut niciodata liniute si nici nu intentionez sa fac. O modific pentru mine. Vreau sa stiu ca masina pe care o conduc este optima din punct de vedere al performantei dar in acelasi timp sa ramana practica pentru o utilizare de zi cu zi. In traducere, sa nu zboare consumul. Acum consuma cam 12 in Bucuresti si cam asa as vrea sa ramana. Ca urmare nu vreau sa investesc o avere in ea. Oricum, fiind tractiune fata e o limita la care tre sa ma opresc ca oricum nu poate pune prea multa putere jos. Si acum imi derapeaza in primele doua viteze. Deci astept niste sfaturi de la niste oameni cu experienta si eventual si locuri de incredere unde v-ati facut voi modificarile si stiti ca lucreaza bine. |
IMI vand sau Skimb BERTONELE :D :D vreau unu alta culoare mai inkisa si motor de 1.8 sau ceva GOLF pe motorina :D cine vrea sami zicka ...sau poate cunoasteti pe cineva :D ms anticipat
|
Quote:
|
Quote:
franele erau stock , tineau f bine n-am avut probleme cu ele, sunt bune discurile perforate daca te dai pe curbe , unde le soliciti mai tare si repetat si atunci astea perforate se incalzesc mai greu...2 mai ziceai tu ceva de evacuare ...evacuarea am incercat si eu cu catalizatorul dar nu m-am riscat sa-i iau unu sport ....am lasat cat acaolo si teava de la el pana in finala sport. de admisie , daca ai bani sa-ti schimbi admisia e ok , dar costa f mult si nu are rost sa schimbi admisia daca nu ii dai si benzina...sa-i dai benzina ai nevoie de injectoare marite , pompa de benzina soft refacut ...e ceva mai complicat ....am avut si filtru conic si filtru stock si filtru sport in cutie...nici o diferenta la performante , doar ca cel conic face galagie de la turbo , se aude frumos...in rest...ce sa zic bafta cu ea!! ptr. alte sfaturi id de mess: phantomasxxx |
Ms de sfaturi. Daca mai are si altcineva, alte sfaturi va rog. Am intrebat aici pentru ca nu ma intereseaza pe caz general ci specific pt masina mea. Fiecare masina are particularitatile ei asa ca ma intereseaza pe modelul asta ce e mai bine de facut.
|
Quote:
|
pai si PROPUI CEVA ?? eu am de 2.2 150 caluti cu tot ce au ele comenzi piele scaune cauciucuri noi evacuare noua ploape etc :D etc car kit :D :D :D
|
Quote:
|
tiam dat pm cu idu meu
|
ASADAR daca vrea cineva bertone ....si are varianta de 125 de cai 1.8 si vrea un skimb sa ma anunte sau un golf 4 diesel 90 de cai ...sall ms anticipat :d .....
eu ii ofer : EURO 4; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE ; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; AER; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; HALOGEN; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; IMPECABILA...REVIZIE FACUTA LA 97000 CAUCIUCURI NOI GOODYER VENTURA..PLACUTE,EVACUARE NOI..MAGAZIE DE 6 CDURI COMENZI VOLAN INCALZIRE SCAUNE PILOT AUTOMAT (TEMPOMAT) SUSPENSIE SPORT PLOAPE SI ELERON PROIECTOARE, CAR KIT,FILTRU SPORT....si mai multe da nu le mai stiu :d |
app am uitat ..fara nici o diferenta de bani :D si numi pasa dc nare piele comenzi sau alte dotari vreau culoare inkisa sau orice alceva da nu gri si motor de .1.8 :p
|
Sper ca n-ai innebunit sa dai masina ta pe un GOLF de 90cp fara nici o diferenta de bani. Sau te refereai strict la bertone 1.8?
|
stik la bertone 1.8 .... :D vreau alta culoare si motor de 1.8 :d rest numi pasa tapiterie normala sau piele comenzi si bagazie sau nu ...:D
|
2 Attachment(s)
Sal. Sunt fan Bertone de cand a aparut si acum miam luat si eu un Turbo. Consumul mi se pare cam ciudat imi ia cam 13% la orice viteza(chiar si pe autostrada mergand constant pana in 140km/h). Prima faza o sa schimb bujiile presupun ca de la aia este(apropo de unde iau si io niste bujii klumea?), daca tot nu scade ma duc la tester sa vad ce senzor e defect. Voua cat va consuma?
|
Mie-mi consuma cam 12 in oras. La 140 pe tempomat ia cam 7-8.
|
ms pt info. poi iti consuma super. sper sa ajung si io la consumul ala. altcineva ce consum mai are?
|
salut mie in oras imi consuma intre 12-14 depinde cum o calc si afara.....7,5-8,5
|
care a fost viteza maxima pe care ati atinso cu bertonelele voastre???
|
Quote:
|
Salutare baieti!
Hai sa fiu un pic off-topic cu o informatie de ultima ora .... Poate datorita faptului ca nu mi-am baut cafeaua pe ziua de azi, sau datorita pierderii unei piulitze din cerebel :D mi s-a pus pata sa imi schimb jantele de pe masina. Nu am nici un motiv anume, nu au nici un fel de problema, nu am dat cu ele in gropi . .sau mai bine zis .. nu dau tepe ca sunt destul de vechi pe forum si nu-mi sta in caracter. Pur si simplu m-am plictisit de ele si vreau sa le schimb. Care-va-sa-zica .. ofer DOAR LA SCHIMB jantele de pe ast(r)a mica a mea cu alte jante de un alt model, cu sau fara cauciucuri (daca sunt 17") Poze cu jantele se gasesc mai jos, cauciucurile sunt Continental ContiSport 205/50/R17 (fata) si GoodYear NCT 5 215/50/ZR17 (spate). Jantele au niste dents-uri de la borduri dar per total se prezinta ok. Pentru alte detalii sau oferte astept reply sau pm! Accept variante cu jante frumoase 16"/17" (cele pe 17" au prioritate). Jantele se potrivesc pe Astra G/ H Hatch 2 usi, 4 usi, Sedan, Coupe Bertone :wink: , Vectra B, Vectra C, Signum .. si cam pentru atat garantez, pentru alte modele .. numai stiu ... Am pus poze de rezolutie mare pentru a se vedea exact starea lor. Nici a fost ascuns nici un amanunt! Pentru detalii/oferte astept reply sau pm! Stima! Adrian http://upload3.postimage.org/139753/5.jpg http://upload3.postimage.org/139762/7.jpg http://upload3.postimage.org/139788/9.jpg http://upload3.postimage.org/139812/12.jpg http://upload3.postimage.org/139818/13.jpg http://upload3.postimage.org/139949/A5.jpg |
Quote:
Si iti consuma bine, la mine nush carei faza... algorunescu tu unde tia facut chiptuning sau ce ai facut? si cat tea costat? |
Quote:
|
Poate intrebarea era adresata doar posesorilor de turbo .. anyway .. la motorul meu @9-10/% orash si @7-8/% outside (mentionez ca vbesc de giurgiu ca oras .. de bucuresti nu-mi aduceti aminte va roggg !!!)
|
Quote:
|
Absolut! :cry: .. la stilul meu de condus ...
Tune .. soooper ..consumul la tine? La cat o schimbi? Una buna .. Bucuresti - Ploiesti (DN1) .. mers omeneste .. consum MEDIU 5.7l/100 :D pe computerul de bord ... (mers constant ... 90km/h .. treapta 5a) Daca n-o bruschez nu consuma mult .. dar din pacate .. |
Da ma refeream la turbo. multam pt info la toti. in oras poate sa ia 13-14. dar la drum lung pe autostrada la 130km/h tot 13l. si acuma din cauza asta merg cu 170-190km/h si tot 13 consuma :D. are cineva vreo idee de ce imi consuma 13 intruna? mia zis cineva ca poate sa fie de la niste senzori cva...
|
MARFA ...si cnd ne INTALNIM?? :D a si cine vrea bertone ...:D k ii dau eu :)).....vreau si eu culoare k a voastra inkis...trapa ...si motor mai mik ...:((((...ink 1 posta si fac 100 :))) daniii_86 dati un addd bertonistilor ....:d sau 0731...66...59...67 respect ...
|
100 :p .....:D :D :D sorryy da trrebuia
|
Dani, intrebare: daca tot vrei culoare inchisa, ce te retine sa o vopsesti? Vrei sa schimbi masina din cauza culorii? Si de ce vrei neaparat un motor mai mic ... ?
Trapa se poate pune si aftermarket cu 200 euro maxim .... PS. Chiar nu coafeaza pe nimeni jantele mele? :rolleyes2 |
pai :D boss..k noi am vrb :d vreau motor mai mik pt k consuma mai putin si taxele mai mici ...si de unde imi pot pune trapa k vreau si eu :D sau sa o fac decapotabila cum am vazut o calibra ...:D si stie cineva cat costa sa vobsesk toata masina pret fara vopsea ....doar manopera si cat dureaza? ms anticipat :D si as skimbao pt k toate astea se fac doar prin skimb .... :d ms ...poate stie cineva ceva de vopsea :D
|
Quote:
|
si cat tea costat exact? e misto asa daca zici ca ai consumul ala. dar cp? ai puso pe dyno cva?
|
Quote:
Oricum bafta sa gasesti pe cineva care sa ti-o ia. Zic bafta ca sigur o sa ai nevoie de bafta sa gasesti pe cineva sa ti-o ia. Si ca o paranteza observ ca masina ta are 1000 de probleme, am cautat pe forum cam tot ce ai postat si sunt o groaza de pbme! Bafta, si ca o recomandare du-te duminica in vitan si puneo la vanzare, acolo ai sanse mai mari sa gasesti pe cineva mai nepriceput care sa o ia de buna.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning