Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/21279-golf-2-old-school-85-1-6-turbo-diesel-intercooler.html)

D3ATH 26-04-07 00:04

Re: vw golf 2... in progres

Frate....Tot respectul pt tine!!!Eu tocmai am achizitonat un G2 1.6Diesel(din 87) si vreau sa zic ca dupa ce am citit topicul tau m-am hotarat sa ma apuc sa il fac si eu pe al meu.O sa fie cam greu pt ca lipseste malaiul momentan....dar cu timpul de rezolva;) Pt inceput as avea o mica intrebare:credeti ca ar renta sa il fac TD??in stadiul in care se afla acum mi se pare foarte puturoasa....:(....ma umple de draci.Nu vreau sa schimb motorul(lipseste malaiul si nici nu am chef sa alerg sa il omologhez) si as vrea sa stiu daca se poate, cam cat m-ar costa(cu apozx), si alte chestii de genul.

Va multumesc anticipat si inca odata MULT RESPECT PT ZBIER!!!!!

dubmaniacks 26-04-07 08:29

Quote:

Originally Posted by D3ATH (Post 871341)
Frate....Tot respectul pt tine!!!Eu tocmai am achizitonat un G2 1.6Diesel(din 87) si vreau sa zic ca dupa ce am citit topicul tau m-am hotarat sa ma apuc sa il fac si eu pe al meu.O sa fie cam greu pt ca lipseste malaiul momentan....dar cu timpul de rezolva;) Pt inceput as avea o mica intrebare:credeti ca ar renta sa il fac TD??in stadiul in care se afla acum mi se pare foarte puturoasa....:(....ma umple de draci.Nu vreau sa schimb motorul(lipseste malaiul si nici nu am chef sa alerg sa il omologhez) si as vrea sa stiu daca se poate, cam cat m-ar costa(cu apozx), si alte chestii de genul.

Va multumesc anticipat si inca odata MULT RESPECT PT ZBIER!!!!!

ms DEATH ... sa stii ca e o lucrare f.grea ... tinand cont ca are deja masina o varsta ... prima problema a fost rugina ... si in al doilea rand masina mea era praf ... l`am cumparat cu 1.5k de euro :D ... deci gandeste-te tuh ... + avea un motor de 1.3 benzol(care mergea super) ... si treaba asta nu pot sa spun despre restu masinii ... :) btw ... daca ai cat de cat ceva bani ... reconditioneaz`o ... fara sa pui prea multe prostii pe ea ... e o masina veche dar cu un caracter f.puternic :D eu sunt f.mare fan VW ... deci golfu e un vis implinit ...!!! so go ahead si bafta :D

-> motor 1.6 simplu sau 1.6 T :) ... motoru turbo de la golf2 nu e prea puternic ... dar tre` sa te intreb ! vrei consum de 5kg pe % "TRACTOR"? sau vrei 10++ kg/% "AVION" ... deci tu alegi ... eu umblu mult cu masina ... si crede`ma ca daca as avea vreun gti ... as da toti banii pe benzina ... :D si crede`ma ca daca motoru diesel e facut cum scrie la carte ... crede`ma ca trage satisfacator ... ahh inka ceva ... debitu din pompa de motorina se poate modifica !!! so mergi la un mecanic care se pricepe la pompe de motorina si ii spui ca vrei ca debuitu sa fie pt un passat 2 ... si crede`ma ca o sa simti diferenta ... ! fiindca motoru meu e de pe un passat 2 ... si passatu 2 e mai greu cu circa 300-250 de kg ...!!! so treaba asta inca poti sa o faci ... !!! in rest nu prea ai ce sa`i faci ... eu zic ca un diesel e mai accesil daca umbli mult cu masina ... benzolu e daca circuli doar in oras ... in rest ....... ulei bun sa fie motorina si da`i blana !!!

RESPECT !!! and take care !!! .

P.S. CINE POATE SA`mi SPUNA CE ULEI SA FOLOSESC PT MOTORU MEU DIESEL>???

D3ATH 26-04-07 11:06

Thks de sfaturi man;) Cred ca o sa merg pe varianta 10++% "AVION" +smecheria aia de care ziceai tu la pompa pt ca de "zeama" ma descurc :D.In legatura cu uleiul ...eu i-am pus Mobil1 10W40 si vreau sa iti spun ca e ok si din pc de vedere al fiabilitatii dar si din pc de vedere al pretului(4L m-au costat 64RON) ;)

Take care all &keep in touch!

dubmaniacks 26-04-07 11:39

Quote:

Originally Posted by D3ATH (Post 871775)
Thks de sfaturi man;) Cred ca o sa merg pe varianta 10++% "AVION" +smecheria aia de care ziceai tu la pompa pt ca de "zeama" ma descurc :D.In legatura cu uleiul ...eu i-am pus Mobil1 10W40 si vreau sa iti spun ca e ok si din pc de vedere al fiabilitatii dar si din pc de vedere al pretului(4L m-au costat 64RON) ;)

Take care all &keep in touch!

death ... cand am spus sa maresti debitu in pompa de motorina ma refeream la diesel power :) ...

passatu 2 e mai greu ca golfu cu circa 300 de kg ... dar motoru e aceeasi ... doar debitu difera :D ...

bafta la masina si ai facut alegerea potrivita ca ai ramas in familie :D (SA`o stapanesti sanatos :D )

o sa merg si eu pe mobil 10w40 :D ...

dubmaniacks 27-04-07 18:10

manere`le sunt de vanzare :D ... urmeaza shaved doors ...

dubmaniacks 27-04-07 23:09

1 Attachment(s)
am gasit jenti asemanatoare ! ... ce ziceti? merita sa le cumpar?

Nicknamed_13 27-04-07 23:55

Genul asta de jenti iti dau cea mai misto atitudine la Golf. Depinde si cat dai pe ele, cauciucurile.....dar vezi ca s-ar putea sa inceapa sa agate pt ca masina ta oricum e joasa. De aia multi isi iau mai intai rotile+cauciucurile si dupa aia suspensia. Tu ai reglabila?

dubmaniacks 28-04-07 10:04

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 874639)
Genul asta de jenti iti dau cea mai misto atitudine la Golf. Depinde si cat dai pe ele, cauciucurile.....dar vezi ca s-ar putea sa inceapa sa agate pt ca masina ta oricum e joasa. De aia multi isi iau mai intai rotile+cauciucurile si dupa aia suspensia. Tu ai reglabila?

salut!o sa merg sa vad cu cauciucuri de 195/45/15 ! ... si va anunt ... suspensia mea e reglabila! pe fata doar ...

p.s. nu sunt scumpe de loc !

geo2002 28-04-07 11:48

Ar merge si pe 16" jante dar e posibil daca balanseaza prea mult sa iti atinga la aripi.

dubmaniacks 28-04-07 16:35

si asa am proble`me in viraje cand sunt mai nervos ... acuma ramane de vazut ... next week ... ! ...

p.s. geo ce zici cum ar da pe golf jentile?

D3ATH 28-04-07 21:52

frate...deci araa criminal jentile acelea :evil: ...dar dupa cum au spus si ceilalti....s-ar putea sa atinga...:-S Ai grija la alegerea care o vei face;)

Take care!

geo2002 29-04-07 11:23

Sunt frumoase jantele si dau bine.eu sunt adeptul jantelor cu buza lata dar astea sunt nice

mr.G 30-04-07 15:46

sal man , pune linistit 16 eu am 17 pe g2 dar a trebuit sa renunt la aripile interioare 16 cu latime max 205 si inaltime 45 linistit fara modificari sau mergi pe 15' cu latime 195/50 si nu ai treaba nici cu gropile si nici nu arata urat trust me am umblat si cu 15 si cu 17 actuale dar eu in locul tau m as duce pe un 15 cu bordura lata si et mare sa nu ti frece .SCOATE odata masina aia sa o vad si eu :P ne vedem vineri in centru

razak 30-04-07 20:12

sa o scoata sa o scoata dar CHEDERE sa-si cumpere odata :D

dubmaniacks 30-04-07 22:36

Quote:

Originally Posted by mr.G (Post 877691)
sal man , pune linistit 16 eu am 17 pe g2 dar a trebuit sa renunt la aripile interioare 16 cu latime max 205 si inaltime 45 linistit fara modificari sau mergi pe 15' cu latime 195/50 si nu ai treaba nici cu gropile si nici nu arata urat trust me am umblat si cu 15 si cu 17 actuale dar eu in locul tau m as duce pe un 15 cu bordura lata si et mare sa nu ti frece .SCOATE odata masina aia sa o vad si eu :P ne vedem vineri in centru

m`am gandit bine ... si raman la optiunea "BORBET" ... pe 15 sau 16 si cu bluza lata ! ..

acuma ... tot incerc sa reglez avansu la motor ... ba la un mecanic ba la altu ... toti sunt destepti ... dar nimeni nu face un rezultat ...

vineri ma vezi 100% la meeting ... cu sau fara golf ... dar mai sigur e cu golfu!

dubmaniacks 30-04-07 22:40

Quote:

Originally Posted by razak (Post 878056)
sa o scoata sa o scoata dar CHEDERE sa-si cumpere odata :D

man si astazi am fost la 2 dezmembrari si nici un rezultat ...

lasa ... ca fara ele ... fac dus mereu cand ploaie ... :-| ... se rezolva next week ...

maine merg sa reglez distributia cum trebuie .... pisham`as pe ea de masina ... si de golf... ca nush unde mi`o fost capu cand mi`am luat golf ...

aveti grija de voi !!!! ceao

razak 01-05-07 10:42

Vad ca s-au cam adunat problemele cu masina asta si ai ajuns la punctul limita.

O sa mai vezi cateva poze cu un golf 2 aranjat si frumos si porma o sa o iei de la capat, noi idei si sa vezi cum o sa ai iar chef de mk2 pwr.

Asa am patit si eu , si ceilalti prieteni ai mei, daca totul merge bine ceva nu este in regula, trebuie sa patesti ceva. Este o masina destul de batrana si maltratata de x proprietari pana sa te apuci tu de ea. E normal sa pice una-alta daca nu a fost schimbat decat cu piese sh.

Vb lui Smith, unde ai schimbat , nu mai ai treaba :)

Hai, capu sus si fuga dupa chedere :)

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 878367)
man si astazi am fost la 2 dezmembrari si nici un rezultat ...

lasa ... ca fara ele ... fac dus mereu cand ploaie ... :-| ... se rezolva next week ...

maine merg sa reglez distributia cum trebuie .... pisham`as pe ea de masina ... si de golf... ca nush unde mi`o fost capu cand mi`am luat golf ...

aveti grija de voi !!!! ceao

dubmaniacks 01-05-07 21:45

insfarshit ... imi merge motoru cum trebe ... si din cauza avansului mare ... mi s`a dus termostatu ... so ... maine merg la RAR fara termostat ... dar am facut deja comanda ... so maine termostat nou noutz ... sa`mi bag picioru da multa kk`neala e cu motare`le astea ...

sper ca maine sa fie totul ok ... la omologare ... :-|

btw noapte buna sa aveti !!!

SI SA AVETI GRIJA DE VOI!

dubmaniacks 10-05-07 12:34

salut.proble`me la motor ... :) garnitura de chiuloasa(R.I.P.) ... sapt viitoare sau chiar sapt asta ... o sa schimb garnitura ... sa vad cand am timp ... acuma faculta imi ia tot timpu ...

Daca stie cineva un motor gti 1.8 16v va rog sa-mi lasati pm!Un prieten are nevoie de un motor gti ... dar sa fie 16V !

RESPECT

dubmaniacks 11-05-07 00:46

sambata desfac motorasu ...

D3ATH 11-05-07 11:02

Daca ai putea sa faci si niste poze la el desfacut ti-ash fi foarte recunoscator!
Multa bafta ca se apropie "STRESIUNEA" cu pasi repezi.:?: :headache: :cry2:

Take care!

dubmaniacks 11-05-07 12:51

Quote:

Originally Posted by D3ATH (Post 895753)
Daca ai putea sa faci si niste poze la el desfacut ti-ash fi foarte recunoscator!
Multa bafta ca se apropie "STRESIUNEA" cu pasi repezi.:?: :headache: :cry2:

Take care!

man crede-ma ca numa asta nu mi`o lipsit ... dar ce sa fac ... tre` facuta k`lumea ... deaceea motoru va fi complet dezansamblat daca e nevoie si facut tot ce trebe ... set motor si ce mai trebe ... !

ceao

dubmaniacks 12-05-07 22:44

salut baietzilor ... am depistat problema astazi la mecanic ... problema era cu termocupla care dupa cum spune si numele cupleaza la o anumita temperatura ... dar a mea cupla doar in vise ... so am schimbat senzoru si acuma merge totul ok! ahh si SUNT SUPER HAPPY!

RESPECT :D

oameni buni dati`mi ceva idei pt interior ... mor asa cum e stock :( ahh si parca am spus ca postez poze in momentul actual ... dar nu e ce vedea ... e stock doar un volan MOMO ... si pedale aluminiu ... btw :D pune`ti poze daca aveti :D thx

dubmaniacks 13-05-07 14:23

2 Attachment(s)
uite un om happy :D

Kodrin 13-05-07 15:35

sal..... imi place masinuta.....e facuta cu gust...... fa si u cand iei jentile poze cu ele .... sunt cuios cum o sa se vada ....... bafta in continuare si spor la lucru

mike20 13-05-07 15:48

frumos golfu...culoarea ii vine foarte bine
pt interior cauta`i niste scaune din piele cu sustinere laterala,schimba maciulia la schimbator,frana de mana,presurile,ceasurile de bord
uite aici o idee http://www.vwgolf-mk2.com/emygolf.html

dubmaniacks 13-05-07 22:09

kodrin. ms man ... urmeaza si jentile ... + alte gume ... mai mici de 45 ca astea imi freaca ... acuma am de 55 :( ...

mike20. ms man ... ca si scaune am optat pt recaro ... deoare`ce astea nu ma satisfac delok ... cand iau un viraj ... masina sta in curba dar eu ma duc cu scaun cu tot ... deci intelegi cum e :D ... trebuia sa soseasca deja ... dar ... ........ ms totusi ... eu ma refeream ... la fete de usi ... + culoare ... etc ... :D

ge0rge 13-05-07 23:23

@ziber : eu zic piele sau ceva material mai fain.. iar ca si culori rosu cu negru :D

Nicknamed_13 14-05-07 04:05

Vazut scaune recaro refacute. Le iei si schimbi ultimul strat cu piele. Masina aia este considerata monstrul saloanelor auto aici....deci nu e un chich. Daca vrei poze spune si le postez.

razak 14-05-07 09:19

Quote:

Originally Posted by ge0rge (Post 899579)
@ziber : eu zic piele sau ceva material mai fain.. iar ca si culori rosu cu negru :D

sper ca nu ai de gand sa faci asta :D vb pe mess mai multe

ge0rge 14-05-07 10:35

Quote:

Originally Posted by razak (Post 899968)
sper ca nu ai de gand sa faci asta :D vb pe mess mai multe

pai.. razak.. daca masina ii rosie.. interioru nu ar arata mai fain daca ar fi si el cu rosu ?;))

razak 14-05-07 10:48

nope ... dar depinde si de gusturi ;) pe negru ar da cel mai bine ... piele combinata cu un material textil .

dubmaniacks 14-05-07 12:50

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 899891)
Vazut scaune recaro refacute. Le iei si schimbi ultimul strat cu piele. Masina aia este considerata monstrul saloanelor auto aici....deci nu e un chich. Daca vrei poze spune si le postez.

ia sa vad :D

dubmaniacks 14-05-07 13:37

6 Attachment(s)
uite aici ceva stock

dubmaniacks 16-05-07 13:20

apropos` fibra de sticla ... cum se prelucreaza? :D rasina + ce mai trebe? si de unde se poate cumpara? :-?

razak 16-05-07 13:54

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 904121)
apropos` fibra de sticla ... cum se prelucreaza? :D rasina + ce mai trebe? si de unde se poate cumpara? :-?

ai nevoie de licenta pt substante toxice, cel mai bine cumperi de la cineva care are asa ceva :)

dubmaniacks 16-05-07 17:59

Quote:

Originally Posted by razak (Post 904173)
ai nevoie de licenta pt substante toxice, cel mai bine cumperi de la cineva care are asa ceva :)

thanks man :D raman dator :D deci acuma trebe doar cautat ...

Mihaitza_tdi 17-05-07 12:56

Mergi la Laci te ajuta el cu ce ai nevoie!

dubmaniacks 17-05-07 13:33

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 905729)
Mergi la Laci te ajuta el cu ce ai nevoie!

ms man ... asa o sa fac... doar ca acuma stau cam prost cu timpu ...

dubmaniacks 21-05-07 12:14

salut baietzilor :D sambata am lucrat toata ziua la masinutza ... am facut toate porcariile din interior ... ledu de bujii ... ledu de la frana de mana (P) ... schimbat ledurile din bord ... sau beculete ce`o fi ... schimbat termocupla ... cablu de kilometraj noua ... :D si lista continua sapt asta

cu alte cuvinte am fost electrician auto sambata ... problema mare a fost ca nu am avut fire trase nici de la frana de mana si nici in bord pt bujii ... :-| si asta mi`a luat tot timpu ...

CEAU :D

All times are GMT +2. The time now is 12:31.

- Copyright 2026 4Tuning