![]() |
Re: my tuning r5
Ce "schaun" ti-ai tras,sa moara 3 vecini.
|
doar unu? maine apari cu far nou :))
|
Pe dreapta? De ce nu l-ai pus la tine? Pare mai confortabil decat cel de la sofer....
|
Ideea e că tu munceşti la maşina ta, constant şi continuu.
Dacă ai cere uneori şi păreri īnainte să cumperi sau să schimbi ceva, ai putea chiar scoate ceva drăguţ din maşină. Nu te mai repezi după toate prostiile, mai gāndeşte-te, mai calculează, mai īntreabă, ai putea face un lucru frumos pānă la urmă, să ştii... |
maine schimb si pe celalat scaun
|
intrebare: tie iti lipsesc taste din tastatura?
Nu de alta dar sunt curios pt ca nu exista post al tau care sa fie scris corect. |
Quote:
Va consultati intre voi cand faceti "tiuning"??? |
tot theardul asta ar trebui mutat la "bancurile zilei" sau ceva de genu ii mortal:)))
oricum bafta cu masina:) |
1 Attachment(s)
scaun sport
|
Volanul e racing,ce sa mai full fara piele :lol: pacat de masina..
|
Quote:
|
|
Super, film de oscar cu masina de ESSEN !:yikes:
|
superb film superba masina! de ce nu iti deschizi un atelier tuning?
|
Un film de geniu, si masina la fel!
|
Pe mine unu`, m-ai cucerit.....
|
Eu zic sa facem o cheta sa strangem bani de benzina pentru masina ta. Dar nu ca sa circuli cu ea....
|
Quote:
|
Salut!Eu cred ca masina asta mai bine primea o vopsea decenta si niste jante si era OK! Asa e cel mai mare kitch.
|
ALI G IN VARIANTA UNGUREASCA!! FOTOLII SPORT O PUS IN EA...II BELEA !!!
|
NFS este doar un joc.Benzina trebuie sa torni pe ea ca se aprinde singura
|
Eu unul sunt topit sa citesc noutatile aici...ce e de apreciat este ca in ciuda mistourilor si a caterincii omul ramine calm , ori nu intelege limba , ceea ce nu cred, ori nu se pune la mintea nostra desi are 19 ani...pe de cealalta parte probabil R5 ul e prima lui masina si omul isi testeaza imaginatia cu ce poate sau nu...nu este singurul si nu e asa naspa precum altele, caut o poza contemporana cu un R5 de Ph pe care l am pozat in Brasov...asta rosu e parfum pe linga el
|
nenea fazeka ce-ai mai facut la bolid?prostpaturi ceva?:lol::lol:
|
2 Attachment(s)
.....
|
Nu a crapat lentila de la aparatul foto?
|
Mi se pare mie sau tie prin parbriz iti iese materialul plafonului?
|
Super tare masina ! Fa-i o sedinta foto profi ca merita nu cu poze de astea facute cu borcanu' de zacusca.
|
Quote:
|
Quote:
|
Postez sa ma abonez implicit. Nu m-am mai amuzat asa tare de muuuulta vreme.
|
cate tuburi de sprey ai consumat pentru tot masina , ca din cate observat si "lucratura" aia de pe aripile din spate ai vopsit la el cu sprey nu ?
|
Oh doamne :rolleyes2
De toti banii pe care i-ai dat pe eleroane, prize si ce ai mai facut tu la ea...o reconditionai de ziceai ca e scoasa de pe usa fabricii ! Pacat... Cati cai ziceai ca are ? Mergi la legale ? |
da.. i-am dat idei
|
blana pe plafon e buna iarna ca tine cald. ai grija sa o dai cu naftalina sanu faca molii! fazeka is a real gangsta' :lol::lol:! apropo de unde ai luat blana de vulpe ca vreau si eu ?
|
Quote:
Mi se pare mie sau tie prin parbriz iti iese materialul plafonului? Te iei si tu de detalii acuma,esti culmea :D |
Quote:
on: hai fezeka nai mai facut nimic azi la masina ? :)) |
Vad ca iti place sa te apuci de toate odata si sa nu termini cu nimic. Un far,un scaun,o banda de leduri,2-3 volane schimbate etc...kitsch. E o gaura de covrig...ne-ati invadat in p**a mea
|
Deci eleronul ala reising este pentru ca nu sta masina pe drumul de piatra , nu ?
|
Quote:
|
Omule ai 22 de pagini de critici si mistouri.Tu nu pricepi ca ceva nu e in regula la masina?Scoate chestile alea de pe masina,reconditioneaz'o,eleroane blana prin ea,tot felu de bari,scaune mai grele ca cele originale,o ingreunezi aiurea si pe langa asta mai arata si ca dracu.Poate tie chiar iti place ce faci dar...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning