Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO Estoril blue (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/209753-e36-m3-evo-estoril-blue.html)

xxdadixx 22-06-11 10:24

Re: E36 - M3 EVO Estoril blue

Astea trebuiesc puse in vitrina

DariusAlexandru 22-06-11 11:21

Au iesit super.Hai cu ele sus pe masina:D

da_joint 22-06-11 15:45

Exista silicon negru cauciucat ptr termopane. tie iti place cum se vede nenorocirea aia rosie de pus la garniturile de chiulasa?

bobby_gsi2 22-06-11 15:49

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4414870)
Exista silicon negru cauciucat ptr termopane. tie iti place cum se vede nenorocirea aia rosie de pus la garniturile de chiulasa?

Iti dai seama ca nu va ramane acolo. Chestia aia rosie nu e pt garniturile de chiulasa.

da_joint 22-06-11 19:11

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 4414877)
Iti dai seama ca nu va ramane acolo. Chestia aia rosie nu e pt garniturile de chiulasa.

asa arata a silicon pentru garnituri...
au iesit bine jantele,sunt curios de rezultatul final. cum va arata cu aripile trase si coborata pentru ca la inaltimea la care e acum nu prea e ce trebuie

rzt_ro 23-06-11 17:04

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4414870)

Am preferat nenorocirea asta de silicon pentru ca asa mi s-a parut mie ca ar fi OK! Pur si simplu ador sa vad siliconul ala pe jante...e ceea ce mi-am dorit dintotdeauna!

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4415225)
asa arata a silicon pentru garnituri...
au iesit bine jantele,sunt curios de rezultatul final. cum va arata cu aripile trase si coborata pentru ca la inaltimea la care e acum nu prea e ce trebuie

Orice sfat, parere sau critica e binevenita atat timp cat e limita bunului simt...in seara asta o sa revin cu primele poze ale jantelor montate pe masina! Abia atunci astept pareri pro si contra, mai putin cele legate de necesitatea unei suspensii sport deoarece este luata in calcul achizitionarea ei, insa nu sunt decis ce sa aleg...si aici astept pareri si sfaturi! ms!

laurentiu_tim 23-06-11 17:07

KW reglabil pe inaltime si duritate daca e buget ptr asa ceva :-)

rzt_ro 23-06-11 21:53

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 4417306)
KW reglabil pe inaltime si duritate daca e buget ptr asa ceva :-)

De cand am luat masina asta ma gandesc doar la KW inox line sau Bilstein B16...mai studiez problema!:D

rzt_ro 23-06-11 22:00

10 Attachment(s)
Si primele poze cu jantele montate pe masina...mai am acum o dilema:sa las badge-urile de BBS sau cele de BMW? :shock:
Momentan pe jante sunt alte anvelope insa nu este varianta finala: pe fata 215/40/17 si spate 235/40/17(in loc de 245/35/17 dimensiune care va ramane in final)

Provenzano 23-06-11 22:01

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4417843)
Si primele poze cu jantele montate pe masina...mai am acum o dilema:sa las badge-urile de BBS sau cele de BMW? :shock:
Momentan pe jante sunt alte anvelope insa nu este varianta finala: pe fata 215/40/17 si spate 235/40/17(in loc de 245/35/17 dimensiune care va ramane in final)

arata foarte bine. eu unul as zice sa le lasi pe alea de BBS.acum tu decizi.

cristi_phj 23-06-11 22:04

dementiala masina...imi place la nebunie:D

rzt_ro 23-06-11 22:07

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4417847)
arata foarte bine. eu unul as zice sa le lasi pe alea de BBS.acum tu decizi.

Iti spun sincer ca nu ma pot decide...daca vor ramane cele BBS, le voi comanda in combinatia crom/gold! Cele cu BMW sunt comandate pe original dupa un cod de pe style 5 ce au venit pe E39 M5 de fabrica:D
Momentan merg cu ambele badge-uri:yikes:

rzt_ro 23-06-11 23:09

Masina va fi prezenta si la POLUS TUNING DAYS la standul RedZoneTuning...:D

M1CUTU 23-06-11 23:25

ce bine poate sa arate wai... laso asa fara kw sau blisten

laurentiu_tim 23-06-11 23:33

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4417843)

foarte bine arata,ma gandesc ca so rezolvat si treaba cu pasta rosie si totu e bine pan la urma,sincer doar atat i mai lipseste la masina,sa fie mai joasa,KW :Dsi sa ramana capacele de BBS :shock:

lucian_bmw 24-06-11 02:00

2 chestii lipsesc de pe aceasta masina ca sa fie cel mai frumos e36 de pe forum si nu numai : un eleron LTW cu inaltatoare si lasata MAXIM !

bafta .....

Skillzu 24-06-11 04:40

Emblemele cu BBS, nu vei regreta alegerea facuta !

sprinter 24-06-11 05:08

Votez si eu pt logo urile bbs, varianta black & gold, se vor imbina perfect cu suruburile aurii..

tedy123 24-06-11 07:27

frateee e senzatie masina ... m-am indragostit :X:X:X

da_joint 24-06-11 07:41

Nu inteleg ce te-a deranjat atat.Am spus doar ca nu imi place cum se vede siliconul ala rosu,insa e doar parerea mea.
Pana la urma urmei masina e a ta si poti pune si roz-bombon daca asa iti place.
Apoi M3-ul e o masina care e facuta sa fie exploatata asa cum trebuie,daca o lasi blana jos automat nu te mai poti bucura de ea asa cum a fost gandita si proiectata.O cale de mijloc cred ca ar fi cea mai indicata,adica o suspensie performanta cu un drop decent ,fara camber arms sau unghiuri negative extreme.

Provenzano 24-06-11 11:04

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4418428)
Nu inteleg ce te-a deranjat atat.Am spus doar ca nu imi place cum se vede siliconul ala rosu,insa e doar parerea mea.
Apoi M3-ul e o masina care e facuta sa fie exploatata asa cum trebuie,daca o lasi blana jos automat nu te mai poti bucura de ea asa cum a fost gandita si proiectata.O cale de mijloc cred ca ar fi cea mai indicata,adica o suspensie performanta cu un drop decent ,fara camber arms sau unghiuri negative extreme.

bine spus. un M3 trebuie folosit ca atare...altfel e degeaba M3

P A K E 24-06-11 11:39

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4418800)
bine spus. un M3 trebuie folosit ca atare...altfel e degeaba M3

Lucrurile astea erau stiute de la inceput. Vedeti in continuare evolutia masinii. Momentan asta e varianta 1.0
Urmeaza suspensie performanta, alte anvelope spate, o geometrie corecta, mici retusuri la aripi, badge-uri si alte acarete.
La final stance-ul masinii va fi unul demn pt ce inseamna M3.
Cu parere de rau pt unii masina nu va fi un ''scraper'' , va fi un M3 care arata bine si merge foarte tare!

Legat de fazele de constructie a jantelor, ma abtin sa dau explicatii de ce asa si de ce asa. Am reusit sa punem 11j pe e36 si asta ma bucura foarte mult. De aici incolo incepe distractia :twisted:

Numai bine!

Provenzano 24-06-11 11:41

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 4418898)
Lucrurile astea erau stiute de la inceput. Vedeti in continuare evolutia masinii. Momentan asta e varianta 1.0
Urmeaza suspensie performanta, alte anvelope spate, o geometrie corecta, mici retusuri la aripi, badge-uri si alte acarete.
Cu parere de rau pt unii masina nu va fi un ''scraper'' , va fi un M3 care arata bine si merge foarte tare!

Legat de fazele de constructie a jantelor, ma abtin sa dau explicatii de ce asa si de ce asa. Am reusit sa punem 11j pe e36 si asta ma bucura foarte mult. De aici incolo incepe distractia :twisted:

Numai bine!

Dupa cum am spus o masina ca M3,M5,etc..trebuie sa fie cat mai OEM..mai ales la partile importante. Si da e mult mai Bine si mai Frumos sa fie un M3 care sa arate bine si sa mearga la fel de bine.

bobby_gsi2 24-06-11 11:48

Masina e ok si cum e acum. Doar o idee mai joasa....am vazut ca mai e loc. Gandeste-te ca suntem si circulam pe drumurile din Romania si asta spune tot. mai e mult pana a merge cu o masina f lasata in siguranta.

rzt_ro 24-06-11 15:00

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4418428)

Stai linistit! Ultimul lucru care m-ar fi stresat ar fi fost remarcile tale...important e ca s-a reusit montarea jantelor, stau bine pe masina, fara sa atinga si a cam disparut siliconul rosu de pe ele!
Nu a fost vorba niciodata ca masina sa fie facuta doar de show...va fi functionala 100% si asta urmaresc!

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4418905)
Dupa cum am spus o masina ca M3,M5,etc..trebuie sa fie cat mai OEM..mai ales la partile importante. Si da e mult mai Bine si mai Frumos sa fie un M3 care sa arate bine si sa mearga la fel de bine.

Crezi ca pentru niste jante, fie si ele BBS RS, as fi renuntat la placerea de a conduce un M??:lol:
Asa cum am mai spus, setup-ul masinii va fi facut pentru performanta in principal si apoi pentru show! Ideea e ca oricand pot inlocui jantele BBS cu o vizita la vulcanizare si atat...fara alte interventii! Dupa ce ma hotarasc la o suspensie, va mai fi coborata foarte putin si cam asta e!

Maniak22 24-06-11 20:09

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 4418898)

Numai bine!

Pe fata ati ramas la 9J ? Totusi ce et au in fata si in spate ? Felicitari de munca depusa..... chiar se vad rezultatele f frumoase

Provenzano 25-06-11 11:09

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4419363)
Stai linistit! Ultimul lucru care m-ar fi stresat ar fi fost remarcile tale...important e ca s-a reusit montarea jantelor, stau bine pe masina, fara sa atinga si a cam disparut siliconul rosu de pe ele!
Nu a fost vorba niciodata ca masina sa fie facuta doar de show...va fi functionala 100% si asta urmaresc!

Crezi ca pentru niste jante, fie si ele BBS RS, as fi renuntat la placerea de a conduce un M??:lol:
Asa cum am mai spus, setup-ul masinii va fi facut pentru performanta in principal si apoi pentru show! Ideea e ca oricand pot inlocui jantele BBS cu o vizita la vulcanizare si atat...fara alte interventii! Dupa ce ma hotarasc la o suspensie, va mai fi coborata foarte putin si cam asta e!

NU, tocmai de aia am spus...ca unii au idei gen(las-o cat mai jos etc).

motzu 27-06-11 14:05

6 Attachment(s)
am avut placerea sa vad acest m3 pe viu la polus tuning days
nu pot spune decat un singur lucru
SUPERB!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
ps:narcis urmeaza pozele de la sesiunea photo in scurt timp:D

DariusAlexandru 27-06-11 20:44

Ce stretch are pe spate:shock:
De ar fi o idee mai jos ar fi superba.Nu ca acum nu ar fi.:oops:

Nosfer 27-06-11 21:02

m-a innebunit masina asta de cand mi-a aratat motzu niste poze cu ea de la show in weekend :)) Nu stiam ce jante ai pus pe ea si sunt... SUPER !!! Visez si eu la niste RS-uri dar cu J-ul mai mic, insa ale tale sunt nebunie. Ai cromat cumva si capacul de la jante? nu se cojeste in timp de la cheie?

Ah, si inca o chestie, nu vrei sa facem schimb de masini? :)))))

rzt_ro 27-06-11 21:21

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4425606)

Nici cu a ta nu mi-e rusine!!:lol:
Este primul E36 la care am admirat galbenul de la elementele optice;) Sa ai grija de ea ca este foarte frumoasa!
Astept pozele si poate te ajut sa-i pui si niste bandouri de M...

Provenzano 29-06-11 10:22

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4425606)

foarte frumoasa.si jantele dau chiar bine.

rzt_ro 29-06-11 12:24

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4430136)
foarte frumoasa.si jantele dau chiar bine.

Ms!
Cu ocazia participarii la Polus Tuning Center am parcursul drumul Piatra Neamt - Cluj cu rotile pe masina si spre surpriderea mea si impotriva gropilor, care nu au fost putine, totul a fost OK...si pot spune ca prin Cheile Bicazului am fortat putin nota!:D
Setup-ul masinii este perfect, si daca voi opta pt o suspensie sport va fi coborata foarte putin...Ceea ce ma bucura e faptul ca nu deranjeaza 11j-ul de pe spate asa cum m-as fi asteptat!

rzt_ro 29-06-11 21:20

7 Attachment(s)
cateva poze la Polus Tuning Center...

DariusAlexandru 30-06-11 08:21

Fara doar si poate una dintre cele mai frumoase pisici din tara.Mai ales ca e si M3.Sa te bucuri de ea:D

sharkylete 30-06-11 23:51

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 4432386)
Fara doar si poate una dintre cele mai frumoase pisici din tara.Mai ales ca e si M3.Sa te bucuri de ea:D

Este CEA MAI nu una dintre cele mai...

Din ce cauza?! Din cauza ca este singurul M3 EVO PUR,pentru ca exprima agresivitatea de la divizia M Power!
Este o masina pe care multi pasionati de acest model si-ar dori sa posede una! INCLUSIV EU!

Sa te bucuri de ea pe deplin!Ai o masina SUPERBA!

Numai bine!
:paper:

rzt_ro 16-08-11 10:37

1 Attachment(s)
Masina este de vanzare la pretul de 10000 euro cu jante OZ Ultralleggera 18' si 13000 euro cu jantele BBS RS...in plus fata ce am prezentat pe acest forum, voi monta un eleron LTW ca cel din poza atasata...
Pentru detalii sunt disponibil la tel 0744189979

Motivele pentru care o vand sunt personale si nu le discut pe acest forum...

Maniak22 16-08-11 18:12

Am vazut ca vinzi si compactul....pacat. Bafta sa ai la vanzare
P.S. Ti-am dat un pm saptam trecuta l-ai primit ?

rzt_ro 16-08-11 21:37

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4530411)
Am vazut ca vinzi si compactul....pacat. Bafta sa ai la vanzare
P.S. Ti-am dat un pm saptam trecuta l-ai primit ?

Crede-ma ca nu sunt cele mai fericite decizii pe care le-am luat legat de vanzarea celor doua masini...:sad:
Acum am vazut pm-ul tau...BBS-urile sunt 9j fata si 11j spate, iar ET-urile sunt oarecum ''reteta secreta'' a celui de la care le-am achizitionat si de aceea nu sunt in masura sa-ti dau detalii! Ms de intelegere!

rzt_ro 23-08-11 23:02

7 Attachment(s)
New look...:D
Am montat si eleronul LTW pentru care tin sa-i multumesc lui laurentiu_tim!! Si ca sa mai dau jos praful de pe OZ Ultralleggera, le-am scos la plimbare lipsit de stresul gropilor pe care-l aveam cu RS-urile:lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning