![]() |
Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
Quote:
|
si cel de g4, de cat e? se potriveste la prindere?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
mai trecem inca o cupa in legenda volfului si un scor mai bun ca sezonu trecut la spl in ungaria debrecen,148.2db,locul 2,cateva poze:
|
1 Attachment(s)
Felicitari! Poate cand te plictisesti de badboy o sa ii pui o pleoapa de genu`...ar arata foarte frumos parerea mea :D
|
Quote:
|
si un link cu un filmulet de la show,cel cu masurarea de db:https://www.youtube.com/watch?v=VabnscVy0g4
|
felicitari
|
Quote:
|
frate aranjazati firele alea legaturile tot sunetul a fost ok. dar legaturile aranjamentele egale cu 0!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutari,am facut rost de niste arcuri pt suspensii sport reglabile,imi poate spune cineva ce rol au arcurile alea mai mici,ca eu momentan tot asa am arcurile mari,dar fara alea mai mici si subtiri,oare sa le montez si alea?astea sunt ce le cumparate acum,au fost cu telescoape cu tot,dar din pacate unul este curs,cateva poze:
|
Ai avut ceva upgrade la debrecen fata de...sa zicem,targu mures de anul trecut?Am vazut masina acolo,dar pacat ca am plecat prea devreme si n-am mai auzito :(.
|
Sunt suspensii(arcuri) reglabile ptr inaltime.
Bafta! |
sunt arcuri sport pt reglabile,dar intre cele mici si cele mari nu este surub,ci doar un rotund de ala ca o saiba de plastic,asa ca reglajul se face la amandoua deodata,si pe mine m-ar interesa sa fie cat mai rigida de fata sa nu faca balans
|
Quote:
|
Poate poate,iar iei locul 1 la bistrita,e clar :D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
si azi am reusit sa mai fac ceva la volfulet,am bagat presa in aripile spate,dar inevitabilul s-a produs,va trebui sa vopsesc aripile ,cateva poze,urmeaza vopsitul si coboratul cam 1cm:
|
Lasa ca inevitabilul a meritat.. acum stii o treaba :D nu il mai auzi pe freaka da` disk.. :lol:
|
8 Attachment(s)
inca o cupa in istoria volfului,locul 1 la spl mini 2000w,in cadrul tuning show-ului bistrita,si colectia cupelor si diplomelor,cateva poze:
|
bravo felicitar
|
foarte frumoasa masina ;)
|
Quote:
|
felicitari domnu'
|
Quote:
|
felicitari si din partea mea cam tarziu dar e bine si acum:))
|
Felicitari pentru premiul luat :rolleyes2
|
felicitari pentru premiu !
|
Se poate inchide,s-a vandut masina,incepe alt proiect cu un bmw e36tds 318 break,multe bafta tuturor in continuare
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning