![]() |
Re: B 89 Wrc
o intrunire in afara orasului pe cand ??? la o padure , cu gratare ,fetitze si muzica ? bineinteles obligatoriu cu dacia :D ,sau a ti facut si dastea
|
Garda la sol nu ne prea permite sa intram pe macadam sau drum cu denivelaturi..... :D
|
Quote:
o fi fost azi frumos, dar................... totusi.... :D |
Quote:
|
o sa vin promit...de 1 aprilie ..si nu e gluma..la 4tuning day ..sper sa nu se intample ceva ..dar e 95 la suta ca vin
|
Quote:
|
nu am postat pana acum aici (din pacate) si voi scrie ceva ce ai vazut scris in 20 pagini : super tare masina , imi place mult si poate pe viitor voi reusi sa`mi aranjez si io dacia ... momentan i`am schimbat decat culoarea si putin estetica !(planurile sunt multe... ca ale oricarui om... acum vom vedea cat va dura)
P.S. am avut ocazia sa o studiez pe viu de cateva ori... si chiar ne`am intalnit o data la un "eveniment" ... dar mai bine am vazut`o la farfurie ! Numai Bine si neaparat ai grija de ea k e bine rau masina ! (in opinia mea zici k e un "Romanian Muscle":twisted: ) |
3 Attachment(s)
Ffff.tare dacia ... am si eu un prieten care ia permisu acu in martie si are o dacie care e vai de mama ei si vrea sa sio aranjeze ... ce zici merita ???
Daca nu sunt indiscret cam cati banuti ai bagat in ea ? Asta e masina pe care o are .. de 2 ani nu a fost miscata ... iar o p!~#@ in parcare ia spart stopu ... Este din 78 daca nu ma insel si taicasu a luato de noua din fabrica Pentru moment o sa schimbe aripile si barile la ea ... sa faca caroseria ... apoi vrea sa o faca gordini style ... se merita reconditionata ?? |
Este din 78 daca nu ma insel ....................................cred ca 87 mai degraba
|
Quote:
`87 atunci daca u zici ca te pricepi cu siguranta mai bine ca mine .. ca vad ca ai acelas model de dacie |
Quote:
|
Quote:
cauta pe net...dezmembrari...etc... |
o dacie fff frumoasa.....fara bari s alte alea..simpla si de efect
|
Man....bv pt masina ....am avzut masina prin poze de mai mult timp..ii printre putzinele dacii care`mi place de pe 4tuning
|
Quote:
Eu zic ca nu se merita sa o faca gordini style ptr. ca masina are multe elemente de 1310 care trebuiesc inlocuite cu unele de 1300.Faruri, stopuri, grile aerisire, portbagaj etc. Mai bine o reconditioneaza putin o vinde si cumpara o dacie 1300 pe care o poate face mult mai usor. |
Salutare WRC`ule ... are are efect masina ta ... pana aici in Oradea ... imi expun si eu parerea mea si complimentele pt ea ... Eu zic ca dacia ta ... este cea mai frumoasa dacia din Romania ... mai mult imi place stilul asta decat cealalta alba ... sincer ... foarte mult bun gust ... si trasaturi finutze... ce impune respect posesorului ... ai putea face o mica afacere ... ai putea sa le indeplinesti visul la multi romani care vor si ei o asa dacie ... de cand m`am uitat de la prima pagina si pana la ultima tot asta aveam in gand ... sa iau si eu o dacie si sa fac ceva frumos ... sau ... daca tot am o dacie papuc ... sa fac din ea ceva low-rider asa eleganta ... in loc sa o vand pe bani marunti ... ramane de vazut :) Bafta multa in continuare !
|
Quote:
|
marfa masina,jantele sunt super,cad f bine pe masina,ce sa mai...cel mai tare gordini,poze cu interiorul nu ai???
|
inca odata multumiri celor ce scriu pe acest topic si laudele sunt de apreciat
|
maestre nu mai zici nimic?ce s-a mai intamplat cu masina?ce se mai aude cu ea?
|
ce pot sa zic doar ca ami pare rau ca am mers gresit cu proectul si cred ca la multi de pe forum le cam pare rau ,ast e.
masina arata de belea pe bune am gasit an toamna la un batran an garaj ats uri ca si ale tale la 50 e si nu leam luat ca prostu chestia ca am mai vz la cineva pe o dacie si nu prea mia placut cum vin poatr ca era masina prea ridicata si de aia .la tine totu vine bine |
scuzati ca scriu aici......dar nu stiti ceva jenti de dacie modelu nou de 5,5J??
|
wrc -ule chiar nu vrei sa zici nimic despre motor ? oricum nu mai e de dacie se aude diferit fata de cel de dacia si dupa cate am vazut trage si bine
|
E de 1.3 (frantuzesc),comprimat, cu carburator de 1.4 cu jicloare de 1.6, pompa de benzina de lada, si axa cu came de Renault 8.
Nu are cai multi, dar castiga din cauza ca face multe ture. |
oricum trage bine
mergeam in spatele lui cu un fiat albea pe la europa pe pod si o calcasem blana si el tot de ducea |
poate era si benzina mai buna
|
Super tare intr-adevar respect
|
ce sa spun , e reusita masina ,mie cel putin imi place .tine-o tot asa
|
Felicitari pt noul filtrul de ulei si de benzina sport, am dat o tura inainte si dupa, si intr-adevar se simte diferenta. Demaraje mult mai puternice.
|
ati luat benzina iar de la nea Vasile?
|
da are cel mai placut aspect din cite dacii am vazut,mai sunt dacii modificate ,dar a ta are un stil inconfundabil....ai fost artist cind ti-a venit ideea p bune.prima data am vazut masina acum ceva timp,era duminica,parcata linga tirg in vitan.
dar nu am vazut-o in nici o revista de specialitate,sau emisiune chiar nu ai fost solicitat sa prezinti masina???? k am vazut-o pe cea rosie cu nik si aia superba dar si a ta merita atentia. |
Quote:
|
Quote:
ps:imi cer scuze lui flo pt. OFF-TOPIC |
Tot respectul ff frumos
|
Quote:
|
Felicitari!!!
|
Quote:
|
Foarte foarte....foarte misto masina...BRAVO!!!
|
wrc-ule maxim respect ptr tine si bestia ta!!!! pakat ca s-au amanat cursele de pe 10 de la bz ...ca ai fi facut iar senzatie......... te poopa fratele tau si ai grija de tine si de masinutza ta!!!
|
WRC incarcam una mica?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning