Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!! (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/209123-premiera-rm-valcea-auto-tuning-show-prima-expozitie-tuning.html)

DiabloXXX 27-09-10 10:22

Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!

Quote:

Originally Posted by gll-BT (Post 3685605)
asa e, am facut manarii:)) ne-au platit ca sa le dam premiu....

sharky tata posturile tale is mai mari decat Baltagul=))))) ma omori cu zilele:)))))

app,diablo sper sa pui si un ecran de 20 in automatu de cafea=))) si sa scoata cafea cu diamante swarovski=)))))
venim in viteza, numele e limit law=))
sa ne punem si noi putin asa la somn k park m-au obosit toate commenturile astea=))

da si niste croame

cosmin_cosmin_1 27-09-10 10:22

poze cu interioarele ce au luat premii?

DiabloXXX 27-09-10 10:22

Quote:

Originally Posted by craziyass (Post 3685951)
Un show OK dupa parerea mea, pacat de vreme. Organizarea s-a facut bine, cazarea a fost ok, s-a avut grija de participanti. Treaba cu pavajul din parcare, pana la urma a fost buna, pt ca dupa ce a plouat, nu s-a facut nici o balta, nicaieri si nu s-a udat nimeni la picioare...nu cred ca a avut vreo masina de suferit din cauza pietrisului. In mare, un show reusit, eu m-am simtit bine, la fel si oamenii cu care am venit, si asteptam si editia 2 :twisted:
Numai bine tuturor

Multumim pt aprecieri

MiTzA- 27-09-10 10:22

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 3686084)
ba nene aveti numai teorii de conspiratii in cap, abia astept sa faceti si voi un eveniment sa va vad atunci cat de smecheri sunteti

nu te mai enerva ca n are rost, important e ca majoritatea ( peste 90% din cei ce au fost prezenti ) au fost multumiti :)

DiabloXXX 27-09-10 10:24

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3685567)
imi cer scuze cu parerile mele proaste.....respect celor din valcea care au facut evenimentul si stiu ff multe despre masini....cat si celor din bucuresti care au cele mai tari masini...

da ma tata, stim, iti pare f rau :lol:

DiabloXXX 27-09-10 10:26

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3686090)
nu te mai enerva ca n are rost, important e ca majoritatea ( peste 90% din cei ce au fost prezenti ) au fost multumiti :)

nu ma enervez tata, ca daca m-as enerva pe toti fraieri care ii intalnesc, m-as duce la bulau

pikollo 27-09-10 10:46

Neatza

In primul rand nu va ajutat vreamea delok ... noi am plecat devreme din cauza vremi .

Va multumesc mult pentru diploma ... :))

Premiul meu : Cireasa de pe tort .. dee daca am facut pe al dracu cu un Matiz :))

In principiu pe data de 22 23 e posibil sa facem Expo Euromall FullSpeedRacing editia III . Nu o sa mai aveam drift o sa avem doar Expo interior mall si afara sub pod .

Va asteptam in 2 3 zile o sa se ia o decizie si o sa postam .

Sucesc pentru urmatoarele evenimente

CaDDy 27-09-10 10:59

ok ....... am stat sa citesc toate posturile , toate paginile ( si sincer regret, ca mi-am pierdut timpul pt 80% din ce s-a scris pana acum ) .... frumoase pozele , filmuletele si mai asteptam ...

desi s-au calmat un pic apele ... ( nu ca as vrea sa le "tulbur" din nou ) dar... chiar tin sa precizez niste aspecte pe care nimeni nu le-a spus ... ( dpmdv - al unuia din " organizatorii " acestui expo care a facut ce a putut sa dea o mana de ajutor )

IN primul rand... din moment ce s-a pus un om de legatura si am stat la dispozitia TUTUROR care au sunat vineri noaptea ( la orice ora - indiferent ca am facut nopti albe stand la expo sau plecam direct din club ) sa mergem dupa ei sau sa ii ghidam prin telefon cum sa ajunga.... NU mi se pare normal ca din momentul in care ne punem in coloana sa mergem toti intr-un loc sa incepem cu depasiri , frane si faze care puteau incheia showul mult mai devreme pt masinile unora din participanti

In al 2-lea rand... nu mi se pare normala atitudinea voastra ( N-A) sa va enervati si sa plecati fara sa spuneti nimic ( din OMV ) .... sa ne lasati cu gura cascata ...... ca mai apoi sa reveniti dupa 15 min si sa fiti " foc si para" ca ORGANIZATORII au promis spalare gratuita intre orele 5-7 dimineata si sa ne reprosati ca unii nu au cum sa stearga masinile , unii deja si-au luat lacul de pe masina vopsita de o saptama... etc

In al 3lea rand ... s-a spus ca se ofera cazare SAMBATA SEARA si nu a fost nici o problema pt cei care au vrut sa vina de vineri ( s-a rezolvat si pt ei in cel mai scurt timp ) .... ca dupa ce ati fost dusi la cazare... cu 200metri inainte .. sa va intoarceti din drum si sa spuneti ca NU mai participati si plecati acasa !!

PS: ia spuneti-mi voi ... la evenimentele pe care 4tuning le organizeaza ( si dupa cum VOI ati spus ca super bine ) se ofera si cazare ? ;)

In al4lea rand .. cand v-ati intors la expo... si am discutat despre cazare si ca DESI cazarea este la 15 km ( conditii de 3 stele - comparativ cu o cazare din oras unde era mult mai urata - baietii de la NSL pot confirma ) ati avut la dispozitie TRANSPORT .... tot nu v-a convenit si ati plecat iar " acasa "

In al 5-lea rand ... cand DIN NOU v-ati intors ... ati inceput sa aveti pretentii si "doleante " referitor la absolut tot ... MAI MULT DE ATAT ati sunat alte cluburi sa le intoarceti din drum sau sa le spuneti sa nu mai vina la eveniment ca " avem organizare proasta , am mintit in reclama si vrem sa chemam lumea degeaba sa ne batem joc de ei " ... URAT si PENIBIL !!!

:lol:In al 6-lea rand ( si cred ca ultimul ) .... cand DIN NOU v-ati intors (:lol: faceti voi calculele de cate ori au zis ca pleaca si s-au intors ca e greu pt mine :lol: ) ... ati venit dimineata cu Shobo si si-a cerut EL scuze un numele vostru si a zis ca o sa fie totul ok si ca a fost urat din partea lor dar sa ii intelegem ca venisera din club ! ..... si totusi ati avut cazare gratuita la conditii foarte bune....... si transport la fel

Ca o mica paranteza.... cei de la Inferno sau baietii cu KIA care erau deja acolo .. dece nu au avut pretentii sa ii ducem imediat la cazare si au stat si au asteptat cel putin o ora langa masini si cu noi acolo pana i-am dus ... si o parte au preferat sa ramana sa doarma in masini inca 2-3 ore ... ei de ce nu sunt suparati si altii nu ?

Exact cum a spus si sharky .... fiti realisti !

PS: Am spus chestiile respective la adresa clubului ... pt ca nu am stat sa ii iau pe fiecare in parte si nu stiu care cu ce masina a fost ca sa le spun pe rand ! Cei care ati facut si ati spus .... ati fost acolo si stiti mai bine si la fel de bine pot confirma si baietii din organizare !

darian 27-09-10 11:10

Intotdeaua se vor gasii carcotasi care sa comenteze aiurea. Invidia este mare. Sunt tare curios ce alte masini ar fi meritat premii ca toata lumea comenteaza dar nu vine cu exemple concrete.

Baietii de HH s-au simtit foarte bine. Gazdele au fost de nota 10. Faptul ca nu am stat la Govora nu este din cauza distantei sau conditilor care au fost super. Baietii au vrut sa stea in oras toata noaptea ca nu au venit sa doarma si din bun simt nu am dorit sa abuzam de bunavointa organizatoriilor asa ca ne-am luat camera la hotel.

In alta ordine de idei, ciocu mic cei care au venit cu mainile in buzunar si dupa aceea mai au si atitudine.
Eforturile lui Diablo, TIR si Vali sunt de apreciat.

Apropo felicitari TIR pt Bora, chiar nu ma asteptam sa arate asa bine, sti tu ca am mai vb noi inainte sa o vad.

Asteptam cu interes editia a IIa cu speranta ca vremea nu ne va mai juca feste.

Va multumesc.

gll-BT 27-09-10 13:00

unde mai exact va fi expozitia la pitesti?

fan3xxl 27-09-10 13:05

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3685567)
imi cer scuze cu parerile mele proaste.....respect celor din valcea care au facut evenimentul si stiu ff multe despre masini....cat si celor din bucuresti care au cele mai tari masini...

ba, tu esti chiar redus mintal, nu vezi k esti al mai mascarici d p forum, si toti rad de tine? dak nu ti`a convenit de ce nu ai plecat? nu e nevoie de oameni k tine, parerea ta este egala cu 0, asa k dute si latra la alt copac!!!!!!

RoByNeT 27-09-10 13:07

In primul si in primul rand vreau si eu sa multumesc tuturor celor care au reusit sa ne stranga iar la un loc, pe noi pasionatii de tuning. Evenimentul in mare a iesit foarte bine. Noi cei de la A.C.S. Inferno Motorsport ne`am atins scopurile pentru care am venit acolo. Expunere, discutii cu prietenii, alte cunostinte si asa mai departe. Ne`am simtit foarte bine cu baietii de la valcea, si bineinteles caterinca cu Ghetto`ul :lol: Dupa mine a fost un eveniment reusit la toate capitolele. Sa ne auzim sanatosi la urmatorul !

trafy-vr6 27-09-10 13:39

7 Attachment(s)
poze..

trafy-vr6 27-09-10 13:53

70 Attachment(s)
.....................

luci4n_vl 27-09-10 13:56

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3686186)
ok ....... am stat sa citesc toate posturile , toate paginile ( si sincer regret, ca mi-am pierdut timpul pt 80% din ce s-a scris pana acum ) .... frumoase pozele , filmuletele si mai asteptam ...

desi s-au calmat un pic apele ... ( nu ca as vrea sa le "tulbur" din nou ) dar... chiar tin sa precizez niste aspecte pe care nimeni nu le-a spus ... ( dpmdv - al unuia din " organizatorii " acestui expo care a facut ce a putut sa dea o mana de ajutor )

IN primul rand... din moment ce s-a pus un om de legatura si am stat la dispozitia TUTUROR care au sunat vineri noaptea ( la orice ora - indiferent ca am facut nopti albe stand la expo sau plecam direct din club ) sa mergem dupa ei sau sa ii ghidam prin telefon cum sa ajunga.... NU mi se pare normal ca din momentul in care ne punem in coloana sa mergem toti intr-un loc sa incepem cu depasiri , frane si faze care puteau incheia showul mult mai devreme pt masinile unora din participanti

In al 2-lea rand... nu mi se pare normala atitudinea voastra ( N-A) sa va enervati si sa plecati fara sa spuneti nimic ( din OMV ) .... sa ne lasati cu gura cascata ...... ca mai apoi sa reveniti dupa 15 min si sa fiti " foc si para" ca ORGANIZATORII au promis spalare gratuita intre orele 5-7 dimineata si sa ne reprosati ca unii nu au cum sa stearga masinile , unii deja si-au luat lacul de pe masina vopsita de o saptama... etc

In al 3lea rand ... s-a spus ca se ofera cazare SAMBATA SEARA si nu a fost nici o problema pt cei care au vrut sa vina de vineri ( s-a rezolvat si pt ei in cel mai scurt timp ) .... ca dupa ce ati fost dusi la cazare... cu 200metri inainte .. sa va intoarceti din drum si sa spuneti ca NU mai participati si plecati acasa !!

PS: ia spuneti-mi voi ... la evenimentele pe care 4tuning le organizeaza ( si dupa cum VOI ati spus ca super bine ) se ofera si cazare ? ;)

In al4lea rand .. cand v-ati intors la expo... si am discutat despre cazare si ca DESI cazarea este la 15 km ( conditii de 3 stele - comparativ cu o cazare din oras unde era mult mai urata - baietii de la NSL pot confirma ) ati avut la dispozitie TRANSPORT .... tot nu v-a convenit si ati plecat iar " acasa "

In al 5-lea rand ... cand DIN NOU v-ati intors ... ati inceput sa aveti pretentii si "doleante " referitor la absolut tot ... MAI MULT DE ATAT ati sunat alte cluburi sa le intoarceti din drum sau sa le spuneti sa nu mai vina la eveniment ca " avem organizare proasta , am mintit in reclama si vrem sa chemam lumea degeaba sa ne batem joc de ei " ... URAT si PENIBIL !!!

:lol:In al 6-lea rand ( si cred ca ultimul ) .... cand DIN NOU v-ati intors (:lol: faceti voi calculele de cate ori au zis ca pleaca si s-au intors ca e greu pt mine :lol: ) ... ati venit dimineata cu Shobo si si-a cerut EL scuze un numele vostru si a zis ca o sa fie totul ok si ca a fost urat din partea lor dar sa ii intelegem ca venisera din club ! ..... si totusi ati avut cazare gratuita la conditii foarte bune....... si transport la fel

Ca o mica paranteza.... cei de la Inferno sau baietii cu KIA care erau deja acolo .. dece nu au avut pretentii sa ii ducem imediat la cazare si au stat si au asteptat cel putin o ora langa masini si cu noi acolo pana i-am dus ... si o parte au preferat sa ramana sa doarma in masini inca 2-3 ore ... ei de ce nu sunt suparati si altii nu ?

Exact cum a spus si sharky .... fiti realisti !

PS: Am spus chestiile respective la adresa clubului ... pt ca nu am stat sa ii iau pe fiecare in parte si nu stiu care cu ce masina a fost ca sa le spun pe rand ! Cei care ati facut si ati spus .... ati fost acolo si stiti mai bine si la fel de bine pot confirma si baietii din organizare !

in nuumele celor de la N-A....imi cer scuze...nu toti sunt baieti rai...stiu ca de la cap se impute pestele....multi baga in in aceiasi oala pe toti...nu trebuie procedat asa....(oricum de azi nu mai sunt membru N-A),pt ca m`am sitit aiurea la ce a zis SHH lui diablo cu..."romaneasca"....eu cu diablo suntem prieteni vechi...am purtat aman2 aceleasi parasolare...si nu vreau de la o imbarligatura aruncata de unu care nu isi masoara cuvintele sa ajung sa ma dusmanesc cu prietenii de la valcea...recunosc ca si eu am fost suparat...si "am atins" pe unu duintre cei mai buni prieteni ai mei...si anume sharky....imi cer scuze bro`...dar poate ca sunt eu mai bleg si nu stiu sa pierd...oricum am primit o lectie de viata...tarziu...dar am primito...nu trebuie sa iti jignesti prietenul,in rest ce sa zic....trebuie apreciat faptul ca cei de la valcea au organizat un eveniment, stiu si eu cate sperante se puneau pe bvd sa se faca asa ceva....si asta inca de mult timp...a venit vremea...a fost facut,RESPECT!!! nu trebuie sa ne batem joc de efortul lor...imi cer scuze ca poate am vb urat pe forum aseara...sper sa si fie acceptate....si mai sper ca daca tot a fost prima expozitie...sa fie orgnizat si un prim drag 402.....ambitii stiu ca sunt...mai trebuie putin noroc....bafta la toata lumea....si felicitari premiantilor...

PS...cel care a vb de pisica rosie turbo....frate daca nu sti....mai bn taci!!!!!....este o masina de invidiat....sunt posesor de pisica...dar..aia ma dat pe spate.....CREDE`MA!!!!......

trafy-vr6 27-09-10 14:04

59 Attachment(s)
pozitii:))

Aaronnel^ 27-09-10 14:08

22 Attachment(s)
Inferno MotoSport
LoganClub
Night Angels
Ghetto Cult

minimal.madness 27-09-10 14:23

:)) Trafy e cu pozele ... Ma Ioane ma :))

Aaronnel^ 27-09-10 14:33

33 Attachment(s)
No Speed Limit
GLL Sibiu
Alte masini

Aaronnel^ 27-09-10 14:44

30 Attachment(s)
Offroad
Shadows Racing Team Rm.Valcea

privat4u2 27-09-10 14:46

Multumim aronel.

Aaronnel^ 27-09-10 14:50

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3686683)
Multumim aronel.

Nu aveti pt ce. A fost placerea mea. Voi reveni pe topicul vostru cu cateva mai editate un pic.

alexu_bad_boy 27-09-10 14:52

[QUOTE=DiabloXXX;3684823]intradevar vi sau dat un apartamen si o camera si ati mai ocupat un apartament cu japca care era rezervat baietilor de la inferno.

Bine zis diablo.....Eu,prietena mea,Robynet si SBB (Pisica verde) trebuia sa dormim acolo. Si din cauza asta a fost si o mica discutie nedorita intre noi de care eu unul nu sunt mandru.
In fine prietena mea chiar se ducea la baie in camera 5 unde trebuia sa stam dar nu a putut lasa bagajele acolo pentru ca usa nu se inchidea. Si singura in camera nu statea ca erau celelalte fete in camera 6. Sunt curios daca mai erau bagaje acolo mai intrau???

Evenimentul a fost ok. Pacat de vreme atat.

App. Melodia de la Shadow's e prea smechera. Felicitari baietilor pt ea

Aaronnel^ 27-09-10 14:55

30 Attachment(s)
Valcea
Midnight Racers Rm.Valcea

minimal.madness 27-09-10 14:57

Mie mi'a placut la nebunie Kia lui Demonu.Ti'am si admirat subwooferul.
Chiar sunt curios.imi poti spune te rog daca e un anumit model sau e facut de tine ?Ce boxe sunt in el?

PS : am iesit si eu din NA,in 1 rand pentru ca nu mai avem presedinte la Valcea si in al 2lea rand pentru ca s'au spus multe vorbe urate care pe mine personal m'au deranjat foarte mult.
Multumesc Night Angels ca m'ati primit la voi in club,in ciuda faptului ca nu am o masina modificata asa cum trebuie,multumesc pentru increderea acordata.Sper sa ramanem prieteni in continuare.

privat4u2 27-09-10 15:01

O sa revin si eu cu un clip cat de curand posibil.Ii multumesc lu trafy ca a urcat el din poze ca eu am ceva prb cu netu de acasa si nu pot intra decat de la munca.Imi cer scuze daca am intarziat cu fotografiile.

demonu 27-09-10 15:03

[QUOTE=minimal.madness;3686699][B]Mie mi'a placut la nebunie Kia lui Demonu.Ti'am si admirat subwooferul.
Chiar sunt curios.imi poti spune te rog daca e un anumit model sau e facut de tine ?Ce boxe sunt in el?

ms pt aprecieri minimal.madness masina se afla la jumatea proiectului....
subwooferul este un magnat xtc 238 cu 2 dif de 38cm asa este cumparat

minimal.madness 27-09-10 15:08

Naiss :P

privat4u2 27-09-10 15:08

Demonu cum ti se par pozele?au iesit cum vroiai??

demonu 27-09-10 15:12

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3686710)
Demonu cum ti se par pozele?au iesit cum vroiai??

foarte tari pozele.... ms inca o data

alexu_bad_boy 27-09-10 15:16

Baieti pune-ti si voi melodia aici sa o descarc si eu. Daca vreti bineinteles.

Si app TIR nici nu mai stiu de cate ori ti-am tot zis pe forum sau pm-uri dar masina ta e superba. Bravo

bennjamin 27-09-10 15:20

Daca cumva din gresala mai aveti careva poze cu corsa acela cameleon(al meu) va rog sa le puneti in postul meu de prezentare sau aicea sa le iau si eu sa le pun bine. multumesc

demonu 27-09-10 15:31

6 Attachment(s)
cateva poze

cristi_timidu 27-09-10 15:44

foarte frumos organizat show-ul si este normal ca sa nu iasa totul perfect importanta este ca oameni au visat, au muncit si au realizat un show frumos si mult dorit.
nici cei de la 4tuning nu le fac perfecte ci doar cele mai frumoase din tara pentru ca experienta ii obliga.
vorbesc din experienta pentru ca eu am simtit pe pielea mea greselile lor dar aceste lucruri fac parte din viata.
asteptam si alte editiiiiiiiii

Bogdan.vl 27-09-10 16:51

A fost frumos :)
dar mereu trebuie sa apara discutii inutile... nu stiti sa pirdeti

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3685316)
si pt asta trebuie sa fi....majora?....se pare ca.....nu te pricepi la fete....ce zici tu...de la 14 ani se imbraca asa....:-j......

tu sti mai bine, nu?

minimal.madness 27-09-10 17:03

Quote:

Originally Posted by Bogdan.vl (Post 3686880)
A fost frumos :)

Quote:
Originally Posted by luci4n_vl View Post
si pt asta trebuie sa fi....majora?....se pare ca.....nu te pricepi la fete....ce zici tu...de la 14 ani se imbraca asa....:-j......
tu sti mai bine, nu?

tu sti mai bine, nu?

TOTI STITI ASTA ASA CA NU MAI DATI CU CLANTA LA POSTU ASTA . NU MAI FACETI PE NEVINOVATII.(valabil pentru cei care au facut referire la acest post)

hdc77ro 27-09-10 17:04

Cu bune cu rele este primul fest de acest gen. Sunt multe de facut in plus, important este ca s-a inceput. DECI FELICITARI TUTUROR CELOR CARE S_AU IMPLICAT SI LA CAT MAI MULTE EVENIMENTE.

Mitza GLL 27-09-10 18:04

Haideti cu poze..!!! Sharky pune si tu pozele odata:)

gll-BT 27-09-10 18:14

tati auzi k is 2 gb de poze....cade forumu=))

florynvl (X29 ZMT) 27-09-10 18:30

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3686894)
TOTI STITI ASTA ASA CA NU MAI DATI CU CLANTA LA POSTU ASTA . NU MAI FACETI PE NEVINOVATII.(valabil pentru cei care au facut referire la acest post)

Nu,nu stiam asta,nu am avut tangente cu fete de 14 ani.Nu mai zbiera ca stim sa citim si daca scri fara Caps Lock apasat.

All times are GMT +2. The time now is 21:38.

- Copyright 2026 4Tuning