![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
|
Quote:
Sir 10 - mai sunt si baieti care glumesc:D:D:D...asta e !!!tinem forumul treaz :D...eu inebunesc cand ma intalnesc cu baietii si incep (mi-am pus axe,mi-am pus injectoare) cand ii aud ma ia capu :))) le-am zis baaaaa :bored::bored::bored:povestiti ma si voi alte lucruri :bored::bored:lasati dreacu masinile ca aveti topic p 4tuning scrieti acolo modificarile :D:D:D dar cu cine sa te intelegi :)))????? si sa stii Liviu Valores e fratele meu ;) o bomboana de barbat bines, bines ,ce moare toate dupe el :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
PS: Stiu ca nu ti-au luat ai tai masina, si ca te intretii singur, d-aia am zis ca apreciez! Si ii stiu si p-aia care le e frica de poze si filmulete cu masinile lor, ca daca afla tati... se inchide topicu si se taie finantele pentru "tiuning" :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ia gata cu caterinca ca intra Ninja si ne taie !!!....
|
Bah baieti poate sa fie si criza,poate sa iti treaca si chefu' de masina,sa iti sara draci ca bagi bani in ea si tot nu se ridica la nivel...daca e passion:lol: nu te dezlipesti asa usor de amanta asta pe 4 roti...ex meu:tocmai m-am lipit de un MB,am facut ceva datorie p la ai mei p la rude sa il aduc acasa,am ramas fara slujba, seful meu fiind bagat cu astia cu delapitarea petrom,in momentu' de fata am doar 10 lei in buzunar,dar imediat ce m-am urcat in masina azi si i-am dat o cheie si am scoso la o tura mica,in momentul ala am uitat de tot si aveam un zambet pe buze mai ceva ca joker:lol:...asta e ne descurcam cum putem,cred ca chiar mai rau de atat nu se poate:sad:
vb unui prieten bun de al meu:cola,samanta si caternica sa nu fie impozitate in rest fara numar P.S:marean hai ca iti dau pm cu id meu ca nu am mai intrat de atunci |
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu loc praleo?:))
Cu voi aici? Ma primiti? |
6 Attachment(s)
Ce avem noi aici ? :)
|
Quote:
|
Quote:
zi la baieti cum ai cazut azi in canal cu masina........:lol::lol: ce bou esti.........:lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
dictaloooooooooo vere:D cand ma dau jos...stateam cu pragu p strada si cu roata in canal:drunk::drunk:...acum ce crezi incepe circu (claxoane ,injuraturi):bat::bat: eu ma uitam la blonda aia :D ea radea la mine :lol: (sau mai bine zis de mine:lol: ) =)))))) si i-am strigat in gura mare,arzatear focu ca mi-ai facut m-ai bagat in canal:-P :D:D:D:D radea fata era rosie la fatza,imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa ma duc la ea sa ii cer nr sau id d mess:D..dar nu mai puteam iesii cu masina..au venit pana la urma 3 pietoni :D 3 baieti super caractere,radeau si ei :D :D CAND LE-AM ZIS CA ERAM CU OCHII DUPA BLONDA :D...AM SCOS MASINA..AM DAT UN BURN MIC :) SI AM PLECAT IN VIGONETA:D:D:D:D.... JusT_SaY_BoBo - DACA E BMW SI ESTE SI VERDE :(:(:( AJUNG LA ORGASM CAND MA SUI LA VOLAN !AI DREPTATE ! |
N-ai cum:)) prea tare... eu o puneam pe blonda la impins:))
|
ce oameni domn'le sa ia blonda la impins in intersectie
|
Quote:
Sa innebunesc daca te mint cu ceva! GRAV! Trebuie sa incerc si eu metoda asta, ma jur! Sper ca nu are nimic masina, 'tui canalu' masii |
Quote:
|
Quote:
|
Neatentulee...bagi fumusete de masina in canal.Pacat ca nu s-a gasit unu sa filmeze faza dupa ce-ai iesit din canal si ai dat burnu'.
|
Baaa.... iar ai facut panarama pe strada =)) Blonda radea da' n-a venit sa dea si ea o mana de ajutor, sau sa lase un numar de telefon :D Bine ca ai scos masina repede din canal. Si ai plecat cum pleci tu de obicei... cu burn :lol: Mi-a prins bine o portie de ras dimineata :))))
|
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol: si dupa ce ai facut stanga ai oprit pe dreapta nu????ca te-am vazut cand ai plecat de acolo,eram la semaforul de pe antiaeriana.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
on topic :D:D:D...da bule mama cand vad tablele astea rosii mor de ras =)))) imi aduc aminte cat am smirgheluit la ele sa le vopsesc rosii...tata statea pe geam sus si zicea (bai imbecilule tu nu ejti sanatos,cum sa vopsesti jantele rosii ??? ) =)))aoleoo ce am mai ras :D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ba io ti am zis ceva cu femeile .. ti am zis ca te duc la sapa de lemn ..
mie nu mi ai povestit patania cu blonda aseara..nenorocitule .. esti de coma sa moara tata =)) |
hai fa si mie dansu asta date draq........:lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=ak-ME2h04Vw sau asta......:lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=WqYRa...eature=related |
Quote:
ti-am raspuns in acest film la intrebare :D:D https://www.youtube.com/watch?v=au-zuHOohN4 |
Bai handicapatule ce draq faci ?:* :))) De ieri ma uit la cacatu ala si rad intr-una,am aratat-o la juma de oras :))) Las ca nu esti singurul,eu m-am suit pe o bordura ca ma uitam dupa o blonda si noroc ca m-am trezit din timp ca era sa ma opresc intr-un copac :)) hai te pupa jean :*
|
2 Attachment(s)
ptr varu' marean,care este,cu dedicatie...poate se da si el pe comuniste;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
imi plac culoriile dar nu-mi plac ursii !!!:D...o pisica boston grun este mult mai SEX :hug: PENTRU MINE !!! |
teribil nenica:lol::lol:
tui blonda ei:lol::lol: trebuia sa o iei pe sus dupaia... sa plateasca :blowme: bagubele:lol::lol::lol::lol::lol: chiar ca arata mortal matza, vai ca nu fac si io odata 18 ani sa-mi iau matza, parca trece tot mai incet timpul:sad: apopo.frumoasa masina domnu Marean, o ciulama ceva=))? pe cand un burn cu matza...:workout: |
bine ca nu a patit nimic masina din intamplarea cu canalul, lasa ca poate intr-un viitor indepartat iti iei vreun e36 gt, in caz ca nu difera culoarea, ca mie mi se pare la fel :oops:
|
Quote:
|
Quote:
eu insa am orgasme la Boston grun !!:Dnimik altceva :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning