Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/20463-haideti-ajutam-vw-parts.html)

Hylander 24-08-07 00:08

Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts

Salutare! Am si eu nevoie de niste indrumari: La golful meu 3 am trapa stricata, ca o fi motorasul stricat sau ca o avea altceva nu stiu exact. ideea e ca nu mai functioneaza. Cine stie sa repare trape de G3 sau sa cunoasca ceva sigur unde sa rezolv problema, eventual un pret, daca stiti! Merci anticipat!
Ciao!

Hylander 24-08-07 00:50

Quote:

Originally Posted by Hylander (Post 1061690)
Salutare! Am si eu nevoie de niste indrumari: La golful meu 3 am trapa stricata, ca o fi motorasul stricat sau ca o avea altceva nu stiu exact. ideea e ca nu mai functioneaza. Cine stie sa repare trape de G3 sau sa cunoasca ceva sigur unde sa rezolv problema, eventual un pret, daca stiti! Merci anticipat!
Ciao!

Si sa nu uit: m-ar mai interesa grilele de plastic de la aeroterma, ca ale mele s-au rupt, deci m-ar interesa unele super, sau macar bune!
Totodata m-ar interesa aparatorile de plastic de la aripi si eventual niste motorase pentru geamurile din fatza, ca asa vrea sa imi pun geamuri electrice!

Eventual cel care se pricepe sa imi faca trapa poate imi pune si geamuri electrice!
Astept oferte!
Bafta!

marin_m_alex 24-08-07 01:06

am o chiuloasa de VW passat 2002 1,9TDI 115 cp

NT33EXE 24-08-07 10:46

vreau doua scaune (din fata) de r32 sau gti adik profilate sport

comisaruandrei 26-08-07 18:06

cristi..te rog ajuta-ma cu clemele din plastic care ridica geamul de la pasager...sunt prinse pe macara si sustin geamul....la minme s-au rupt la golf 4 si nu le gasesc nicaieri...si am impresia ca ase potrivesc...:D mersi anticipat

sco211 26-08-07 20:08

Quote:

Originally Posted by john33exe (Post 1062209)
vreau doua scaune (din fata) de r32 sau gti adik profilate sport

mai rar asa ceva... ;)

incerc sa vb cu cineva d la vw sa vad daca poate aduce p comanda... ;)

NT33EXE 27-08-07 07:48

daca sunt noi nu prea ma intereseaza ca au un pret! 1500 euro bucata!!!!:shock:
daca poti tot dezmembrate OK!
astept un semnal!

PIRATU BV 27-08-07 11:19

Quote:

Originally Posted by comisaruandrei (Post 1065099)
cristi..te rog ajuta-ma cu clemele din plastic care ridica geamul de la pasager...sunt prinse pe macara si sustin geamul....la minme s-au rupt la golf 4 si nu le gasesc nicaieri...si am impresia ca ase potrivesc...:D mersi anticipat

clemele de plastic nu le poti gasi decat sh daca ti-le da careva,dar se gaseste kit de reparatie care include toata macaraua mai putin motorasul care pe tine nu te intereseaza.partea buna este ca in kit-ul de reparatie clemele de sustinere a geamului nu mai sunt din plastic sunt metalice si nu vei mai avea probleme cu ruperea lor.costa undeva la 150-180 ron.

arcasu 27-08-07 20:54

Am un golf 3 din 99 si are urmatoarele probleme :
-semnalizare marshalier nu este...nu am gasit contactul pt marshalier
-faza lunga nu mai este (nici indicatorul din bord nu se mai aprinde)...este vreun releu ce trebuie inlocuit?ele sunt numerotate de la 1 la 12
-indicatorul lipsa ulei si indicatorul baterie slaba...raman aprinse desi are schimbul facut si bateria este buna
-cand pun contactul apare IN 02...presupun ca trebuie resetat calc

Daca ma poate ajuta cineva ii sunt recunoscator

bzsa 27-08-07 21:28

Quote:

Originally Posted by arcasu (Post 1067641)
-cand pun contactul apare IN 02...presupun ca trebuie resetat calc

Daca ma poate ajuta cineva ii sunt recunoscator

este de averizare service la fel si in01
la in00 es totul ok
trebuie resetat la fiecare lucrare de service schimb ulei etc...

comisaruandrei 27-08-07 22:30

mersi mult piratu bv...daca e asa le iau de metal ca sa nu mai am treaba,. eu credeam ca si kitul de reparatie e tot din plastic.

arcasu 28-08-07 07:19

multzumesc, cu celelalte probleme nu ma potzi ajuta, asha-i?

bzsa 28-08-07 10:39

Quote:

Originally Posted by arcasu (Post 1068381)
multzumesc, cu celelalte probleme nu ma potzi ajuta, asha-i?

ar trebui sa te duci la cineva care se pricepe la partea electrica

bzsa 28-08-07 10:42

https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari/page-4.html

daca vrei aici gasesti mai clar daca nu prea ai inteles resetarea bordului

andreiand1 28-08-07 16:19

salutare! aveti careva stopuri de golf 2 fumurii...da varianta pt gti nu cele facute cu sprayul....si chiar si daca e sa le platesc daca e un pret decent...multam fain!

comisaruandrei 30-08-07 10:08

stie cineva daca se gasesc fete din plastic pentru cheie la vw? e cam stearsa si le-as schimba:oops:

sco211 30-08-07 16:59

are cineva bari lunig fata si/sau spate de golf 2 ???

le cumpar :P

sco211 30-08-07 17:25

Quote:

Originally Posted by john33exe (Post 1066262)
daca sunt noi nu prea ma intereseaza ca au un pret! 1500 euro bucata!!!!:shock:
daca poti tot dezmembrate OK!
astept un semnal!

ai dreptate...sunt f scumpe...

o sa incerc sa caut oferte...dar slabe sanse...

daca t hotarasti la unele sport din gama sparco, recaro sau alte firme...sa ma lasi si p mine sa iti fac o oferta.

poate t multumeste
:P
bafta

NT33EXE 31-08-07 13:31

incearca-ma cu o oferta!:D

sco211 01-09-07 00:20

Quote:

Originally Posted by john33exe (Post 1074044)
incearca-ma cu o oferta!:D

pai...sa imi zici cam c vrei...
1. scoica sau reglabile
2.firma mare sau firma mica = bani multi sau mai putini...

se gasesc scaune sport d la 100e bucata...:P

intra p mess daca vrei sa iti dau oferta completa...

kilemore 12-09-07 23:22

Quote:

Originally Posted by CT-12-VVV (Post 563613)
eu am o punte spate completa cu tamburi de golf 2 care merge perfect fara nici cea mai mica adaptare si pe golf 3 ! am si o fuzeta de dreapta parca pentru discuri ventilate de golf 2 gti care la fel merge perfect fara nici o adaptare si pe golf 3 , o am cu tot cu etrier , am si o pereche de discuri ventilate de golf 2 care merg si pe golf 3 , am si etrierii de fata plus etrieri de spate pentru puntea cu discuri de golf 2 gti cam obositi dar cred ca merg nu bag mana in foc ! mai am o admisie completa fara clapeta de acceleratie de golf 2 gti 16v ! la fel am si galeria de evacuare de la golf 2 gti 16v ! am si 2 stopuri de golf 2 gti fumurii ! am si un motor de golf 3 complet cu tot ce trebuie numai sa-i dai la cheie de 1.6 ABU 75 cai dar necesita disc de ambreiaj ! va fi de vanzare dupa ce imi montez eu gti-ul si il omologhez ! si am nevoie de suportii de la motorul de 2.0 16v gti cod 9a ! imi trebuie suportul din fata care se prinde de cutie prin suruburile care tin si electromotorul si cel din spate dreapta care se prinde tot de cutie si mai are o traversa care vine deasupra lui care si ea la randul ei tot de cutie se prinde ! precizez ca am cutia cu ambreiaj hidraulic ! cam atat !

cat vrei pe discuri si etriere fatza.. si sigurante de placutze .. sa nu zdrancane... sau e moka???

Quote:

Originally Posted by balann_jointt (Post 635772)
Wob si eu am primit ajutor cand am avut nevoie asa ca de ce sa nu si oferim! adika asa gandesc ca e bine si frumos ! deci inca valabil 2 perechi de stopuri stock + o pereche de faruri mari + barile stock subtiri toate de Mk 2!! bafta ....

am si io nevoie de un far mare .. il am spart pe cel de pe stanga

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 640401)
bord de golf 1 cu turometru an 83 si panou sigurante tiple ambele ! moka

mai ai bordul .. cu turometru???? am nevoie urgent

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 686477)
bari late golf2 gti ... de vanzare !!! info pe pm :P

mai ai barile???

andreiand1 13-09-07 15:14

salutare! cum facem sa ne intelegem pt stopurile alea fumurii? eu ajung in tara vinerea viitoare ...e prea tarziu?

catalos 18-09-07 21:01

2 Attachment(s)
caut si eu o electrovalva, pt MK2, motor GX 1.8i, 8 valve. este cea de pe injectia mecanica, daca are cineva..... va multumesc mult. ideea e ca nici nu stiu ce rol are, dar membrana de la ea e sparta.

mihai_raducea 19-09-07 09:56

salut ...eu nu prea am nimic de golf prin batatura..dar de primit(cumparat) as primi cate ceva....am un golf 4 din 99 1,4 16v..si vreau sa-i pun un 1,6 pe el...si asta sa-l dau mai departe (motorul)....si as mai cara de la voi din ograda un aer pt el ....daca nu cer prea mult :D

sco211 19-09-07 21:54

are cineva macarale pt mk2...electrice sau manuale...

pt geam fara triunghi...

pliiiiz help !!

Svw t2 19-09-07 23:39

eu am avut asa ceva pe un opel record di 1983 facut la comanda, incearca si pe la opeluri

captaingeo 20-09-07 11:26

mai are cineva un motoras de stergator spate Golf4?Dar un parbriz?Sau poate stiti de unde le pot lua mai ieftin....

captaingeo 20-09-07 11:28

Dar un senzor ABS stinga fata,are cineva?....

netsonic 01-10-07 19:58

gasesc o portiera fata stanga (sofer) pentru un polo 9n din 2002 (varianta cu 4 usi) + lucas stanga pentru aripa transparent (alb) mersi si astept raspuns.

Culoarea usii nu conteaza dar daca ar fi de preferat de culoare albastra ca sa nu fiu nevoit sa o vopsesc imediat.

captaingeo 03-10-07 09:46

Quote:

Originally Posted by netsonic (Post 1128053)
gasesc o portiera fata stanga (sofer) pentru un polo 9n din 2002 (varianta cu 4 usi) + lucas stanga pentru aripa transparent (alb) mersi si astept raspuns.

Culoarea usii nu conteaza dar daca ar fi de preferat de culoare albastra ca sa nu fiu nevoit sa o vopsesc imediat.

nu stiu , incearca la o firma de dezmembrari...

captaingeo 03-10-07 10:10

Quote:

Originally Posted by Bizonul (Post 483599)
ZZ -ule nu ai inteles ideea acestui topic.....daca ai ceva MOKA de dat, nu sa vinzi.

caut si eu un motoras stergator luneta Golf 4,rezistente incalzire oglinzi si ocotiera fata tot pt. Golf 4.cu sau fara bani. nu conteaza.PLSSSSS.....

Syc@ 10-10-07 08:26

Discuri frana 5X100 280/22 ventilate stare buna, versou fata cu caseta directie fara servo, fuzeta fata cu disc si etrier 4x100, trapa mecanica de golf 2 completa, toate elementele de interior, si un motor 1.8 gt 90 cai injectie monopunct cu toate intalatia calculator aprindere si tot ce trebe sa functioneze(lipseste doar flansa de prindere a carburatorului de admisie, adica este dar este crapata una noua injur de 70 ron) si multe altele 0726/388.061

sco211 10-10-07 15:40

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 1141937)
Discuri frana 5X100 280/22 ventilate stare buna, versou fata cu caseta directie fara servo, fuzeta fata cu disc si etrier 4x100, trapa mecanica de golf 2 completa, toate elementele de interior, si un motor 1.8 gt 90 cai injectie monopunct cu toate intalatia calculator aprindere si tot ce trebe sa functioneze(lipseste doar flansa de prindere a carburatorului de admisie, adica este dar este crapata una noua injur de 70 ron) si multe altele 0726/388.061

carburatorul e ok?? e umblat la el?
cat vrei p el...p trapa...?

disc si etrier spate ai??

catalos 10-10-07 18:45

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 1141937)

cat e motoru'''??????????

Syc@ 11-10-07 06:17

Motorul se vinde doar complat nul dau pe bucatzi, pretul este de 550 ron neg, trapa 180 ron neg si frane spate pe disc nu am.

bzsa 13-10-07 00:59

stie cineva daca spoilerul de fata de la golf3 potriveste la vento?
si daca are cineva un carlig de tractare in fata ce vine insurubat pt vento??

paul_ral 13-10-07 10:48

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 1146853)
stie cineva daca spoilerul de fata de la golf3 potriveste la vento?

Cu siguranta nu se potriveste, am incercat eu. Spoilerul insa merge cu totul

Ursake 15-10-07 06:34

Are cineva de vanzare vre-un motor 1.8 turbo?

Syc@ 16-10-07 08:28

Quote:

Originally Posted by Ursake (Post 1149686)
Are cineva de vanzare vre-un motor 1.8 turbo?

Am eu 1.8 GT dar fara Turbo.

corrado_adi 19-10-07 14:58

am un motor g60 de vanzare,e cam urgent ca plec din tara.nr meu de tel e 0745838824

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning