![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Salutare! Am si eu nevoie de niste indrumari: La golful meu 3 am trapa stricata, ca o fi motorasul stricat sau ca o avea altceva nu stiu exact. ideea e ca nu mai functioneaza. Cine stie sa repare trape de G3 sau sa cunoasca ceva sigur unde sa rezolv problema, eventual un pret, daca stiti! Merci anticipat!
Ciao! |
Quote:
Totodata m-ar interesa aparatorile de plastic de la aripi si eventual niste motorase pentru geamurile din fatza, ca asa vrea sa imi pun geamuri electrice! Eventual cel care se pricepe sa imi faca trapa poate imi pune si geamuri electrice! Astept oferte! Bafta! |
am o chiuloasa de VW passat 2002 1,9TDI 115 cp
|
vreau doua scaune (din fata) de r32 sau gti adik profilate sport
|
cristi..te rog ajuta-ma cu clemele din plastic care ridica geamul de la pasager...sunt prinse pe macara si sustin geamul....la minme s-au rupt la golf 4 si nu le gasesc nicaieri...si am impresia ca ase potrivesc...:D mersi anticipat
|
Quote:
incerc sa vb cu cineva d la vw sa vad daca poate aduce p comanda... ;) |
daca sunt noi nu prea ma intereseaza ca au un pret! 1500 euro bucata!!!!:shock:
daca poti tot dezmembrate OK! astept un semnal! |
Quote:
clemele de plastic nu le poti gasi decat sh daca ti-le da careva,dar se gaseste kit de reparatie care include toata macaraua mai putin motorasul care pe tine nu te intereseaza.partea buna este ca in kit-ul de reparatie clemele de sustinere a geamului nu mai sunt din plastic sunt metalice si nu vei mai avea probleme cu ruperea lor.costa undeva la 150-180 ron. |
Am un golf 3 din 99 si are urmatoarele probleme :
-semnalizare marshalier nu este...nu am gasit contactul pt marshalier -faza lunga nu mai este (nici indicatorul din bord nu se mai aprinde)...este vreun releu ce trebuie inlocuit?ele sunt numerotate de la 1 la 12 -indicatorul lipsa ulei si indicatorul baterie slaba...raman aprinse desi are schimbul facut si bateria este buna -cand pun contactul apare IN 02...presupun ca trebuie resetat calc Daca ma poate ajuta cineva ii sunt recunoscator |
Quote:
la in00 es totul ok trebuie resetat la fiecare lucrare de service schimb ulei etc... |
mersi mult piratu bv...daca e asa le iau de metal ca sa nu mai am treaba,. eu credeam ca si kitul de reparatie e tot din plastic.
|
multzumesc, cu celelalte probleme nu ma potzi ajuta, asha-i?
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari/page-4.html
daca vrei aici gasesti mai clar daca nu prea ai inteles resetarea bordului |
salutare! aveti careva stopuri de golf 2 fumurii...da varianta pt gti nu cele facute cu sprayul....si chiar si daca e sa le platesc daca e un pret decent...multam fain!
|
stie cineva daca se gasesc fete din plastic pentru cheie la vw? e cam stearsa si le-as schimba:oops:
|
are cineva bari lunig fata si/sau spate de golf 2 ???
le cumpar :P |
Quote:
o sa incerc sa caut oferte...dar slabe sanse... daca t hotarasti la unele sport din gama sparco, recaro sau alte firme...sa ma lasi si p mine sa iti fac o oferta. poate t multumeste :P bafta |
incearca-ma cu o oferta!:D
|
Quote:
1. scoica sau reglabile 2.firma mare sau firma mica = bani multi sau mai putini... se gasesc scaune sport d la 100e bucata...:P intra p mess daca vrei sa iti dau oferta completa... |
Quote:
cat vrei pe discuri si etriere fatza.. si sigurante de placutze .. sa nu zdrancane... sau e moka??? Quote:
Quote:
Quote:
|
salutare! cum facem sa ne intelegem pt stopurile alea fumurii? eu ajung in tara vinerea viitoare ...e prea tarziu?
|
2 Attachment(s)
caut si eu o electrovalva, pt MK2, motor GX 1.8i, 8 valve. este cea de pe injectia mecanica, daca are cineva..... va multumesc mult. ideea e ca nici nu stiu ce rol are, dar membrana de la ea e sparta.
|
salut ...eu nu prea am nimic de golf prin batatura..dar de primit(cumparat) as primi cate ceva....am un golf 4 din 99 1,4 16v..si vreau sa-i pun un 1,6 pe el...si asta sa-l dau mai departe (motorul)....si as mai cara de la voi din ograda un aer pt el ....daca nu cer prea mult :D
|
are cineva macarale pt mk2...electrice sau manuale...
pt geam fara triunghi... pliiiiz help !! |
eu am avut asa ceva pe un opel record di 1983 facut la comanda, incearca si pe la opeluri
|
mai are cineva un motoras de stergator spate Golf4?Dar un parbriz?Sau poate stiti de unde le pot lua mai ieftin....
|
Dar un senzor ABS stinga fata,are cineva?....
|
gasesc o portiera fata stanga (sofer) pentru un polo 9n din 2002 (varianta cu 4 usi) + lucas stanga pentru aripa transparent (alb) mersi si astept raspuns.
Culoarea usii nu conteaza dar daca ar fi de preferat de culoare albastra ca sa nu fiu nevoit sa o vopsesc imediat. |
Quote:
|
Quote:
|
Discuri frana 5X100 280/22 ventilate stare buna, versou fata cu caseta directie fara servo, fuzeta fata cu disc si etrier 4x100, trapa mecanica de golf 2 completa, toate elementele de interior, si un motor 1.8 gt 90 cai injectie monopunct cu toate intalatia calculator aprindere si tot ce trebe sa functioneze(lipseste doar flansa de prindere a carburatorului de admisie, adica este dar este crapata una noua injur de 70 ron) si multe altele 0726/388.061
|
Quote:
cat vrei p el...p trapa...? disc si etrier spate ai?? |
Quote:
cat e motoru'''?????????? |
Motorul se vinde doar complat nul dau pe bucatzi, pretul este de 550 ron neg, trapa 180 ron neg si frane spate pe disc nu am.
|
stie cineva daca spoilerul de fata de la golf3 potriveste la vento?
si daca are cineva un carlig de tractare in fata ce vine insurubat pt vento?? |
Quote:
|
Are cineva de vanzare vre-un motor 1.8 turbo?
|
Quote:
|
am un motor g60 de vanzare,e cam urgent ca plec din tara.nr meu de tel e 0745838824
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning