Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Pilif 30-05-07 20:00

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

ms pt mesaj

YZF-PWR 31-05-07 23:50

2 Attachment(s)
Cer un sfat , pt "ursuletzu" meu , refac body`kit`u de pe masina unde are crapaturi si etc , intrebarea mea este : Sa las stickerele ( abtzipildele ) din latera pe masina , cele gri cu reclame tuning , sau sa le dau jos sa fie simpla ? analiza`ti din poza de mai jos...

CT-07-APV 01-06-07 00:18

Parerea mea jos daca le aveai grupate intrun loc de ex p capota cum a avut RTC da dar asa mi se par prea insirate pe masina. Acu nush cum iti plac si tie

quick_5hifter 01-06-07 02:21

Da-le jos! Oricum se vede ca sunt comandate la vreo firma cu autocolante etc. si nici nu arata bine asa cum sunt puse. Si nici nu ai masina sponsorizata de firmele carora le faci reclama gratis ;)
E pacat de masina...

GABBY_ 01-06-07 15:39

masina tipa dupa folie :) .sticker-ele pot fi luate de pe masina,parerea mea ca ar da mai bine fara ele in felul care sunt acum pe masina

YZF-PWR 01-06-07 17:20

gata s-au dus stickerele de pe praguri , au ramas doar cele mici pe aripa ca alea au o pozitie mai ok , folia o sa`i pun pe spate zilele astea , nu m`am grabit la folie k imi place f mult interioru , dar oricum ii pun . am incercat una cu tenta albastra dar nu mi`a placut , avea deja pe luneta si nu da bine , deci clar un dark black.. . am plecat la masina ink o tura sa rezolv si motoru un pic estetic :P

GABBY_ 04-06-07 22:09

imi recomanda cineva un meserias priceput la difuzoare auto?.ceva e stricat la el si habar nu am dar vreau sa vad daca mai pot face ceva dintr-un dif pioneer de 400 rms.ms

x-28-TRA 05-06-07 16:09

raval car ssi il cautzii pe ciufulitul;

OmB* 12-06-07 16:43

Imi zice si mie cineva pls adresa baietilor din ovidiu care toarna fibra va rog... ms

GABBY_ 12-06-07 20:20

ultima alee din ovidiu pe dreapta cu directia spre kogalniceanu

CT-XX-CDA 13-06-07 22:10

Gaby ce-i facut ma ? POstasei pe forumul la aia cu detectoarele de radar pe antena 3 ... hahaha ... tare oricum, mi-a placut emisiunea.

GABBY_ 13-06-07 22:40

n-am fost eu stai linistit.am fost la polish cu masina si am ramas placut impresinat de cat de bine a iesit
poate voi pune o poza pe aici :)
numai bine

CT-07-APV 17-06-07 22:20

Intrebare unde pot face un desen pe masina cu vopsea si cam cat ma ajunge ma refer la capota?

GABBY_ 17-06-07 23:18

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...erograf+in+cta

CT-07-APV 17-06-07 23:29

Multumesc gabby sa vedem ce zic baietii acu

hitman454 17-06-07 23:56

salut care stie unde sa fac si io un polish bun la masina ca am vopsit bara fata aripa si usa stanga si se vede ca e culoarea mai noua si mi`a zis cineva ca vine la fata culoarea

CT-07-APV 18-06-07 00:00

Ai pe privat a fost si GABBY si a fost multumit.

CT-XX-CDA 18-06-07 19:12

Stie careva pe undeva un meseriash care monteaza deschideri din telecomanda la usi actionate cu bobine? - eliminand din schema manerele de ushi - la noi in orash?

spla3h 18-06-07 20:59

1 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva cu o idee: cum sa bag pe leasing o masina care deja o am in proprietate ca sa platesc taxele de inmatriculare si vama in rate... nu de alta dar ma doare inima sa l-e dau 9000 de euro dintr-o data....:lol:

Scoop 19-06-07 14:25

Dar un credit pe nevoi personale nu merge?

GRIGO 27-06-07 11:05

am si eu nevoie de niste "inforamtii"
am pierdut cheia de la matiz .... si ma gandesc sa schimb contactul si toate ialele ....stie cineva cam cat ma costa ....
eu am o cheie de rezerva ...dar mie cam naspa pt ca la noi in agigea a mai fost un caz ... i`a disparut o cheie , a pierdut`o sau a fost furata ..si dupa vreo 2 saptamani ia disparut si masina ..... asta se intampla acum vreo 3`4 luni .....nici in ziua de azi nua gasit`o .....
si mi`e teama sa nu patesc la fel .....

gata gata nu mai e nevoie s-a gasit cheia pierduta ...:)) ufff ....

Daniel_DRV 27-06-07 21:03

te duci la reprezentanta si le spui sa iti reseteze calculatorul si sa schimbi cipul de la chei, te-ar ajunge in jur de 6 mil.

CT-XX-CDA 27-06-07 21:58

grigo .... asigura-te ca masina are casco ma ... daca nu , pune mana si fa-i , si uite asa schimbi si tu masina.

T@zMania 01-07-07 03:04

salut....am o mare rugaminte...il cunoaste cineva pe ''N-am Bani''?
are user facut la voi in constantza si are o pisikutza cu nr de galatzi care e de vanzare.....
cine il stie il rog sa-mi dea un pm..
multzumesc...

Daniel_DRV 01-07-07 22:11

Daca pun bara de rigidizare pe masina (fata+spate) in afara ca masina se intareste si o face mai stabila pe drum, dar la altceva mai ajuta ?poate macar sa indrepte rotile daca sunt in V datorate suspensiei coborate ?

GABBY_ 01-07-07 23:09

la ce masina vrei sa faci asta ? nu te astepta la nici un mare ajutor din partea unei bari montate intre oalele amortizoarelor .vei simtii un pic mai stabila masina pe curbe dar nimic deosebit

Daniel_DRV 02-07-07 20:56

Pe o supernova.

GABBY_ 02-07-07 23:00

investitie cu efect 0 (zero) .bazeaza-te pe o suspensie mai tare si poate reglabila ,in caz ca mai iesi la o padure sau gratar si un cauciuc cu un talon micut si cu o latime bunicica si atunci chiar o vei simtii super bine .gandeste-te ca poate suspensia sa te ajunga mai mult dar in rest....ieftineala ;)

CT-07-APV 02-07-07 23:04

Si apoi cand masina incepe sa isi schimbe forma caroseriei ce face? Barile alea sunt necesare daca pune suspensia. De la prea multe vibratii masina nu isi va mai pastra forma si caroseria se va contorsiona.

GABBY_ 02-07-07 23:06

atunci pune bara nene si vezi peste ceva timp ce se va intampla ;)

Daniel_DRV 03-07-07 13:02

=)))) voi ma speriati mai mult, am schimbata suspensia ma,dar as vrea sa ii pun si bara de rigidizare, dar cred ca renunt decat sa fac experimente pe masina si sa se duca dracu caroseria.

sonykel 04-07-07 08:29

bai oameni buni lasatil ma pe nasu ca asta e ca fantomas , nimeni nu la vazut cu masina dar el si a tunarito are bord de clio cu 340km/h :))
facea parte din juniori dar nici juniori nu lau vazut cu masina. asa ca e pierdere de timp cu el...

leonard 04-07-07 11:00

:))))))))))))))))))))))))))))))) Nu M-am Putut Abtzine

Daniel_DRV 04-07-07 12:35

Am bord normal si unii juniori au vazut-o si in trafic m-am intalnit cu multi, dar cred ca daca ar fi sa fac un calcul suspensiile mele fac cat 2 masini ca a ta asa ca saracule(sonykel) numai vorbi fara sa cunosti.Ti-am mai zis si pe privat cand imi voi prezenta masina si cand m-oi cunoaste tu atunci sa faci comentariile astea aiurea.

sonykel 04-07-07 14:29

bine ma si baraca in care stau eu face cat tot cartieru tau daca e sa ne spargem in figuri... nui aici locu ma , nu ziceai u ca vrei de bord de clio? dece nu recunosti ca habar n-ai ce zici acolo ma? daca ai tupeu hai sa vorbim face to face , ne intalnim stii u unde...

sonykel 04-07-07 14:36

Quote:

Originally Posted by NasuL (Post 976383)
Daca pun bara de rigidizare pe masina (fata+spate) in afara ca masina se intareste si o face mai stabila pe drum, dar la altceva mai ajuta ?poate macar sa indrepte rotile daca sunt in V datorate suspensiei coborate ?

rotiile se nu se lasa in V de la noile tale amortizoare ci se lasa de la carat cartofi si saci de ciment , oricum bariile de rigidizare nu vor rezolva acest lucruri , si sper ca faza cu rotile in V se intampla pe spate ca si daca pe fata e asa tre sa faci geometria la roti...
Quote:

Originally Posted by NasuL (Post 899038)
Stie cineva cam cat m-ar ajunge un bord de renault clio symbol1.4 cu 240km/h pe ceas ??sau de unde il pot lua dar la mana a 2 ????

ti-ai pus bordu?

On topic? acum cum e cu noile suspensii? cum stai cu aero dinamica ai reusti sa dai nou bord peste cap. Ai incercat sa cari si saci cu varza?o sa vezi masina e muuult mai stabila...

Daniel_DRV 04-07-07 15:32

plansa de bord era pt un prieten si la ajuns 200 de euro fara ceasuri, din bucuresti de la o firma de dezmembrari.geometria la roti e facuta, dar chestia cu barile era ca vreau si pe fata si pe spate nu doar intr-un singur loc. subiect inchis.

k4r4 04-07-07 18:35

deskid eu alt subiect :D vreau sa fac o bicla pana la 4tuning fever....si deocamdata sunt in faza de dezmembrat.....care stie cum scot lantzu de pe cadru shi pedalele?? Si inca o intrebare: unde gasesc o vopsea bleu cu fulgi argintii?? seamana cu aia metalizata, doar ca straluceshte ceva mai mult....

quick_5hifter 04-07-07 20:45

Vezi ca pe lant trebuie sa gasesti o za mai ciudata (are o siguranta in forma de "U" aplicata peste) - singura modalitate este, dupa cum ai obsevat, sa dai lantul jos (sau mai ai o varianta, sa tai cadrul si sa-l sudezi la loc, dar....)
:lol:
Daca nu te descurci, da-mi un PM si iti arat eu cum (am prins experienta de cand cu...:rolleyes2 )

peter 04-07-07 21:36

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 981845)
deskid eu alt subiect :D vreau sa fac o bicla pana la 4tuning fever....si deocamdata sunt in faza de dezmembrat.....care stie cum scot lantzu de pe cadru shi pedalele?? Si inca o intrebare: unde gasesc o vopsea bleu cu fulgi argintii?? seamana cu aia metalizata, doar ca straluceshte ceva mai mult....

vrei sa expui bicicleta la 4tuning fever ?

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning