Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

RIcKO 20-05-11 21:36

Re: E36 - Refreshed

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4339918)
maine pleaca copilu spre tine:lol::lol::lol::lol:

ai bagat un copil in cutia aia mah?

cu cat dai copilu ? daca iau 2 ii lasi la jumate ?

motzu 20-05-11 21:37

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4339927)
ai bagat un copil in cutia aia mah?

:cry: da la naiba:cry:

Nosfer 20-05-11 23:05

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4339918)
maine pleaca copilu spre tine:lol::lol::lol::lol:

sa vina copiluuuuuu'. Il astept cu bratele deschise luni si cu... portbagajul curat :))

motzu 20-05-11 23:08

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4340098)
sa vina copiluuuuuu'. Il astept cu bratele deschise luni si cu... portbagajul curat :))

dada doar ca e o problema:???:

E FOARTE GALAGIOS:lol::lol:

Nosfer 20-05-11 23:19

cu cat mai galagios cu atat mai bine :)) sa trezesc vecinii la 2-3 noaptea cand vin acasa din oras.

Wilgax 20-05-11 23:37

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4339419)
Apoi fata de cum arata acum un an e diferenta ca de la cer la pamant :))

Din pacate n-am reusit sa termin exteriorul saptamana asta pentru ca m-or tot amanat mecanicii lu' peste insa saptamana viitoare sper sa rezolv totul. Luni vine si muzica :shock: O sa fie un subwoofer Digital Designs 1510, 500w rms + statie Magnat Tribal X One.

Azi am dat cu autosol pe jante, au iesit aproape la fel de faine ca atunci cand le-am luat.

Incepe sa arate senzatie sincer.Ne place cum se vede acum.Bafta in continuare.

RIcKO 20-05-11 23:37

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4340177)
Incepe sa arate senzatie sincer.Ne place cum se vede acum.Bafta in continuare.

cred ca arata ,,,,nu incepe ,,,

Wilgax 20-05-11 23:42

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4340180)
cred ca arata ,,,,nu incepe ,,,

Mici retusuri.Nu sunt de acord de ex si sper sa nu supere, cum s-au roluit aripile fata.Pacat ca nu s-a facut munca calumea la ele.Micile detalii.....Marile defecte!

Daca ar merge pe un profil mai mic la gume iar ar fi mai OK ca din fata vede asa si asa!Detaliile....ca per ansamblu e fortza nu am ce zice.Acum sa se faca comparatie de cum arata la inceput si cum arata acum!:-)

RIcKO 20-05-11 23:45

Nosfer ,,,am eu o bata de baseball de aluminiu ,,,cred ca faci treaba buna cu aia ...deci io dau la copiluŽ din cutia lui motzu sa ti-o dea :D...dar vezi ca o vreau inapoi ca mai am si eu de roluit :D:D:D:D

Nosfer 20-05-11 23:53

Gumele chiar sunt in plan dar trebuie sa gasesc un set de Falken 205/40/17 sa fie stretch. Apoi or sa mai fie mici detalii pe care le fac in curand, polish la anumite elemente, niste puncte mici de corectat. Luni-marti sper sa pun sus pleoapele si eleronul de luneta, poate si splitterele asa de forma sa le trag 2-3 poze :)

Pe mine acum ma enerveaza eleronul ala de pe portbagaj. Ma tot uit la poze cu LTW-uri si salivez, sper sa fac rost de banuti sa-mi cumpar unul cat mai curand.

@ ricko - esti pus pe fapte mari, bata de baseball de aluminiu :)) noi le-am facut cu d-aia de lemn. S-a stricat bata de tot.

Wilgax 20-05-11 23:56

Asteptam poze.In legatura cu LTW wing cam greu.Din ce am vazut pe net le gasesti greu si daca le gasesti nu scapi cu bani putini.Oricum spor la cautat si achizitionat unul.Merita fiecare cent!

RIcKO 20-05-11 23:56

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4340223)
Gumele chiar sunt in plan dar trebuie sa gasesc un set de Falken 205/40/17 sa fie stretch. Apoi or sa mai fie mici detalii pe care le fac in curand, polish la anumite elemente, niste puncte mici de corectat. Luni-marti sper sa pun sus pleoapele si eleronul de luneta, poate si splitterele asa de forma sa le trag 2-3 poze :)

Pe mine acum ma enerveaza eleronul ala de pe portbagaj. Ma tot uit la poze cu LTW-uri si salivez, sper sa fac rost de banuti sa-mi cumpar unul cat mai curand.

@ ricko - esti pus pe fapte mari, bata de baseball de aluminiu :)) noi le-am facut cu d-aia de lemn. S-a stricat bata de tot.

aia sa fie singura problema ...bata :D, l-ai vazut pe ala cu 350 euro ? ..ltw zic exact pe berlina e pus , la banii aia nu stiu cat va mai sta acolo :( , nu mai am nici eu bani ca mi-as lua avioane , ma scutura rau vopsitul ...

Nosfer 21-05-11 00:00

1 Attachment(s)
daca ar fi finante l-as lua... ieri :)) Astea o sa mai fie visele mele pe viitor: sa schimb interiorul si sa iau un eleron ltw pt portbagaj. Chiar am gasit o poza cu un e36 sedan culoarea mea cu ltw pe el si e senzatie.

RIcKO 21-05-11 00:03

arata ,,,bestialll..., da ce culoare e ata ? Mauritius? BTW , jante dinalea am pe citro , Azev A , din pacate doar pe 16

Nosfer 21-05-11 00:08

Cred ca e ca a mea, Montreal Blau Metallic. Mauritius e putin mai deschis parca, oricum foarte apropiate culorile.

Nosfer 22-05-11 22:02

1 Attachment(s)
Inca un mic update, un player nou sa mearga cu muzica pe care trebuie s-o primesc maine :twisted:

Nosfer 24-05-11 21:00

10 Attachment(s)
Asaa... intre timp s-au montat pe masina: pleoapele, eleronul pt luneta si... muzica. Pare micut subwooferul ca si dimensiune insa la 500w rms scoate un sunet de pici. Poze noi sa fieeee. :twisted:

Wilgax 24-05-11 21:09

Deja s-a mai coborat de spate e alta treaba.Ne place cum vede.Senzatie!

Sparkle_81 24-05-11 21:13

Felicitari pentru stadiul in care a ajuns masina !
Important e ca tie sa-ti placa ; eu am cateva remarci : semnalele fumuri - nu floricelele ce le ai , difuzorul imi pare vopsit in culoarea masinii - ar trebuii negru , proiectoarele - as merge pa original !
Daca te supara remarcile mele , ignora-le ; masina ai facut-o pentru tine , nu pentru altii !!!

Nosfer 24-05-11 21:30

Thaaanks! Ma bate gandul sa imi iau semnale fumurii insa pe moment cred ca le mai tin pe astea.

Am nevoie acum de grila(sita) din bara fata de M... daca vedeti pe undeva una ieftina de vanzare, poate ma puteti ajuta. Mie mi s-au rupt clemele care tineau grila si am prins-o cu silicon de parbrize insa n-a tinut prea bine. In oras nu era bai, insa in weekend, la 150 km/h pe autostrada, mi-a zburat grila si n-am mai gasit-o :( OEM e destul de scumpa, mama ei .. ca e doar un plastic.

Skillzu 24-05-11 22:18

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4348820)
Thaaanks! Ma bate gandul sa imi iau semnale fumurii insa pe moment cred ca le mai tin pe astea.

Am nevoie acum de grila(sita) din bara fata de M... daca vedeti pe undeva una ieftina de vanzare, poate ma puteti ajuta. Mie mi s-au rupt clemele care tineau grila si am prins-o cu silicon de parbrize insa n-a tinut prea bine. In oras nu era bai, insa in weekend, la 150 km/h pe autostrada, mi-a zburat grila si n-am mai gasit-o :( OEM e destul de scumpa, mama ei .. ca e doar un plastic.

Da-mi un privat cu ce inseamna ieftin :lol:
Am eu una OEM pe undeva, o tineam pt proiect.

motzu 24-05-11 23:08

mik mik dar nui fraier:))))))))))))))))))))))))face galagie mareeeeeeeeee:lol:

sharkylete 24-05-11 23:23

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4349132)
mik mik dar nui fraier:))))))))))))))))))))))))face galagie mareeeeeeeeee:lol:

Am inteles ca la tine nu prea mai face galagie REMUS :D ce pregatesti?! :)))

CanCan has the news!
:paper:

motzu 24-05-11 23:25

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4349186)
Am inteles ca la tine nu prea mai face galagie REMUS :D ce pregatesti?! :)))

CanCan has the news!

nop ne dam pe borla in scurt timp :lol:

sharkylete 24-05-11 23:27

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4349191)
nop ne dam pe borla in scurt timp :lol:

Eu pentru finala care mi-au facut`o si tevile de 57 in continuare la alea de M sunt foarte multumit! ;)

motzu 24-05-11 23:29

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4349197)
Eu pentru finala care mi-au facut`o si tevile de 57 in continuare la alea de M sunt foarte multumit! ;)

dap te cred.....ai si sub capota ce trebe:twisted:

RIcKO 24-05-11 23:30

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4349202)

nu ca tine :))))))))))))))

motzu 24-05-11 23:32

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4349207)

ai 10 cp in plus si ai ce trebe?:)))))))))))))

sharkylete 24-05-11 23:33

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4349202)

Tot un motor e ... :D

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4349207)

Important e sa traga bine... ca la drum lung nu prea conteaza... important e in depasiri si la plecarea de la semafor.. :D mai ales cu un blocant :D:D:D

:twisted::twisted::twisted:

Numai bine!

motzu 24-05-11 23:37

dap asa este cu borla si ceva acceleratoare o sa sune magic :D sper in 1 saptamana sa gat cu exterioru vopsit tot si sa pun si toba sus

Nosfer 24-05-11 23:42

mai ce-i aici? muzica-sunet-tobe-motoare :)) Eu nu zic nimic de motoare ca cu 1.6le ma fac de rusine. Mai si consuma la fel de mult ca un 2.0 dar.. macar is taxe mici pt el :))

Anyway, mersi anticipat Skillzu!

RIcKO 24-05-11 23:45

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4349241)
mai ce-i aici? muzica-sunet-tobe-motoare :)) Eu nu zic nimic de motoare ca cu 1.6le ma fac de rusine. Mai si consuma la fel de mult ca un 2.0 dar.. macar is taxe mici pt el :))

Anyway, mersi anticipat Skillzu!

de la 2,5 in sus e bai cu impozitul , pana acolo e lejer , nush cat platesc 200 parca ...

SB09HMM 24-05-11 23:46

cum arata ......tigane ti-o prind pe strada siii i sparg geamurile, farurile, si i rup pleoapa aia de luneta ......:)))) bravo bah ai facut treaba buna, acum dai pe prima pagina din topic, si fa comparatie ....;););)tii pupa tatiii

sharkylete 24-05-11 23:47

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4349227)
dap asa este cu borla si ceva acceleratoare o sa sune magic :D sper in 1 saptamana sa gat cu exterioru vopsit tot si sa pun si toba sus

Eu nu am nici un accelerator... si se audea belea! :D:D:D
Oricum .. finala cred ca are 3 kg :)))

sharkylete 24-05-11 23:49

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4349227)

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4349250)
de la 2,5 in sus e bai cu impozitul , pana acolo e lejer , nush cat platesc 200 parca ...

Eu am impresia ca platesc 140 sau 150 de roni impozit :D

SERIA NU POATE FI CITITA!(PE CARTE!) :D

Numai bine!

RIcKO 24-05-11 23:51

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4349256)
Eu nu am nici un accelerator... si se audea belea! :D:D:D
Oricum .. finala cred ca are 3 kg :)))

pai ce acelerator sa mai ai la motorul ala ? ....la al lui motzu trebuia ca altfel ramaneau gazele pe tzeava :D:D:D:D:D:D

sharkylete 24-05-11 23:57

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4349269)
pai ce acelerator sa mai ai la motorul ala ? ....la al lui motzu trebuia ca altfel ramaneau gazele pe tzeava :D:D:D:D:D:D

In primavara ma bate gandu` sa scot si catalizatoarele :D:D:D dar sa vedem! :D
Oricum .. motoarele sunt la fel.. difera cilindrii :D si mai ales ca am pus admisia de 2.5... este IDENDTIC! :D

Numai bine!

Nosfer 25-05-11 11:12

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4349255)
bravo bah ai facut treaba buna, acum dai pe prima pagina din topic, si fa comparatie ....;););)tii pupa tatiii

ma si totul o plecat de cand i-am vazut masina lu' sharky prima data :)) Eu de fapt voiam doar sa-i schimb farurile, sa pun angel si atat. Si.. dupa un an e schimbata aproape complet :D

sharkylete 25-05-11 12:23

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4350021)
ma si totul o plecat de cand i-am vazut masina lu' sharky prima data :)) Eu de fapt voiam doar sa-i schimb farurile, sa pun angel si atat. Si.. dupa un an e schimbata aproape complet :D

:oops: e boala grea :)))

Dar ne place, ne place , ne place place place! :)))

Spor la treaba!

feno_kvl 27-05-11 05:11

spune-mi te rog cat ai dat pe bara fata si de unde ai cumparat-o..

All times are GMT +2. The time now is 02:48.

- Copyright 2026 4Tuning