![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
cu cat dai copilu ? daca iau 2 ii lasi la jumate ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E FOARTE GALAGIOS:lol::lol: |
cu cat mai galagios cu atat mai bine :)) sa trezesc vecinii la 2-3 noaptea cand vin acasa din oras.
|
Quote:
Incepe sa arate senzatie sincer.Ne place cum se vede acum.Bafta in continuare. |
Quote:
|
Quote:
Mici retusuri.Nu sunt de acord de ex si sper sa nu supere, cum s-au roluit aripile fata.Pacat ca nu s-a facut munca calumea la ele.Micile detalii.....Marile defecte! Daca ar merge pe un profil mai mic la gume iar ar fi mai OK ca din fata vede asa si asa!Detaliile....ca per ansamblu e fortza nu am ce zice.Acum sa se faca comparatie de cum arata la inceput si cum arata acum!:-) |
Nosfer ,,,am eu o bata de baseball de aluminiu ,,,cred ca faci treaba buna cu aia ...deci io dau la copiluŽ din cutia lui motzu sa ti-o dea :D...dar vezi ca o vreau inapoi ca mai am si eu de roluit :D:D:D:D
|
Gumele chiar sunt in plan dar trebuie sa gasesc un set de Falken 205/40/17 sa fie stretch. Apoi or sa mai fie mici detalii pe care le fac in curand, polish la anumite elemente, niste puncte mici de corectat. Luni-marti sper sa pun sus pleoapele si eleronul de luneta, poate si splitterele asa de forma sa le trag 2-3 poze :)
Pe mine acum ma enerveaza eleronul ala de pe portbagaj. Ma tot uit la poze cu LTW-uri si salivez, sper sa fac rost de banuti sa-mi cumpar unul cat mai curand. @ ricko - esti pus pe fapte mari, bata de baseball de aluminiu :)) noi le-am facut cu d-aia de lemn. S-a stricat bata de tot. |
Asteptam poze.In legatura cu LTW wing cam greu.Din ce am vazut pe net le gasesti greu si daca le gasesti nu scapi cu bani putini.Oricum spor la cautat si achizitionat unul.Merita fiecare cent!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
daca ar fi finante l-as lua... ieri :)) Astea o sa mai fie visele mele pe viitor: sa schimb interiorul si sa iau un eleron ltw pt portbagaj. Chiar am gasit o poza cu un e36 sedan culoarea mea cu ltw pe el si e senzatie.
|
arata ,,,bestialll..., da ce culoare e ata ? Mauritius? BTW , jante dinalea am pe citro , Azev A , din pacate doar pe 16
|
Cred ca e ca a mea, Montreal Blau Metallic. Mauritius e putin mai deschis parca, oricum foarte apropiate culorile.
|
1 Attachment(s)
Inca un mic update, un player nou sa mearga cu muzica pe care trebuie s-o primesc maine :twisted:
|
10 Attachment(s)
Asaa... intre timp s-au montat pe masina: pleoapele, eleronul pt luneta si... muzica. Pare micut subwooferul ca si dimensiune insa la 500w rms scoate un sunet de pici. Poze noi sa fieeee. :twisted:
|
Deja s-a mai coborat de spate e alta treaba.Ne place cum vede.Senzatie!
|
Felicitari pentru stadiul in care a ajuns masina !
Important e ca tie sa-ti placa ; eu am cateva remarci : semnalele fumuri - nu floricelele ce le ai , difuzorul imi pare vopsit in culoarea masinii - ar trebuii negru , proiectoarele - as merge pa original ! Daca te supara remarcile mele , ignora-le ; masina ai facut-o pentru tine , nu pentru altii !!! |
Thaaanks! Ma bate gandul sa imi iau semnale fumurii insa pe moment cred ca le mai tin pe astea.
Am nevoie acum de grila(sita) din bara fata de M... daca vedeti pe undeva una ieftina de vanzare, poate ma puteti ajuta. Mie mi s-au rupt clemele care tineau grila si am prins-o cu silicon de parbrize insa n-a tinut prea bine. In oras nu era bai, insa in weekend, la 150 km/h pe autostrada, mi-a zburat grila si n-am mai gasit-o :( OEM e destul de scumpa, mama ei .. ca e doar un plastic. |
Quote:
Am eu una OEM pe undeva, o tineam pt proiect. |
mik mik dar nui fraier:))))))))))))))))))))))))face galagie mareeeeeeeeee:lol:
|
Quote:
CanCan has the news! :paper: |
Quote:
|
Quote:
:paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
:twisted::twisted::twisted: Numai bine! :paper: |
dap asa este cu borla si ceva acceleratoare o sa sune magic :D sper in 1 saptamana sa gat cu exterioru vopsit tot si sa pun si toba sus
|
mai ce-i aici? muzica-sunet-tobe-motoare :)) Eu nu zic nimic de motoare ca cu 1.6le ma fac de rusine. Mai si consuma la fel de mult ca un 2.0 dar.. macar is taxe mici pt el :))
Anyway, mersi anticipat Skillzu! |
Quote:
|
cum arata ......tigane ti-o prind pe strada siii i sparg geamurile, farurile, si i rup pleoapa aia de luneta ......:)))) bravo bah ai facut treaba buna, acum dai pe prima pagina din topic, si fa comparatie ....;););)tii pupa tatiii
|
5 Attachment(s)
Quote:
Oricum .. finala cred ca are 3 kg :))) :paper: |
Quote:
Quote:
SERIA NU POATE FI CITITA!(PE CARTE!) :D Numai bine! :paper: |
Quote:
|
Quote:
Oricum .. motoarele sunt la fel.. difera cilindrii :D si mai ales ca am pus admisia de 2.5... este IDENDTIC! :D Numai bine! :paper: |
Quote:
|
Quote:
:oops: e boala grea :))) Dar ne place, ne place , ne place place place! :))) Spor la treaba! :paper: |
spune-mi te rog cat ai dat pe bara fata si de unde ai cumparat-o..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning